• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • saltvandsfisk

Resultater for

Saltvandsfisk - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauretanien

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er en fiskerivirksomhed og eksportør af frossen ombord, frossen på land og frisk fisk fra Mauretanien til Dakhla. Vi er beliggende i Mauretanien - Vestafrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra dine fiskepladser til Europa, Afrika, arabiske lande, Asien og Canada. Vi er en virksomhed, der respekterer de sanktioner, som Den Europæiske og Amerikanske Union har vedtaget. Det betyder, at vi ikke handler med lande under økonomiske sanktioner som: Cuba, Rusland, Venezuela.... Vores fisk, der fryses om bord på fiskefartøjer, og vores fisk, der fryses på land, overholder de anbefalede behandlinger for fisk, og tanke og kølefaciliteter overholder de europæiske lovkrav. Vores fisks egenskaber er som følger: - Protein: 60-70%. - Fedt: 4-10%. - Mineralsalt: 2-4%. Det anbefales, at alle kunder sender os en hensigtserklæring om køb (LOI), hvor du skal specificere: - Den samlede mængde, der skal købes - De nøjagtige størrelser af de ønskede fisk - Den endelige destination - Videnskabelige navne på fiskene

 2. JOMANY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOMANY, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, søtunge, tiarmede blæksprutter, tiarmet blæksprutte, tun, skaldyr, alt godt fra havet, store rejer, og ottearmet blæksprutte brancherne. Den er baseret i Massy, Frankrig.

 3. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for blæksprutter, ål og blæksprutte, torskefileter, Panga fisk, tiarmet blæksprutte, blæksprutte, Fiskefileter, frisk fisk, og frossen fisk brancherne. Den er baseret i Catarroja-Valencia, Spanien.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, er en Distributør, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for frisk fisk, skibsagenter, frisk fisk engros, engroshandel med fisk, og sværdfisk brancherne. Den er baseret i Vigo-Pontevedra, Spanien.

 5. MAPESCA SA

  Spanien

  MAPESCA, S.A. sælger frisk fisk og friske skaldyr, der er fanget langs hele den spanske kyst og flere lande i Den Europæiske Union. Vore hovedprodukter er: Sardiner, ansjoser, pigmakrel, makrel, sej, spansk og importeret sej, kvabbe, søtunge, pighvar, torsk, bars, tiarmet blæksprutte, blæksprutte, ottearmet blæksprutte, frisk og frossen mako-haj, frisk og frossen pighaj, tun (yellowfin, almindelig, storøjet tun), bonit, søtunge, guldbrasen, bars, pighvar, umberfisk, laks, levende rejer, guldbrasen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spanien

  Pescados Archipiélago, der startede i 2005, er gennem årene blevet en af de førende virksomheder inden for handel med friske og frosne fisk og skaldyr fra forskellige lande verden over. Alle vores produkter behandles med forsigtighed og er underlagt en streng kvalitetskontrol, der garanterer det endelige produkt.

 2. MAS SA

  Frankrig

  MAS SA er grossist i friske fisk i Rungis og specialiseret i finere fisk og fileter. Generalist i produkter fra havet og ferskvandsprodukter. Alle typer fileter, laks fra Norge, laks fra Skotland, importerede og franske søtunger, havtaske, torsk. Vi handler hver dag med de bedste produkter fra havet. Vores friske fisk henvender sig til fiskehandlere og restauratører. Salg udelukkende af produkter fra havet på markedet i Rungis, ingen levering.

 3. MARINEX FOODS

  Danmark

  More than a decade of experience within sales & distribution of seafood, and a network of serious partners, makes us a reliable and trustworthy supplier of seafood. We specialize in the products listed on the products page, and we can offer weekly supplies all over Europe.

 4. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spanien

  GRUPO CENTRAL PESCA er specialiseret i import og eksport af kvalitetsfisk og skaldyr.

 5. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Virksomheden LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Bremerhaven, Tyskland.

 1. PACIFIC FISH

  Marokko

  Virksomheden PACIFIC FISH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, frosne og dybfrosne, behandlede fisk og fiskeriprodukter, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Tan-Tan, Marokko.

 2. BLACK ALMAS

  Frankrig

  Virksomheden BLACK ALMAS, er en Distributør, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Opdrætskaviar, og Stør kaviar brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spanien

  Virksomheden PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Huelva, Spanien.

 2. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spanien

  Virksomheden STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., er en Distributør, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for dybfrosset tang, og søpindsvin brancherne. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 3. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spanien

  Virksomheden FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Isla Cristina ( Huelva ), Spanien.

 4. MARKMARINE S16 S.L

  Spanien

  Virksomheden MARKMARINE S16 S.L, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for handel med frosne havprodukter, handel med havprodukter på dåse, og handel med semi-transformerede havprodukter brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 5. PESCADOS RIOBÓ

  Spanien

  Virksomheden PESCADOS RIOBÓ, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Cadiz, Spanien.

 6. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrig

  Virksomheden ATLANTIC FRESH EUROPE, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Boulogne-Sur-Mer, Frankrig.

 7. ARMARA

  Frankrig

  Virksomheden ARMARA, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 8. SOMITALIA

  Italien

  Virksomheden SOMITALIA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for tørret fisk, finansiering til fiskeri, kontormateriel, og fisk brancherne. Den er baseret i San Casciano Dei Bagni(si), Italien.

 1. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Rusland

  Virksomheden NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skaldyr, dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, Saltvandsfisk, Fisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk - import-eksport, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Murmansk, Rusland.

 2. ALPHA BAY

  Frankrig

  Virksomheden ALPHA BAY, er en Engrossalg, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Saltvandsfisk, Fisk, frosne og dybfrosne, frosne skaldyr, og frosne bløddyr brancherne. Den er baseret i Lorient, Frankrig.

 3. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden PABLO IGLESIAS, S.L., der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Saltvandsfisk, Fisk, frosne og dybfrosne, Fisk, Saltvandsfisk, Fisk, frosne og dybfrosne, og jomfruhummere brancherne. Den er baseret i A Coruña, Spanien.

 4. L'OCEAN

  Belgien

  Virksomheden L'OCEAN, er en Distributør, der opererer inden for Fisk branchen. Den opererer også inden for Saltvandsfisk, Muslinger, skaldyr, Frosne og dybfrosne varer, Fisk, frosne og dybfrosne, Saltvandsfisk, Muslinger, skaldyr, Frosne og dybfrosne varer, og Fisk, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Paifve, Belgien.

 5. VIVIERS DE PORSGUEN

  Frankrig

  Virksomheden VIVIERS DE PORSGUEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Hummer, Fisk, Saltvandsfisk, Taskekrabber - krabber, Hummer, Fisk, og Saltvandsfisk brancherne. Den er baseret i Plouescat, Frankrig.

 6. MARTINO FOODS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden MARTINO FOODS LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for færdige hummere brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 7. IMPORTGROUP

  Ukraine

  Virksomheden IMPORTGROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, import, saltvandsfisk, og Kiks og snacks, saltede brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 8. VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL

  Spanien

  Virksomheden VIVAPESCA IMPORT- EXPORT SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, fisk engros, import af fødevarer, Frysning, og Frosne og dybfrosne varer brancherne. Den er baseret i Siero, Spanien.

 9. FONCASAL

  Spanien

  Virksomheden FONCASAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for pakkede blæksprutter brancherne. Den er baseret i Logroño, Spanien.

 10. INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA

  Chile

  Virksomheden INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA, er en Distributør, der opererer inden for Saltvandsfisk branchen. Den opererer også inden for pakkede laks, sej, og saltvandsmollusker fiskeri brancherne. Den er baseret i Puerto Montt, Chile.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis