• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • saucer

Resultater for

Saucer - Import eksport

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

 2. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV specialiserer sig i import af et omfattende udvalg af produkter, som er indkøbt fra hele verden. Hvad enten du ønsker at unikt koncept, eller hjælp med produktion af et specifikt produkt, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe. Ordet "nej" findes ikke i vores ordforråd; vi er forpligtet til at finde skræddersyede løsninger som passer perfekt til dine krav. Vores evner omfatter indkøb af eksklusive produkter, udelukkende til din fordel. Vores alsidige produktsortiment omfatter varer som blomster, kosmetik, julepakker og et omfattende udvalg af FMCG-produkter. Vi er udstyret til at forhandle aftaler som understøtter de unikke specifikationer for enhver virksomhed. I vores engagement til bæredygtighed, har vi også stor fokus på genbrug. Vi forvandler brugt beklædning til nye, innovative produkter som tasker eller skræddersyet beklædning. I forbindelse med dine medicinske og dental behov, kan du have tillid til vores dedikerede afdeling, som vil opfylde alle dine krav. Inden for fødevareprodukter er vores afdeling udstyret til at indkøbe et bredt udvalg af produkter, både frossen og frisk, inklusive grøntsager og fisk. Vi handler udelukkende med produkter som er fremstillet etisk, hvilket sikrer, at der ikke anvendes børnearbejde, og alle arbejdere modtager en fair løn. Derudover arbejder vi fokuseret på at skabe muligheder for vores medarbejdere og deres familier, og bidrager til en økonomisk vækst i de områder hvor vi driver vores forretning.

 3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Oliemøllen François Roméo, der har samme navn som sin stifter, startede i Vence i 1972 og har gennem tiden skabt og udviklet en lang række forskellige olivenolier. Olie fra François Roméo har en harmonisk balance mellem det milde og det frugtagtige og tiltrækker en bred forbrugerskare. Mærket François Roméo er anderkendt af forbrugerne som en garanti for pålidelighed og kvalitet takket være olier fra de bedste produktionssteder i Middelhavsområdet. Udelukkende pakket i Lucca, i Toscana, Italien, hvor produkterne undergår en streng kemisk og organoleptisk kvalitetskontrol. En række uafhængige laboratorier, som er godkendt af det international olivenolieråd, sørger jævnligt for en evaluering. François Roméo har brugt den samme opskrift på olivenolie siden 1972 og nyder en stor anerkendelse. Denne olivenolie er på hylderne i de store supermarkedskæder, hos mange private forbrugere samt på kendte restauranter, der alle har tillid til den kvalitetsrige olie fra François Roméo. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 4. PRIVATE ENTERPRISE VIKTOR & K

  Ukraine

  Verified by europages badge

  I 1998 blev vores fabrik opført, og vi begyndte at behandle solsikkefrø med en kapacitet på 30 tons pr. skift. I februar 2002 blev varemærket "Royal Smack" registreret, og herefter blev firmaet Victor and K's produkter produceret under dette mærke. I 2002 blev mayonnaisen sat i produktion. 11 typer mayonnaise med forskelligt fedtindhold blev produceret og solgt i forskellige praktiske emballager, såsom: glaskrukker, polymerbokse, dåser, bakker, glas, pillepakker, doypacks.

 5. OLIO CALVI

  Italien

  Verified by europages badge

  Firmaet Giuseppe Calvi & C. er et gammelt olivengård stiftet i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag ledet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille gruppe samarbejdspartnere. Vores forretningsstrategi er at tilbyde gode og naturlige produkter. Hjertet af vores sortiment er Taggiasca-olivenolier: Riviera Ligure D.O.P., Mosto Oro og Cultivar Oliva Taggiasca. Vi tilbyder også et bredt udvalg af saucer og pickles (Pesto, Taggiasca Oliven, Artiskokker i olie, Tun i olie).

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

  Italien

  Verified by europages badge

  FOOD BROKERAGE ITALIA tilbyder Made in Italy over hele verden. God italiensk pasta, dybfrossen pizza, tomater (kød, flåede tomater, færdiglavede saucer osv.), tørret frugt, frugtjuice og specialpasta (glutenfri pasta, speltpasta, økologisk pasta, bælgfrugtspasta). I 30 år har vi taget hånd om vores kunder og garanteret produktkvalitet, kommerciel effektivitet og assistance. ISO, IFS, BRC certificerede virksomheder mv. at sikre internationale handelskrav.

 2. DANO FOOD-DELIBELGE®

  Belgien

  Verified by europages badge

  Dano Food er en betroet belgisk fødevarevirksomhed med speciale i eksport af landbrugsprodukter. Vi opfylder behovene hos en global kundekreds i Asien, Afrika, Europa og Nordamerika. Danos ledelse udnytter sin omfattende internationale eksporterfaring til at tolke købers behov og skabe perfekt matchende eksportløsninger. Vores kundeorienterede personale udmærker sig ved at have et godt kendskab til landspecifikke behov.

 3. MAISON ANETH

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAISON ANETH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntkonserves branchen. Den opererer også inden for Konserves, 'gourmet fødevarer, Saucer, Konserves, 'gourmet fødevarer, og Saucer brancherne. Den er baseret i Vincennes, Frankrig.

 4. PLUKON CONVENIENCE OLEN

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLUKON CONVENIENCE OLEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den opererer også inden for vildt, og tartelet brancherne. Den er baseret i Olen, Belgien.

 5. SCHEDRO LLC

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHEDRO LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Margarine branchen. Den opererer også inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer, Ikke-chokoladeholdigt slik, Fødevarefedt, Vegetabilske olier, solsikkeolier, ketchup, mayonnaise, Raffineret solsikkeolie, og Tomatsauce brancherne. Den er baseret i Dnipro, Ukraine.

 1. LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE. PICANT FEINKOST GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den er baseret i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 2. BURCAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURCAK FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Saucer, Bagværk, Kakao og chokolade, kaffe, Kagepulver, Saucer, vineddike, og rød peber brancherne. Den er baseret i Livry Gargan, Frankrig.

 1. SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMIDT FINE FOOD BY TOM & KRISSI'S GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Saucer branchen. Den er baseret i Bottrop, Tyskland.

 2. SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAUCEN UND GEWÜRZHANDEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den er baseret i Pforzheim, Tyskland.

 3. CAP SOLUTIONS CULINAIRES

  Frankrig

  CAP Solutions Culinaires specialises in the manufacture of sauces, marinades, gravies, flavoured butters and bards for agri-food businesses and catering professionals in France and internationally. Experts in culinary solutions and coating and decorative products, we create mouthwatering made-to-order recipes to meet the needs of our customers. A team of three chefs focused on applied research, an R&D laboratory dedicated to product development and a customer reception room. A semi-industrial pilot workshop. A trained in-house tasting team. Two dedicated, certified industrial production sites covering more than 12, 000 m2, high-tech and scalable. Flexible tools offering excellent responsiveness and tailored production. Numerous manufacturing and packaging processes for each of our specialisms. Products: Sauce, Marinades, Gravies, flavoured butters in liquid -(Pods, Pouches, Container), IQF frozen portion, IQF frozen dice, IQF frozen pellet, Sliceable roll. Traditional & Retextured Products : Lardecor® (retextured pork fat), Volailledecor® (retextured poultry fat) GELEE : Geleedecor®, Duodecor®, Moussedecor®. Retexturel vegetables and fruits : Vegedecor®, Primdecor®, Pulpedecor®.

 4. CONTINENTAL FOODS BELGIUM

  Belgien

  Continental Foods producerer et stort udvalg af produkter som f.eks. mayonnaise, kolde og varme saucer, krydderurter, supper, desserter, "fonds" og bouilloner. Det kendte mærke Devos & Lemmens (D&L) har været en del af de fleste belgiske familiers dagligdag siden 1886. D&L tilbyder et stort udvalg af mayonnaiser og saucer til detail-, restaurations- og hotelbranchen, innovative produkter (mayonnaiser med avokado- og olivenolie), nyopfundne saucer (brasil, black pepper, pita...) uden at forglemme de store klassiske saucer som tartar, cocktail, samouraï...

 5. EFKO GROUP OF COMPANIES

  Rusland

  I dag er EFKO virksomheden en af de største fødevareproducenter i Rusland, hvor de leverer solsikkeolie, margarine og fedt til kunder og industrielle fødevarebehandlingsvirksomheder. Virksomhedens enestående funktioner er fokus på førsteklasses produkter, innovation, en individuel tilgang og fokus på enhver klient. Virksomheden respekterer også miljøet, prøver at minimere produktionsaffald og anvende ressourcebesparende teknologier i enhver produktionsfase. Vi er glade for at kunne tilbyder vores kunder førsteklasses råmaterialer, som er fremstillet i overensstemmelse med de internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder (inklusive BRC, RSPO og Sedex certifikater).

 6. JANETS COUNTRY FAYRE

  Irland

  Janets Country Fayre er et veletableret håndværksmæssigt irsk fødevarefirma, der producerer et unikt, prisvindende sortiment af chutneys, tilsætningskrydderier og pesto pakket i meget markante lilla mærkede, firkantede krukker. Alle vores produkter er håndlavet og omfatter både traditionel og moderne stil med en smag, der passer til alle typer madlavning. Janet's Sweet Pepper Relish er "nok det mest kopierede håndværksmæssige fødevareprodukt, der nogensinde er skabt i Irland". Bridgestones irske madguide. Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler, bare de bedste ingredienser

 7. PRODUITS HABI SA

  Belgien

  Virksomheden « Produits Habi » er en lille familievirksomhed grundlagt i 1914 der fremstiller kvalitets konserves . Vi forhandler vores produkter af mærket Habi i store butikker og i HORECA branchen & til cateringbranchen men også under eget mærke. Vi skaber til vore kunder færdigretter, saucer, saucekoncentrater, blåbær og andet. Uden tilsætning af farvestoffer, konserveringsmidler eller smagsstoffer.

 8. MANNA FOODS NV

  Belgien

  Fabrikant af kolde og varme kvalitets saucer, også under eget mærke. Virksomheden er førende på markedet for saucer til spaghetti med eller uden kød. Manna Foods distribuerer sine produkter gennem forskellige kanaler som detailsalg, fødevarefirmaer, cateringfirmaer og eksport. Virksomheden er førende på markedet for saucer til spaghetti med eller uden kød.

 1. HARISSA FOOD QUALITY LABEL -TUNISIA

  Tunisien

  GICA er under beskyttelse af det tunesiske industriministerium, det er en sammenslutning af virksomheder inden for sektoren for bearbejdning af frugt, grønt og fisk. GICA står bag projektet vedrørende kvalitetsmærkning af HARISSA "FOOD QUALITY LABEL TUNISIA". SICAM, STICAP, CARTHAGE FOOD, JOUDA, og COMOCAP er de fem førende certificerede tunesiske virksomheder.LE FOOD QUALITY LABEL TUNISIA: kvalitetsmanagement fra høstning til markedsføring.

 2. CONSERVERIE ET MOUTARDERIE BELGE SA - CMB SA

  Belgien

  CMB, der er en belgisk konserves- og sennepsfabrikant, har specialiseret sig i fremstilling af kolde og, varme saucer og færdigretter under vores egne mærker eller private label. Diverse indpakninger: krukker, squeeze, spande, kasser, poser og konserves. Vi har en forsknings- og udviklingsenhed, der gør os i stand til at producere under dit eget brand med private label. Se vores hjemmeside med det samme: .

 3. INTERAL SA

  Spanien

  Klare supper, supper og tørrede madvarer. Produkter fra Tetra Brik.

 4. JV KAMAKO PLUS LLC

  Belarus

  Virksomheden JV KAMAKO PLUS LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den er baseret i Borisov, Belarus.

 5. SAS KEODIS

  Frankrig

  Virksomheden SAS KEODIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevareemballage branchen. Den opererer også inden for saucer og krydderurter, krus, engangs, pizzaæsker, og saucer brancherne. Den er baseret i Breteuil Sur Iton, Frankrig.

 6. MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET

  Italien

  Virksomheden MADE IN SICILIA SPECIALITÀ GOURMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sicilien branchen. Den opererer også inden for 'gourmet fødevarer, 'gourmet fødevarer, konserves til fødevarer, saucer, og fødevareleverancer til restauranter brancherne. Den er baseret i San Pietro Clarenza, Italien.

 7. KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den opererer også inden for Sukker, Import-eksport - fødevarer og landbrug, solsikkeolier, olivenolie, Sukker, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. JOSEFA FOOD MANUFACTURING LTD

  Malta

  Virksomheden JOSEFA FOOD MANUFACTURING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for saucer, saltkiks, tilberedninger til madlavning, og Luksusfødevarer til eksport brancherne. Den er baseret i Qormi, Malta.

 9. BOUTIQE MILA S.A.S

  Italien

  Virksomheden BOUTIQE MILA S.A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saucer branchen. Den er baseret i Orentano Castelfranco Di Sotto, Italien.

 10. RAYL GROUP GMBH

  Schweiz

  Virksomheden RAYL GROUP GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Saucer branchen. Den opererer også inden for Kunst og kunstgallerier, klude, og Kunst og kunstgallerier brancherne. Den er baseret i Rheinfelden, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis