• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rustfrit stål - bestik

Resultater for

Rustfrit stål - bestik - Import eksport

 1. ETERNUM

  Belgien

  Det belgiske firma ETERNUM blev oprettet i 1924 og er specialiseret i design, produktion og salg af bestik og bordartikler i rustfrit stål. Vi har et distributørnetværk i over 60 lande, og 80 % af vores salg går til eksport. Vores hovedsæde ligger i Gembloux (Belgien), hvor vores belgiske produktionsenhed samt lager med plads til 3.000 paller også ligger. Vore produkter henvender sig både til forbrugere og hoteller, restauranter og caféer. Vi tilbyder en kollektion med over 50 modeller af bestik og mere end 150 bordartikler i rustfrit stål eller forsølvning på rustfrit stål. Fabrikker i Belgien og Kina. Vi tilbyder desuden kvalitetsartikler til luksushoteller, 5-stjernede hoteller samt design bestik til stjernerestauranter.

 2. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Tyskland

  I mere end 50 år har vi dedikeret os til hotel- og køkkenudstyr. Med vores omfattende sortiment og gode service sikrer vi, at dine kunder kan være de perfekte værter. For kun dem, der har det ideelle udstyr til deres rådighed, kan sikre glade og tilfredse gæster. Vi har kontinuerligt arbejdet på at forbedre vores service, så vi i dag kan tilbyde skræddersyede løsninger til vores kunders og samarbejdspartneres forskellige behov. Vi behandler dig som ligeværdig og lader typiske hanseatiske værdier tale for os: Vores service er ærlig og pålidelig, den starter med det rigtige team og det bedste udstyr. Det er hvad "Hvor service begynder", betyder.

 3. CONTACTO BANDER GMBH

  Tyskland

  Førsteklasses og rustfrit service i rustfrit stål til professionel gastronomi og andre områder, køkkengrej, madtransport, madopvarmning, service og meget mere. Vi er producent og distributør af højkvalitetsservice i rustfrit stål til professionel gastronomi og andre områder. Contacto blev grundlagt i 1958 som den tyske afdeling af den svenske køkkengrejproducent OLOFSTRÖM i Erkrath nær Düsseldorf. OLOFSTRÖM udviklede en særlig KONTAKT-proces til at forbinde aluminiumskompenserende gulve med rustfri stålgryder af "Svensk stål" – kvalitet 18/10. Processen er patenteret. Vi har tilladelse til at fremvise en krone i vores varemærke fra den svenske kongefamilie, hvilket er den højeste pris og anerkendelse. Vores salgsprogram er rettet mod cateringbranchen, hvorfra vores produkter kan købes.

 4. EUROASIA SA

  Italien

 5. GOKTURKLER CELIK AS

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TONER S.R.O.

  Tjekkiet

 2. MA-INOX

  Marokko

 3. CASA MANDARINA

  Spanien

 4. STORIA

  Belarus

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

 1. YONCA LINES EV GEREÇLERI VE TEKSTIL SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Tyrkiet

 2. OJSC KRASNY METALLIST

  Belarus

 1. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkiet

 2. FESCER

  Tyrkiet

 3. SEVEN SEAS GLOBAL

  Tyskland

 4. B D G MANUFACTURING LTD

  Det Forenede Kongerige

 5. ORFEVRERIE DE LA TOUR

  Frankrig

 6. XIAMEN EUROAMOY TABLEWARE CO., LTD.

  Kina

 7. BELO INOX, SA.

  Portugal

 8. JIEYANG IDEAL METAL PRODUCTS CO., LTD.

  Kina

 1. KORDUN-ALATI D.O.O.

  Kroatien

 2. BYOZBY

  Tyrkiet

 3. POKERPOOL OY

  Finland

 4. NINGBO BOLEX CUTLERY INC.

  Kina

 5. ESPRITE SRO

  Slovakiet

 6. HONGCHANG CUTLERY

  Kina

 7. NEHIR MUTFAK ESYALARI SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 8. MERCAINOX - COMPONENTES INDUSTRIAIS, LDA

  Portugal

 9. NOZHAROV AD

  Bulgarien

 10. DORUK METAL

  Tyrkiet