• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • semulje

Resultater for

Semulje - Import eksport

 1. SAS MERCURYA TRADING

  Frankrig

  Vi er leverandører af: Olieholdige frø, solsikkeolie, raps, soja, canola-majs. Mejeriprodukter, pulver, UHT, fremstillet i Europa, samt bælgfrugter fra landbrugskooperativer. Vi ejer mærkerne: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, fødevarevirksomhed, ligger i Nice på den mytiske Promenade des Anglais, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Vi er ikke et multinationalt selskab, men en socialt ansvarlig virksomhed, som støtter de lokalsamfund, vi samarbejder med, blandt andet i Afrika og andre udviklingslande. Vi gør nemlig alt for at udbygge varige partnerskaber med vores kunder og vores leverandører ved at inddrage disses ønsker og ved at behandle alle med ligeværdighed og respekt. Vi er ikke producenter, men anvisningsberettigede, og derfor ejer vi vores egne mærker. Vi udvælger med særlig opmærksomhed producenterne og udarbejder meget strenge udbudsbetingelser. Mercurya France lægger stor vægt på at tilbyde kunderne en kvalitetsservice. Vi er yderst bevidste om kravene for hurtighed og fleksibilitet inden for international handel og sætter alt ind på at imødekomme kundernes behov. Det er blandt andet takket være vores store erfaring i felten, at vi har skabt vores slogan «Gør det godt, og vis det».

 2. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 3. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

 4. HARINAS DE PELEGRIN - HALASA

  Spanien

  Mel og semulje. Mel fra Pelegrin, Halasa.

 5. OLI SEMOLINA

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIPA INTERNATIONAL SRL

  Italien

 2. LANGLEY S.A.

  Ecuador

 3. ZIRVE MISIR URUNLERI GIDA SAN.VE TIC. A.S

  Tyrkiet

 4. PASTA FOODS

  Det Forenede Kongerige

 5. JSC SLUTSK CENTRE OF GRAIN PRODUCTION

  Belarus

 1. GIOVANNI FRANCESCONI SRL.

  Italien

 2. HARINERAS VILLAMAYOR SA

  Spanien

 1. MOLINO GALLEU S.R.L.

  Italien

 2. FRATELLI CASTELLINO S.R.L.

  Italien

 3. CALDERONE S.R.L.

  Italien

 4. FÁBRICA DE HARINAS EL VAPORCITO

  Spanien

 5. DACSA LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. FILANGIERI CARMELO

  Italien

 7. MOLINO AGUGIARO S.P.A.

  Italien

 8. NATIONAL TRUST

  Det Forenede Kongerige

 1. WESSEX MILL

  Det Forenede Kongerige

 2. CEREALI BRIANZA DI LAMBRI LUIGI

  Italien

 3. PRO ROLL LTD

  Det Forenede Kongerige

 4. WILLIAM NELSTROP & CO LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. MOLINO COSMA

  Italien

 6. CEREFORM LTD

  Det Forenede Kongerige

 7. CALDARONI MARIA DONATA

  Italien

 8. MOLINI AGOSTINI S.R.L.

  Italien

 9. LLC "DAR-ZEMLI"

  Ukraine

 10. J S NICHOLSON & SON

  Det Forenede Kongerige