• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rustfrit stål

Resultater for

Rustfrit stål - Import eksport

 1. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskabet Shenzhen PromoStar Hardware Co., Ltd. er specialiseret i CNC-bearbejdning af metal, drejning, fræsning, stansning, svejsning af produkter til alle former for industri. Vi bearbejder rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber, kulstål mv. Vi kan levere til alle industrikrav, såsom: Elektriske apparater, elektronik, automobildele, LED-belysning, møbler, maskiner og udstyr, rengørings- eller medicinsk udstyr, plast- og formforbindelser osv. Promostar har en omfattende viden når det kommer til eksport til USA, Europa samt de Sydasiatiske lande. Vi kan nå en tolerance inden for +/-0, 002 mm. Vi arbejder efter standardcertificeringer fra ROHS, REACH. Materialet kan være godkendt i henhold til ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 og ISO TS16949. Vores egenskab er: Mellemstor virksomhed med et godt produktionsanlæg. Vi investerer en del i maskiner og arbejdsteknologier, og vi har en god HR-afdeling. Vores team har arbejdet sammen i mere end 8 år. Vi arbejder som et team. PromoStar har opnået god anerkendelse over hele verden. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. OTTO JUNKER CM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Otto-Junker Edelstahlgießerei GmbH i Simmerath-Lammersdorf (20 km fra Aachen) er en virksomhed, der er fokuseret på speciallegeringer. Vores materialeprogram omfatter et bredt sortiment af højlegerede typer på jern-, nikkel- og koboltbasis. Disse materialer smeltes i effektive induktionsovne, ved passende krav og under anvendelse af vakuumteknik. Vores program omfatter korrosionsbestandige legeringer, varmebestandige legeringer, ikke-magnetiserbare legeringer, slidfaste legeringer og et stort antal speciallegeringer på nikkel- og koboltbasis. Støbematerialer til korroderende grænsebelastninger fremstiller vi som JUNKERALLOY®-nikkelbasislegeringer. Mange af materialerne har vi udviklet og leveret i årtier. Ud over de materialer, der er vist på vores hjemmeside, producerer vi andre, i alt ca. 100 typer.

 3. FWL SCHUBERT & SALZER FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lidenskab gør os enestående. Vi tilbyder nemlig ikke kun kvalitet og omhu, men også den fineste præcisionsstøbning. Vi er en af de mest moderne støberier til kunder i Europa – og en familievirksomhed med tradition. På vores lokalitet i Bad Lobenstein fremstiller vi til vores kunder fra mere end 40 brancher støbeemner af en usædvanlig stor bred vifte af standardiserede og kundespecifikke ståltyper. Som familieført mellemstor virksomhed og del af Schubert & Salzer Gruppe fremstiller vi vores produkter i Tyskland – punktligt og til små priser, der kan planlægges. Vores erfaring kombineret med topmoderne teknologi og engineering på højeste niveau muliggør til enhver tid en pålidelig kvalitet for vores kunder. Hele vores proceskæde er digitaliseret og moderniseret. Teknologier som fx 3D-print, optisk arealsammenligning, reverse-engineering eller støbnings- og hærdningssimulation garanterer korte udviklingstider, hurtige tilbudsprocesser og stabil seriekvalitet.

 4. HAGHOFER DRAHTBIEGETECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Vi omsætter dine ideer til individuelle løsninger! HAGHOFER DRAHTBIEGE­TECHNIK Vores virksomhed beskæftiger sig hovedsageligt med fremstillingen af to- og tredimensionelle trådbøjningsdele til de forskellige anvendelsesområder. Vi producerer primært specielle tøjbøjler af rustfrit stål samt vaskeritilbehør. Vores kundekreds inden for dette segment strækker sig helt fra det lille vaskeri og så op til den store tekstilrensningsvirksomhed!

 5. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1983 har Seeberger leveret produkter i høj kvalitet - "Made in Germany". Som en mellemstor, familiedrevet virksomhed er vi altid en personlig og kompetent kontaktperson for vores kunder. Tillid og pålidelighed danner grundlaget for vores partnerskab. Vores position som robust og selvstændig virksomhed vil vi også udbygge i fremtiden via en permanent forbedring af vores tjenesteydelser og økonomiske adfærd. Det er jeres garanti for planlægningssikkerhed og kontinuitet. Produktnøgleord: Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Afstandsrør Akselbøsning Akselbøsninger Akselrør Akselrør Indsugningsrør Indsugningsrør Bøsning Bøsninger Crimpforing Crimpforinger Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Muffe Muffer Klemmuffe Klemmuffer Kompressionsreduktion Hovedstøtterør Hovedstøtterør Lejebøsning osv.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EWG E. WAGENER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  EWG i Heimsheim i hjertet af Baden-Württemberg er din ISO-certificerede nummer én leverandør, forhandler og partner. Vores portefølje omfatter: Barer, rør, stænger, metaltråd, standarddele (som eksempelvis skruer, møtrikker og gevindstænger), plader, blik og folie i forskellige specialmetaller, reflekterende metal og sjældne jordtyper. Til vores specialsortiment finder du standarddele - som f.eks. skruer, møtrikker og gevindstænger - halvfabrikata af ædelmetal og tegningsdele lavet af molybdæn, tantal, wolfram, titan og deres legeringer (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Bearbejdningsmulighederne af de forskellige materialer i henhold til deres egenskaber er meget forskellige, inklusive: udglødning, koldvalsning, drejning, fræsning, slibning, erodering, svejsning, limning (hærdning), pickling, gevindskæring, boring, lasermærkning og stansning.

 2. RECORD METALL-FOLIEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor virksomhed, der er specialiseret i levering af tynde metalfolier med stramme tykkelsestolerancer. Vi dækker tykkelser fra 0, 005 mm til 1, 00 mm. Vi leverer forskellige dimensioner fra vores lager, som er optimalt egnet til brug i værkstedet og på samlinger, takket være deres emballage. Materialet kan let fjernes i den ønskede længde fra den store plastkasse, og om nødvendigt kan kasser med en materialebredde på 150 mm, der bruges op til en tykkelse på 0, 250 mm, forbindes med clips. Hvis det er nødvendigt, kan de medfølge gratis. Som en yderligere mulighed leverer vi METALFOLIE i en selvklæbende udførelse. Materialet leveres med et bærefrit klæbestof. Klæbetykkelsen er på 0, 04 mm.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 4. NIRO PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med et højt niveau af teknisk viden, fremstiller Niro Präzisionstechnik komplekse individuelle dele og samlinger fra tynde rustfri stålplader op til en tykkelse på 4 mm. Vi specialiserer os i den perfekte behandling af V2A og V4A rustfri stålplader, samt titaniumlegeringer, aluminium og andre materialer af høj kvalitet. Takket være vores produktionsbetingelser kan vi også opfylde standarderne for produkter til renrumsapplikationer. Vores medarbejdere har indgående kendskab til materialer og mange års teknisk- og håndværkserfaring. I henhold til dine tegninger, skitser, prøver eller tekniske krav fremstiller vi præcisionsdele som tragte, nedløbsrør, reduktioner og overgange (f.eks. runde og firkantede) samt kabinetter. Vi kan behandle overflader i en hvilken som helst ønsket struktur, op til et areal på 1000 x 2000 mm. Vi er en mellemstor familievirksomhed med årtiers erfaring inden for forarbejdning af metalplader. Den tredje generation arbejder nu i virksomheden.

 5. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Individuelle køleproduktioner og specialdele til ekstreme krav. Motorsport, tuning såvel som industrielle applikationer kræver maksimal ydelse på mindst mulig plads. For mere ydelse har du brug for dele, der opfylder de høje krav og alligevel let kan installeres og fjernes. Schweizer GmbH & Co. KG er din ekspert inden for specialfremstillede kølere inden for motorsport og industri. Du kan også få drejede og fræsede dele fra os, som er fremstillet på de mest moderne CNC-maskiner. Se et stort antal attraktive tuningsdele i vores online sortiment! Har du termiske problemer? Er varmebeskyttelsen ikke tilstrækkelig? Mangler du passende forskruninger? Eller skal du bruge dele der ikke er standard? Her på s-r-p.com finder du et stort udvalg af tilbehør i topkvalitet! Da disse ofte er meget efterspurgte, og derfor kræver individuelle løsninger, satser vi på kvalitet i flere størrelser

 1. IEG

  Tjekkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden IEG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for støbejern, mikrofusion med voksudsmeltning, stål, Legeret støbejern, blandet stål, smeltning af metal, smeltning af rustfrit stål, præcisionsstøbning, og voksudsmeltning brancherne. Den er baseret i Jihlava , Tjekkiet.

 2. ANKARA BRONZ

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Siden deres grundlæggelse i 1974 har ANKARA BRONZ fremhævet deres kunst inden for et udvalg af støbemetoder, som oprindeligt kommer fra Tyrkiet. Vores håndværk ligger inden for støbning af bronze, aluminium, messing og en blanding af særlige kobberlegeringer, som hver er skræddersyet til deres formål. Blandt vores anerkendte legeringer kan du finde tinbronze, aluminiumsbronze, manganbronze, silikumbronze, blyholdig tinbronze, tinbronze med højt blyindhold og den alsidige nikkeltinbronze. Vores sortiment omfatter også et rigt udvalg af messing, aluminium og særlige kobberlegeringer. Inden for den altid udviklende verden af metalteknologi, er vi stolte over at dele banebrydende innovationer med vores værdsatte kunder. De grundlæggende etikker bag ANKARA BRONZ forbliver uændrede – en forpligtelse til at levere en enestående kvalitet i denne branche som kontinuerligt udvikler sig. Vores udvalg går længere en støbning, takket være et udvalg af forskellige metaller: bronze, aluminium messing, importeret nodulær støbejern, peak, rustfrit stål, kviksølvstål, olieret hærdet stål og mere. Vi er også stolte over at tilbyde bearbejdet plast såsom Kestamid, Polyamid, Politef, Pom c, PVC og fiber. Oplev vores enestående ekspertise og processer inden for støbning og materialer, ved at kontakte os allerede i dag. ANKARA BRONZ vil altid være din troværdige partner, med årtiers viden inden for den dynamiske verden af metaller.

 1. MEKO METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEKO METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Galvanisering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Profilerede plader - jernholdige metaller, Byggematerialer, opbevaringsanlæg, rustfrit stål, profiler, profilering af metal, specielt profilstål, og konstruktioner i stål brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. ILK IHRACAT AS.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ILK IHRACAT AS specialiserer sig i fælles markedsføringsaktiviteter inden for den tyrkiske metalbranche. Vi tilbyder stort set alle former for metalmaterialer, bearbejdningsservices og produkter. Vi tilbyder metalbearbejdningssservices såsom laserskæring, plasmaskæring, vandstråleskæring, gearproduktion, CNC-bøjning, maskinbearbejdning, møbeldesign. Vi arbejder med stort set enhver form for metal, især kulstofstål, rustfrit stål eller aluminium. Vi tilbyder også et omfattende udvalg af produkter såsom dele i metal, rør, profiler, møbelbeslag osv. Vores mission er at bygge bro mellem virksomheder som bruger metalprodukter over hele verden, samt tyrkiske producenter. Hvis du leder efter pålidelige producenter for metalprodukter af høj kvalitet, på længere sigt, er ILK IHRACAT AS det rigtige valg! Vores indkøbsmærke Steeling.net er den bedste måde at komme i kontakt med producenter af metalprodukter og services; det giver dig mulighed for at købe alle vores produkter og services fra ét sted. Hvis et metalprodukt endnu ikke findes på Steeling.net, kan du være sikker på at vi leder efter den bedste producent, så vil hurtigt kan tilføje det! ILK IHRACAT AS er det eneste sted for alle dine metalbehov! Vi hjælper dig med at finde den rigtige producent, og dermed garantere din tilfredshed. Vi hjælper tyrkiske SMEer med at blive eksportører, og vi tester dem på dine vegne, helt gratis. Kontakt os eller gå til vores hjemmeside for flere oplysninger! Vi vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål som du måtte have.

 3. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

 4. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har vi i Radevormwald produceret kvalitetskomponenter af rustfrit stål. Vores familievirksomhed er i mellemtiden vokset til godt 300 medarbejdere. Med succes har vi specialiseret os i rotationssymmetriske komponenter, der fremstilles ved centrifugalstøbning. På grund af de bredt etablerede fabrikationsmuligheder kan vi slutbearbejde alle komponenter individuelt efter kundeønske. På grundlag af vores fælles definerede firmaværdier fabrikerer vi sammen med vores medarbejdere enkeltdele eller små serier, og vi udmærker os især ved vores høje kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed. Innovativ materialeudvikling og førsteklasses service er en selvfølge for os. Komponenterne anvendes globalt i 40 brancher under ekstreme betingelser i den daglige drift – økonomisk og sikkert.

 5. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 6. PATENT KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATENT KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Kedler, rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Forsyningsskibe, Lagertanke, tanke efter mål, Kedler, rustfrit stål, tanke af rustfrit stål, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og udstyr til medicinalvaresektoren brancherne. Den er baseret i Cegled, Ungarn.

 7. J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden J.A.MATOS-SERRALHARIA CIVIL, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Gitterværk, metal, Smedejern, Stål og metaller - svejsning og lodning, Trapper og gelændre, bærende metalstrukturer til byggeri, Gitterværk, metal, industrielle skeletter, Smedejern, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gavião-V.n. De Famalicão, Portugal.

 8. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, plader i rustfrit stål, Tilskæring af specialstålplader, Sliberier til specialstål, Laserskæring, Plasma-tilskæringer i specialstål, Rustfrit stål, Plasmaskæring, og save brancherne. Den er baseret i Netphen-Deuz, Tyskland.

 1. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROLL STEEL SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, beskæring af spoler, titanium og legeringer, Rustfrit stål, båndjern rustfrit stål, pladespole i rustfrit stål, stålbånd, og rustfrit stål kategori 2 brancherne. Den er baseret i Poznań, Polen.

 2. VM STEEL 904L

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VM STEEL 904L, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, Plader i specialstål, rør i rustfrit stål, og stålflanger brancherne. Den er baseret i Wavre, Belgien.

 3. INOX.CADEI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOX.CADEI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, legeret rustfrit stål, metalskelet, og bearbejdning messing brancherne. Den er baseret i Travagliato, Italien.

 4. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den er baseret i Bietigheim-Bissingen, Tyskland.

 5. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACCASTILLAGE VIOLLEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til byggebranchen, bearbejdning af emner i rustfrit stål, smedede emner i rustfrit stål til medicinalbranchen, indbo i rustfrit stål, rækværk rustfrit stål, Rustfrit stål, overskib i rustfrit stål, og formning af rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 6. DEGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DEGLER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den er baseret i Weinstadt, Tyskland.

 7. BREMETALL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BREMETALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumplader og bånd branchen. Den opererer også inden for Messing, bånd i bronze, strimler i rustfrit stål, kobberbånd, Kobbertråd, messingbånd, aluminium, rustfrit stål, og kobber brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 8. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, rustfrit stål, og Rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Gorgonzola, Italien.

 9. SVTM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SVTM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, emner af rustfrit stål til industrien, kedelarbejde i rustfrit stål til landbrugsfødevarer, Rustfrit stål, og Forarbejdning af emner i aluminium brancherne. Den er baseret i La Mothe Achard, Frankrig.

 10. STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAHL OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Messing, Delrengøring, mattering, bånd, børste, armatur, drejede låse og beslag, rustfrit stål, og Messing brancherne. Den er baseret i Böttingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rustfrit stål - Import eksport

Antal resultater

2.726 Virksomheder