• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skifer

Resultater for

Skifer - Import eksport

 1. ALLBOARDS FRANCE SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALLBOARDS FRANCE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skrivetavle branchen. Den opererer også inden for Skifer, tavler, Skifer, malerier efter mål, og Kontormøbler brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. PIEDRAS SEGOVIA

  Spanien

  CUBIERTAS SEGOVIA er en gruppe virksomheder specialiseret i alle typer tag- og belægningsarbejde særlig på tage i skifer, kobber, bly og zink samt belægninger og flisebelægninger i natursten samt salg af materialer. Vi laver belægninger, tage i skifer, bly, kobber og zink.

 3. MÁRMOLES SAN CAYETANO MACAEL

  Spanien

  Familiedrevet virksomhed, grundlagt i 1965, med speciale i udvinding, forarbejdning og lægning af kvartsit sten.

 4. PIZARRAS LOMBA SL

  Spanien

  Vores virksomhed blev grundlagt for mere end 50 år siden. I dag anvender vi under navnet Pizarras Lomba de bedste processer til udvinding, fabrikation og markedsføring af skifer til udsmykning.

 5. SNSTONES

  Grækenland

  Virksomheden SNSTONES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skifer branchen. Den opererer også inden for natursten brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GREEN CONSTRUCT

  Belgien

  Virksomheden GREEN CONSTRUCT, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for isolering, spejl, og skifer brancherne. Den er baseret i Verviers, Belgien.

 2. EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş

  Tyrkiet

  Virksomheden EDDA YAPI MIM.MÜH.INŞ.TAAH.MAD.GID.NAKL.SAN VE DIŞ TIC.A.Ş, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Granit branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Trapper, sten-, Skifer, Fliser, Marmor og natursten, Trapper, sten-, Skifer, og Fliser brancherne. Den er baseret i Gölbaşi/ankara, Tyrkiet.

 3. NOON CONCEPT MOBILYA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden NOON CONCEPT MOBILYA SANAYI VE TICARET LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træ - færdigvarer branchen. Den opererer også inden for skifer, og chassis i træ brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. PIERRE ET PAREMENT

  Frankrig

  Virksomheden PIERRE ET PAREMENT, er en Distributør, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for dekorative sten, sinter, skifer, og kvartsit brancherne. Den er baseret i Grignan, Frankrig.

 5. T.V.H.

  Belgien

  Virksomheden T.V.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Skifer, Granit, hvid sten, og Skifer brancherne. Den er baseret i Peer, Belgien.

 1. CUPA PIZARRAS

  Belgien

  Virksomheden CUPA PIZARRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skifer, tag- branchen. Den opererer også inden for Skifer, Skifer, skifertage, og skifer til anlæg brancherne. Den er baseret i Tournai, Belgien.

 2. GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA.

  Portugal

  Virksomheden GRANITRANS - TRANSFORMAÇAO DE GRANITOS, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Marmor, Granit, Skifer, Marmor, Granit, basalt til byggesektoren, og Skifer brancherne. Den er baseret i Negrais, Portugal.

 1. COMARDEN

  Belgien

  Virksomheden COMARDEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Tagdækningsmaterialer branchen. Den opererer også inden for asfalt, skifer, asfalt, og tjære brancherne. Den er baseret i Bertrix, Belgien.

 2. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VANTO NATURAL STONES, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Fliser, Sandsten, Skifer, Fliser, Sandsten, og Skifer brancherne. Den er baseret i Kunovice, Tjekkiet.

 3. ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD

  Belgien

  Virksomheden ANCIENS ETABLISSEMENTS JOS RENARD, er en Detailsalg, der opererer inden for Træ, natur- branchen. Den opererer også inden for Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, Træ - savet og behandlet, Tagdækningsmaterialer, indretning og dekoration, og skifer brancherne. Den er baseret i Oreye, Belgien.

 4. PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS

  Spanien

  Virksomheden PIZARRAS LOS TRES CUÑADOS, der opererer inden for Skifer branchen. Den opererer også inden for Skifer, tag-, Skifer, tag-, behandling af skifer, og skifertage brancherne. Den er baseret i O BARCO DE VALDEORRAS - OURENSE, Spanien.

 5. SOCOARC

  Belgien

  Virksomheden SOCOARC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brændsel, fast branchen. Den opererer også inden for skifer, og kul til brændsel brancherne. Den er baseret i Morlanwelz, Belgien.

 6. SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA.

  Portugal

  Virksomheden SILACO SILICAS ABRASIVOS E CONSTRUÇÕES LDA., der opererer inden for Granulitbeton branchen. Den opererer også inden for dekorative sten, Skifer, og sten og småsten til dekoration brancherne. Den er baseret i Urqueira, Portugal.

 7. CARRIÈRE LES ROCHETTES

  Belgien

  Virksomheden CARRIÈRE LES ROCHETTES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Stenbrud, skifer, sandsten til byggeindustri, og jordarbejde brancherne. Den er baseret i Bertrix, Belgien.

 8. GALBANOX

  Spanien

  Virksomheden GALBANOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skifer branchen. Den opererer også inden for klemmer brancherne. Den er baseret i O Barco De Valdeorras-Ourense, Spanien.

 1. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÄRKER ZEMENT GMBH, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Skifer, Industrikridt, Sandsten, Skifer, og Industrikridt brancherne. Den er baseret i Harburg , Tyskland.

 2. TESERA V.O.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden TESERA V.O.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gulve, industrielle branchen. Den opererer også inden for Betonprodukter og konglomerater, Gravmonumenter, Skifer, Stentøjsfliser, Betonprodukter og konglomerater, Gravmonumenter, Skifer, og Stentøjsfliser brancherne. Den er baseret i Ceske Budejovice, Tjekkiet.

 3. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Skifer, Industrikalk, Sandsten, Skifer, Industrikalk, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Painten, Tyskland.

 4. ARDOSIA SLATE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ARDOSIA SLATE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skifer branchen. Den er baseret i Gunn, Det Forenede Kongerige.

 5. COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden COMERCIALIZADORA DE PIEDRA Y ROCAS, S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Skifer branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, natursten, Materialer til byggesektoren, og sten og småsten til dekoration brancherne. Den er baseret i Camponaraya, Spanien.

 6. HIDEMOR

  Spanien

  Virksomheden HIDEMOR, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Granit, Skifer, Facadebeklædning, Marmor og natursten, Granit, Skifer, og Facadebeklædning brancherne. Den er baseret i Castrelo-Cambados-Pontevedra, Spanien.

 7. GRANILOURO

  Spanien

  Virksomheden GRANILOURO, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Marmor, Granit, Skifer, Marmor, Granit, Skifer, og gulvbelægning indendørs i industribygninger brancherne. Den er baseret i Cerquido - Pontevedra, Spanien.

 8. PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA

  Portugal

  Virksomheden PEREIRA GOMES & CARVALHO, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Skifer, og Skifer brancherne. Den er baseret i Valongo, Portugal.

 9. CUBIERTAS TÉCNICAS ARAGONESAS

  Spanien

  Virksomheden CUBIERTAS TÉCNICAS ARAGONESAS, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Tagdækning - fabriks-, Tagdækning - fabriks-, og skifer brancherne. Den er baseret i Jaca-Huesca, Spanien.

 10. WILLESEN IMPORT A/S

  Danmark

  Virksomheden WILLESEN IMPORT A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for natursten, skifer, og granit brancherne. Den er baseret i Sydals, Danmark.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis