• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sandsten

Resultater for

Sandsten - Import eksport

 1. LCA CERÁMICAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LCA CERÁMICAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Keramik - flisebelægning branchen. Den opererer også inden for KERAMIK, Sandsten, sanitære installationer, BADEVÆRELSESMØBLER, beklædninger, beklædninger, og KERAMIK brancherne. Den er baseret i Onda-Castellón, Spanien.

 2. DIME S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIME S.P.A., er en Detailsalg, der opererer inden for Fliser branchen. Den opererer også inden for Stentøjsfliser, Sandsten, Badeværelse - inventar og tilbehør, møblering til badeværelser, gulv, Stentøjsfliser, keramik, Sandsten, og parketgulv brancherne. Den er baseret i Castellanza, Italien.

 3. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgien

  Stenbruddet, les grès du Condroz, der ligger i Ereffe har været drevet af familien Bolly i 3 generationer. Det udvindes og tilhugger natursten til byggeri (murbrokker, vinkler, hoveder, overliggere) til indretning af parker, haver og vandområder (tørre stenplader, fliser, japanske trin, stenkasser, monolitter mv.) og til afstivning (klippevæg dæmninger, stenkasser, hegn) og til ballast (knuste sten afløb, ballast, grus)

 4. GLOBALSTEIN S.L.

  Spanien

  Vi har i 20 år været specialiseret i salg af natursten over hele Europa. Vi leverer UDELUKKENDE til virksomheden i branchen. Vi arbejder direkte med flere spanske og udenlandske stenbrud. Vi bruger kun sten af høj kvalitet: granit, marmor, onyx, kalksten, sandsten, kvarts, skifer og kvarts.

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italien

  VIA ROMA Ceramiche er en italiensk virksomhed, som producerer og markedsfører stentøj under mærket Roma i forskellige størrelser og overfladebehandling samt keramik med hvid pâte. Virksomheden har foruden sit hovedsæde i Salerne salgs- og administrationskontor med showroom i Fiorano Modenese (MO), hvor hele produktionen vises frem.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spanien

  Sandstensbrud. Forarbejdning af natursten. Restaurering af kirker og bygningsværker i sten. Håndværksmæssig forarbejdning af sten. Forarbejdning af sten i hånden. Forarbejdning af marmor.

 2. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spanien

  Naturstensfirmaet RUBIO S.L. fokuserer på udvinding, produktion, salg og distribution af løsninger inden for konstruktion, arkitektur og dekoration med natursten...

 3. EXTRAMISA

  Spanien

  Sandstens stenbrud "Piedra Brañosera", sten med særlig hårdhed og modstandsdygtighed over for vejrliget. Blokke, fliser, klinker, stensætninger og sten til kvadermurværk.

 4. MARMOLES AGUILERA SL

  Spanien

  Virksomheden MARMOLES AGUILERA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for natursten, marmor, Stenbrud, og sandsten brancherne. Den er baseret i Los Corrales, Spanien.

 5. ARENISCAS STONE

  Spanien

  Virksomheden ARENISCAS STONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for kalksten, og sandsten brancherne. Den er baseret i Vilviestre Del Pinar, Spanien.

 1. PEDRES MAGAMI

  Spanien

  Virksomheden PEDRES MAGAMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for stenbrudsdrift, sandsten, sten, og stenbrudsprodukter brancherne. Den er baseret i Vinaixa-Lleida, Spanien.

 2. SMB STONE HUB

  Indien

  Virksomheden SMB STONE HUB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for marmor, granit, og konstruktion af gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Jodhpur, Indien.

 1. FORMENBAU TRÄNKL

  Tyskland

  Virksomheden FORMENBAU TRÄNKL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 2. SL IMPORT-EXPORT

  Tyskland

  Virksomheden SL IMPORT-EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Teglsten branchen. Den opererer også inden for statuetter, springvand, badekar, og sandsten brancherne. Den er baseret i Schmelz, Tyskland.

 3. NATURAL STONE IMPEX

  Indien

  Virksomheden NATURAL STONE IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for andre materialer - skifer, kvartsit, sandsten,, og sandsten til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Kota, Indien.

 4. MULTI-MIX

  Belgien

  Virksomheden MULTI-MIX, er en Multi-Category, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Betonblokke, cementblokke, Betonblokke, Småsten, og sandsten brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 5. CHARLES KESTELEYN

  Belgien

  Virksomheden CHARLES KESTELEYN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Sandsten, Småsten, skærver til byggesektoren, og udgravning af grus brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 6. ANTONIO ROSA CERAMICS

  Portugal

  Virksomheden ANTONIO ROSA CERAMICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Keramik, porcelæn og fajance - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for ler, og sandsten brancherne. Den er baseret i Maiorga, Portugal.

 7. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VANTO NATURAL STONES, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Fliser, Sandsten, Skifer, Fliser, Sandsten, og Skifer brancherne. Den er baseret i Kunovice, Tjekkiet.

 8. MONTEFIORE

  Belgien

  Virksomheden MONTEFIORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for sandblæsningsmaskiner til metal, pumpetilbehør, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Huizingen, Belgien.

 1. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Tyskland

  Virksomheden KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, er en Distributør, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, møblering til badeværelser, møbler til badeværelser, efter mål, opsamlingskummer til bruser, og Materialer til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Lohmen, Tyskland.

 2. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgien

  Virksomheden CARRIERE DE MOUZAIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for Facadesten, Fliselægning og brolægning - firmaer, Facadesten, Fliselægning og brolægning - firmaer, skiferbrud, og sandsten til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Mouzaive, Belgien.

 3. GALAXY IMPEX

  Indien

  Virksomheden GALAXY IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Kiselkalksten, Industrikalk, Sandsten, sandsten til byggeindustri, Kiselkalksten, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 4. E.P. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden E.P. S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Sandsten, harpiks til byggesektoren, keramik, Sandsten, og fliser i sandsten brancherne. Den er baseret i Abano Terme, Italien.

 5. CONFORTGRES

  Spanien

  Virksomheden CONFORTGRES, er en Distributør, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for byggematerialer, mosaikfliser, gulv, og toiletmøbler brancherne. Den er baseret i Chiclana De La Frontera, Spanien.

 6. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MÄRKER ZEMENT GMBH, der opererer inden for Industrikalk branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Skifer, Industrikridt, Sandsten, Skifer, og Industrikridt brancherne. Den er baseret i Harburg , Tyskland.

 7. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Tyskland

  Virksomheden FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Gummiprodukter, Plastgulvbelægning, Træ, natur-, Sandsten, Gummiprodukter, Plastgulvbelægning, og Træ, natur- brancherne. Den er baseret i Velten, Tyskland.

 8. CARRIERE EMOND SA

  Belgien

  Virksomheden CARRIERE EMOND SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor og natursten, og sten til byggeri brancherne. Den er baseret i Chassepierre, Belgien.

 9. MIDOMO.DE

  Tyskland

  Virksomheden MIDOMO.DE, er en Detailsalg, der opererer inden for Mursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Sandsten, Granit, sandsten til byggeindustri, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Esslingen, Tyskland.

 10. MÁRMOLES Y PIEDRAS MONCADA

  Spanien

  Virksomheden MÁRMOLES Y PIEDRAS MONCADA, der opererer inden for Marmor branchen. Den opererer også inden for Marmor og natursten, Marmor og natursten, natursten, sandsten, og stenarbejde brancherne. Den er baseret i Moncada-Valencia, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis