• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sandsten

Resultater for

Sandsten - Import eksport

 1. DIME S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIME S.P.A., er en Detailsalg, der opererer inden for Fliser branchen. Den opererer også inden for Stentøjsfliser, Sandsten, Badeværelse - inventar og tilbehør, møblering til badeværelser, gulv, Stentøjsfliser, keramik, Sandsten, og parketgulv brancherne. Den er baseret i Castellanza, Italien.

 2. LCA CERÁMICAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LCA CERÁMICAS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Keramik - flisebelægning branchen. Den opererer også inden for KERAMIK, Sandsten, sanitære installationer, BADEVÆRELSESMØBLER, beklædninger, beklædninger, og KERAMIK brancherne. Den er baseret i Onda-Castellón, Spanien.

 3. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgien

  Stenbruddet, les grès du Condroz, der ligger i Ereffe har været drevet af familien Bolly i 3 generationer. Det udvindes og tilhugger natursten til byggeri (murbrokker, vinkler, hoveder, overliggere) til indretning af parker, haver og vandområder (tørre stenplader, fliser, japanske trin, stenkasser, monolitter mv.) og til afstivning (klippevæg dæmninger, stenkasser, hegn) og til ballast (knuste sten afløb, ballast, grus)

 4. GLOBALSTEIN S.L.

  Spanien

  Vi har i 20 år været specialiseret i salg af natursten over hele Europa. Vi leverer UDELUKKENDE til virksomheden i branchen. Vi arbejder direkte med flere spanske og udenlandske stenbrud. Vi bruger kun sten af høj kvalitet: granit, marmor, onyx, kalksten, sandsten, kvarts, skifer og kvarts.

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italien

  VIA ROMA Ceramiche er en italiensk virksomhed, som producerer og markedsfører stentøj under mærket Roma i forskellige størrelser og overfladebehandling samt keramik med hvid pâte. Virksomheden har foruden sit hovedsæde i Salerne salgs- og administrationskontor med showroom i Fiorano Modenese (MO), hvor hele produktionen vises frem.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Spanien

  Naturstensfirmaet RUBIO S.L. fokuserer på udvinding, produktion, salg og distribution af løsninger inden for konstruktion, arkitektur og dekoration med natursten...

 2. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Spanien

  Sandstensbrud. Forarbejdning af natursten. Restaurering af kirker og bygningsværker i sten. Håndværksmæssig forarbejdning af sten. Forarbejdning af sten i hånden. Forarbejdning af marmor.

 3. EXTRAMISA

  Spanien

  Sandstens stenbrud "Piedra Brañosera", sten med særlig hårdhed og modstandsdygtighed over for vejrliget. Blokke, fliser, klinker, stensætninger og sten til kvadermurværk.

 4. MARMOLES AGUILERA SL

  Spanien

  Virksomheden MARMOLES AGUILERA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for natursten, marmor, Stenbrud, og sandsten brancherne. Den er baseret i Los Corrales, Spanien.

 5. ARENISCAS STONE

  Spanien

  Virksomheden ARENISCAS STONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for kalksten, og sandsten brancherne. Den er baseret i Vilviestre Del Pinar, Spanien.

 1. PEDRES MAGAMI

  Spanien

  Virksomheden PEDRES MAGAMI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for stenbrudsdrift, sandsten, sten, og stenbrudsprodukter brancherne. Den er baseret i Vinaixa-Lleida, Spanien.

 2. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Italien

  Virksomheden VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pladeglas og spejle branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Marmor og natursten, Fajancevarer, Sandsten, Marmor og natursten, og Fajancevarer brancherne. Den er baseret i Sant'ippolito, Italien.

 1. FORMENBAU TRÄNKL

  Tyskland

  Virksomheden FORMENBAU TRÄNKL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 2. SMB STONE HUB

  Indien

  Virksomheden SMB STONE HUB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for marmor, granit, og konstruktion af gravmonumenter brancherne. Den er baseret i Jodhpur, Indien.

 3. SL IMPORT-EXPORT

  Tyskland

  Virksomheden SL IMPORT-EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Teglsten branchen. Den opererer også inden for statuetter, springvand, badekar, og sandsten brancherne. Den er baseret i Schmelz, Tyskland.

 4. NATURAL STONE IMPEX

  Indien

  Virksomheden NATURAL STONE IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for andre materialer - skifer, kvartsit, sandsten,, og sandsten til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Kota, Indien.

 5. E.P. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden E.P. S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Sandsten, harpiks til byggesektoren, keramik, Sandsten, og fliser i sandsten brancherne. Den er baseret i Abano Terme, Italien.

 6. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VANTO NATURAL STONES, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Fliser, Sandsten, Skifer, Fliser, Sandsten, og Skifer brancherne. Den er baseret i Kunovice, Tjekkiet.

 7. CONFORTGRES

  Spanien

  Virksomheden CONFORTGRES, er en Distributør, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for byggematerialer, mosaikfliser, gulv, og toiletmøbler brancherne. Den er baseret i Chiclana De La Frontera, Spanien.

 8. MONTEFIORE

  Belgien

  Virksomheden MONTEFIORE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for sandblæsningsmaskiner til metal, pumpetilbehør, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Huizingen, Belgien.

 1. ANTONIO ROSA CERAMICS

  Portugal

  Virksomheden ANTONIO ROSA CERAMICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Keramik, porcelæn og fajance - industrielle produkter branchen. Den opererer også inden for ler, og sandsten brancherne. Den er baseret i Maiorga, Portugal.

 2. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgien

  Virksomheden CARRIERE DE MOUZAIVE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for Facadesten, Fliselægning og brolægning - firmaer, Facadesten, Fliselægning og brolægning - firmaer, skiferbrud, og sandsten til byggeindustri brancherne. Den er baseret i Mouzaive, Belgien.

 3. CHARLES KESTELEYN

  Belgien

  Virksomheden CHARLES KESTELEYN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Sandsten, Småsten, skærver til byggesektoren, og udgravning af grus brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 4. MULTI-MIX

  Belgien

  Virksomheden MULTI-MIX, er en Multi-Category, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Betonblokke, cementblokke, Betonblokke, Småsten, og sandsten brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 5. GALAXY IMPEX

  Indien

  Virksomheden GALAXY IMPEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Kiselkalksten, Industrikalk, Sandsten, sandsten til byggeindustri, Kiselkalksten, og Industrikalk brancherne. Den er baseret i Jaipur, Indien.

 6. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Tyskland

  Virksomheden KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for Sandsten, Gravmonumenter, Træ, natur-, Træ - savet og behandlet, Sandsten, Gravmonumenter, Træ, natur-, og Træ - savet og behandlet brancherne. Den er baseret i Mainburg, Tyskland.

 7. PIEDRAS MARAGATAS

  Spanien

  Virksomheden PIEDRAS MARAGATAS, der opererer inden for Marmor og natursten branchen. Den opererer også inden for sandsten, natursten, stenbrudsdrift, og stenarbejde brancherne. Den er baseret i Santa Colomba De Somoza-León, Spanien.

 8. MIDOMO.DE

  Tyskland

  Virksomheden MIDOMO.DE, er en Detailsalg, der opererer inden for Mursten branchen. Den opererer også inden for Granit, Sandsten, Granit, sandsten til byggeindustri, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Esslingen, Tyskland.

 9. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrikridt branchen. Den opererer også inden for Skifer, Industrikalk, Sandsten, Skifer, Industrikalk, og Sandsten brancherne. Den er baseret i Painten, Tyskland.

 10. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugal

  Virksomheden ANTONIA ROSA CERAMICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandsten branchen. Den opererer også inden for Keramik, bordservice, keramik, og Keramik, bordservice brancherne. Den er baseret i Maiorga-Alcobaça, Portugal.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis