• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • siloer- metal-

Resultater for

Siloer- metal- - Import eksport

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 2. VIBRAFLOOR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VIBRAFLOOR er specialist i fremstilling af systemer til tømning af bulkprodukter, væsker og ætsende produkter. Et system fra VIBRAFLOOR kan tilpasses alle former for oplagringer: siloer i metal eller beton, tragte, vogne, selvstændige containere og skibe uanset deres form eller størrelse. Vibrafloor kan installere sine systemer i cylindriske eller firkantede siloer af beton eller stål samt i kupler, skibe, vogne og lastbiler med garanti for en total rensning.

 3. TSC SILOS

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TSC SILOS, er en Multi-Category, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Bygninger, modul-, Metalkonstruktioner, Firkantede siloer, Proceslagertank, Rektangulære siloer, Effektiv oplagring, modulopbyggede siloer, Bygninger, modul-, og Siloer til dyrefoder brancherne. Den er baseret i Aalten, Holland.

 4. SCE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for siloer, oplagringssiloer, opbevaringsløsninger, og konstruktion af siloer brancherne. Den er baseret i Lichtervelde, Belgien.

 5. ENITOR AICH METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENITOR AICH METALLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Munderkingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Lauffen, Tyskland.

 2. KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Krenglbach, Østrig.

 3. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, konstruktion af siloer, kornbeholdere, Siloer, landbrug, oplagringssiloer, Siloer til landbruget, siloer til dyrefoder, og siloer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanien

  Fabrikation af metalsiloer, komplette anlæg og 100% opbevaring. Komplette faciliteter til opbevaring og transport af korn og mel. Vandtanke til vanding og brand.

 5. STIM LTD

  Ukraine

  Virksomheden STIM LTD, er en Underleverandør, der opererer inden for Produktion af solenergi branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Luftfiltre, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Transportører, transportanlæg, konservering af ost, Luftfiltre, og Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for bånd til betonanlæg, siloer, og skruer og bolte brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Møblering, træ-, Skolemøbler, Siloer, metal-, Møblering, træ-, videnskabeligt laboratorium, og Skolemøbler brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 3. MIKOM D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden MIKOM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Siloer, metal-, Specialkonstruktioner i stål, Byggestål, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 4. MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Euskirchen-Flamersheim, Tyskland.

 5. DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for kornbeholdere, byggemateriel, og høneæg brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 6. ERGOMEC

  Italien

  Virksomheden ERGOMEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, siloer i aluminium, siloer, Siloer, landbrug, og siloer i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i San Bonifacio, Italien.

 7. PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L.

  Spanien

  Virksomheden PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for korn og kerner, og maskiner til agroindustrien brancherne. Den er baseret i Campillos, Malaga, Spanien.

 8. SGH SCHÜTTGUTHANDLING

  Tyskland

  Virksomheden SGH SCHÜTTGUTHANDLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Steißlingen, Tyskland.

 1. SATKON SCREW

  Tyrkiet

  Virksomheden SATKON SCREW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Landbrugsmaskiner og tilbehør, Siloer, metal-, spande, Landbrugsmaskiner og tilbehør, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden PARSMEGA MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Fræsning - værktøjsmaskiner, Fræsning - værktøjsmaskiner, industrielle pastamaskiner, Konstruktør af maskiner til tørring, og udstyr til dyrefoder brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 3. MOREAU METAL

  Frankrig

  Virksomheden MOREAU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og mekaniserede svejsearbejder brancherne. Den er baseret i Les-Epesses, Frankrig.

 4. PROMINOX S.A

  Marokko

  Virksomheden PROMINOX S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kedelarbejde, Kedler, letmetallegering, arbejdning af rustfrit stål, Kedler, rustfrit stål, Kedelarbejde, og Kedler, letmetallegering brancherne. Den er baseret i Sidi Bernoussi Casablanca, Marokko.

 5. METALOCAIMA - METALURGICA DO VALE DO CAIMA, SA.

  Portugal

  Virksomheden METALOCAIMA - METALURGICA DO VALE DO CAIMA, SA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Mansores, Portugal.

 6. ELLIMETAL

  Belgien

  Virksomheden ELLIMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Tanke, metal-, Varmevekslere, Esser, industrielle, Tanke, metal-, Varmevekslere, Esser, industrielle, og siloer i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Meeuwen, Belgien.

 7. ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Røremaskiner, og Røremaskiner brancherne. Den er baseret i Annesley, Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 8. B.S.P. ENGINEERING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden B.S.P. ENGINEERING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for anlæg til opbevaring af gas, opbevaringsanlæg til gylle, oplagringssiloer, og Vertikale opbevaringskar brancherne. Den er baseret i Zevio, Italien.

 9. SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES

  Spanien

  Virksomheden SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for metalbeholdere, siloer til dyrefoder, endeløse skruer, og siloer til vanding brancherne. Den er baseret i murcia, Spanien.

 10. SILOBOUW DECOCK P

  Belgien

  Virksomheden SILOBOUW DECOCK P, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, siloer, silovedligeholdelse, kedelsiloer, og Siloer, landbrug brancherne. Den er baseret i Torhout, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis