• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skeer- gafler og knive

Resultater for

Skeer- gafler og knive - Import eksport

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Groupe Zepter har i 40 år beskæftiget sig med fremstilling af luksusprodukter inden for sundhed og skønhed og bidrager dermed til at højne den daglige livskvalitet. Eksklusive kollektioner af luksuskosmetik, patentbeskyttet og skabt til at optimere din naturlige skønhed med elegance og effektivitet (Neufchâtel, Schweiz) ; Eksklusive kollektion af patentbeskyttet udstyr Masterpiece Cookware, specifikt designet til et sundt og lækkert køkken uden tilsætning af fedstoffer eller vand (Milano, Italien) ; Vores fremragende knive, håndlavet i over to hundrede år, som står for det fineste inden for et autentisk håndværk af uforlignelig kvalitet (Solingen, Tyskland ; Vores serier af vand- og luftrensere, skabt til at sikre en optimal kvalitet og et sundt miljø i hverdagen (Sydkorea). I samspil med 100.000 rådgivere verden over er virksomheden vokset på verdensplan, hvor disse ambassadører har spillet en afgørende rolle i salget af op imod en milliard af vores produkter i 60 lande. Groupe Zepter tilbyder sin ekspertise og sine 7 fabrikker, hvor der produceres for white label, med garanti for en upåklagelig kvalitet takket være de strengeste kvalitetskontroller. Vi virkeliggør din vision og hjælper dig med at levere produkter af den højeste kvalitet til dine kunder.

 2. ATLAS EXPORT PACKAGING

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ATLAS EXPORT PACKAGING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Papir, emballering - fremstilling branchen. Den opererer også inden for Plast - engangsservice og artikler, Servietter, papirs-, Emballeringsmaterialer - papir og karton, Specialemballering, Service, Skeer, gafler og knive, Fødevareemballage, Hygiejne- og toiletprodukter, og emballagepapir brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. ETERNUM

  Belgien

  Det belgiske firma ETERNUM blev oprettet i 1924 og er specialiseret i design, produktion og salg af bestik og bordartikler i rustfrit stål. Vi har et distributørnetværk i over 60 lande, og 80 % af vores salg går til eksport. Vores hovedsæde ligger i Gembloux (Belgien), hvor vores belgiske produktionsenhed samt lager med plads til 3.000 paller også ligger. Vore produkter henvender sig både til forbrugere og hoteller, restauranter og caféer. Vi tilbyder en kollektion med over 50 modeller af bestik og mere end 150 bordartikler i rustfrit stål eller forsølvning på rustfrit stål. Fabrikker i Belgien og Kina. Vi tilbyder desuden kvalitetsartikler til luksushoteller, 5-stjernede hoteller samt design bestik til stjernerestauranter.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Tyskland

  Simplyleaf er en årtier gammel producent og eksportør af biologisk nedbrydeligt, økologisk, bæredygtigt service af naturligt areca-palmeblad af høj kvalitet. Vi har et salgskontor i Tyskland, så vi kan arbejde direkte sammen med køberne for at forbedre kunderelationerne og tilliden. Vores kernekompetencer: Vi har et produktionssted i Indien (i overensstemmelse med BSCI-adfærdskodeks) og kan levere direkte fra fabrikken uden overdragelsesomkostninger (ingen mellemhandlere) til meget konkurrencedygtige priser. Vi arbejder gerne på komplet White Labeling til den branding og barcoding, som ønskes af køberen. Leveringsbetingelser: Vi kan gennemføre meget forskelligt fra FOB India Port (Freight On Board - overdragelse af containeren til den af køberen anbefalede logistikpartner efter toldekspedition og andre påkrævede dokumenter fra tilvejebringelseshavnen) til (DAP) Delivered At Place, uanset hvor køberen befinder sig. MOQ: På grund af vores kernekompetence foretrækker vi containerlaster som mindste ordremængde. Eksklusivitet: Vi agerer ikke i Benelux-området (Belgien, Nederlandene og Luxembourg), fordi vi allerede har eksklusivitet med en af vores premium-kunder.

 5. ECO-WOOD LLC

  Rusland

  ECO-Wood company er en forretning med en miljøvenlig filosofi. Virksomheden udvikler sin egen produktion af miljøvenligt engangsbestik fremstillet af birkfiner uden brug af kemikalier eller lim. Kun træ. ECO-Wood hjælper forretninger med at være opmærksomme på miljøet. Virksomheden reagerer omgående til markedtrends, og er klar til at foretage justeringer for at imødese behovene og kravene fra deres internationale partner, samt kravene fra specifikke lande. Produkterne fra ECO-Wood er internationalt FSC-certificeret. Det betyder, at produkterne er fremstillet af råmaterialer fra skove, hvor skovadministrationen er certificeret. Her gennemgår skovejere og managere en FSC-certifikation for at bevise, at de administrerer deres skove på en ansvarlig måde. En af hovedkravene er konsistensen i forsyningskæden fra skoven til kunden. Det forhindrer træ af ukendt oprindelse, inklusive ulovligt træ, i at blive en del af forsyningskæden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast, engangsartikler til fødevarer, og Engangsservice og artikler fremstillet af papir, karton og plast brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, trykkoger, Papfabrikanter, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 3. CRAFTY HOUSE

  Rusland

  Virksomheden CRAFTY HOUSE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Linnedstoffer branchen. Den opererer også inden for Papirsposer, Papir - engangsservice og artikler, Service, Skeer, gafler og knive, Papirsposer, Papir - engangsservice og artikler, Service, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Smolensk, Rusland.

 4. KYNAI

  Belgien

  Virksomheden KYNAI, er en Distributør, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for træbrædder brancherne. Den er baseret i Braine L'alleud, Belgien.

 5. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Virksomheden CUTAL EXPORT LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Caldas Das Taipas, Portugal.

 1. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Tyrkiet

  Virksomheden SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel tørreovnsopstilling - installationer branchen. Den opererer også inden for Kølemidler, Skeer, gafler og knive, Kølemidler, Skeer, gafler og knive, og rengøringsvogne brancherne. Den er baseret i Karatay, Tyrkiet.

 2. COOKINGLIFE

  Holland

  Virksomheden COOKINGLIFE, er en Detailsalg, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Groningen, Holland.

 1. YIGITSAN MUTFAK

  Tyrkiet

  Virksomheden YIGITSAN MUTFAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Service, Skeer, gafler og knive, Service, knive i rustfrit stål, Skeer, gafler og knive, og neglesakse brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

  Virksomheden WEBG GMBH - GERMANCUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for kokkeknive i rustfrit stål, kniv i rustfrit stål, og bestik i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 4. FIVE PRESTIGE

  Frankrig

  Virksomheden FIVE PRESTIGE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Saint-Maur, Frankrig.

 5. LA CASSEROLERIE

  Frankrig

  Virksomheden LA CASSEROLERIE, er en Distributør, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Caudan, Frankrig.

 6. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Tyrkiet

  Virksomheden SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plastemballage branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, Skeer, gafler og knive, plastikkrus, tallerkener i papir og plast, og krus brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 7. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bordservice branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, Rustfrit stål - bestik, industrikøkkener, rustfri stål, Skeer, gafler og knive, og Rustfrit stål - bestik brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgien

  Virksomheden ANBEL HOME- & KITCHENWARE, er en Engrossalg, der opererer inden for Bordservice branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, kogekar, elektrisk køkkenudstyr, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Kontich, Belgien.

 1. SAXTOR

  Spanien

  Virksomheden SAXTOR, er en Detailsalg, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Sax, Spanien.

 2. VIKINGSUN AB

  Sverige

  Virksomheden VIKINGSUN AB, er en Engrossalg, der opererer inden for Knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Skeer, gafler og knive, Blade og knive, industrielle, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Stockholm, Sverige.

 3. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Frankrig

  Virksomheden LAGUIOLE EN AUBRAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for knive til mange anvendelser, køkkenknive, og bordkunst brancherne. Den er baseret i Espalion, Frankrig.

 4. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, er en Detailsalg, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Sakarya, Tyrkiet.

 5. CUBERTERIA.ES

  Spanien

  Virksomheden CUBERTERIA.ES, er en Distributør, der opererer inden for Bestik, guld og sølv branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, bestik, sølvfad, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Santander, Spanien.

 6. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Schweiz

  Virksomheden SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den er baseret i Biel, Schweiz.

 7. AC SILVER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden AC SILVER, er en Detailsalg, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for gammelt sølvtøj, og gammelt smykke brancherne. Den er baseret i Tyne And Wear, Det Forenede Kongerige.

 8. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 9. GNALI & ZANI

  Italien

  Virksomheden GNALI & ZANI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 10. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GÜNTER GRÄWE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for Service, køkkenknive, bestik til restauranter, og Service brancherne. Den er baseret i Meinerzhagen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis