• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • søm og syle

Resultater for

Søm og syle - Import eksport

 1. CONNECTON

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONNECTON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for krog i skifer, fastgørelsesdele til tagkonstruktion, Fabrikation af søm, fabrikant af kroge, fastgørelsessystemer til byggebranchen, og forankringssystemer brancherne. Den er baseret i Harze, Belgien.

 2. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Winterthur, Schweiz.

 3. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Virksomheden TORREGGIANI S.R.L. startes i Redondesco Mantova-provinsen i 1974 af de to brødre Livio og Carlo Torreggiani, som ønskede at udfordre en sektor, som dengang var meget eksperimentel. Livio tager sig af den kommercielle del, mens Carlo, der er yngre, tager sig af den produktive del. De konstruerer HÅNVÆRKSMÆSSIGT en maskine til at producere de første METALHÆFTEKLAMMER til et begrænset klientel i møbelbranchen i regionerne Veneto og Lombardiet.I dag er TORREGGIANI Srl en af de førende virksomheder i Italien inden for denne sektor med fokus på kvaliteten og på miljøet. Det højtydende udstyr opfylder selv de sidste nye teknologiske standarder. Den integrerede produktionsproces, som starter med forarbejdningen af råmaterialet (valsetråd) indtil det færdige produkt, giver os mulighed for at benytte en streng kvalitetskontrol. Udover at være på det italienske marked eksporteres en god del af produktionen til Europa og til andre stater.

 4. PEMS CAMBRILLONES

  Spanien

  Pems Cambrillones startede i 1969 i Elda, der er berømt for sine sko i hele Spanien. Vi startede med det mål at imødekomme lokale behov: Ingen fabrikanter var i stand til at levere alle de forskellige kvalitetsdele, der er nødvendige til at fremstille et par gode sko. Derfor har Pems Cambrillones skabt sig en solid plads i en branche, der er præget af stærke familietraditioner.

 5. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Tyskland

  Virksomheden SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, er en Engrossalg, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Schönheide, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. YANTOS

  Ukraine

  Virksomheden YANTOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for galvaniserede hegn og plader, og hærdet tråd brancherne. Den er baseret i Ternopil, Ukraine.

 2. LITNAGLIS

  Litauen

  Virksomheden LITNAGLIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for stålnitter brancherne. Den er baseret i Glaudziai, Litauen.

 3. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for skruer til træ, stålnitter, og skruer til agglomerater brancherne. Den er baseret i Neuenrade, Tyskland.

 4. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Holland

  Virksomheden (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Beslag, bygge og anlæg, og fikseringsdele brancherne. Den er baseret i Doetinchem, Holland.

 5. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., der opererer inden for Sømpistoler, tryklufts- branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, vibrator, trykluftssystemer, Søm og syle, og udstyr, pneumatisk og hydropneumatisk brancherne. Den er baseret i Montecosaro, Italien.

 1. NAILSS, SIA

  Latvia

  Virksomheden NAILSS, SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Riga, Latvia.

 2. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Italien

  Virksomheden TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Torre De' Busi, Italien.

 1. D&Z LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden D&Z LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Søm, ståltråd, Lavkarbon galvaniseret ståltråd, og fabrikation af profiler i stål brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 2. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for trukken tråd af jern og stål brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for podotaktile søm i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

 4. ÖZCAN ÇIVI

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZCAN ÇIVI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Værktøj og isenkram, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 5. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Tyskland

  Virksomheden FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, er en Multi-Category, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Oberboihingen, Tyskland.

 6. PREBENA-UKRAINE

  Ukraine

  Virksomheden PREBENA-UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse brancherne. Den er baseret i Kiev, Ukraine.

 7. BIZON INT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden BIZON INT SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Trækning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, industrielle hæftemaskiner, symaskiner, Søm og syle, og trykluftssømmaskine brancherne. Den er baseret i Baniocha K. Warszawy, Polen.

 8. STALGRIT

  Belarus

  Virksomheden STALGRIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hæftning og sømning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Hæfteklammer, Søm og syle, Hæfteklammer, Søm og syle, Sømnings- og hæftningsmaskiner, og søm brancherne. Den er baseret i Retchitsa, Belarus.

 1. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Tyrkiet

  Virksomheden BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 2. WEIDINGERGLAS A/S

  Danmark

  Virksomheden WEIDINGERGLAS A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Kroge, metal- branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Søm og syle, Befæstelse, metal-, Armaturer, metal-, Beslag, bygge og anlæg, Søm og syle, Befæstelse, metal-, og Armaturer, metal- brancherne. Den er baseret i Herlev, Danmark.

 3. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Stålskeletter i metal til hegn, søm, og galvaniseret indhegning brancherne. Den er baseret i Brivio, Italien.

 4. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Polen

  Virksomheden BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, Søm og syle, værktøj, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Radom, Polen.

 5. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for stålnitter brancherne. Den er baseret i Glasgow, Det Forenede Kongerige.

 6. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugal

  Virksomheden LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den er baseret i S.tomé Negrelos, Portugal.

 7. DMI METAL LTD

  Tyrkiet

  Virksomheden DMI METAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Trådspolesøm, nagler til emballering, Papirovertrukne søm, og trædyvler brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 8. ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY

  Kina

  Virksomheden ANPING LEAION IRON NAILS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Søm og syle branchen. Den opererer også inden for Søm, og stålnitter brancherne. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 9. FAPRICELA - INDUSTRIA DE TREFILARIA S.A.

  Portugal

  Virksomheden FAPRICELA - INDUSTRIA DE TREFILARIA S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tråd og kabler, stål- branchen. Den opererer også inden for Søm og syle, Gitterværk, metal, Søm og syle, og Gitterværk, metal brancherne. Den er baseret i Ança, Portugal.

 10. BOUQUEROD INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BOUQUEROD INDUSTRIE, der opererer inden for Kroge, metal- branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Søm og syle, Beslag, bygge og anlæg, og Søm og syle brancherne. Den er baseret i Gigny, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis