• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • samlestykker- vvs

Resultater for

Samlestykker- vvs - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 3. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 4. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARMATURA SZCZAWINSKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Hydrometre, Hydraulisk udstyr, Ventiler, hydrauliske, Ventiler, Samlestykker, vvs, Hydrometre, Hydraulisk udstyr, og hydraulisk isenkram brancherne. Den er baseret i Lodz, Polen.

 5. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GEMÜ er en af verdens førende producenter af ventil-, måle- og reguleringssystemer. Den globalt orienterede og uafhængige familievirksomhed har mere end 50 års erfaring med at levere innovative produkter og kundespecifikke løsninger inden for styring af procesmedier inden for vigtige områder. Ved steril brug til den farmaceutiske og bioteknologiske industri er GEMÜ verdens førende. Virksomhedsgruppen beskæftiger i dag 900 medarbejdere i Tyskland og mere end 1.600 medarbejdere på globalt plan. Produktionen foregår på seks produktionssteder i Tyskland, Schweiz, Kina, Brasilien, Frankrig og USA. Det globale salg koordineres fra Tyskland i mere end 27 datterselskaber. Via et tætvævet net af handelspartnere i mere end 50 lande er virksomhedsgruppen aktiv på alle kontinenter. Med en international vækststrategi vil GEMÜ i fremtiden etablere sig på flere markeder.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LIBERTI & PARODI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Liberti & Parodi er specialiseret inden for industriel levering af hydrauliske materialer og skibsværkssektoren, og er også specialiseret i salg af flanger (JIS, DIN, UNI, ANSI) til samlestykker, ventiler og koblinger af forskellige typer materialer såsom rustfrit stål, bronze, kobber, pvc og kulstofstål. Vores hjemsted er i Genova, men vi driver virksomhed overalt, på nationalt og europæisk plan.

 2. TRANSFLUID

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSFLUID, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Fittings i rustfrit stål, pakninger til armatur, Samlestykker, vvs, og fittings i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ste Hélène Du Lac, Frankrig.

 3. DMD INOX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DMD INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for Fittings i rustfrit stål, højtryksventiler, Ventiler, magnet-, rørfittings, og kontraventiler brancherne. Den er baseret i Marnaz, Frankrig.

 4. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for samlestykker og ventiler til industriel brug, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Gussago, Italien.

 5. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for samlestykker og ventiler til industriel brug, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Gussago, Italien.

 1. BALVINOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BALVINOX, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, Samlestykker, vvs, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, trykluftscylindre, Slanger og rør i silikone, butterflyventiler, rørtilbehør, og fittings til industriel rørføring brancherne. Den er baseret i Perwez, Belgien.

 2. ITAL-TAP SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ITAL-TAP SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, husholdning, Vvs-installationer, industriel, haner til vaskemaskiner, haner i messing, Vvs-installationer, husholdning, bearbejdning messingrør, Vvs-installationer, industriel, fittings til hydraulik, og armatur brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 1. FRA.BO S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRA.BO S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for fittings i messing, svejsefittings, fittings til hydraulik, samlestykker til den hydrauliske og termosanitære sektor, og pressefittings brancherne. Den er baseret i Gussago, Italien.

 2. TECNOVIELLE S.P.A.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOVIELLE S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for ventiler, kugleventil, fittings i messing, samlestykker og ventiler til industriel brug, specielle fittings, metalsamlestykker, industrielle, fittings til rør i polyethylen, fittings til hydraulik, og samlestykker til den hydrauliske og termosanitære sektor brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 3. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Tyskland

  Formidler mellem produktion og indsats. Et højt specialiseret lagerprogram parret med ekstremt høj fleksibilitet – vores styrke er din fordel! Siden grundlæggelsen af vores virksomhed i 1972 har vi set vores rolle som formidler mellem produktion og indsats. Med et højt specialiseret lagerprogram inden for rørtilbehør har vi mulighed for at give dig adgang til alt det, som en sikker forbindelse kræver. Samtidig står vi altid klar med professionel hjælp og vejledning. ERZET hører med en lagerkapacitet på ca. 10.000 tons og 15.000 højlagerpladser til en af de største lagerførende forhandlere af rørtilbehør i Europa. Verden over sætter kunderne deres lid til de høje standarder, den pålidelighed og den fleksibilitet, der kendetegner ERZET. Vil du gerne have yderligere oplysninger om vores leveringsprogram? Ingen problemer! Besøg området Produktprogram og services.

 4. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 5. EM-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Emtechnik-Gruppen med 160 medarbejdere er i dag en af de førende, globale producenter af førsteklasses småforskruninger og forskruninger i specialplast, hvor deres hovedmål konsekvent er, at udvikle produkter der passer til kundernes behov. Virksomheden blev grundlagt i 1965 i Ludwigshafen, og ledes i dag succesfuld af Michael Meier, som er andengeneration af Maxdorf.

 6. SANHA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Specialist til rørledningssystemer

 7. ASEL METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden ASEL METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. EM-TECHNIK ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden EM-TECHNIK ITALIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gasarmaturer branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, hurtignipler, pressefittings, Samlestykker, vvs, og samlestykker og ventiler til industriel brug brancherne. Den er baseret i Vimercate, Italien.

 1. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HECKL DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den er baseret i Bad Kissingen, Tyskland.

 2. EREDI BOSSINI F. SNC

  Italien

  Virksomheden EREDI BOSSINI F. SNC, er en Underleverandør, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, præcisionsdrejning, mekanisk drejning, tilslutninger højtryk, og Samlestykker, vvs brancherne. Den er baseret i Lumezzane, Italien.

 3. SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG

  Schweiz

  Virksomheden SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for kuglehaner brancherne. Den er baseret i Zunzgen, Schweiz.

 4. SCHWER FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHWER FITTINGS GMBH, er en Detailsalg, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den er baseret i Denkingen, Tyskland.

 5. CARLOSERVICE

  Belgien

  Virksomheden CARLOSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for Centralvarmesystemer, ELEKTRISKE INSTALLATIONER, hygiejneanlæg, Centralvarmesystemer, og ELEKTRISKE INSTALLATIONER brancherne. Den er baseret i Tienen, Belgien.

 6. SWAGELOK LEIPZIG

  Tyskland

  Virksomheden SWAGELOK LEIPZIG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for trykregulatorer, rørfittings, og hurtig kobling og frakobling brancherne. Den er baseret i Markranstädt Ot Frankenheim, Tyskland.

 7. RASTELLI RACCORDI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden RASTELLI RACCORDI FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Plastikfittings til rør og slanger, Samlestykker, vvs, stålrør, Plastikfittings til rør og slanger, og klapventiler brancherne. Den er baseret i Chartres, Frankrig.

 8. MEDITERRANEA DE VALVULAS S.L.

  Spanien

  Virksomheden MEDITERRANEA DE VALVULAS S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den opererer også inden for skruer og bolte, armatur, og fittings til hydro-sanitære anlæg brancherne. Den er baseret i Museros, Spanien.

 9. TECH-VALVES

  Frankrig

  Virksomheden TECH-VALVES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Samlestykker, vvs, Ventiler til industriarmaturer, Samlestykker, vvs, Ventiler til industriarmaturer, og kryoteknik brancherne. Den er baseret i Corbas, Frankrig.

 10. SCHWER FITTINGS. SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden SCHWER FITTINGS. SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlestykker, vvs branchen. Den er baseret i Lubliniec, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis