• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • siloer- tanke og spånkurve - godshåndtering

Resultater for

Siloer- tanke og spånkurve - godshåndtering - Import eksport

 1. GMÖHLING TRANSPORTGERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det er kun metallet, der er køligt: Gmöhling — det er mere end 70 begivenhedsrige år, mere end 80 stærke medarbejdere og langt over 1000 spændende idéer til forarbejdning af aluminium. Innovationer har tradition hos os. Viljen til at videreudvikle sig kontinuerligt er dybt forankret i virksomhedens sjæl. Den blev demonstreret af vores firmaindehaver, hr. Gmöhling, og med stolthed overtaget af vores medarbejdere. Frit efter Gustav Heinemanns motto: "Den, der ikke vil forandre noget, vil også miste det, som han ønsker at bevare." På den måde er vi gang på gang i stand til at sætte nye standarder i vores branche. Vores transport- og bortskaffelsesbeholdere, transport- og skabsvogne samt vores paller er blevet uundværlige hos mange kunder overalt i verden. Med en klar bekendelse til den over 8000 kvadratmeter store afdeling Fürth / Tyskland skriver firmaet Gmöhling sin succeshistorie.

 2. WEIDNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Weidner GmbH har mere end 60 års erfaring og tilbyder forskellige serviceydelser og produkter i hele værdikæden – alt sammen under mottoet "Alt fra ét og samme sted". Virksomheden har i dag afdelinger i fem europæiske lande og beskæftiger mere end 200 medarbejdere.Virksomheden bygger på høj innovationskraft, stor pålidelighed og ekspertviden og kan imødekomme kundernes ønsker på fleksibel og optimal vis.

 3. HOYER GMBH INTERNATIONALE FACHSPEDITION

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HOYER Multilog tilbyder logistik- og lejeløsninger inden for IBC og trykbeholdere og råder over en flåde på mere end 45.000 beholdere i rustfrit stål. Virksomhedens hovedsæde befinder sig i Hamborg, og ud over et godt tag i det europæiske marked har HOYER Multilog også en stærk markedsposition i USA og i Asien. I 2017 blev franske CCR også en del af HOYER koncernen. Ud over udlejning af beholdere i rustfrit stål tilbyder HOYER Multilog også en bred vifte af tjenesteydelser. Hertil hører fleetmanagement, transport af tomme og fyldte beholdere, rensning samt vedligeholdelse og reparation. HOYER Multilog er din etablerede og pålidelige partner med mange års erfaring inden for fødevare-, kosmetisk og kemisk industri. HOYER Multilog har den optimale IBC eller trykbeholder til stort set ethvert produkt. Størstedelen af beholderne har en volumen på mellem 200 og 1.650 liter.

 4. KKC KOFFER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KKC fremstiller siden 1986 kufferter til industri, handel og håndværk. I dag udvikles og produceres op til 95 % individuelle kufferter og beholderløsninger til kunderne. Produktsortimentet omfatter lette og stabile aluminiumskufferter samt kunststofbeholdere efter mål. KKC – Din kuffertproducent i Tyskland. Topkvalitet, der bliver ved med at imponere. I dag er KKC en førende udbyder af kufferter og transportbeholdere. Især for kunder for hvem produkternes kvalitet spiller en afgørende rolle. Individuelle løsninger efter mål. Uanset, om det drejer sig om præsentationskufferter til en haptisk salgsoplevelse, funktionelle mønsterkufferter for at vise produkter i arbejde og bevægelse på stedet, eller beholdere til beskyttelse af udsyr under transport. KKC er din kontakt til førsteklasses løsninger og førsteklasses kvalitet. Fremragende produkter. Det nye kuffertsystem PEGAR har som designkuffert overbevist en internation jury og blev udmærket med iF-Design-Award. Drag nytte af det.

 5. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems har i mange år leveret og udviklet individuelle løsninger inden for vakuumblande- og homogeniseringsteknik til farmaceutisk, kosmetik- og levnedsmiddelindustri. Der fabrikeres blandere som homogeniserings- og dispergeringsanlæg til fremstilling af creme, gele, salver, lotion og shampoo. Procesanlæggene til fremstilling af halvfaste forme kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 10.000 l. Afhængigt af kundespecifikation består komplette anlæg af en eller flere HEBOLD-blandere med eller uden lågløfteanordninger, homogenisatorer, forfasebeholdere, vakuumsystemer, varme- og køleanordninger, rørledninger, gangbare platforme og styring med procesvisualisering og receptadministration.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BERGSIEK BEHÄLTERBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I 40 år har navnet Bergsiek stået for kvalitet inden for containerkonstruktion. Allerede i den fjerde generation har familievirksomheden skabt en solid og holdbar kundebase. Vi reagerer på vores kunders individuelle krav, og ønsker for at fremstille det optimale produkt til dem. Vores opskrift på succes er den konsekvente brug af vores mange års erfaring og målrettet investering i nye teknologier. Planlægning, udvikling og konstruktion af de forskellige containertyper, fra koncept til det færdige karrosseri, tilbydes af os fra en enkelt kilde, og udføres i henhold til vores kunders specifikationer. Vores konstruktionstjenester spænder fra containerkonstruktion til karosseri, til løsninger inden for specielle køretøjskonstruktioner. Vores team udvikler optimale, kreative og omkostningseffektive karrosserier ved hjælp af den nyeste teknologi, så en hurtig planlægningstid også kan opnås detaljeret.

 2. PADBERG + PALATEC LOGISTIC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Padberg + Palatec Logistic GmbH's sortiment henvender sig med typer opbevarings- og transportstativer - uanset, om de er af stål, træ eller en kombination - til aftagere i alle områder inden for industrien og handlen. Individuel konstruktion, udvikling og produktion af special-læsholdere til særlige krav inden for lagerteknik og også til storprojekter hører til vores arbejdsområde. Branchespecifikt udvikles og fremstilles fx kontinuerligt læsholdere til bilindustrien. Vores sortiment omfatter udover behovsrelaterede læsholdere bl.a. også stolpepaller, gitteræsker, stabelbare rammer, opsatsrammer, rullebøjlepaller og rullebeholdere. Mange af vores standardmodeller er dimensioneret til gængse mål som fx Euro-pallen 800x1200. Desuden finder ud hos os alle produkter, du har brug for til drifts- og lagerudstyr. Vores sortiment rækker fra affaldsbeholder, løftevogne og bomme til værktøjsvogne. Engagerede og kvalificerede medarbejdere, brugen af moderne og effektive maskiner og robotter samt vores rådgivningsteams mangeårige erfaring sikrer, at også dine problemer løses af os og at dine ønsker opfyldes på pålidelig vis. I fællesskab finder den optimale lager- og transportløsning til din virksomhed!

 3. KNÜPPEL VERPACKUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge
 4. PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden PSAPLAST - PLÁSTICOS SANTO ANTÓNIO, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker, plast- branchen. Den opererer også inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Plastemballage, Beholdere til distribution, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, plastikkasser, plastspande, og Plastemballage brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 5. BEKUPLAST GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEKUPLAST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Containere branchen. Den opererer også inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Kasser, plast-, plastikpaller, farvepaletter, Stabelbare beholdere, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Transportbeholdere i plast, stabelbare beholdere til opbevaring og lagring, og kasser til paller i plastik brancherne. Den er baseret i Ringe, Tyskland.

 1. SCHAKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHAKE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forstadsarmaturer og installationer branchen. Den opererer også inden for Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, konstruktion af veje, Byggearbejde - færdiggørelse, Offentlige arbejder, Lagerudstyr og systemer, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 2. BO-INNO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BO-INNO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trådnet branchen. Den opererer også inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Trådbøjedele, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Mittelbiberach, Tyskland.

 1. M. ROTH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden M. ROTH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for tank under tryk, siloer, og ønologiske beholdere brancherne. Den er baseret i Wiesenbronn, Tyskland.

 2. BOXPLUS

  Belgien

  BOXPLUS ER SYNONYMT MED BAKKER OG DOLLYER I PLAST TIL DE MEST ATTRAKTIVE PRISER! BOXPLUS' SPECIALITETER: DOLLYER, TRANSPORTRULLER OG VOGNE TIL BAKKER FRA 600X400 MM OG 800X600 MM. Boxplus er en af de største leverandører af plastbeholdere til logistiske og miljøtekniske anvendelser i Europa, med hovedsæde i Maaseik. Vi arbejder efter forretningsstrategien "COST LEDERSKAB", som gør Boxplus er i stand til at tilbyde sine produkter de mest fordelagtige priser på markedet.

 3. BITO SYSTEMES

  Frankrig

  BITO er specialiseret i opbevaring, systemer til forberedelse af ordre, en af de førende på de europæiske marked. Plastkar: karsystemer, kar og bakker i plast, plastkar til laboratorier, sorteringskar, opbevaringskar, dueslag og opbevaringsbakker, plastbakker, bakker til fødevarer, stabelbare bakker, bakker til godshåndtering, kar med tud, ophobningskar, kasser i plastmaterialer, beholdere i plast til industrien, plastbeholdere, beholdere.

 4. HESONWERK GMBH PRETZSCH TRANSPORT- UND LAGERTECHNIK

  Tyskland

  I mere end 120 år har den traditionsbundne virksomhed HESON været en pålidelig partner inden for løsninger til transport-, lager- og miljøteknik, støberiteknik og mekanisk bearbejdning. Vores HESON-produkter anvendes inden for alle brancher i industrien: bilindustrien, billeverandører (støberier, smedjer, mekanisk fremstilling, skruer), højreolslager- og automationsteknik, bortskaffelses- industri samt levnedsmiddelindustrien.

 5. HESONWERK GMBH TRANSPORT-, LAGER- & UMWELTTECHNIK

  Tyskland

  I mere end 120 år har den traditionsbundne virksomhed HESON fungeret som en pålidelig partner inden for løsninger til transport-, lager- og miljøteknik, støberiteknik og mekanisk bearbejdning. Vores HESON-produkter anvendes inden for alle dele af industrien: bilindustrien, billeverandører (støberier, smedjer, mekanisk fremstilling, skruer), højreolslager- og automationsteknik, bortskaffelses- industri samt levnedsmiddelindustrien.

 6. MÜLLER GMBH

  Tyskland

  Producent af rustfri ståltromler og -containere, stationære og mobile håndteringsapparater som løftesøjler, blandere og palleskiftere, dobbeltklapsystem og rustfri stålkabinetter.

 7. KAPPELER VERPACKUNGS-SYSTEME AG

  Schweiz

  Virksomheden KAPPELER VERPACKUNGS-SYSTEME AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den er baseret i Urtenen-Schönbühl, Schweiz.

 8. BWH SPEZIALKOFFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BWH SPEZIALKOFFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plast - emballering branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Plast - industrielle produkter, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, og artikler til emballage brancherne. Den er baseret i Hörstel, Tyskland.

 1. CROWDCOMPONENTS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Virksomheden CROWDCOMPONENTS UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Engrossalg, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den er baseret i Unterföhring, Tyskland.

 2. TANOS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TANOS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den er baseret i Illertissen, Tyskland.

 3. BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX

  Tyskland

  Virksomheden BARTH GMBH - THERMO FUTURE BOX, er en Detailsalg, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for Isolerende emballering, plast-, Isolerende emballering, plast-, containere til transport af frugt og grønt, og Transportbeholdere i plast brancherne. Den er baseret i Kirchheim/teck, Tyskland.

 4. CURTEC FRANCE SA

  Frankrig

  Virksomheden CURTEC FRANCE SA, er en Engrossalg, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Indpakning, Emballage - virksomheder, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Indpakning, Emballage - virksomheder, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Roissy Cdg, Frankrig.

 5. KIA MAGNET CO.

  Iran

  Virksomheden KIA MAGNET CO., er en Distributør, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for spoler til kabler brancherne. Den er baseret i Tehran, Iran.

 6. SBC

  Frankrig

  Virksomheden SBC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for Affaldsspande, skrald, sættevogne, Affaldsspande, skrald, og Affaldsbeholder brancherne. Den er baseret i Saint-herblain, Frankrig.

 7. MANERGO

  Frankrig

  Virksomheden MANERGO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for Reoler og beholdere, paletter, og Reoler og beholdere brancherne. Den er baseret i Raismes, Frankrig.

 8. PALLETS DE PAULLA

  Brasilien

  Virksomheden PALLETS DE PAULLA, er en Distributør, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den er baseret i São Paulo, Brasilien.

 9. GPH LEVALAIR

  Frankrig

  Virksomheden GPH LEVALAIR, er en Distributør, der opererer inden for Løfteudstyr branchen. Den opererer også inden for Løfteudstyr - tilbehør, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Godshåndtering - rulleudstyr, Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering, Løfteudstyr - tilbehør, Godshåndtering - motoriserede køretøjer, Godshåndtering - rulleudstyr, og Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering brancherne. Den er baseret i Beauchamp, Frankrig.

 10. NORDWEST BOX GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden NORDWEST BOX GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, tanke og spånkurve - godshåndtering branchen. Den opererer også inden for Skure, byggeplads-, og Skure, byggeplads- brancherne. Den er baseret i Wardenburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis