• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sømpistoler- tryklufts-

Resultater for

Sømpistoler- tryklufts- - Import eksport

 1. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Virksomheden TORREGGIANI S.R.L. startes i Redondesco Mantova-provinsen i 1974 af de to brødre Livio og Carlo Torreggiani, som ønskede at udfordre en sektor, som dengang var meget eksperimentel. Livio tager sig af den kommercielle del, mens Carlo, der er yngre, tager sig af den produktive del. De konstruerer HÅNVÆRKSMÆSSIGT en maskine til at producere de første METALHÆFTEKLAMMER til et begrænset klientel i møbelbranchen i regionerne Veneto og Lombardiet.I dag er TORREGGIANI Srl en af de førende virksomheder i Italien inden for denne sektor med fokus på kvaliteten og på miljøet. Det højtydende udstyr opfylder selv de sidste nye teknologiske standarder. Den integrerede produktionsproces, som starter med forarbejdningen af råmaterialet (valsetråd) indtil det færdige produkt, giver os mulighed for at benytte en streng kvalitetskontrol. Udover at være på det italienske marked eksporteres en god del af produktionen til Europa og til andre stater.

 2. RGN EUROPE

  Danmark

  Importør af RGN trykluft sømpistoler. Pistoler til klammer, dykkere, stifter og søm, både stangsøm og tromlesøm. Stort lager samt lager af reservedele. Reservedele passer til blandt andre MAX sømpistoler. Pistolerne er velegnet til byggeri, møbelfabrikation, paller, træemballage samt vinduesfabrikation.

 3. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., der opererer inden for Sømpistoler, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, vibrator, trykluftssystemer, Søm og syle, og udstyr, pneumatisk og hydropneumatisk brancherne. Den er baseret i Montecosaro, Italien.

 4. SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT)

  Frankrig

  Virksomheden SOCIETE DE PROSPECTION ET D'INVENTIONS TECHNIQUES(SPIT), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Træbearbejdning - bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for Bærbart maskinværktøj, Elektriske boremaskiner, Sømpistoler, tryklufts-, Bærbart maskinværktøj, Elektriske boremaskiner, sømmaskiner, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Bourg Les Valence, Frankrig.

 5. RICHARD SCHULZE GESELLSCHAFT FÜR HEFT- UND NAGELTECHNIK MBH

  Tyskland

  Virksomheden RICHARD SCHULZE GESELLSCHAFT FÜR HEFT- UND NAGELTECHNIK MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Trykluftsystemer og redskaber, Sømpistoler, tryklufts-, Trykluftsystemer og redskaber, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Wölfersheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JIANLONG CHEMICAL

  Forenede Stater

  Virksomheden JIANLONG CHEMICAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sømpistoler, tryklufts- branchen. Den er baseret i The City Of Yanshi, Forenede Stater.

 2. GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK

  Schweiz

  Virksomheden GEBR. SCHAAD AG, RÄDERFABRIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele branchen. Den opererer også inden for Køretøjer, special - bygning og udstyr, Sømpistoler, tryklufts-, Transmissionssystemer, tryklufts-, Hamre, tryklufts-, Køretøjer, special - bygning og udstyr, Sømpistoler, tryklufts-, Transmissionssystemer, tryklufts-, og Hamre, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Subingen, Schweiz.

 3. AIRTECHNOLOGY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AIRTECHNOLOGY S.R.L., der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, Sømpistoler, tryklufts-, Værktøj og isenkram, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Reggiolo, Italien.

 4. COSTA EUGENIO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden COSTA EUGENIO S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, Sømpistoler, tryklufts-, Værktøj og isenkram, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Parma, Italien.

 5. A.B.M. UTENSILERIA PNEUMATICA DI BORDESE MAURIZIO & C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden A.B.M. UTENSILERIA PNEUMATICA DI BORDESE MAURIZIO & C. S.A.S., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, Sømpistoler, tryklufts-, Værktøj og isenkram, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Racconigi, Italien.

 1. CONTI ADAMO

  Italien

  Virksomheden CONTI ADAMO, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, Sømpistoler, tryklufts-, Værktøj og isenkram, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Tavullia, Italien.

 2. KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V.

  Holland

  Virksomheden KRAMER EN DUYVIS-HOLDING B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trykluftsystemer og redskaber branchen. Den opererer også inden for Sømpistoler, tryklufts-, og Sømpistoler, tryklufts- brancherne. Den er baseret i Zaandam, Holland.

 1. AVRMET

  Belarus

  Virksomheden AVRMET, er en Engrossalg, der opererer inden for Sømpistoler, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for special trykluftsværktøj, og sømpistol brancherne. Den er baseret i Minsk, Belarus.

 2. DEL.MA S.R.L.

  Italien

 3. OLIMPIA CHIODATRICI S.R.L.

  Italien

 4. T.S.A. TECNOLOGIE SPECIALI APPLICATE S.R.L.

  Italien

 5. O.M.G.B. DI GAMBERINI STEFANO

  Italien

 6. NEW EREDI GANDOLFO

  Italien

 7. HOLMS FINMEKANIK APS

  Danmark

 8. R.U.P. S.R.L.

  Italien

 1. I.P.I. S.A.S. DI BOCCIA PALMA & C.

  Italien

 2. K.S.V. S.R.L.

  Italien

 3. C.S.F. DI BASTA NICOLA

  Italien

 4. META CHIODATRICI E PUNTI METALLICI S.R.L.

  Italien

 5. DUP S.R.L.

  Italien

 6. BLU SERVICE S.R.L.

  Italien

 7. BANCALA' DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italien

 8. KYOCERA UNIMERCO FASTENING A/S

  Danmark

  TJEP er navnet på Danmarks største produktprogram til befæstelse. Et komplet program med sømpistoler, dykkerpistoler og klammepistoler til den professionelle håndværker.Søm, dykker, klammer til ethvert behov...Alle typer søm, dykker og klammer - også til Paslode og Duo-Fast - findes nu i TJEP-mærket. Kvaliteten er helt i top, tilpasset danske krav og normer, men priserne er meget konkurrencedygtige.Mere end 45 års erfaring...Lad os slå det fast med det samme. TJEP er ikke et nyt navn. Tværtimod! Gennem 45 år har navnet TJEP været garant for kvalitet og god service. Den høje kvalitet og gode service holder vi naturligvis fast i.