• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • salt

Resultater for

Salt - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. EGY ORGANIC HERBS

  Ægypten

  Verified by europages badge

  I 2000 begyndte vi at eksportere vores produkter direkte til udlandet, efter at have udviklet og tilføjet nye produktionslinjer, så vi kan levere store mængder grundet de stigende efterspørgsler. I 2001 eksporterede vi vores produkter til mange europæiske lande, takket være vores produkter af høj kvalitet samt konkurrencedygtige tilbud. Vores fabrik er beliggende i ELFAYOUM (produktionsområde) i Egypten for urter, krydderifrø og grøntsager, hvilket giver os de bedste råmaterialer så vi kan sælge til rimelige priser. Vores fabrik og lagerhuse på mere end 4.000 kvadratmeter giver os mulighed for at fremstille mere end fem produkter af gangen, og i 2006 lykkedes det os at eksportere vores produkter til USA, Canada, Latinamerika og de afrikanske lande. Nu til dags kan du finde vores produkter i 28 lande over hele verden. Vi fremstiller: -Krydderiblade -Urteblade -Tørrede urteblomster -Tørrede urter og grøntsager -Salt. Vores forretning arbejder på at levere førsteklasses produkter og en pålidelig kundeservice. Vi håber, at du vil nyde at navigere rundt på vores hjemmeside samt bruge vores produkter, på samme måde som vi nyder at levere dem. Alle vores handlinger udføres i respekt med naturen. Et engagement til naturen forpligter os til at beskytte miljøet, ved at passe på vores ressourcer og udføre passende handlinger i forbindelse med beplantning. Vores kunder er det vigtigste aktiv for vores virksomhed, hvad enten de besøger os, skriver eller ringer til os. For andre oplysninger om vores produkter og tjenester, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig.

 3. DR. SPIESS CHEM. FABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Navnet 'Dr. Spiess Chemische Fabrik GmbH' står internationalt for en traditionsrig specialist med stor kompetence og service på partnerbasis. Vores virksomhed blev grundlagt i 1987 som selvstændigt selskab i forbindelse med en outsourcing af de thiokemiske aktiviteter fra 'C. E.F. Spiess & Sohn GmbH & Co'. Det, der i sin tid – efter anden verdenskrig – startede som et forskningsprojekt, blev allerede i 1954 til et eget virksomhedsområde. I dag er vi et 100% ejet datterselskab under 'GECHEM GmbH & Co KG', som i 2006 erhvervede sine andele fra 'Spiess- Urania Chemicals GmbH' i Hamborg. Lige siden 1950'erne har vi med stor succes specialiseret os i fremstilling og salg af finkemikalier, der benyttes som mellemprodukter i den kemiske industri.

 4. SO.G.I.S. INDUSTRIA CHIMICA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  SO.G.I.S blev grundlagt i 1962 af tre italienske familier. Firmaet var oprindeligt et ingeniørfirma men blev det kort efter en produktionsvirksomhed for glycerolstearater og derefter for derivater af fedtsyrer og glycerin. I 1990 indgår SO.G.I.S. aftale med Baerlocher GmbH, en af verdens førende inden for produktion af tilsætningsstoffer til PVC. Vi arbejder over hele verden.

 5. ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ETG ENTSORGUNG + TRANSPORT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Göppingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SAPHO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAPHO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Ostrach, Tyskland.

 2. BILGRAM CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BILGRAM CHEMIE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Ostrach, Tyskland.

 3. SALZ WITTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALZ WITTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Versmold, Tyskland.

 4. SALINE STADTILM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALINE STADTILM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Stadtilm, Tyskland.

 5. SALZKONTOR KURPFALZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SALZKONTOR KURPFALZ GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Kronau, Tyskland.

 1. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

  Tyskland

  Det er vanskeligt at forestille sig et liv uden salt.Vi er omgivet af salte, overalt vi opholder os: De er med til at gøre gulvbelægninger hårde, tekstiler bløde, veje sikre, kældre tørre og den sure mave go' igen. Vi møder salte ved ølbrygning, i osteproduktion og i et stigende antal kosttilskud såsom magnesiumtabletter og sportsdrikke. Vores krop indeholder også ca. 5 % salt, som vi bl.a. udskiller, når vi sveder, og derfor skal vi sørge for at skabe balance gennem fornyet saltindtag.Vi investerer massivt i forskning og udvikling, så du også i fremtiden kan nyde godt af vores daglige arbejde. Nye metoder og patenter hjælper os med at fremstille kvalitetsprodukter med afsæt i kalcium, magnesium eller natrium med mindre energiforbrug, bedre anvendelsesmuligheder og enklere transportform. Vi ønsker at takke delstaten Sachsen-Anhalt, den tyske forbundsregering og EU for deres støtte til disse aktiviteter.

 2. PAG 91 D.O.O.

  Kroatien

  Vi tilbyder alle former for salt: salt til fødevare- og tekstilindustrien; til fremstilling af mærkevarer i indkøbscentre; til fremstilling af kvægfoder; til blødgøring af vand; vejsalt til afisning af veje, motorveje, gader mv. Vores produktionsanlæg er udstyret med de nyeste maskiner til komplet saltforarbejdning. På vores virksomheds produktions- og lagerfaciliteter organiserer vi komplet saltproduktion og -forarbejdning, herunder vask, tørring, formaling, sigtning, tilsætning af tilsætningsstoffer og pakning.

 1. DUKAS TRADING I/S

  Danmark

  WHO ARE WE? - Dukas Trading is a trading company with headquarters in Odense, Denmark. - We are specialized in worldwide trading and supplies of salt etc. - We can assist you in finding qualified and reliable business partners all around the world. - Dukas Trading has close relations to salt manufacturers, importers, exporters, transporters, brokers and agents which makes us the natural choice next time you need salt of a high quality. MARKET STENGTH - NORTH AFRICA- Dukas Trading is specialized in the North African salt industry.- We can offer all kind of high quality salt e.g. de-icing salt (raw and washed), industrial salt, Salt tablets in all kind of grades.- We choose our suppliers within the North African markets which is our core business.- Our specialization in the North African salt industry, makes it possible to provide our customers with quality salt and competitive prices.

 2. SALINAS CORREDOR DO SOL

  Portugal

  SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA udvinder årligt mellem 800 og 1000 ton køkkensalt efter traditionelle metoder. Det "hvide guld" eksporteres til Europa og Afrika i sække på mellem 1, 5, 10 og 20 kg eller på big bags på et ton. Vores unikke havsalt er 100 % naturligt og udvindes på gammeldags facon uden tilsætningsstoffer. Vores havsalt og Atlanterhavssalt har modtaget en certificering fra SATIVA, der garanterer kontrol med produkterne, og vi har indført systemet HACCP.

 3. LAPACE INTERNATIONAL TRADE & MINING

  Ægypten

  La pace Group Company er opdelt i flere divisioner som følger: Mineraler: vi har lang erfaring inden for minedrift og har produceret mineralske produkter siden 1995: kvartssand - potaske feldspat-kalcineret kaolin (chamotte)-talkum salt: Fra vores egyptiske saltmine producerer vi havsalt-stensalt til afisning og industrielle anvendelser. : Vi producerer naturlig Calcium Fluorid (flusspat ) i høj kvalitet til hvid cement & amp; Gray Cement Industry

 4. SALDOSA

  Spanien

  Alle slags salte til fødevareindustrien, dyrefoder, konservering, hjemmeforbrug, ernæringslinjer samt industriprocesser, elektrokemi og elektrolyse, vandbehandling, opvaskemaskiner. Tør salt, fugtigt salt, jodberiget salt, saltvand.

 5. OLISOLIVA.COM

  Spanien

  Virksomheden er beliggende i hjertet af Santa Caterina Market, og finder en bred vifte af produkter såsom olie og andre kulinariske lækkerier. Mere end 200 sorter, blandt hvilke du kan finde de bedste smagsoplevelser, den fineste kvalitet og de bedste huse. Vi er ligeledes specialiseret i vineddike, salt og kosmetiske produkter fremstillet på basis af olivenolie.

 6. SALZ CENTRALE OHG

  Tyskland

  Salz Centrale ser sig selv som en ambassadør inden for salte. I mere end 14 år har vi fundet, kontrolleret og vurderet natursalte fra hele verden. Vi importerer fra Pakistan, Indien, Kina, Peru, Hawaii, Afrika, Skandinavien og Middelhavsregionen.Produkter: badesalte, krydderkværne (manuelle), havsalte, natursalte, lagesalte, saltkrystallamper, saltkrystalprodukter, salt- og peberkværne, jodholdige spisesalte, stensalt, vaskenødder

 7. A.C.T. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden A.C.T. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for fint havsalt til madlavning brancherne. Den er baseret i Scarlino, Italien.

 8. ESPRIT DU SEL

  Frankrig

  Virksomheden ESPRIT DU SEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Parfumerede salte, slik, og saltbøsse brancherne. Den er baseret i La Rochelle, Frankrig.

 1. T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden T111 INTERNATIONAL FOOD IMPORT EXPORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for mineralsalte, centralmarkeder fødevaresektor, bordsalt, og fødevaresalt brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. LIST SALZHANDEL GMBH

  Østrig

  Virksomheden LIST SALZHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Hallein, Østrig.

 3. MAYI TUZ

  Tyrkiet

  Virksomheden MAYI TUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i antalya, Tyrkiet.

 4. MUZIRIS

  Frankrig

  Virksomheden MUZIRIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Salt, peber, Salt, økologiske madvarer, og kurkuma brancherne. Den er baseret i Renaison, Frankrig.

 5. SALZ-HELMREICH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SALZ-HELMREICH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for Industrisalt, stensalt, badesalt, og Industrisalt brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 6. RALINGER SALZ HANDELS-GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RALINGER SALZ HANDELS-GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Föhren, Tyskland.

 7. SIWA SALT LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SIWA SALT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den er baseret i Barnet, Det Forenede Kongerige.

 8. CIHANBEYLI TUZ

  Tyrkiet

  Virksomheden CIHANBEYLI TUZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for salt til opvaskemaskine, og salt, industrielt brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 9. SALTON SALT

  Tyrkiet

  Virksomheden SALTON SALT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for rå havsalt, badesalt, og stensalt brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Tyrkiet.

 10. TAHSIN CAN KAYA TUZU ISLETMECILIGI

  Tyrkiet

  Virksomheden TAHSIN CAN KAYA TUZU ISLETMECILIGI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Salt branchen. Den opererer også inden for stensalt brancherne. Den er baseret i Igdir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Salt - Import eksport

Antal resultater

687 Virksomheder