• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • semulje

Resultater for

Semulje - Import eksport

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 2. TERRA LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden TERRA LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for blødt korn branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Semulje, Mel og semulje, Supper, Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, korn, hvedegryn, og havrefrø brancherne. Den er baseret i Pervomaysky, Ukraine.

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mel og semulje. Mel fra Pelegrin, Halasa.

 5. OLI SEMOLINA

  Tyrkiet

  Virksomheden OLI SEMOLINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Semulje branchen. Den opererer også inden for majssemuljegryn, majsmel, og majs brancherne. Den er baseret i Mardin, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Virksomheden SIPA INTERNATIONAL SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Semulje branchen. Den opererer også inden for helse- og naturkost brancherne. Den er baseret i Termoli, Italien.

 2. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Belarus

  Virksomheden JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for Semulje, korn, perlebyg, Semulje, og Rapsolie brancherne. Den er baseret i Slutsk, Belarus.

 3. PASTA FOODS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PASTA FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Semulje, pindemad, og Semulje brancherne. Den er baseret i Norwich, Det Forenede Kongerige.

 4. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Semulje branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 5. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FRATELLI CASTELLINO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Semulje, Melformaling, Semulje, og Melformaling brancherne. Den er baseret i Villanova Mondovi', Italien.

 1. DACSA LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden DACSA LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 2. WESSEX MILL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WESSEX MILL, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Wantage, Det Forenede Kongerige.

 1. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MOLINO AGUGIARO S.P.A., er en Underleverandør, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Semulje, Melformaling, Semulje, og Melformaling brancherne. Den er baseret i Curtarolo, Italien.

 2. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WILLIAM NELSTROP & CO LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Stockport, Det Forenede Kongerige.

 3. G R WRIGHT & SONS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G R WRIGHT & SONS LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Enfield, Det Forenede Kongerige.

 4. S & B HERBA FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden S & B HERBA FOODS LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Cambridge, Det Forenede Kongerige.

 5. GAYLE MILL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GAYLE MILL, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Hawes, Det Forenede Kongerige.

 6. ALLIED MILLS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLIED MILLS LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Tilbury, Det Forenede Kongerige.

 7. NATIONAL TRUST

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden NATIONAL TRUST, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Callington, Det Forenede Kongerige.

 8. MINCHEM HMP LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MINCHEM HMP LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Stoke-On-Trent, Det Forenede Kongerige.

 1. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MOLINO GALLEU S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Semulje, Mel og semulje, og Semulje brancherne. Den er baseret i Ozieri, Italien.

 2. ALLIED MILLS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ALLIED MILLS LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Salford, Det Forenede Kongerige.

 3. PRO ROLL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRO ROLL LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Sheffield, Det Forenede Kongerige.

 4. CALDERONE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CALDERONE S.R.L., der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Semulje, Melformaling, Semulje, og Melformaling brancherne. Den er baseret i San Filippo Del Mela, Italien.

 5. CEREFORM LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden CEREFORM LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Royston, Det Forenede Kongerige.

 6. MOLINO GAIERO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MOLINO GAIERO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Semulje, Mel og semulje, og Semulje brancherne. Den er baseret i Carru', Italien.

 7. MOLINO GRASSI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden MOLINO GRASSI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Melformaling branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Semulje, Mel og semulje, og Semulje brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 8. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italien

  Virksomheden GIOVANNI FRANCESCONI SRL., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Semulje branchen. Den opererer også inden for mel eller semuljegryn af hård hvede, økologisk pasta, smagsstoffer til konditorvarer, og mandelcrème brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 9. GLENLYON TWEED MILL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLENLYON TWEED MILL LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Aberfeldy, Det Forenede Kongerige.

 10. WHITES SPEEDICOOK LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WHITES SPEEDICOOK LTD, der opererer inden for Mel og semulje branchen. Den opererer også inden for Melformaling, Semulje, Melformaling, og Semulje brancherne. Den er baseret i Craigavon, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis