• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • siloer- metal-

Resultater for

Siloer- metal- - Import eksport

 1. PARSMEGA MAKINA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til PARSMEGA, din enestående destination for banebrydende teknologiske løsninger inden for store landbrugsproduktioner. Vores dedikerede R&D-afdeling skaber innovation inden for kornsiloer, korntørrere, møller, møllesystemer, maskiner til produktion af pasta samt industrielle kølesystemer. Som en vigtig del af PARSMEGA-familien prioriterer vi en enestående kundesupport og levering af førsteklasses produkter. PARSMEGA specialiserer sig i skræddersyede projekter, og tilbyder omfattende løsninger på tværs af forskellige brancher, for at imødese vores kunders unikke behov. Vi leverer til klienter i mere end 32 lande, i særdeleshed i Centralasien, Europa og Afrika, og vores forpligtelse er fortsat at udvide vores globale rækkevidde, samtidig med vi hæver vores servicestandarder. Vi præsenterer vores datterselskab SOLLS SHOES, som drives under PARSMEGA gruppen. Velkendt for at fremstille et alsidigt udvalg af fodtøj til damer og herrer, har SOLLS SHOES en højteknologisk produktionsfacilitet i Gaziantep, med et erfarent team som garanterer en daglig produktion af tusindvis af førsteklasses produkter. Vores dedikation til innovation og excellence stadfæster vores position som den foretrukne leverandør til butikskæder, og en pålidelig eksportør til flere lande. Her skal bemærkes vores samarbejde med velkendte navne som DS Damat, Boyner og andre, som er et bevis på den enestående kvalitet og håndværk som definerer SOLLS SHOES. Kontakt os for yderligere oplysninger!

 2. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Modulære og fleksible siloer tilpasset industrielle oplagringskapaciteter af alle typer produkter i løs vægt, komplet tømning og opfyldning med et andet produkt uden forudgående rengøring. Siloerne fra DOHOGNE SYSTEM er i glat, galvaniseret stål med buede siloplader og udvendige bolte, selvrensende, aftagelige og udskiftelige dele, tykkelse 2 til 4 mm, standardstørrelse 940 x 1940 mm. 50 års erfaring med vandtætte og robuste der er omfattet af den europæiske standard EN 1991-4 og opfylder specifikke statiske og dynamiske krav til opbevaring. Præfabrikerede siloer, billige i transport, og: Det er muligt med overlapning i et eksisterende kompleks da siloen kan ankomme delvis på sitet, og der derfor ikke er behov for adgangsvej som til en traditionel.kedelsilo. Den hurtig installation stiller ikke større krav til infrastrukturen. Siloer der er beskyttet mod eksplosion i henhold til ATEX og europæiske normer.

 3. TSC SILOS

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TSC SILOS, er en Multi-Category, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Bygninger, modul-, Metalkonstruktioner, Firkantede siloer, Proceslagertank, Rektangulære siloer, Effektiv oplagring, modulopbyggede siloer, Bygninger, modul-, og Siloer til dyrefoder brancherne. Den er baseret i Aalten, Holland.

 4. ENITOR AICH METALLBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ENITOR AICH METALLBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Munderkingen, Tyskland.

 5. ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROWEKO KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Lauffen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCE, er en Multi-Category, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for siloer, oplagringssiloer, opbevaringsløsninger, og konstruktion af siloer brancherne. Den er baseret i Lichtervelde, Belgien.

 2. KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARL J. MAYR SILO – SERVICE – ERSATZTEILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Krenglbach, Østrig.

 3. SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SILOS SPAIN INSTALACIONES, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, konstruktion af siloer, kornbeholdere, Siloer, landbrug, oplagringssiloer, Siloer til landbruget, siloer til dyrefoder, og siloer brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. VIBRAFLOOR

  Frankrig

  VIBRAFLOOR er specialist i fremstilling af systemer til tømning af bulkprodukter, væsker og ætsende produkter. Et system fra VIBRAFLOOR kan tilpasses alle former for oplagringer: siloer i metal eller beton, tragte, vogne, selvstændige containere og skibe uanset deres form eller størrelse. Vibrafloor kan installere sine systemer i cylindriske eller firkantede siloer af beton eller stål samt i kupler, skibe, vogne og lastbiler med garanti for en total rensning.

 5. SIMEZA - SILOS METÁLICOS ZARAGOZA S.L.U

  Spanien

  Fabrikation af metalsiloer, komplette anlæg og 100% opbevaring. Komplette faciliteter til opbevaring og transport af korn og mel. Vandtanke til vanding og brand.

 1. EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden EKONN FILTRE SANAYI VE TICARET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Luftfiltre, Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer, Transportører, transportanlæg, konservering af ost, Luftfiltre, og Vandrensning og genbrug - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. STIM LTD

  Ukraine

  Virksomheden STIM LTD, er en Underleverandør, der opererer inden for Produktion af solenergi branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Nikolaev, Ukraine.

 1. MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MEGA TECH INDUSTRIAL MECHANIC COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for bånd til betonanlæg, siloer, og skruer og bolte brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden GRAIN STORAGE UCEL SILO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. MIKOM D.O.O.

  Serbien

  Virksomheden MIKOM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Byggestål, Siloer, metal-, Specialkonstruktioner i stål, Byggestål, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Novi Sad, Serbien.

 4. SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO.

  Tyrkiet

  Virksomheden SARPES FOREIGN TRADE LTD. CO., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Møblering, træ-, Skolemøbler, Siloer, metal-, Møblering, træ-, videnskabeligt laboratorium, og Skolemøbler brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

 5. MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MI MAILBOX INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Euskirchen-Flamersheim, Tyskland.

 6. SGH SCHÜTTGUTHANDLING

  Tyskland

  Virksomheden SGH SCHÜTTGUTHANDLING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Steißlingen, Tyskland.

 7. SATKON SCREW

  Tyrkiet

  Virksomheden SATKON SCREW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transportørsystemer branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Landbrugsmaskiner og tilbehør, Siloer, metal-, spande, Landbrugsmaskiner og tilbehør, og transportbånd brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L.

  Spanien

  Virksomheden PRADO STORAGE PROJECT SOLUTIONS S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for korn og kerner, og maskiner til agroindustrien brancherne. Den er baseret i Campillos, Malaga, Spanien.

 1. DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden DLA CONSTRUCTION AND FOREIGN TRADE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for kornbeholdere, byggemateriel, og høneæg brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES

  Spanien

  Virksomheden SIMEMORA, SL SILOS METÁLICOS MORALES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for metalbeholdere, siloer til dyrefoder, endeløse skruer, og siloer til vanding brancherne. Den er baseret i murcia, Spanien.

 3. METALOCAIMA - METALURGICA DO VALE DO CAIMA, SA.

  Portugal

  Virksomheden METALOCAIMA - METALURGICA DO VALE DO CAIMA, SA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lagerudstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Mansores, Portugal.

 4. GEROLDINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden GEROLDINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den er baseret i Sigharting, Østrig.

 5. ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ZEPPELIN SYSTEMS UK LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Røremaskiner, og Røremaskiner brancherne. Den er baseret i Annesley, Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 6. ATELIERS CHARLES WEBBER

  Belgien

  Virksomheden ATELIERS CHARLES WEBBER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Siloer, metal-, metalkonstruktioner, Metalkonstruktioner, Stål og metaller - bearbejdning, og Siloer, metal- brancherne. Den er baseret i Châtelineau, Belgien.

 7. LORANDI SILOS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LORANDI SILOS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Siloer, landbrug, Siloer, plast-, Siloer, landbrug, og Siloer, plast- brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 8. B.S.P. ENGINEERING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden B.S.P. ENGINEERING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for anlæg til opbevaring af gas, opbevaringsanlæg til gylle, oplagringssiloer, og Vertikale opbevaringskar brancherne. Den er baseret i Zevio, Italien.

 9. B&B IMPIANTI SILOS

  Italien

  Virksomheden B&B IMPIANTI SILOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Siloer, metal- branchen. Den opererer også inden for Lagerudstyr og systemer, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Lagerudstyr og systemer, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Comacchio, Italien.

 10. MOREAU METAL

  Frankrig

  Virksomheden MOREAU METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, Siloer, metal-, Tanke, metal-, Trug, metal-, og mekaniserede svejsearbejder brancherne. Den er baseret i Les-Epesses, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis