• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sandblæsningsudstyr

Resultater for

Sandblæsningsudstyr - Import eksport

 1. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 2. WIWOX GMBH SURFACE SYSTEMS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har leveret processer til professionel rengøring af værktøj og dele siden 1984. Fra blæsningsteknologi til ultralyds- og sprøjtekammerrensning til pyrolyse – vores rengøringskoncepter passer til de kontinuerlige nye udfordringer med krævende, industriel produktion og vedligeholdelse. Vores kunder nyder godt af vores alsidige integration og mange års erfaring. Du vil modtage kompetent rådgivning til den mest økonomiske helhedsløsning til netop din anvendelse. Foruden sammenlignings- og testoperationer i vores interne tekniske center, kan vores kunder vælge mellem at købe et system, lease det eller få udført rengøring på kontrakt. Vores vigtigste mål er vores kunders succes! Det opnår vi gennem tilfredse og motiverede medarbejdere i en virksomhedskultur præget af partnerskab og gensidig tillid. Sammen definerer vi værdier som kvalitet og funktionalitet samt en kontinuerlig produktforbedring mellem producent og bruger. Eller omkostningseffektivitet – også her er den høje kundefordel ved vores produkter et benchmark for succesfuld konkurrenceevne. Som fabriksproducent og komplet leverandør, også til højkvalitets procesmedier, ved vi, hvor vigtigt arbejdssikkerhed og miljøkompatibilitet er. Derfor arbejder vi sammen med vores kunder, fra den nødvendige godkendelsesproces til idriftsættelse og anlægsvedligeholdelse. Vi ser frem til at samarbejde med dig!

 3. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  BF BLAST er en anerkendt tyrkisk producent af sandblæsningsmaskiner som blev grundlagt i 2019, med sammenlagt mere end 15 års erfaring fra branchen. Vores produktportefølje omfatter nyskabende løsninger som dækker forskellige applikationer, hvilket garantere en enestående kundetilfredshed gennem innovative teknologiske udviklinger. Som et anerkendt globalt brand, er vi særdeles stolte over at kunne levere sandblæsningsmaskiner af den højeste kvalitet. Vores portefølje: •Rum til sandblæsning •Bærbare sandblæsningstanke •Sandblæsningskabinet •Marmor og natursten blæsningsmaskiner •Sandblæsningsmaskine af hangertypen •Sandblæsningsmaskine af tromletypen •Sandblæsningsmaskine med drejende bord •Metal og profil sandblæsningsmaskine •Kontinuerligt system med sandblæsningsmaskine af hangertypen •Rør og slange sandblæsningsmaskine Vores vej ud på det internationale marked fortsætter med at se vækst, idet vi fortsætter med at stadfæste de højeste industristandarder. Kontakt os for flere oplysninger!

 4. WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WERNER RUMLER INDUSTRIEBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Hilden, Tyskland.

 5. SES GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SES GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Saerbeck, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HASENFRATZ SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Aßling, Tyskland.

 2. OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLIVER FRITZ GMBH & CO. KG SANDSTRAHLTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Großenlüder, Tyskland.

 3. ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ADL SAND- UND WASSERSTRAHLTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Nottuln, Tyskland.

 4. COSER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COSER SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, sandblæsningsmaskiner med stålkis til metal, sandblæsningsapparater, Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr, maskiner til hærdning af metaller med metalkorn, og kuglesprøjte (sandblæsning) brancherne. Den er baseret i Poggio Torriana, Italien.

 5. SWARCO VESTGLAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SWARCO VESTGLAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Recklinghausen, Tyskland.

 1. MICROBEADS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden MICROBEADS AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Brugg, Schweiz.

 2. OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTI OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Hörstel, Tyskland.

 1. "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden "SHG" SAKRESIV HANAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Hanau, Tyskland.

 2. GLÄSNER SANDSTRAHL MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Vi, firmaet Gläsner Sandstrahl Maschinenbau GmbH, er en mellemstor virksomhed, der fremstiller specialmaskiner. Vores firma bygger sandblæsningsanlæg, lige fra små anlæg til håndværk og erhverv til store anlæg til industril brug. Med højt kvalificerede medarbejdere har vi arbejdet os op til en position som en af markedsførerne.

 3. STÜBINGER E.U.

  Østrig

  Virksomheden STÜBINGER E.U., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Trattenbach, Østrig.

 4. GOSTOL TST D.D.

  Slovenien

  Virksomheden GOSTOL TST D.D., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mekanisk overfladebehandling - maskiner branchen. Den opererer også inden for Sandblæsningsudstyr, Sandblæsning - stål og metaller, Fristråleblæsningsudstyr, Sandblæsningsudstyr, Sandblæsning - stål og metaller, og Fristråleblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Tolmin, Slovenien.

 5. TEK STRAHLTECHNIK E.U.

  Østrig

  Virksomheden TEK STRAHLTECHNIK E.U., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Wiener Neustadt, Østrig.

 6. ACF GERMANY

  Tyskland

  Virksomheden ACF GERMANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Mülheim An Der Ruhr, Tyskland.

 7. OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG

  Schweiz

  Virksomheden OTH OBERFLÄCHEN TECHNIK HOLDENER AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Oberiberg, Schweiz.

 8. PURETEXX GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PURETEXX GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Hohenbrunn, Tyskland.

 1. RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden RÖSLER OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 2. AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER

  Schweiz

  Virksomheden AKTIENGESELLSCHAFT W. BRÜGGER, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Oberiberg, Schweiz.

 3. FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICH GOLDMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 4. TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TORBO ENGINEERING KEIZERS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for vask facader brancherne. Den er baseret i Borken, Tyskland.

 5. URALGRIT

  Rusland

  Virksomheden URALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slibemidler, mekaniske branchen. Den opererer også inden for Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, Sandblæsningsudstyr, Skibsbygning, Kvarts og kvartssand, Naturlige slibemidler, og Sandblæsningsudstyr brancherne. Den er baseret i Yekaterinburg, Rusland.

 6. GUYSON

  Frankrig

  Virksomheden GUYSON, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for kabiner til sandblæsning, og ultralydsrenser brancherne. Den er baseret i Chambly, Frankrig.

 7. JSC ELAMETA

  Litauen

  Virksomheden JSC ELAMETA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Sandblæsningsudstyr, Korrosionsbeskyttende coating, Sandblæsningsudstyr, Korrosionsbeskyttende coating, og Galvanisk coating af aluminium brancherne. Den er baseret i Utena, Litauen.

 8. INDUSTRYPARTS.BIZ

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRYPARTS.BIZ, er en Multi-Category, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, dyser til sandblæsning, Beholdere med hurtig forbindelse, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Magnetventil brancherne. Den er baseret i Dessau-Roßlau, Tyskland.

 9. MATTHES MASCHINEN-INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MATTHES MASCHINEN-INDUSTRIETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Mettmann, Tyskland.

 10. GP ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GP ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsningsudstyr branchen. Den er baseret i Lübbenau, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis