• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sandblæsning - stål og metaller

Resultater for

Sandblæsning - stål og metaller - Import eksport

 1. SC PROFINOX SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed Profinox, blev grundlagt i 2005 med det formål at blive den primære leverandør inden for komplekse forarbejdningsprodukter i rustfrit stål, samt services inden for fødevare og farmaceutiske industrier i Rumænien. Profinox’s vision er, at bearbejdsningsindustrien inden for rustfrit stål i Rumænien kan og skal forvandles, for at sikre den højeste kvalitet og sikkerhedsstandarder. Takket være et dedikeret team af ingeniører og specialister på området, brug af nyskabende udstyr og teknologi, sikrer vi, at alle vores kunders og partneres projekter udføres med maksimal effektivitet. Profinox udfører med succes et bredt udvalg af komplekse tjenester: svejsning af rustfrit stål, laserskæring, CNC-bøjning, rulning, skæring af pladestål og profiler, sandblæsning af rustfrit stål, mekanisk bearbejdning af rustfrit stål, CAD-design, pulverlakering osv. Vi leverer også en professionel produktionsservice og specifikke produkter med rustfrit stål (tanke, maskinafskærmninger, transportbånd, metalstrukturer eller HoReCa-produkter). Profinox er din pålidelige partner – uanset hvad din branche eller aktivitet er. Fordi vi GØR hvad vi ved, og vi VED hvad vi gør. Vores mål er at forsyne Profinox-kunderne inden for fødevarebranchen og den farmaceutiske industri med enestående kvalitetsprodukter, og komplekse bearbejdningstjenester inden for rustfrit stål, der overholder de standarder som er kendetegnet med vores virksomhedsnavn, Profinox. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. SARL ALUMINES DURMAX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  DURMAX aluminiumoxid fremstilles til forskellige formål, både håndværksmæssige og industrielle. Vi producerer oxider og hydroxider af aluminium, brændte aluminiumoxider og hydrerede aluminiumoxider, metallografiske aluminiumoxider, brandsikre midler, blandinger til brandsikring, særlige blandinger til syntetisk harpiks. Korunder og aluminiumoxid til specialkeramik. Vi fremstiller calciumfluorid med høj renhed og bornitrid. Med et omfattende udvalg af omkring 200 særlige aluminiumoxider tilbyder vores firma skræddersyede produkter til sine kunder over hele verden. Nogle aluminiumoxider er beregnet til polering inden for metallografi, mineralogi og til al højpræcisionspolering på alle typer materialer. Andre aluminiumoxider (hydreredeller brændte anvendes som specialblandinger i syntetisk harpiks, gummi osv. for at forbedre deres egenskaber (modstandsdygtighed over for varme, slid, udseende, viskositet, lethed).

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 4. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  BF BLAST er en anerkendt tyrkisk producent af sandblæsningsmaskiner som blev grundlagt i 2019, med sammenlagt mere end 15 års erfaring fra branchen. Vores produktportefølje omfatter nyskabende løsninger som dækker forskellige applikationer, hvilket garantere en enestående kundetilfredshed gennem innovative teknologiske udviklinger. Som et anerkendt globalt brand, er vi særdeles stolte over at kunne levere sandblæsningsmaskiner af den højeste kvalitet. Vores portefølje: •Rum til sandblæsning •Bærbare sandblæsningstanke •Sandblæsningskabinet •Marmor og natursten blæsningsmaskiner •Sandblæsningsmaskine af hangertypen •Sandblæsningsmaskine af tromletypen •Sandblæsningsmaskine med drejende bord •Metal og profil sandblæsningsmaskine •Kontinuerligt system med sandblæsningsmaskine af hangertypen •Rør og slange sandblæsningsmaskine Vores vej ud på det internationale marked fortsætter med at se vækst, idet vi fortsætter med at stadfæste de højeste industristandarder. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. MUYO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MUYO OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BOT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kulmbach, Tyskland.

 2. SAARLÄNDISCHE FEUERUNGS- UND SCHORNSTEINBAUGESELLSCHAFT ECKARDT & HOTOP GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAARLÄNDISCHE FEUERUNGS- UND SCHORNSTEINBAUGESELLSCHAFT ECKARDT & HOTOP GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Völklingen, Tyskland.

 3. RBI SANDSTRAHLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RBI SANDSTRAHLTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Berkheim, Tyskland.

 4. TEP NORD GMBH STRAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEP NORD GMBH STRAHLTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Friesoythe/ Ot Markhausen, Tyskland.

 5. KUHMICHEL ABRASIV GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUHMICHEL ABRASIV GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 1. P + F OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden P + F OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lage, Tyskland.

 2. PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRINZING BRENNSCHNEIDTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Gingen An Der Fils, Tyskland.

 1. AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AALBERTS SURFACE TREATMENT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Lübeck, Tyskland.

 2. LEVEN NUTZFAHRZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEVEN NUTZFAHRZEUGE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Nettetal, Tyskland.

 3. SWT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SWT OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kalkar, Tyskland.

 4. GERD PFEIFFER STRAHLTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERD PFEIFFER STRAHLTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Neuenstein, Tyskland.

 5. STKOENIG - SANDSTRAHLEN UND TECHNIK KÖNIG INH. KEVIN KÖNIG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STKOENIG - SANDSTRAHLEN UND TECHNIK KÖNIG INH. KEVIN KÖNIG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Streitberg, Tyskland.

 6. KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLAR LASER & OBERFLÄCHENTECHNIK, er en Distributør, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Keltern, Tyskland.

 7. FROHNERT PULVERBESCHICHTUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FROHNERT PULVERBESCHICHTUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 8. MOSCA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOSCA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Heiligenhaus, Tyskland.

 1. SCHUBERT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUBERT GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Sinsheim, Tyskland.

 2. WAHL TANKANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WAHL TANKANLAGEN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Welver, Tyskland.

 3. A3-INNOTEG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden A3-INNOTEG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Hanroth, Tyskland.

 4. PRO.METAL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO.METAL S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, sandblæsning af metal, pudsning af metal, Polering - stål og metaller, og Højpræcisionspolering brancherne. Den er baseret i Caravate, Italien.

 5. CNC STAHL- UND METALLBEARBEITUNG GEBRÜDER WIESENT GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CNC STAHL- UND METALLBEARBEITUNG GEBRÜDER WIESENT GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Gundelfingen, Tyskland.

 6. GOOD LACK FLORIAN LAUSSERMAYER

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GOOD LACK FLORIAN LAUSSERMAYER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Neuzeug, Østrig.

 7. TECHNOCLEAN21 INH. ROLF SPOHR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECHNOCLEAN21 INH. ROLF SPOHR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Kassel, Tyskland.

 8. FRANZ GÖDL - POLYESTERBESCHICHTUNGEN

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANZ GÖDL - POLYESTERBESCHICHTUNGEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sandblæsning - stål og metaller branchen. Den er baseret i Wundschuh, Østrig.

 9. CHOOZ TECHNI FINITION

  Frankrig

  Specialiseret i outsourcing af afgratning af støbegods (støbejern, stål, aluminium). Kan tilbyde komplet serviceydelse indtil bearbejdning. Afslutning af støbegods fra 20 g til 5 t. Overfladebehandling (manuel sandblæsning og flydende polyurethan maling, epoxy, vand). Alle metaloverflader kan behandles. Eksempel på behandlede dele: bjælker, konstruktioner, støbegods, porte, aluminiumsvinduer osv.

 10. CHROMECA

  Frankrig

  Specialisten i forkromning i Rhône-Alpes, Lyon, Ain i Frankrig: hårdforkromning af metaller, kontrol af overflader, behandling-belægning af overflader, sandblæsning, polering, konstruktion af cylindre, opladning metallisering, præcisionssandblæsning, bearbejdning alle industrier: Mekanik, luftfart, skibsfart, biler, atomkraft, fødevarer, kemi, tekstil, glas, garvning, plast papir osv… Forkroming af papirvarer, forkromning af hydraulik, forkromning til fødevarebranchen og hård forkromning…

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Sandblæsning - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.972 Virksomheder