• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sakse til husholdnings- og professionel brug

Resultater for

Sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

 1. CARL SCHMIDT SOHN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Carl Schmidt Sohn AG - Tradition siden 1829 Carl Schmidt var udlært smed, da han i 1829 grundlagde CARL SCHMIDT SOHN sammen med sin søn. Et navn, som bliver kendt i hele verden. Et navn, som bliver til et mærke. Og fortsat består den dag i dag. Den unge virksomhed specialiserer sig først på produktionen af sværd. Byen Solingen har takket været sin geografisk placering ved floden Wupper og forekomsten af jernmalm og træ til kul optimale forudsætninger for forarbejdningen af metal. Dengang er der sikkert ingen, der aner, at Solingen engang vil blive centrum for industrien inden for skærende produkter, og at "made in Solingen" garanterer fremragende produkter og førsteklasses kvalitet i hele verden. Carl Schmidt og hans søn fører virksomheden fra start med meget stor succes. Efter kun et år beskæftiger de 100 smede, slibere og hjælpere. Til den også i antal omfattende produktion og dens salg er nærheden til Køln næsten perfekt, fordi Køln på dette tidspunkt er et af de største og rigeste handelscentrer i Tyskland. Således sendes produkter fra CARL SCHMIDT SOHN fra start ud i hele verdenen. Skærende produkter fra Solingen anses allerede hurtigt som garant for den bedste kvalitet og forarbejdning. Og det i en tid, vor formidlingen af nyheder stadig tager lang tid. Sværd, sabler, knive og sakse fra Solingen overbeviser alene med deres kvalitet og beskaffenhed.

 2. RHEIN INSTRUMENTE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden RHEIN INSTRUMENTE E.K., er en Distributør, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Manicure- og pedicureartikler, neglefile, barberkniv, og sakse til overskæg brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K.

  Tyskland

  Virksomheden TK EXCELLENT STAHLWAREN E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Manicure - instrumenter branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, Manicure- og pedicureartikler, Sakse til husholdnings- og professionel brug, neglefile, og tilbehør til kæledyr brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 4. SPENCER SCISSORS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SPENCER SCISSORS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for sakse, sakse til frisører, levering til frisører, og udstyr til frisører brancherne. Den er baseret i Coulsdon, Det Forenede Kongerige.

 5. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Knive, kniv i rustfrit stål, og knive til industrien brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLORES CORTES DON BENITO SL

  Spanien

  Virksomheden FLORES CORTES DON BENITO SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Smedejern, Beslag, bygge og anlæg, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Smedejern brancherne. Den er baseret i Don Benito, Spanien.

 2. SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden SCHLEIFMASTER - FRISEURSCHEREN SCHLEIFSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. EKAL PROFESSIONAL

  Pakistan

  Virksomheden EKAL PROFESSIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Sialkot, Pakistan.

 4. COUTELLERIE DEPIREUX LEON

  Belgien

  Virksomheden COUTELLERIE DEPIREUX LEON, der opererer inden for Bestik, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, Frisørsaloner - instrumenter, Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Frisørsaloner - instrumenter brancherne. Den er baseret i Gembloux, Belgien.

 5. EMIL WECK

  Tyskland

  Virksomheden EMIL WECK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Skønhedspleje - instrumenter, Manicure - instrumenter, Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Skønhedspleje - instrumenter, og Manicure - instrumenter brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 1. FAITH SCISSORS CO.,LTD.

  Japan

  Virksomheden FAITH SCISSORS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Niigata Pref, Japan.

 2. GERMANSTYLE

  Irland

  Virksomheden GERMANSTYLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Dublin, Irland.

 1. BEAUTY MX

  Pakistan

  Virksomheden BEAUTY MX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Sialkot, Pakistan.

 2. JPC CREATIONS

  Frankrig

  Virksomheden JPC CREATIONS, der opererer inden for Håndværktøj, ikke-automatisk branchen. Den opererer også inden for Papirhullemaskiner, Sakse til husholdnings- og professionel brug, Papirhullemaskiner, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Peschadoires, Frankrig.

 3. ROBUR SRL

  Italien

  Virksomheden ROBUR SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for neglesakse brancherne. Den er baseret i PREMANA, Italien.

 4. BELLATI ANTONIO & C. SNC

  Italien

  Virksomheden BELLATI ANTONIO & C. SNC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for brodersakse, manicuresakse, og små sakse brancherne. Den er baseret i Premana, Italien.

 5. NNIMS INDUSTRIES

  Pakistan

  Virksomheden NNIMS INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for kirurgiske instrumenter, og Værktøj til skønhedspleje brancherne. Den er baseret i Sialkot, Pakistan.

 6. SANAULLAH AND SONS

  Pakistan

  Virksomheden SANAULLAH AND SONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Skønhedspleje - instrumenter, Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr, Skønhedspleje - instrumenter, og Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr brancherne. Den er baseret i Sialkot, Pakistan.

 7. CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG

  Schweiz

  Virksomheden CUTTING EDGE TECHNOLOGIES AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Dietikon, Schweiz.

 8. BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA.

  Portugal

  Virksomheden BAPTISTA, IRMAOS & CIA., LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Sao Clemente Sande, Portugal.

 1. MOST-S

  Ukraine

  Virksomheden MOST-S, er en Distributør, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for ekstrudering af metal, og hydrauliske sakse brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 2. MAX MELCHIOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAX MELCHIOR GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. DEGLON

  Frankrig

  Virksomheden DEGLON, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 4. ETS SAUZEDE TOULY

  Frankrig

  Virksomheden ETS SAUZEDE TOULY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Thiers, Frankrig.

 5. 3F INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden 3F INSTRUMENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Plüderhausen, Tyskland.

 6. SCHERENFABRIK PAUL GMBH.

  Tyskland

  Virksomheden SCHERENFABRIK PAUL GMBH., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse, industrielle, og Sakse, industrielle brancherne. Den er baseret i Harsefeld, Tyskland.

 7. TITAN SCISSORS

  Spanien

  Virksomheden TITAN SCISSORS, der opererer inden for Knive og sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Sakse til husholdnings- og professionel brug brancherne. Den er baseret i Massanassa, Spanien.

 8. FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT

  Ungarn

  Virksomheden FISKARS BRANCH MAGYARORSZAG KFT, er en Engrossalg, der opererer inden for Redskaber - have- branchen. Den opererer også inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug, Bestik, husholdnings-, Sakse til husholdnings- og professionel brug, og Bestik, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 9. YANGJIANG JIANCHENG INDUSTRIES CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden YANGJIANG JIANCHENG INDUSTRIES CO.,LTD., der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den opererer også inden for sakse brancherne. Den er baseret i Buchang Town, Kina.

 10. MINGFENG HAIR SCISSORS FACTORY

  Kina

  Virksomheden MINGFENG HAIR SCISSORS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sakse til husholdnings- og professionel brug branchen. Den er baseret i Suzhou City, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Sakse til husholdnings- og professionel brug - Import eksport

Antal resultater

642 Virksomheder