• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • service- tinlegering

Resultater for

Service- tinlegering - Import eksport

 1. MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE

  Tjekkiet

  Virksomheden MADE IN JAPAN EUROPE - HORECA TABLEWARE, er en Distributør, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den er baseret i Prague, Tjekkiet.

 2. S+R STEMPEL+REKLAME GMBH

  Schweiz

  Virksomheden S+R STEMPEL+REKLAME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den er baseret i Horgen, Schweiz.

 3. A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden A R WENTWORTH (SHEFFIELD) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den opererer også inden for artikler i tin brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 4. GNALI & ZANI

  Italien

  Virksomheden GNALI & ZANI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 5. M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden M.G. F.LLI MORI DI MORI MASSIMO E C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden OLIVER'S KITCHEN PRODUCTS LIMITED, er en Detailsalg, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den opererer også inden for køkkentilbehør brancherne. Den er baseret i Peterborough, Det Forenede Kongerige.

 2. INOXRIV S.P.A.

  Italien

  Virksomheden INOXRIV S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Villa Carcina, Italien.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PINDER BROTHERS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Metalbestik, Service, tinlegering, Metalbestik, og Service, tinlegering brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 4. BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden BTL BOTTI TARCISIO DI MORI ANNAMARIA E C. S.N.C., der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for Service, tinlegering, Skeer, gafler og knive, Service, tinlegering, og Skeer, gafler og knive brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 5. PMT 2000 LTD

  Bulgarien

  Virksomheden PMT 2000 LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den er baseret i Shumen, Bulgarien.

 1. ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ZINN-KRAUS GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service, tinlegering branchen. Den opererer også inden for Dekorationsartikler i tin, og Dekorationsartikler i tin brancherne. Den er baseret i Tirschenreuth, Tyskland.

 2. GATTA ARRIGO DI GATTA SILVANA E C. S.N.C.

  Italien

 1. HARDANGER SYLVPLETT AS

  Norge

 2. NUOVA HSSC S.R.L.

  Italien

 3. ZANETTI EMILIANO E C. S.N.C.

  Italien

 4. GIORINOX ITALY S.R.L.

  Italien

 5. IMIR S.R.L.

  Italien

 6. PINTI INOX S.P.A.

  Italien

 7. JL GOSLAR GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  JL Goslar GmbH har i mere end hundrede år været ekspert inden for forarbejdning af bly, tin og deres legeringer, på produktionsstedet Goslar. Vi leverer banebrydende produkter og personlig service fra vores 3 forretningsområder inden for strålebeskyttelse, apparatteknik og anoder, til krævende kunder over hele verden indenfor industrien og forskning. Vores succeshistorie er baseret på vores filosofi, som vi kompromisløst følger. Vi kombinerer det bedste indenfor innovation, med en følelse af tradition. Hos os er du IN SAFE HANDS. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, der er endnu sikrere, mere effektive, mere økonomiske og mere miljøvenlige. Modige nye tilgange har i dag gjort det muligt for os at have nogle eksklusive teknologier, der gør os til efterspurgte partnere i både ind-og udland. Menneskerne bag, samt deres høje serviceniveau, som de bruger hver dag, understøttet af avanceret teknologi og personlig know-how, gør os i stand til at servicere alle markeder.