• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sand og grus

Resultater for

Sand og grus - Import eksport

 1. AVITEQ VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AViTEQ har siden 1939 tilbudt førsteklasses og pålidelige løsninger inden for vibrationstransportør- og procesteknik til mange forskellige industrigrene og bistår altid med sin globale service.

 2. GESER SPEDITION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GESER SPEDITION GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Mintraching, Tyskland.

 3. LOCAROC SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LOCAROC SAS, er en Distributør, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for natursten, Granulater, stenkasser, og Grus til udsmykning brancherne. Den er baseret i Dieulouard, Frankrig.

 4. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Tyskland

  Vi tilbyder førsteklasses kvalitet. Vores produkter gennemgår løbende kvalitetskontroller og er sikret gennem et certificeret kvalitetsstyringssystem. De opfylder også særlige anvendelsesspecifikke krav. Vi holder, hvad vores service-løfte lover. Høj produktydelse, korte leveringstider og hurtig behandling – det er det, vi sætter vores målestok efter. Resultatet: Materialer=Kvalitet=CEMEX. Vi er lige der, hvor du gerne vil have os. Sammen med vores partnere har vi over 100 filialer i Tyskland. Vores betonbiler og silokøretøjer bringer vores produkter ud til vores kunder i hele Tyskland "just in time". På den måde kan vi også håndtere omfattende opgaver lige til tiden. Vi er en del af en internationalt opererende virksomhed. CEMEX Deutschland AG hører til CEMEX S. A. B. de C. V., en verdensomspændende virksomhed med hovedsæde i Monterrey, Mexiko.

 5. ARENAS SILÍCEAS GÓMEZ VALLEJO

  Spanien

  Hos Arenas Silíceas Gómez Vallejo er vores primære aktivitet at udvinde og producere kvartssand i alle former: vasket, sorteret og tør. Vi tager os også af markedsføringen, som indtager en privilegeret position på det nationale og internationale marked med vores omfattende erfaring.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SACO ALBA

  Spanien

  Selskabet Saco Alba, S.L. arbejder med udvinding, pakning og markedsføring af granulater og byggematerialer. Vi har vores egen grusgrav, men også en fremragende infrastruktur til distribution af vores produkter. Kvaliteten af ​​vores sand til chinchilla er vores flagskibsprodukt, og dets fremragende håndtering gør det til et markedsførende produkt, som kan opfylde behovene hos vores kunder. Du kan roligt sende dine ordrer på materialer til Saco Alba, S.L.

 2. MULTI-MIN (EGYPT) FOR MINING

  Ægypten

  Firmaet arbejder med minedrift af råmaterialer til glas, keramik, maling, silicat og cement som f.eks. silicasand, limsten, dolomit, kaolin og gips.

 3. ARIDOS DE SALVATIERRA

  Spanien

  Fabrik for knusning af aggregater og afledte rullede materialer til fabrikation af veje i asfalt og makadam til haver, landskabsarkitektur, belægninger og terrasser.

 4. ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ERIŞSAN BETON VE KUM SAN. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. DORMANN GMBH & CO.

  Tyskland

  Virksomheden DORMANN GMBH & CO., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Eggolsheim, Tyskland.

 1. DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD

  Tyskland

  Virksomheden DIEBOLD ERDAUFBEREITUNG INH. DANIEL DIEBOLD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Albstadt, Tyskland.

 2. KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIESWERK MENNEKE KARLS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Brietlingen, Tyskland.

 1. MSIS-GROUP

  Frankrig

  Virksomheden MSIS-GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for silikasand, Kvartssand, og kisel brancherne. Den er baseret i Strasbourg, Frankrig.

 2. AIZKIBEL S.A.

  Spanien

  Virksomheden AIZKIBEL S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, og Sand og grus brancherne. Den er baseret i Urnieta (gipuzkoa), Spanien.

 3. HEIDELBERGER BETON GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIDELBERGER BETON GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Heidelberg, Tyskland.

 4. SANDMIX SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden SANDMIX SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Chróścice, Polen.

 5. TRAVAUX PUBLICS SABOULARD

  Frankrig

  Virksomheden TRAVAUX PUBLICS SABOULARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Entreprenører til offentlige arbejder, Sand og grus, Granulater, og Entreprenører til offentlige arbejder brancherne. Den er baseret i Martres-Tolosane, Frankrig.

 6. REOR -TS BCN SLU

  Spanien

  Virksomheden REOR -TS BCN SLU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Mataró Barcelona, Spanien.

 7. ZWECKSTÄTTER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZWECKSTÄTTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Sand og grus, og bygningsarbejde brancherne. Den er baseret i Stephanskirchen, Tyskland.

 8. LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LUCKAUER BETONWERK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Luckau, Tyskland.

 1. TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN

  Holland

  Virksomheden TRANSPORTBEDRIJF VAN WEES MALDEN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vejtransport branchen. Den opererer også inden for Vejtransport - logistikservicer, Sand og grus, Vejtransport - logistikservicer, og Sand og grus brancherne. Den er baseret i Malden, Holland.

 2. WESSEM BELGIUM NV

  Belgien

  Virksomheden WESSEM BELGIUM NV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Sand og grus, og havnebassiner og -arbejder brancherne. Den er baseret i Lanaken, Belgien.

 3. SARL CM QUARTZ

  Frankrig

  Virksomheden SARL CM QUARTZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Sand og grus, kvarts, og marmorgranulat brancherne. Den er baseret i St Denis Catus, Frankrig.

 4. P.H.U. LESZCZYŃSKI

  Polen

  Virksomheden P.H.U. LESZCZYŃSKI, er en Multi-Category, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for Aggregater - byggeindustri og offentlige arbejder, behandling af sten, jordarbejde, og nivellering brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. GRINDSPLIT-DISCOUNTER

  Holland

  Virksomheden GRINDSPLIT-DISCOUNTER, er en Engrossalg, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den er baseret i Hazerswoude-Dorp Nederland, Holland.

 6. ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZSCHAITZER SAND- UND KIESGRUBEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, og Sand og grus brancherne. Den er baseret i Döbeln, Tyskland.

 7. SATIC - MINERA

  Belgien

  Virksomheden SATIC - MINERA, er en Multi-Category, der opererer inden for Sand og grus branchen. Den opererer også inden for Grynsten, kalk, og dolomit brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 8. DE PRINS

  Belgien

  Virksomheden DE PRINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Sand og grus, dolomit, og Småsten brancherne. Den er baseret i Sterrebeek, Belgien.

 9. OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden OTTO DÖRNER GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Behandling og genbrug af affald branchen. Den opererer også inden for Materialer til byggesektoren, Plast - industrielt maskiner og udstyr, Sand og grus, Materialer til byggesektoren, Plast - industrielt maskiner og udstyr, genvinding af papir, og Sand og grus brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 10. DALIMEX

  Belgien

  Virksomheden DALIMEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Betonblokke branchen. Den opererer også inden for Sand og grus, Sand og grus, betongranulat, og Granulater brancherne. Den er baseret i Wondelgem, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis