• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • saltvandsfisk

Resultater for

Saltvandsfisk - Import eksport

 1. FISHERIES-INTL (CERTIFIÉ - VERIFIED)

  Mauretanien

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

  Alle produkter for "saltvandsfisk"

 2. JOMANY

  Frankrig

  Virksomheden JOMANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, søtunge, tiarmede blæksprutter, tiarmet blæksprutte, tun, skaldyr, alt godt fra havet, store rejer, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Massy, Frankrig.

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanien

  Virksomheden MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for blæksprutter, ål og blæksprutte, torskefileter, Panga fisk, tiarmet blæksprutte, blæksprutte, Fiskefileter, frisk fisk, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Catarroja-Valencia, Spanien.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanien

  Virksomheden PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, er en Distributør, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for frisk fisk, skibsagenter, frisk fisk engros, engroshandel med fisk, og sværdfisk brancherne. Den er baseret i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 5. MAPESCA SA

  Spanien

  MAPESCA, S.A. sælger frisk fisk og friske skaldyr, der er fanget langs hele den spanske kyst og flere lande i Den Europæiske Union. Vore hovedprodukter er: Sardiner, ansjoser, pigmakrel, makrel, sej, spansk og importeret sej, kvabbe, søtunge, pighvar, torsk, bars, tiarmet blæksprutte, blæksprutte, ottearmet blæksprutte, frisk og frossen mako-haj, frisk og frossen pighaj, tun (yellowfin, almindelig, storøjet tun), bonit, søtunge, guldbrasen, bars, pighvar, umberfisk, laks, levende rejer, guldbrasen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanien

  Pescados Archipiélago, der startede i 2005, er gennem årene blevet en af de førende virksomheder inden for handel med friske og frosne fisk og skaldyr fra forskellige lande verden over. Alle vores produkter behandles med forsigtighed og er underlagt en streng kvalitetskontrol, der garanterer det endelige produkt.

 2. MAS SA

  Frankrig

  MAS SA er grossist i friske fisk i Rungis og specialiseret i finere fisk og fileter. Generalist i produkter fra havet og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, laks fra Norge, laks fra Skotland, importerede og franske søtunger, havtaske, torsk. Vi handler hver dag med de bedste produkter fra havet. Vores friske fisk henvender sig til fiskehandlere og restauratører. Salg udelukkende af produkter fra havet på markedet i Rungis, ingen levering.

 3. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Tyskland

 4. PACIFIC FISH

  Marokko

 5. BLACK ALMAS

  Frankrig

 1. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrig

 2. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

 1. MARKMARINE S16 S.L

  Spanien

 2. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanien

 3. SOMITALIA

  Italien

 4. ARMARA

  Frankrig

 5. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanien

 6. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanien

 7. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

 8. L'OCEAN

  Belgien

 1. ALPHA BAY

  Frankrig

 2. VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL

  Spanien

 3. GREENBEACHSERVICES

  Marokko

 4. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spanien

 5. INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA

  Chile

 6. IMPORTGROUP

  Ukraine

 7. SEAPRO SU ÜRÜNLERI BALIKCILIK LTD.STI.

  Tyrkiet

 8. COMEX ANDINA, S.L.

  Spanien

 9. FONCASAL

  Spanien

 10. MARTINO FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis