• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • saltspredere

Resultater for

Saltspredere - Import eksport

 1. TAUNUS-FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TAUNUS-FAHRZEUGBAU GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den er baseret i Kelkheim, Tyskland.

 2. LADOG-FAHRZEUGBAU U. VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LADOG-FAHRZEUGBAU U. VERTRIEBS-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den er baseret i Zell, Tyskland.

 3. COMUNAL EQUIPMENT

  Holland

  Virksomheden COMUNAL EQUIPMENT, er en Distributør, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for saltvogn brancherne. Den er baseret i Balkbrug, Holland.

 4. SNOW TRADING SRL

  Italien

  Virksomheden SNOW TRADING SRL, er en Distributør, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for saltvogn brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 5. ARVEL INDUSTRIES

  Frankrig

  Virksomheden ARVEL INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, Saltspredere, forstævne til landbrugsmaskiner, sandblæsningsapparater, og Vejsalt brancherne. Den er baseret i Coudes, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FISSORE SNC

  Italien

  Virksomheden FISSORE SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrugsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, blade til sneplove, hydrovore, gravemaskiner til grøfter og render, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Cavallermaggiore, Italien.

 2. SNOW SERVICE SRL

  Italien

  Virksomheden SNOW SERVICE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den er baseret i Piumazzo, Italien.

 3. FAMSALT INTERNATIONAL

  Belgien

  Virksomheden FAMSALT INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for bordsalt, og Vejsalt brancherne. Den er baseret i Antwerpen, Belgien.

 4. MIGUEL AGRICOLA S.L.

  Spanien

  Virksomheden MIGUEL AGRICOLA S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den er baseret i Lugo, Spanien.

 5. SICOMÉTAL

  Frankrig

  Virksomheden SICOMÉTAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Saltspredere, Industriel rengøring - maskiner, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Saint Claude, Frankrig.

 1. AEGTEN

  Belgien

  Virksomheden AEGTEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Naturgødning branchen. Den opererer også inden for Anti-parasitprodukter, Saltspredere, Anti-parasitprodukter, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Meeuwen, Belgien.

 2. RAM EUROPE

  Grækenland

  Virksomheden RAM EUROPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, Oliebekæmpelsesmiddel, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 1. POTENS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden POTENS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 2. EPOKE MASCHINENBAU ALFRED THOMSEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden EPOKE MASCHINENBAU ALFRED THOMSEN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Eichenzell, Tyskland.

 3. KURTA S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden KURTA S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Banská Bystrica , Slovakiet.

 4. KOBIT-SK, S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden KOBIT-SK, S.R.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Dolný Kubin, Slovakiet.

 5. VARES MNICHOVICE A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden VARES MNICHOVICE A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Mnichovice , Tjekkiet.

 6. SIMED S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden SIMED S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vedligeholdelse af veje, strande og skibakker - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Dvur Králové Nad Labem , Tjekkiet.

 7. VYSOCANKA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VYSOCANKA S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Saltspredere, Komfurer, keramik, Saltspredere, og Komfurer, keramik brancherne. Den er baseret i Nové Mesto Na Morave, Tjekkiet.

 8. KOBIT SPOL. S R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KOBIT SPOL. S R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Jicín, Tjekkiet.

 1. VYSOCANKA, SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden VYSOCANKA, SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Kaminer, Saltspredere, Kaminer, og Saltspredere brancherne. Den er baseret i Nove Mesto Na Morave, Tjekkiet.

 2. AB BOHEMIA S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden AB BOHEMIA S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Saltspredere branchen. Den opererer også inden for Sneplove og saltspredere, og Sneplove og saltspredere brancherne. Den er baseret i Zeleznice, Tjekkiet.

 3. IGH-WINTERDIENST GMBH

  Tyskland

 4. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH tilbyder dig et komplet sortiment af redskaber inden for kommunal, miljømæssig og vintertjenesteteknologi til kommunale køretøjer og traktorer. Made in GERMANY - fra udvikling gennem test, produktion til fastgørelse og montering hhv. forsendelse, sørger vores medarbejder for at vores kunder altid er tilfredse.

 5. GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GARNERO - SOLUZIONI PER LA VIABILITA' INVERNALE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den opererer også inden for sneplove og redskaber til snerydning, og sneplove brancherne. Den er baseret i Borgo San Dalmazzo, Italien.

 6. INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INDUSTRIEBEDARF PAULUS INH. CHRISTOPH PAULUS, er en Distributør, der opererer inden for Sneplove og saltspredere branchen. Den er baseret i Hermeskeil, Tyskland.

 7. ZAUGG AG EGGIWIL

  Schweiz

  ZAUGG AG EGGIWIL er en global førende virksomhed inden for udvikling og fremstilling af højteknologisk udstyr, til rydning af sne på veje, skinner, flyvepladser og behandling af snehældninger. Specialudstyr til kommunal teknologi og jordrensning afrunder vores sortiment. ZAUGG produkterne er kendt for deres fremragende schweiziske kvalitet, den ekstraordinære driftssikkerhed, den uovertrufne arbejdskomfort, den lange levetid, som ligger over gennemsnittet, og tilbyder derfor en maksimum ydelse og økonomi. Takket være konstant innovation og tilpasningsevne i forhold til kundernes behov, er virksomheden vokset markant i de senere år, og har i dag ca. 160 ansatte i Eggiwil og Schüpbach. Som en del af to rent regionale profitcentre, tilbyder ZAUGG AG EGGIWIL også tjenester inden for landbrugsteknik og bygningsservice (varme/sanitær).

 8. WESTA STAHLBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Fremstilling af sneblæsere, salg til hele verden, fremstilling af flammeskårne dele og svejsede konstruktioner, regionalt salg 100 km. Vores robust opbyggede knivblæsere kan modstå de højeste krav og belastninger - WESTA sneblæsere er lige så aktive under ekstreme forhold i de høje bjerge ved passeringsåbninger, som de er i lufthavne, til kommunalt brug i byer og samfund, og et stort antal private brugere. En kontinuerlig videreudvikling af produkterne, og størst mulig nærhed til brugerne, er vores filosofi. Den fleksible implementering af kundespecifikke krav ved hjælp af det mest moderne computerstøttede design og moderne produktion på CNC-styrede systemer, resulterer i produkter med den højeste effektivitet og den bedste kundefordel.

 9. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Tyskland

  Vores handlinger bestemmes af en klar mission: Produktion og globalt salg af multifunktionelle systemkøretøjer til de mest krævende opgaver. Her besinder vi os konsekvent på de dyder, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, flid og teknisk spidskompetence med et mærkbart innovationsforspring ved processer, produkter og services. For at sikre dette forspring investerer vi kontinuerligt i forskning og udvikling samt i vores medarbejderes knowhow. Siden 2008 har Holder igen været fast på tyske hænder. Tre succesrige erhvervsfolk fra Baden-Württemberg har ført mærket tilbage til tidligere styrke. Max Holder GmbH har besindet sig på det, der har gjort virksomheden stor: Høj kvalitet, sydtysk flid og innovative idéer. Køretøjerne produceres nu som før i den svabiske by Metzingen. Vi bekender os til produktionsstedet Tyskland som en del af vores virksomhedsfilosofi og et løfte til vores kunder.

 10. SNEUNIVERSET

  Danmark

  Sneuniverset er en videoblog, der handler om sne og snerydning hele året rundt. Videobloggen er en del af Snevagten A/S, der drives af Christoffer Gade. Sneuniverset beskæftiger sig med sne sommer og vinter, og via videoindlæggene tilbydes du derfor indsigt i hvordan det er at drive et snerydningsfirma.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis