• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skeer- gafler og knive

Resultater for

Skeer- gafler og knive - Import eksport

 1. ETERNUM

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Det belgiske firma ETERNUM blev oprettet i 1924 og er specialiseret i design, produktion og salg af bestik og bordartikler i rustfrit stål. Vi har et distributørnetværk i over 60 lande, og 80 % af vores salg går til eksport. Vores hovedsæde ligger i Gembloux (Belgien), hvor vores belgiske produktionsenhed samt lager med plads til 3.000 paller også ligger. Vore produkter henvender sig både til forbrugere og hoteller, restauranter og caféer. Vi tilbyder en kollektion med over 50 modeller af bestik og mere end 150 bordartikler i rustfrit stål eller forsølvning på rustfrit stål. Fabrikker i Belgien og Kina. Vi tilbyder desuden kvalitetsartikler til luksushoteller, 5-stjernede hoteller samt design bestik til stjernerestauranter.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. ECO-WOOD LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  ECO-Wood company er en forretning med en miljøvenlig filosofi. Virksomheden udvikler sin egen produktion af miljøvenligt engangsbestik fremstillet af birkfiner uden brug af kemikalier eller lim. Kun træ. ECO-Wood hjælper forretninger med at være opmærksomme på miljøet. Virksomheden reagerer omgående til markedtrends, og er klar til at foretage justeringer for at imødese behovene og kravene fra deres internationale partner, samt kravene fra specifikke lande. Produkterne fra ECO-Wood er internationalt FSC-certificeret. Det betyder, at produkterne er fremstillet af råmaterialer fra skove, hvor skovadministrationen er certificeret. Her gennemgår skovejere og managere en FSC-certifikation for at bevise, at de administrerer deres skove på en ansvarlig måde. En af hovedkravene er konsistensen i forsyningskæden fra skoven til kunden. Det forhindrer træ af ukendt oprindelse, inklusive ulovligt træ, i at blive en del af forsyningskæden.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. KOLCHUGINSKII MELKHIOR

  Rusland

  Kolchuginskii Melkhior, som blev grundlagt i 1896, fremstiller bestik, bordservice (skeer, gafler og knive) og køkkentilbehør i kobber/nikkellegering og kobber. I 120 år har vi bevaret traditionerne, og forbedret kvaliteten af vores produkter. Vi er i stand til at fremstille de største udvalg, og overholde alle krav fra købere af standardservice, til individuelle anmodninger i henhold til dine tegninger og personlig indgravering. På nuværende tidspunkt består virksomhedens sortiment af mere end 300 typer glasholdere, 12 servicekollektioner i forskellige versioner, og fremstilling af porcelæn og tilbehør i kobber og kobberlegeringer. Produktserien af kobberservice (skåle, pander, stegepander og øseskeer) har allerede opnået popularitet og succes på markedet. Pga. den imponerende, uforgængelige og rige historik bag brandet, har vi tydeligt adskilt os på markedet og hos forbrugerne: når det kommer til glasholdere, kan det kun betyde os - Kolchuginskii Melkhior.

 4. CRAFTY HOUSE

  Rusland

 5. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. KYNAI

  Belgien

 2. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

 3. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Tyrkiet

 4. COOKINGLIFE

  Holland

 5. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunisien

 1. FIVE PRESTIGE

  Frankrig

 2. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

 3. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Brasilien

 4. LA CASSEROLERIE

  Frankrig

 5. YIGITSAN MUTFAK

  Tyrkiet

 6. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

 7. KEOHAN METAL CO.

  Sydkorea

 8. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgien

 9. VIKINGSUN AB

  Sverige

 10. SAXTOR

  Spanien

 1. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Frankrig

 2. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Schweiz

 3. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Tyskland

 4. HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED

  Kina

 5. AC SILVER

  Det Forenede Kongerige

 6. CUBERTERIA.ES

  Spanien

 7. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 8. ONUR MADENI ESYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 9. GNALI & ZANI

  Italien

 10. YANGJIANG RONGHE HARDWARE CO,LTD

  Kina