• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rustfrit stål - bestik

Resultater for

Rustfrit stål - bestik - Import eksport

 1. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 50 år har vi dedikeret os til hotel- og køkkenudstyr. Med vores omfattende sortiment og gode service sikrer vi, at dine kunder kan være de perfekte værter. For kun dem, der har det ideelle udstyr til deres rådighed, kan sikre glade og tilfredse gæster. Vi har kontinuerligt arbejdet på at forbedre vores service, så vi i dag kan tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunders og samarbejdspartneres forskellige behov. Vi behandler dig som ligeværdig og lader typiske hanseatiske værdier tale for os: Vores service er ærlig og pålidelig, den starter med det rigtige team og det bedste udstyr. Det er hvad "Hvor service begynder", betyder.

 2. ETERNUM

  Belgien

  Det belgiske firma ETERNUM blev oprettet i 1924 og er specialiseret i design, produktion og salg af bestik og bordartikler i rustfrit stål. Vi har et distributørnetværk i over 60 lande, og 80 % af vores salg går til eksport. Vores hovedsæde ligger i Gembloux (Belgien), hvor vores belgiske produktionsenhed samt lager med plads til 3.000 paller også ligger. Vore produkter henvender sig både til forbrugere og hoteller, restauranter og caféer. Vi tilbyder en kollektion med over 50 modeller af bestik og mere end 150 bordartikler i rustfrit stål eller forsølvning på rustfrit stål. Fabrikker i Belgien og Kina. Vi tilbyder desuden kvalitetsartikler til luksushoteller, 5-stjernede hoteller samt design bestik til stjernerestauranter.

 3. EUROASIA SA

  Italien

  Virksomheden EUROASIA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Brescia, Italien.

 4. GOKTURKLER CELIK A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden GOKTURKLER CELIK A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for bestik i rustfrit stål, og stænger af rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Esenyurt, Istanbul, Tyrkiet.

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

  Virksomheden WEBG GMBH - GERMANCUT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skeer, gafler og knive branchen. Den opererer også inden for kokkeknive i rustfrit stål, kniv i rustfrit stål, og bestik i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SITONG INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Yangjiang, Kina.

 2. APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden APPLICATIONS INDUSTRIELLES COMMERCIALES ET SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål, rå branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål - bestik, Rustfrit stål - bestik, og skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Guignecourt, Frankrig.

 3. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for trykkoger, tepotter, og couscousgryder brancherne. Den er baseret i Kahramanmaras, Tyrkiet.

 4. MA-INOX

  Marokko

  Virksomheden MA-INOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Sale, Marokko.

 5. CASA MANDARINA

  Spanien

  Virksomheden CASA MANDARINA, er en Detailsalg, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for møbeltilbehør brancherne. Den er baseret i Ribadeo, Spanien.

 1. STORIA

  Belarus

  Virksomheden STORIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 2. OJSC KRASNY METALLIST

  Belarus

  Virksomheden OJSC KRASNY METALLIST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Mogilev, Belarus.

 1. TONER S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden TONER S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for Presning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Rustfrit stål - bestik, Luftdesinfektion - udstyr og systemer, Presning - stål og metaller, Stål og metaller - svejsning og lodning, Rustfrit stål - bestik, og Luftdesinfektion - udstyr og systemer brancherne. Den er baseret i Moravska Trebova, Tjekkiet.

 2. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

  Virksomheden YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bordservice branchen. Den opererer også inden for Skeer, gafler og knive, Rustfrit stål - bestik, industrikøkkener, rustfri stål, Skeer, gafler og knive, og Rustfrit stål - bestik brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. HEIDEN ELECTRONICS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HEIDEN ELECTRONICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for Prøvningsudstyr, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, Urmageri, Prøvningsudstyr, Videnskabeligt udstyr og instrumenter, og Urmageri brancherne. Den er baseret i Pürgen, Tyskland.

 4. SEVEN SEAS GLOBAL

  Tyskland

  Virksomheden SEVEN SEAS GLOBAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Kerpen, Tyskland.

 5. FESCER

  Tyrkiet

  Virksomheden FESCER, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalbestik branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål - bestik, køkkenobjekter, og Rustfrit stål - bestik brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. ALEXANDRIA METAL WORKS

  Ægypten

  Virksomheden ALEXANDRIA METAL WORKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for bestik i rustfrit stål, og objekter til bordet brancherne. Den er baseret i Alexnadria, Ægypten.

 7. AD HORECA

  Rumænien

  Virksomheden AD HORECA, er en Engrossalg, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for bestik, og porcelæn brancherne. Den er baseret i Cluj Napoca, Rumænien.

 8. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Xiamen Fujian, Kina.

 1. BELO INOX, SA.

  Portugal

  Virksomheden BELO INOX, SA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for Bestik, husholdnings-, bestik til hoteller, og Bestik, husholdnings- brancherne. Den er baseret i Guimaraes, Portugal.

 2. B D G MANUFACTURING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden B D G MANUFACTURING LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medaljer og trofæer branchen. Den opererer også inden for bestik i rustfrit stål, bordservice i rustfrit stål, og sølvbestik brancherne. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 3. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrig

  Virksomheden ORFEVRERIE DE LA TOUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husholdningsartikler, metal branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål - bestik, Service, bestik, Rustfrit stål - bestik, Service, og skeer brancherne. Den er baseret i Sourdeval, Frankrig.

 4. TRADE TACKLERS

  Pakistan

  Virksomheden TRADE TACKLERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for jagtkniv, og tilbehør til jagt og jægere brancherne. Den er baseret i Lahore, Pakistan.

 5. BYOZBY

  Tyrkiet

  Virksomheden BYOZBY, er en Distributør, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 6. YANGXIN POWISE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden YANGXIN POWISE STAINLESS STEEL PRODUCTS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Service branchen. Den opererer også inden for bestik i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i binzhou, Kina.

 7. POKERPOOL OY

  Finland

  Virksomheden POKERPOOL OY, er en Engrossalg, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for dagszone, og aircondition og elvarme via konvektorer brancherne. Den er baseret i Hamina, Finland.

 8. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden KORDUN-ALATI D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Håndværktøj, ikke-automatisk, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Håndværktøj, ikke-automatisk brancherne. Den er baseret i Karlovac, Kroatien.

 9. STEFI SARL

  Frankrig

  Virksomheden STEFI SARL, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål - bestik, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rustfrit stål - bestik, og Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Châteaubernard, Frankrig.

 10. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Kina

  Virksomheden NINGBO BOLEX CUTLERY INC., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rustfrit stål - bestik branchen. Den opererer også inden for professionelle knive, og udstyr til catering brancherne. Den er baseret i Ningbo, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis