• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rustfrit stål

Resultater for

Rustfrit stål - Import eksport

 1. MSENCO METAL CO., LTD.

  Kina

  Verified by Europages badge

  MSENCO METAL CO., LTD. er specialiseret i fremstilling af produkter i rustfrit stål. Vi er en fremstillingsvirksomhed, der beskæftiger sig med stempling, skæring, svejsning, bukning, støbning, CNC-bearbejdning m.v. Tilpasning og behandling af rustfrit stål (stål) produkter (gelænder, gelændere, profiler, rør, dør, vinduer, reklamepaneler osv.) og aluminiumsprodukter (AVS, brandsikre paneler, reklamepanel, skilttavle osv.) Vi har tre fabrikker, et produktionsteam på mere end 800 personer, med et årligt output på 100.000 ton produktionskapacitet. Vores produkter anvendes bredt til galvanisering, vandrensning, kemiske, medicinske og mejeriprodukter, møbler, papir, byggeri, skibsbygning, køkkenudstyr, belysning, ovne, elektronik, elektrisk udstyr og andre industrier, og produkterne sælges til mere end 50 lande og regioner. Vores produkter forhandles og sælges i mere end 50 lande og regioner. GB DIN ASTM (US), JIS (Japan) og andre internationale og nationale produktionsstandarder. Vi har også opnået ISO9001, CE, ROHS og ETC certificering.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. GTM (LA GTM FRANCE)

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  La GTM France er specialist i induktiv varmebehandling til stålstænger og rør, takket være deres egne bearbejdningsmuligheder, som f.eks. Skalleanlæg til fremstilling af blankstål. Dimensioner: Længder op til 15 m. Diameter på 10 mm - 354 mm. Derudover tilbyder vi også ydelser såsom: konventionel varmebehandling med gasovne, glødning, spændingsaflastning, GZZ-glødning samt udretning, gevindskæring, gevindvalsning, smedning, savning, demagnetisering. Vi udvikler individuelle løsninger og tilpasser os kundernes behov med hensyn til mekaniske værdier og indførings-/leveringstider. En anden afdeling af La GTM France er Filtaro-undermærket, der tilbyder forankringssystemer som gevindstænger, ankre og forspændte stænger. Alle produkter kan fremstilles med en længde på op til 16 meter og en diameter fra 10 til 354 mm. Med mere end 25 års forskning og erfaring inden for civilingeniørfaget, er La GTM France en verdensomspændende leverandør.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 1983 har Seeberger leveret produkter i høj kvalitet - "Made in Germany". Som en mellemstor, familiedrevet virksomhed er vi altid en personlig og kompetent kontaktperson for vores kunder. Tillid og pålidelighed danner grundlaget for vores partnerskab. Vores position som robust og selvstændig virksomhed vil vi også udbygge i fremtiden via en permanent forbedring af vores tjenesteydelser og økonomiske adfærd. Det er jeres garanti for planlægningssikkerhed og kontinuitet. Produktnøgleord: Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Afstandsrør Akselbøsning Akselbøsninger Akselrør Akselrør Indsugningsrør Indsugningsrør Bøsning Bøsninger Crimpforing Crimpforinger Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Muffe Muffer Klemmuffe Klemmuffer Kompressionsreduktion Hovedstøtterør Hovedstøtterør Lejebøsning osv.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi er en mellemstor virksomhed, der er specialiseret i levering af tynde metalfolier med stramme tykkelsestolerancer. Vi dækker tykkelser fra 0, 005 mm til 1, 00 mm. Vi leverer forskellige dimensioner fra vores lager, som er optimalt egnet til brug i værkstedet og på samlinger, takket være deres emballage. Materialet kan let fjernes i den ønskede længde fra den store plastkasse, og om nødvendigt kan kasser med en materialebredde på 150 mm, der bruges op til en tykkelse på 0, 250 mm, forbindes med clips. Hvis det er nødvendigt, kan de medfølge gratis. Som en yderligere mulighed leverer vi METALFOLIE i en selvklæbende udførelse. Materialet leveres med et bærefrit klæbestof. Klæbetykkelsen er på 0, 04 mm.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. RH STAHL GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  Selv om rh stahl gmbh er helt ny på markedet, har virksomheden allerede en historie. Og den går tilbage til år 2006. Dengang grundlagde vi nemlig "Stahlkreationen GmbH", som vi i juni 2012 omdøbte til rh stahl gmbh – stahl nach wahl (stål efter valg). Med dette trin forlader vi handlen med laserproducerede ståldyr og går ind i den alsidige handel med især kulstofstål. rh stahl gmbh servicerer det mellemeuropæiske marked, dvs. Schweiz, Italien, Frankrig, Tyskland, BENELUX, Liechtenstein og Østrig. Vores motto lyder: Kvalitet, fleksibilitet, kontinuitet. Og dette motto skal i de kommende år bidrage til en sund firmavækst. Vi elsker nutidens konstant stigende udfordringer og ser frem til en succesrig fælles fremtid.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Vi omsætter dine ideer til individuelle løsninger! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vores virksomhed beskæftiger sig hovedsageligt med fremstillingen af to- og tredimensionelle trådbøjningsdele til de forskellige anvendelsesområder. Vi producerer primært specielle tøjbøjler af rustfrit stål samt vaskeritilbehør. Vores kundekreds inden for dette segment strækker sig helt fra det lille vaskeri og så op til den store tekstilrensningsvirksomhed!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. VDM GIESSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Forhandling af præcisionsstøbte komponenter af stål og rustfrit stål i voksafstøbnings- eller vand-glas-proces, højpræcise små komponenter i sinter- og MIM-proces (metal injection mould), rustfri stålflanger, sænkesmededele af stål, sinterfiltrering og flammespærring, reservedele og komponenter til stålindustrien (afkølingslinjer etc.)

  Hjemmeside Open In New icon
 5. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH i Simmerath-Lammersdorf (20 km fra Aachen) er en virksomhed, der er fokuseret på speciallegeringer. Vores materialeprogram omfatter et bredt sortiment af højlegerede typer på jern-, nikkel- og koboltbasis. Disse materialer smeltes i effektive induktionsovne, ved passende krav og under anvendelse af vakuumteknik. Vores program omfatter korrosionsbestandige legeringer, varmebestandige legeringer, ikke-magnetiserbare legeringer, slidfaste legeringer og et stort antal speciallegeringer på nikkel- og koboltbasis. Støbematerialer til korroderende grænsebelastninger fremstiller vi som JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringer. Mange af materialerne har vi udviklet og leveret i årtier. Ud over de materialer, der er vist på vores hjemmeside, producerer vi andre, i alt ca. 100 typer.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Med enorm pålidelighed, har vi i årtier leveret mange vindueskonstruktionsfirmaer i Tyskland og i udlandet med påkrævede stålarmeringer. Mere end 2000 forskellige geometrier fremstilles nu på vores lokationer, og sikrer dermed en kontinuerlig levering af de overvejende mellemstore vindueskonstruktionsfirmaer. Foruden stål- og dørarmering, inkluderer Gebhardt-Stahl GmbH produktsortimentet også kundespecifikke specialprofiler til en lang række anvendelser, samt hegnspæle og vingårdspæle. Derudover har vi et fremragende ry som leverandør af klimaanlæg og ventilationsteknologi i ind- og udland. Også på dette område har vi været i stand til at udvikle os til en af ​​de største og mest effektive udbydere gennem mange år. Vores virksomhed er kendetegnet af mange års erfaring i rulledannelsesprocessen, en lang række produkter og en konstant stræben efter kvalitet og præcision.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Individuelle køleproduktioner og specialdele til ekstreme krav. Motorsport, tuning såvel som industrielle applikationer kræver maksimal ydelse på mindst mulig plads. For mere ydelse har du brug for dele, der opfylder de høje krav og alligevel let kan installeres og fjernes. Schweizer GmbH & Co. KG er din ekspert inden for specialfremstillede kølere inden for motorsport og industri. Du kan også få drejede og fræsede dele fra os, som er fremstillet på de mest moderne CNC-maskiner. Se et stort antal attraktive tuningsdele i vores online sortiment! Har du termiske problemer? Er varmebeskyttelsen ikke tilstrækkelig? Mangler du passende forskruninger? Eller skal du bruge dele der ikke er standard? Her på s-r-p.com finder du et stort udvalg af tilbehør i topkvalitet! Da disse ofte er meget efterspurgte, og derfor kræver individuelle løsninger, satser vi på kvalitet i flere størrelser

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Med et højt niveau af teknisk viden, fremstiller Niro Präzisionstechnik komplekse individuelle dele og samlinger fra tynde rustfri stålplader op til en tykkelse på 4 mm. Vi specialiserer os i den perfekte behandling af V2A og V4A rustfri stålplader, samt titaniumlegeringer, aluminium og andre materialer af høj kvalitet. Takket være vores produktionsbetingelser kan vi også opfylde standarderne for produkter til renrumsapplikationer. Vores medarbejdere har indgående kendskab til materialer og mange års teknisk- og håndværkserfaring. I henhold til dine tegninger, skitser, prøver eller tekniske krav fremstiller vi præcisionsdele som tragte, nedløbsrør, reduktioner og overgange (f.eks. runde og firkantede) samt kabinetter. Vi kan behandle overflader i en hvilken som helst ønsket struktur, op til et areal på 1000 x 2000 mm. Vi er en mellemstor familievirksomhed med årtiers erfaring inden for forarbejdning af metalplader. Den tredje generation arbejder nu i virksomheden.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Ultrapræcise dybtrukne dele af rustfrit stål, stål og ikke-jernholdige metaller fremstilles i moderne produktionsanlæg. Fokus for vores produktion er tyndvæggede og ofte rotationssymmetriske hullegemer med vægtykkelser mellem 0, 15 og 2, 3 mm. Ikke alene garanterer vi minimale tolerancer ved mål, form og orientering, men opfylder alle krav til komponenternes overfladekvalitet. Komponenternes renhed spiller her en stadig større rolle. Ved behov efterbehandler vi komponenternes overflader mekanisk eller galvanisk. Vi forarbejder årligt ca. 1.200 t rustfrit stål, 1.800 t stål og 80 t ikke-jernholdige metaller i virksomheden. Vores medarbejderes knowhow og moderne produktionsanlæg gør det muligt for os at realisere selv meget krævende geometrier, som i ekstreme tilfælde kræver mere end 20 formbearbejdende arbejdstrin. Selvfølgelig med den nødvendige præcision og i den krævede kvalitet.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Siden 1960 har vi i Radevormwald produceret kvalitetskomponenter af rustfrit stål. Vores familievirksomhed er i mellemtiden vokset til godt 300 medarbejdere. Med succes har vi specialiseret os i rotationssymmetriske komponenter, der fremstilles ved centrifugalstøbning. På grund af de bredt etablerede fabrikationsmuligheder kan vi slutbearbejde alle komponenter individuelt efter kundeønske. På grundlag af vores fælles definerede firmaværdier fabrikerer vi sammen med vores medarbejdere enkeltdele eller små serier, og vi udmærker os især ved vores høje kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed. Innovativ materialeudvikling og førsteklasses service er en selvfølge for os. Komponenterne anvendes globalt i 40 brancher under ekstreme betingelser i den daglige drift – økonomisk og sikkert.

  Hjemmeside Open In New icon
 7. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 8. ASIACTION SOURCING

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 9. ROUSSEL INOX

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 10. FORJAS 2000 S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. CYBERSTEEL

  Rusland

  Verified by Europages badge
 2. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. DEGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. INOX.CADEI S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge
 5. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 6. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. INOX ARREDO

  Italien

  Verified by Europages badge
 8. FONDERIA METAL LEGHE SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 9. METALWOOD S.N.C. DI PARIS GIANLUIGI & C.

  Italien

  Verified by Europages badge
 10. SVTM

  Frankrig

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Rustfrit stål - Import eksport

Antal resultater

2.668 virksomheder