• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • salt

Resultater for

Salt - Import eksport

 1. BIOCHEM BERNBURG GMBH

  Tyskland

  BIOCHEM Bernburg GmbH blev grundlagt i 1991 som handels- og produktionsselskab. I dag er vores aktivitetsområder især fremstilling af dialyseprodukter, tilsætningsmidler til fødevarer, industrielle rensemidler samt indkøb og levering af råstoffer til fremstilling af lægemidler, levnedsmidler, kosmetik og kemikalier. Siden 1998 har vi fremstillet dialysekoncentrater. Vores virksomhed er certificeret iht. IFS (Global Food Standard) og EN ISO 13485. Derudover arbejder vi også i andre produktionsafdelinger som lønproducent for næringsmidler, foderstoffer, akvarie- og kemiske produkter. Vi blander, aftapper og konfektionerer faste og flydende produkter, også under BIO-/øko-certifikat (DE-ÖKO-034). Siden 2020 har vi desuden fremstillet hud-, hånd- og overfladedesinfektionsmidler og forhandlet medicinske produkter som f.eks. med. engangsmasker og Corona-antigentest.

 2. EG ORGANIC HERBS

  Ægypten

  I 2000 begyndte vi at eksportere vores produkter direkte til udlandet, efter at have udviklet og tilføjet nye produktionslinjer, så vi kan levere store mængder grundet de stigende efterspørgsler. I 2001 eksporterede vi vores produkter til mange europæiske lande, takket være vores produkter af høj kvalitet samt konkurrencedygtige tilbud. Vores fabrik er beliggende i ELFAYOUM (produktionsområde) i Egypten for urter, krydderifrø og grøntsager, hvilket giver os de bedste råmaterialer så vi kan sælge til rimelige priser. Vores fabrik og lagerhuse på mere end 4.000 kvadratmeter giver os mulighed for at fremstille mere end fem produkter af gangen, og i 2006 lykkedes det os at eksportere vores produkter til USA, Canada, Latinamerika og de afrikanske lande. Nu til dags kan du finde vores produkter i 28 lande over hele verden. Vi fremstiller: -Krydderiblade -Urteblade -Tørrede urteblomster -Tørrede urter og grøntsager -Salt. Vores forretning arbejder på at levere førsteklasses produkter og en pålidelig kundeservice. Vi håber, at du vil nyde at navigere rundt på vores hjemmeside samt bruge vores produkter, på samme måde som vi nyder at levere dem. Alle vores handlinger udføres i respekt med naturen. Et engagement til naturen forpligter os til at beskytte miljøet, ved at passe på vores ressourcer og udføre passende handlinger i forbindelse med beplantning. Vores kunder er det vigtigste aktiv for vores virksomhed, hvad enten de besøger os, skriver eller ringer til os. For andre oplysninger om vores produkter og tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig.

 3. TERRACORE SWEDEN AB

  Sverige

  TERRACORE AB er en stor kemikalieproducent baseret i Sverige og Tyrkiet. Vi grundlagte vores virksomhed i 1995, og har opnået stor succes som leverandør af rengøringsmidler til internationale distributører. Men, med udviklingen af internettet er vores fokus skiftet. Vi så, at der er en mangel på markedet for en virksomhed som kan levere industrielle kemikalier i mængder som passer til forretninger, kommuner og universiteter. Vi indkøber bulkmængder af industrielle kemikalier, og ompakker dem i størrelser der passer til dagligdags forretningsbrug. Vi specialiserer os i størrelser fra 1 kg op til 25 kg, samt tønder og paller med sække. Vores produkter: - Salt - Peroxider - Oxosyrer og throasyrer - Koordinerede sammensætninger - Oxider - Organiske kemikalier - Hydroxider - Hydracider. Vi har brugt vores omfattende viden inden for branchen til at levere en onlinebaseret ydelse, som er udviklet af vores personale så det passer direkte til vores professionelle kunders behov, som bruger vores produkter i deres dagligdags forretning eller handel. Siden vi begyndte at sælge på eBay og vores første sider tilbage i 2005, er markedet vokset enormt, og vi ser nu os selv som værende en af de førende virksomheder i branchen. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 4. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Det er vanskeligt at forestille sig et liv uden salt.Vi er omgivet af salte, overalt vi opholder os: De er med til at gøre gulvbelægninger hårde, tekstiler bløde, veje sikre, kældre tørre og den sure mave go' igen. Vi møder salte ved ølbrygning, i osteproduktion og i et stigende antal kosttilskud såsom magnesiumtabletter og sportsdrikke. Vores krop indeholder også ca. 5 % salt, som vi bl.a. udskiller, når vi sveder, og derfor skal vi sørge for at skabe balance gennem fornyet saltindtag.Vi investerer massivt i forskning og udvikling, så du også i fremtiden kan nyde godt af vores daglige arbejde. Nye metoder og patenter hjælper os med at fremstille kvalitetsprodukter med afsæt i kalcium, magnesium eller natrium med mindre energiforbrug, bedre anvendelsesmuligheder og enklere transportform. Vi ønsker at takke delstaten Sachsen-Anhalt, den tyske forbundsregering og EU for deres støtte til disse aktiviteter.

 5. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Navnet 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' står internationalt for en traditionsrig specialist med stor kompetence og service på partnerbasis. Vores virksomhed blev grundlagt i 1987 som selvstændigt selskab i forbindelse med en outsourcing af de thiokemiske aktiviteter fra 'C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co'. Det, der i sin tid – efter anden verdenskrig – startede som et forskningsprojekt, blev allerede i 1954 til et eget virksomhedsområde. I dag er vi et 100% ejet datterselskab under 'GECHEM GmbH & Co KG', som i 2006 erhvervede sine andele fra 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' i Hamborg. Lige siden 1950'erne har vi med stor succes specialiseret os i fremstilling og salg af finkemikalier, der benyttes som mellemprodukter i den kemiske industri.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ESPRIT DU SEL

  Frankrig

 2. SAPHO GMBH

  Tyskland

 3. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Tyskland

 4. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Tyskland

 5. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Tyskland

 1. CONTERIO E CO

  Italien

 2. SALINE STADTILM GMBH

  Tyskland

 1. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Tyskland

 2. NORBERT KÖNIG E.KFM.

  Tyskland

 3. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi tilbyder alle former for salt: salt til fødevare- og tekstilindustrien; til fremstilling af mærkevarer i indkøbscentre; til fremstilling af kvægfoder; til blødgøring af vand; vejsalt til afisning af veje, motorveje, gader mv. Vores produktionsanlæg er udstyret med de nyeste maskiner til komplet saltforarbejdning. På vores virksomheds produktions- og lagerfaciliteter organiserer vi komplet saltproduktion og -forarbejdning, herunder vask, tørring, formaling, sigtning, tilsætning af tilsætningsstoffer og pakning.

 4. ADYGSALT

  Rusland

  Vores virksomhed har siden 2002 produceret og solgt fødevarer med unikke egenskaber. Til produktion af vores produkter anvender vi udelukkende naturlige råmaterialer af en høj og beviselig kvalitet. Virksomhedens udvalg af produkter inkluderer ADYGEYAN SALT. Behandlet med en speciel teknologi har det absorberet sundhedsfordelene fra hvidløg, urter og krydderier. Fyldt med sundhedsfremmende fordele vil salt trænge ind i produktet, forbedre det med vitaminer, og skabe en speciel smag og aroma. Virksomhedens produkter er certificeret i henhold til russiske standarder. Den høje kvalitet af vores produkter er bevist med utallige medaljer og diplomer fra russiske og internationale udstillinger. Dette omfatter: 7 guldmedaljer, Grand Prix “Årets bedste produkt” fra “Prodexpo”, den mest præstigefyldte produktudstilling i Rusland, golden statuette fra “GEMMA” International konkurrence, guldmedalje fra “Gree Week” udstilling osv.

 5. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA udvinder årligt mellem 800 og 1000 ton køkkensalt efter traditionelle metoder. Det "hvide guld" eksporteres til Europa og Afrika i sække på mellem 1, 5, 10 og 20 kg eller på big bags på et ton. Vores unikke havsalt er 100 % naturligt og udvindes på gammeldags facon uden tilsætningsstoffer. Vores havsalt og Atlanterhavssalt har modtaget en certificering fra SATIVA, der garanterer kontrol med produkterne, og vi har indført systemet HACCP.

 6. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Ægypten

  La pace Group Company er opdelt i flere divisioner som følger: Mineraler: vi har lang erfaring inden for minedrift og har produceret mineralske produkter siden 1995: kvartssand - potaske feldspat-kalcineret kaolin (chamotte)-talkum salt: Fra vores egyptiske saltmine producerer vi havsalt-stensalt til afisning og industrielle anvendelser. : Vi producerer naturlig Calcium Fluorid (flusspat ) i høj kvalitet til hvid cement & amp; Gray Cement Industry

 7. OLISOLIVA.COM

  Spanien

  Virksomheden er beliggende i hjertet af Santa Caterina Market, og finder en bred vifte af produkter såsom olie og andre kulinariske lækkerier. Mere end 200 sorter, blandt hvilke du kan finde de bedste smagsoplevelser, den fineste kvalitet og de bedste huse. Vi er ligeledes specialiseret i vineddike, salt og kosmetiske produkter fremstillet på basis af olivenolie.

 8. SALZ CENTRALE OHG

  Tyskland

  Salz Centrale ser sig selv som en ambassadør inden for salte. I mere end 14 år har vi fundet, kontrolleret og vurderet natursalte fra hele verden. Vi importerer fra Pakistan, Indien, Kina, Peru, Hawaii, Afrika, Skandinavien og Middelhavsregionen.Produkter: badesalte, krydderkværne (manuelle), havsalte, natursalte, lagesalte, saltkrystallamper, saltkrystalprodukter, salt- og peberkværne, jodholdige spisesalte, stensalt, vaskenødder

 1. A.C.T. S.R.L.

  Italien

 2. MAYI TUZ

  Tyrkiet

 3. LIST SALZHANDEL GMBH

  Østrig

 4. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

 5. SIWA SALT LTD

  Det Forenede Kongerige

 6. CIHANBEYLI TUZ

  Tyrkiet

 7. HBD HAUSTECHNIK BEDARF DIENSTLEISTUNG INH. PETER MÜLLER

  Tyskland

 8. WEINKONTOR FREUND GMBH

  Tyskland

 9. ARTISANS DU SEL

  Frankrig

 10. MID TRADE S.R.L.

  Italien

Filtre

Resultater for

Salt - Import eksport

Antal resultater

677 virksomheder