• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rundjern- gevindskårne

Resultater for

Rundjern- gevindskårne - Import eksport

 1. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG blev grundlagt i 1970 af Wilhelm Modersohn senior. Dengang beskæftigede virksomheden sig primært med fremstilling og salg af ankre til facader af færdigbehandl. I dag har virksomheden med hovedsæde i Spenge over 140 medarbejdere. Modersohn fremstiller facade- og sværlastmonteringsbeslag samt specialkomponenter af rustfrit stål og sælger også handelsvarer som dyvler og gevindstænger. Projekter som f.eks. Frauenkirche i Dresden, byslottet i Berlin eller også V&A Design Museum i Dundee hører til i den mere kendte ende af familievirksomhedens omfattende portefølje. I samarbejde med anerkendte testinstitutter udvikler Modersohn løbende nye produkter inden for fastgørelseskomponenter og kan tilbyde omkostnings- og ydelsesoptimerede løsninger inden for forankrings- og forbindelseselementer til byggebranchen.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 3. GTM (LA GTM FRANCE)

  Tyskland

  La GTM France er specialist i induktiv varmebehandling til stålstænger og rør, takket være deres egne bearbejdningsmuligheder, som f.eks. Skalleanlæg til fremstilling af blankstål. Dimensioner: Længder op til 15 m. Diameter på 10 mm - 354 mm. Derudover tilbyder vi også ydelser såsom: konventionel varmebehandling med gasovne, glødning, spændingsaflastning, GZZ-glødning samt udretning, gevindskæring, gevindvalsning, smedning, savning, demagnetisering. Vi udvikler individuelle løsninger og tilpasser os kundernes behov med hensyn til mekaniske værdier og indførings-/leveringstider. En anden afdeling af La GTM France er Filtaro-undermærket, der tilbyder forankringssystemer som gevindstænger, ankre og forspændte stænger. Alle produkter kan fremstilles med en længde på op til 16 meter og en diameter fra 10 til 354 mm. Med mere end 25 års forskning og erfaring inden for civilingeniørfaget, er La GTM France en verdensomspændende leverandør.

 4. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 5. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JUNASPIN GMBH

  Tyskland

 2. ACTON S.A.

  Frankrig

 3. MÄDLER GMBH

  Tyskland

 4. EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH

  Tyskland

 5. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

 1. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

 2. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Tyskland

 1. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

 2. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Frankrig

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

 4. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Tyskland

 6. 4FASTENING GMBH

  Tyskland

 7. HENSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden, der blev grundlagt for over 40 år siden, og som i 1986 blev omdannet til Hensen GmbH, regnes blandt de førende producenter af kvalitetsprodukter fra området dreje- og gevindteknik. Efter en regional orientering i den første tid leverer man i dag til over 2000 kunder i Tyskland, Europa og oversøiske lande fra afdelingen i Mönchengladbach. På vores eget ca. 25000 kvadratmeter store firmaareal har vi kontinuerligt udvidet produktporteføljen med produktionen af præcisionsdrejedele samt dreje- og gevinddele efter DIN, tegning eller model. For at imødekomme markedets stigende behov lægger vi stor vægt på en moderne maskinpark og veluddannede faglærte medarbejdere. Muligheden for en permanent kvalitetskontrol og slutkontrol af vores produkter direkte på stedet garanterer vores kunder en høj kvalitetsstandard. For HENSEN GmbH gælder det om også i fremtiden at styrke vores kunders tillid ved at fremstille topprodukter "Made in Germany".

 8. LAMINADOS ASENSIO SL

  Spanien

  Virksomheden Laminados Asensio, S.L., der blev grundlagt i 1994, er specialiseret i fabrikation af forankringsbolte til konstruktion, lige eller buede bolte og gevindstænger på 6 til 120 mm i diameter. Produktionsenheden dækker et areal på 15.000 m² med en fabrikshal på 3000 m². Vores moderne fabrik er udstyret med de mest moderne og effektive produktionsanlæg, der styres af 25 højt kvalificerede medarbejdere: Vi garanterer en hurtig levering og produkter af den højeste kvalitet.

 1. DAVREUX NOIZET

  Frankrig

 2. IAV DREHTEILE GMBH

  Tyskland

 3. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

 4. NSG CELIK

  Tyrkiet

 5. GROW TRADE FASTENER

  Tyrkiet

 6. ETABLISSEMENTS PAUL DEFLANDRE

  Frankrig

 7. DELTA METAL

  Frankrig

 8. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrig

 9. DEMARMETAL

  Belgien

 10. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland