• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • såning og plantning - maskiner og udstyr

Resultater for

Såning og plantning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. SECA AGRICULTURE MACHINERY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til AGRI SECA Agriculture Machinery, en anerkendt producent af førsteklasses landbrugsmaskiner siden 1976, som er beliggende i Tyrkiet. Vores omfattende udvalg af de bedste plantemaskiner, inklusive maskiner til plantning af løg og hvidløg, imødeser de alsidige behov fra landmænd fra hele verden. Se vores banebrydende sortiment: •Såmaskine til hestebønner •Maskine til plantning af hvidløg •Maskine til plantning af løg •Dyrkningsmaskine •Universal såmaskine •Plantemaskine til grøntsager Hos AGRI SECA er vi dedikeret til at drive innovation inden for landbrug ved at integrere teknologi og traditionelt håndværk. Hver maskine er omhyggeligt bygget til at garantere pålidelighed, effektivitet og maksimal ydeevne i marken. Vores mission er at hjælpe landmændene med de værktøjer de har brug for, så de kan opnå succes på et landbrugsmarked som altid ændrer sig. Hvad enten du har en mindre gård, eller administrerer en større landbrugsdrift, så er AGRI SECA Agriculture Machinery din pålidelige partner når det kommer til bæredygtig vækst og fremgang. Med en urokkelig forpligtelse til excellence og kundetilfredshed, revolutionerer vi landbrugspraksisserne, én maskine ad gangen. Start et samarbejde med AGRI SECA Agriculture Machinery og oplev forskellen inden for kvalitet, ydeevne og pålidelighed. Hjælp os med at kultivere succes og skabe fremtiden for landbruget.

 2. S&M AGRICOLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S&M AGRICOLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, reservedele, engrossalg, produktion af landbrugsmaskiner, Dyreopdræt, og buskrydder til store arealer brancherne. Den er baseret i Ingwiller, Frankrig.

 3. SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL

  Frankrig

  Virksomheden SCHEIER FRANCE HYDROSEEDING TECHNOLOGY SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Såning og plantning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Saramon, Frankrig.

 4. TRAX TRADER

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TRAX TRADER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Såning og plantning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Cardiff, Det Forenede Kongerige.

 5. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Østrig

  Virksomheden MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, og Sprøjtningsudstyr til landbrug brancherne. Den er baseret i Liezen, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LANDTECHNIK VILLACH GMBH

  Østrig

  Virksomheden LANDTECHNIK VILLACH GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Villach, Østrig.

 2. BROVIG MASKINER APS

  Danmark

  Virksomheden BROVIG MASKINER APS, er en Engrossalg, der opererer inden for Siloer, landbrug branchen. Den opererer også inden for Traktorer, larvebånds-, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Traktorer og trailere, landbrugs-, Traktorer, larvebånds-, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Sprøjtningsudstyr til landbrug, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Tinglev, Danmark.

 3. AGROLION

  Ukraine

  Virksomheden AGROLION, er en Engrossalg, der opererer inden for Såning og plantning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bila Tserkva, Ukraine.

 4. DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI

  Italien

  Virksomheden DEMETRA S.P.A. - MARCHIO BREVIAGRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Molinella, Italien.

 5. BOLEK I LOLEK

  Polen

  Virksomheden BOLEK I LOLEK, er en Engrossalg, der opererer inden for Såning og plantning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til tøj i perlemor, tredimensionel kontrol, lydspredere, og støvsuger til institutioner brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 1. O.M.A. S.N.C. DI LAMBERTI & BRUNO

  Italien

  Virksomheden O.M.A. S.N.C. DI LAMBERTI & BRUNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Fossano, Italien.

 2. TF DI FATTORI D. M. & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden TF DI FATTORI D. M. & C. S.N.C., der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Carpegna, Italien.

 1. DE PIETRI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DE PIETRI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Vezzano Sul Crostolo, Italien.

 2. CIFARELLI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden CIFARELLI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Voghera, Italien.

 3. APRAM DI FARINELLA DANIELE & C. S.A.S.

  Italien

  Virksomheden APRAM DI FARINELLA DANIELE & C. S.A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Codigoro, Italien.

 4. SGARBI LUCA

  Italien

  Virksomheden SGARBI LUCA, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Calimera, Italien.

 5. DA ROS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DA ROS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Sarmede, Italien.

 6. BIO MECCANICA

  Italien

  Virksomheden BIO MECCANICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Scandiano, Italien.

 7. GONELLA F.LLI S.N.C. DI GONELLA MARCO & C.

  Italien

  Virksomheden GONELLA F.LLI S.N.C. DI GONELLA MARCO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Carmagnola, Italien.

 8. CERRI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CERRI S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Fontaneto D'agogna, Italien.

 1. F.M. MATRAS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden F.M. MATRAS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Budrio, Italien.

 2. PROCOMAS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PROCOMAS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Ficarolo, Italien.

 3. BALLIANA S.N.C. DI BALLIANA DARIO & C.

  Italien

  Virksomheden BALLIANA S.N.C. DI BALLIANA DARIO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Farra Di Soligo, Italien.

 4. OMARV S.R.L.

  Italien

  Virksomheden OMARV S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Savigliano, Italien.

 5. GRAZIOLI REMAC MACCHINE AGRICOLE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GRAZIOLI REMAC MACCHINE AGRICOLE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Calvisano, Italien.

 6. BISO SCHRATTENECKER GMBH

  Østrig

  Virksomheden BISO SCHRATTENECKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Traktorer og trailere, landbrugs- branchen. Den opererer også inden for Såning og plantning - maskiner og udstyr, Sprøjtningsudstyr til landbrug, Såning og plantning - maskiner og udstyr, og Sprøjtningsudstyr til landbrug brancherne. Den er baseret i Ort Im Innkreis, Østrig.

 7. MANUEL GARI E HIJOS S.R.C.

  Spanien

  Virksomheden MANUEL GARI E HIJOS S.R.C., er en Engrossalg, der opererer inden for Værksteder - køretøjer branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Trærydningsmaskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, og Trærydningsmaskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Fraga, Spanien.

 8. CASELLA MACCHINE AGRICOLE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CASELLA MACCHINE AGRICOLE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Carpaneto Piacentino, Italien.

 9. KOMLAND S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KOMLAND S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Avelengo, Italien.

 10. VISINI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden VISINI S.R.L., der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, og Såning og plantning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Calvatone, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis