• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sintring - stål og metal

Resultater for

Sintring - stål og metal - Import eksport

 1. REICH MIM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Reich MIM GmbH's ekspertise er fremstilling af sprøjtestøbte metalpulverdele, kort kaldt MIM (metal injection moulding). Firma Reich MIM GmbH har hjemsted i Schwarzenberg/Sachsen i Tyskland. Med over 40 medarbejdere og et produktionsareal på ca. 2.200 m² er Reich MIM GmbH en mellemstor virksomhed, som er helt i familieeje. Teknologien MIM er egnet til komponenter med høj formkompleksitet, der skal fremstilles uden efterbearbejdning (underskæring, gevind). Hovedanvendelsesområderne er bil- og maskinindustri, måle- og styringsteknik, finmekanik, låse- og beslagindustri, værktøjsteknik, medicinalteknik samt husholdningsapparater.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Virksomheden beskæftiger sig med egenproduktion for forskellige grene af maskinindustrien. Vi udfører hele arbejdsprocessen, der starter med udarbejdelse af produktion og fremstilling af prøver af de ønskede produkter til den endelige lancering af en serieproduktion og regelmæssige leveringer med optimale logistikløsninger, som gør det muligt at sikre, at produkterne er det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og opfylder betingelserne på området, herunder fuld fortoldning.

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge
 4. HELGERIT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELGERIT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i Altdorf, Tyskland.

 5. MEBUS MIM-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEBUS MIM-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i Neuhausen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROTOTEC GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROTOTEC GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i Attendorn, Tyskland.

 2. OLIVARES GINO SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLIVARES GINO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Låse, Pumper, mekanisk værkstedsafsnit, formning af metal, Låse, bearbejdning jernholdige metaller og legeringer, Pumper, og metalprodukter, slagger brancherne. Den er baseret i Gessate, Italien.

 3. LISTEMANN TECHNOLOGY AG

  Liechtenstein, fyrstendømmet

  Listemann-koncernen har i mere end 25 år været Europas førende ekspert inden for termisk materialeoptimering og kombinationen af eksklusive elementer. Vores certificerede produktionssteder befinder sig i Bendern/Liechtenstein, Winterthur/Schweiz og i Krakau/Polen. Uanset om vi taler elektronikchips eller kraftværker: Listemann tilbyder materialeinnovation ved både produkter og fremstilling, blandt andet inden for områderne luft- og rumfart, energi- og miljøteknologi, maskinkonstruktion samt værktøjs- og formkonstruktion. Andre højteknologiske brancher inden for f.eks. halvleder- og medicinalteknologi nyder godt af vores produktsortiment. Takket være vores termiske produktionsteknologier kan elementer fremstilles mere effektivt, og levetiden kan forlænges.

 4. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH er en kompetent leverandør af støbte dele, smededele og rørsystem standarddele fremstillet af forskellige materialer såsom støbejern, stål, rustfrit stål, aluminium, messing, bronze, superlegering osv. Siden 2000, og baseret på vores professionelle erfaring som et kinesisk støberi, har vi tilbudt vores produkter til kunder i Europa, Australien og USA, i henhold til tegninger og kundeanmodninger. Vi ved nøjagtigt, hvilket materiale der passer til hvilken proces, hvilken fabrik og hvilke tjenester. Anvendelsesområderne er maskinteknik, kemi, bilindustrien, medicin, fødevarer, kemi, elektronik, elektrisk, skibsbygning, konstruktion, luftfart, rumrejse, konstruktion af rørledninger osv. Vores certifikat ISO 9001: 2008 sikrer en målbar kvalitet. En personlig kontakt med vores kunder spiller en vigtig rolle i ordrebehandlingen: Vi udfører alt, lige fra køb af materialer til prototyper, små og store serier samt logistik, og tilbyder en hurtig, problemfri og professionel service.

 5. DIMLASER - SOCIEDADE UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  DIMLASER, der er på forkant med teknologien, har specialiseret sig i produktion af metaldele fremstillet ved den additive fremstillingsprocessen LaserCusing®, der er tilpasset industri inden for forme, plast, smykker og tandpleje. Vores løsninger inden for fremstilling af forme og plast reducerer injektionscyklus med 40%, og vi fremstiller hybrid indsatser med tilpassede kølekanaler. Vi laver også 3D dele og reologiske væskesimuleringer .

 1. MFS - SINTERING SL

  Spanien

  Virksomheden MFS - SINTERING SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for metalprodukter, slagger, og Metallåse brancherne. Den er baseret i Trapagaran, Spanien.

 2. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Schweiz

  Virksomheden ITV SINTERMETALLE GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Radiallejer, Radiallejer, Glidelejer i sintret metal, metalprodukter, slagger, og sintring af stål og metal brancherne. Den er baseret i Lachen, Schweiz.

 1. JP3DTECVISION GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden JP3DTECVISION GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for løsdele til veteranbiler, lasergravering, og 3D-laserscanner brancherne. Den er baseret i Straubing, Tyskland.

 2. SINTERFILTRI SRL

  Italien

  Virksomheden SINTERFILTRI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Filtreringsudstyr og materiel branchen. Den opererer også inden for Sintring - stål og metal, filtre i bronze, Plastfiltre, og Sintring - stål og metal brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 3. BARATTIERI SINTERIZZATI SRL

  Italien

  Virksomheden BARATTIERI SINTERIZZATI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for sintring af stål og metal, og pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Flero, Italien.

 4. S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Virksomheden S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 5. CARBOSINT S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CARBOSINT S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for motorer, elektriske brancherne. Den er baseret i Ghisalba, Italien.

 6. PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS

  Forenede Stater

  Virksomheden PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Hayward, Ca, Forenede Stater.

 7. SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for metalprodukter, slagger brancherne. Den er baseret i Aichhalden, Tyskland.

 8. MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Overfladeforædling, galvanisk brancherne. Den er baseret i Ispringen, Tyskland.

 1. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Frankrig

  Virksomheden FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Lodning - stål og metaller, Slibesten, Lodning - stål og metaller, tilslibning, Slibesten, og tungsten brancherne. Den er baseret i Chassieu, Frankrig.

 2. MEYER SINTERMETALL AG

  Schweiz

  Virksomheden MEYER SINTERMETALL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Sintring - stål og metal, Sintring - stål og metal, kromstål, bearbejdning af stål, og Metalfilter brancherne. Den er baseret i Studen, Schweiz.

 3. KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY

  Forenede Stater

  Virksomheden KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i St. Marys Pa, Forenede Stater.

 4. CAPSTAN ATLANTIC

  Forenede Stater

  Virksomheden CAPSTAN ATLANTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den er baseret i Wrentham, Ma, Forenede Stater.

 5. COMPAX INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden COMPAX INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi, og sintring af stål og metal brancherne. Den er baseret i Anaheim, Ca, Forenede Stater.

 6. ATLAS PRESSED METALS

  Forenede Stater

  Virksomheden ATLAS PRESSED METALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for metalprodukter, slagger brancherne. Den er baseret i Dubois, Pa, Forenede Stater.

 7. COMTEC MFG., INC.

  Forenede Stater

  Virksomheden COMTEC MFG., INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i St. Marys, Pa, Forenede Stater.

 8. SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS

  Forenede Stater

  Virksomheden SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Sykesville, Pa, Forenede Stater.

 9. METAL POWDER PRODUCTS, LLC

  Forenede Stater

  Virksomheden METAL POWDER PRODUCTS, LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Westfield, Indiana, Forenede Stater.

 10. WEBSTER-HOFF CORPORATION

  Forenede Stater

  Virksomheden WEBSTER-HOFF CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sintring - stål og metal branchen. Den opererer også inden for pulvermetallurgi brancherne. Den er baseret i Glendale Heights, Il, Forenede Stater.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Sintring - stål og metal - Import eksport

Antal resultater

30.729 Virksomheder