• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skeer- gafler og knive

Resultater for

Skeer- gafler og knive - Import eksport

 1. ETERNUM

  Belgien

  Det belgiske firma ETERNUM blev oprettet i 1924 og er specialiseret i design, produktion og salg af bestik og bordartikler i rustfrit stål. Vi har et distributørnetværk i over 60 lande, og 80 % af vores salg går til eksport. Vores hovedsæde ligger i Gembloux (Belgien), hvor vores belgiske produktionsenhed samt lager med plads til 3.000 paller også ligger. Vore produkter henvender sig både til forbrugere og hoteller, restauranter og caféer. Vi tilbyder en kollektion med over 50 modeller af bestik og mere end 150 bordartikler i rustfrit stål eller forsølvning på rustfrit stål. Fabrikker i Belgien og Kina. Vi tilbyder desuden kvalitetsartikler til luksushoteller, 5-stjernede hoteller samt design bestik til stjernerestauranter.

 2. SIMPLYLEAF E.U

  Tyskland

  Simplyleaf er en årtier gammel producent og eksportør af biologisk nedbrydeligt, økologisk, bæredygtigt service af naturligt areca-palmeblad af høj kvalitet. Vi har et salgskontor i Tyskland, så vi kan arbejde direkte sammen med køberne for at forbedre kunderelationerne og tilliden. Vores kernekompetencer: Vi har et produktionssted i Indien (i overensstemmelse med BSCI-adfærdskodeks) og kan levere direkte fra fabrikken uden overdragelsesomkostninger (ingen mellemhandlere) til meget konkurrencedygtige priser. Vi arbejder gerne på komplet White Labeling til den branding og barcoding, som ønskes af køberen. Leveringsbetingelser: Vi kan gennemføre meget forskelligt fra FOB India Port (Freight On Board - overdragelse af containeren til den af køberen anbefalede logistikpartner efter toldekspedition og andre påkrævede dokumenter fra tilvejebringelseshavnen) til (DAP) Delivered At Place, uanset hvor køberen befinder sig. MOQ: På grund af vores kernekompetence foretrækker vi containerlaster som mindste ordremængde. Eksklusivitet: Vi agerer ikke i Benelux-området (Belgien, Nederlandene og Luxembourg), fordi vi allerede har eksklusivitet med en af vores premium-kunder.

 3. KOLCHUGINSKII MELKHIOR

  Rusland

  Kolchuginskii Melkhior, som blev grundlagt i 1896, fremstiller bestik, bordservice (skeer, gafler og knive) og køkkentilbehør i kobber/nikkellegering og kobber. I 120 år har vi bevaret traditionerne, og forbedret kvaliteten af vores produkter. Vi er i stand til at fremstille de største udvalg, og overholde alle krav fra købere af standardservice, til individuelle anmodninger i henhold til dine tegninger og personlig indgravering. På nuværende tidspunkt består virksomhedens sortiment af mere end 300 typer glasholdere, 12 servicekollektioner i forskellige versioner, og fremstilling af porcelæn og tilbehør i kobber og kobberlegeringer. Produktserien af kobberservice (skåle, pander, stegepander og øseskeer) har allerede opnået popularitet og succes på markedet. Pga. den imponerende, uforgængelige og rige historik bag brandet, har vi tydeligt adskilt os på markedet og hos forbrugerne: når det kommer til glasholdere, kan det kun betyde os - Kolchuginskii Melkhior.

 4. ECO-WOOD LLC

  Rusland

  ECO-Wood company er en forretning med en miljøvenlig filosofi. Virksomheden udvikler sin egen produktion af miljøvenligt engangsbestik fremstillet af birkfiner uden brug af kemikalier eller lim. Kun træ. ECO-Wood hjælper forretninger med at være opmærksomme på miljøet. Virksomheden reagerer omgående til markedtrends, og er klar til at foretage justeringer for at imødese behovene og kravene fra deres internationale partner, samt kravene fra specifikke lande. Produkterne fra ECO-Wood er internationalt FSC-certificeret. Det betyder, at produkterne er fremstillet af råmaterialer fra skove, hvor skovadministrationen er certificeret. Her gennemgår skovejere og managere en FSC-certifikation for at bevise, at de administrerer deres skove på en ansvarlig måde. En af hovedkravene er konsistensen i forsyningskæden fra skoven til kunden. Det forhindrer træ af ukendt oprindelse, inklusive ulovligt træ, i at blive en del af forsyningskæden.

 5. KYNAI

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Tyrkiet

 2. CRAFTY HOUSE

  Rusland

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

 4. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Tyrkiet

 5. FIVE PRESTIGE

  Frankrig

 1. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunisien

 2. COOKINGLIFE

  Holland

 1. LA CASSEROLERIE

  Frankrig

 2. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

 3. KEOHAN METAL CO.

  Sydkorea

 4. YIGITSAN MUTFAK

  Tyrkiet

 5. SAXTOR

  Spanien

 6. VIKINGSUN AB

  Sverige

 7. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgien

 8. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

 1. HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED

  Kina

 2. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Tyskland

 3. CUBERTERIA.ES

  Spanien

 4. AC SILVER

  Det Forenede Kongerige

 5. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Schweiz

 6. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 7. GNALI & ZANI

  Italien

 8. ARKOGREN AS

  Estland

 9. D&D - DOMUS AND DESIGN

  Italien

 10. INOXRIV S.P.A.

  Italien