• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • samlestykker- vvs

Resultater for

Samlestykker- vvs - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 3. LIBERTI & PARODI

  Italien

  Virksomheden Liberti & Parodi er specialiseret inden for industriel levering af hydrauliske materialer og skibsværkssektoren, og er også specialiseret i salg af flanger (JIS, DIN, UNI, ANSI) til samlestykker, ventiler og koblinger af forskellige typer materialer såsom rustfrit stål, bronze, kobber, pvc og kulstofstål. Vores hjemsted er i Genova, men vi driver virksomhed overalt, på nationalt og europæisk plan.

 4. TRANSFLUID

  Frankrig

 5. DMD INOX

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

 2. ITAL-TAP SRL

  Italien

 3. RUBINETTERIE BRESCIANE BONOMI SPA

  Italien

 4. BALVINOX

  Belgien

 5. FRA.BO S.P.A.

  Italien

 1. G.T. COMIS SPA

  Italien

 2. DEMM RUBINETTERIA SRL

  Italien

 1. TECNOVIELLE S.P.A.

  Italien

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  GEMÜ-gruppen er en globalt førende producent af ventil-, måle- og reguleringssystemer til væsker, dampe og gasser. Globalt orienteret familievirksomhed i anden generation Den globalt orienterede, uafhængige familievirksomhed blev grundlagt i 1964 af Fritz Müller og er med sine innovative produkter og de kundespecifikke løsninger på verdensplan en af de vigtigste adresser, når det gælder styring af procesmedier. GEMÜ ledes som familievirksomhed i anden generation af administrerede direktør og medejer Gert Müller samt hans fætter Stephan Müller. Innovationer og udmærkelser på samlebånd De to direktører Gert Müller og Stephan Müller står for innovation og styrer GEMÜ ind i fremtiden. F.eks. har virksomheden i oktober 2018 med inevvo solutions grundlagt en startup-virksomhed, der udnytter de chancer, som digitaliseringen skaber, og videreudvikler og markedsfører Industrie 4.0-løsninger som f.eks. det RFID-baserede CONEXO-system. Men også på produktområdet vidner udmærkelser som f.eks. "ACHEMA Innovation Award" om virksomhedens innovationskraft med hidtil ukendte uddannelseskoncepter, hvor man anvender egenudviklet Virtual Reality Training.

  Alle produkter for "samlestykker- vvs"

 3. ERZET HANDELSGESELLSCHAFT MBH FÜR ROHR UND ROHRZUBEHÖR

  Tyskland

  Formidler mellem produktion og indsats. Et højt specialiseret lagerprogram parret med ekstremt høj fleksibilitet – vores styrke er din fordel! Siden grundlæggelsen af vores virksomhed i 1972 har vi set vores rolle som formidler mellem produktion og indsats. Med et højt specialiseret lagerprogram inden for rørtilbehør har vi mulighed for at give dig adgang til alt det, som en sikker forbindelse kræver. Samtidig står vi altid klar med professionel hjælp og vejledning. ERZET hører med en lagerkapacitet på ca. 10.000 tons og 15.000 højlagerpladser til en af de største lagerførende forhandlere af rørtilbehør i Europa. Verden over sætter kunderne deres lid til de høje standarder, den pålidelighed og den fleksibilitet, der kendetegner ERZET. Vil du gerne have yderligere oplysninger om vores leveringsprogram? Ingen problemer! Besøg området Produktprogram og services.

 4. LE ROBINET FRIGORIFIQUE FRANÇAIS SAS

  Frankrig

  Robinet Frigorifique français ( RFF) der ligger i Domessin i Savoyen er specialiseret i fremstilling af industrielle ventiler i stål og rustfrit stål til køling og tilbyder en række produkter, der er værdsat verden over til køleanlæg: Stophaner, regulatorer, kontraventiler, haner, filtre, rensehaner med kontravægt, manuelle eller motoriserede kuglehaner, PN25, PN65, stål eller rustfrit stål, til NH3, CO2 & andre kølevæsker. Fabrikation af armaturer i stål af mærket "ANTONSANTI" til naturgas, godkendt af GDF samt tilbehør og "Isolet" sæt. For at tilfredsstille en krævende kundekreds, anvender Robinet Frigorifique Français moderne produktionsteknikker, der er synonymt med kvalitet og konkurrenceevne inden for køleanlæg. Vores produkter anvendes på køleanlæg med ammoniak, CFC, HCFC, HFC og andre kølemidler til temperaturer fra -50 ° C til + 150 ° C.

 5. EM-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Emtechnik-Gruppen med 160 medarbejdere er i dag en af de førende, globale producenter af førsteklasses småforskruninger og forskruninger i specialplast, hvor deres hovedmål konsekvent er, at udvikle produkter der passer til kundernes behov. Virksomheden blev grundlagt i 1965 i Ludwigshafen, og ledes i dag succesfuld af Michael Meier, som er andengeneration af Maxdorf.

 6. SANHA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Specialist til rørledningssystemer

 7. ASEL METAL

  Tyrkiet

 8. HECKL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 1. OOO TAGDIR

  Rusland

 2. EREDI BOSSINI F. SNC

  Italien

 3. INVENA S.A.

  Polen

 4. RASTELLI RACCORDI FRANCE

  Frankrig

 5. YONGJIN ELECOMM CO., LTD.

  Sydkorea

 6. MID VARIACOR

  Frankrig

 7. SCHWER FITTINGS. SP. Z O.O.

  Polen

 8. SUTTER HYDRAULIK & PNEUMATIK AG

  Schweiz

 9. VALLAND S.P.A.

  Italien

 10. UAB VARINUKAS

  Litauen