• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rundjern- gevindskårne

Resultater for

Rundjern- gevindskårne - Import eksport

 1. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 2. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 3. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIRPED INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, Nitter, smedede emner, Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, flanger i rustfrit stål, rørtilbehør, og Nitter brancherne. Den er baseret i Chatou, Frankrig.

 4. JUNASPIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUNASPIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den er baseret i Pfinztal, Tyskland.

 5. MÄDLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MÄDLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tandhjul branchen. Den opererer også inden for Koblinger, Rundjern, gevindskårne, Tandremshjul, tandstænger, ringe, koniske tandhjulsforbindelser, Koblinger, drivremme med tænder, og kuglehoveder brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ACTON S.A.

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACTON S.A., er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Overskibe, Møtrikker til skruer, Rundjern, gevindskårne, Skruer og møtrikker, skruer til træ, Industrielle beslag, skrueartikler i rustfrit stål, og Overskibe brancherne. Den er baseret i L' Horme, Frankrig.

 2. ASSOCIATED NORM+DREH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSOCIATED NORM+DREH GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Spiralfjedre branchen. Den opererer også inden for Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, Rundjern, gevindskårne, Skruer, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, møtrikker, Rundjern, gevindskårne, CNC-drejedele, og Drejedele med flere spindler brancherne. Den er baseret i Velbert, Tyskland.

 3. NEFF GEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEFF GEWINDETRIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den er baseret i Weil Im Schönbuch, Tyskland.

 4. KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAISER SPEZIALARTIKEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den er baseret i Arnsberg, Tyskland.

 5. ERNST THOMAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERNST THOMAS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Skruer, og gevindskårne emner brancherne. Den er baseret i Hemer, Tyskland.

 1. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, er en Distributør, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, Overskibe, skruer til metal, Træskruer, pladeskruer, og Skrueartikler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 2. SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHRAUBEN UND DRAHT UNION GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Drejning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, skruer og bolte, Rundjern, gevindskårne, Skrueartikler, specialskruer, elastiske skiver, møtrikker, gevindskårne trækstænger, og Stud Bolts brancherne. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 1. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 2. 4FASTENING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden 4FASTENING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for ringe brancherne. Den er baseret i Pohlheim, Tyskland.

 3. HENSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden, der blev grundlagt for over 40 år siden, og som i 1986 blev omdannet til Hensen GmbH, regnes blandt de førende producenter af kvalitetsprodukter fra området dreje- og gevindteknik. Efter en regional orientering i den første tid leverer man i dag til over 2000 kunder i Tyskland, Europa og oversøiske lande fra afdelingen i Mönchengladbach. På vores eget ca. 25000 kvadratmeter store firmaareal har vi kontinuerligt udvidet produktporteføljen med produktionen af præcisionsdrejedele samt dreje- og gevinddele efter DIN, tegning eller model. For at imødekomme markedets stigende behov lægger vi stor vægt på en moderne maskinpark og veluddannede faglærte medarbejdere. Muligheden for en permanent kvalitetskontrol og slutkontrol af vores produkter direkte på stedet garanterer vores kunder en høj kvalitetsstandard. For HENSEN GmbH gælder det om også i fremtiden at styrke vores kunders tillid ved at fremstille topprodukter "Made in Germany".

 4. GTM (LA GTM FRANCE)

  Tyskland

  La GTM France er specialist i induktiv varmebehandling til stålstænger og rør, takket være deres egne bearbejdningsmuligheder, som f.eks. Skalleanlæg til fremstilling af blankstål. Dimensioner: Længder op til 15 m. Diameter på 10 mm - 354 mm. Derudover tilbyder vi også ydelser såsom: konventionel varmebehandling med gasovne, glødning, spændingsaflastning, GZZ-glødning samt udretning, gevindskæring, gevindvalsning, smedning, savning, demagnetisering. Vi udvikler individuelle løsninger og tilpasser os kundernes behov med hensyn til mekaniske værdier og indførings-/leveringstider. En anden afdeling af La GTM France er Filtaro-undermærket, der tilbyder forankringssystemer som gevindstænger, ankre og forspændte stænger. Alle produkter kan fremstilles med en længde på op til 16 meter og en diameter fra 10 til 354 mm. Med mere end 25 års forskning og erfaring inden for civilingeniørfaget, er La GTM France en verdensomspændende leverandør.

 5. LAMINADOS ASENSIO SL

  Spanien

  Virksomheden Laminados Asensio, S.L., der blev grundlagt i 1994, er specialiseret i fabrikation af forankringsbolte til konstruktion, lige eller buede bolte og gevindstænger på 6 til 120 mm i diameter. Produktionsenheden dækker et areal på 15.000 m² med en fabrikshal på 3000 m². Vores moderne fabrik er udstyret med de mest moderne og effektive produktionsanlæg, der styres af 25 højt kvalificerede medarbejdere: Vi garanterer en hurtig levering og produkter af den højeste kvalitet.

 6. IAV DREHTEILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IAV DREHTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for CNC-drejedele, Gevindspindler, og Delrengøring brancherne. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 7. DAVREUX NOIZET

  Frankrig

  Virksomheden DAVREUX NOIZET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kroge, metal- branchen. Den opererer også inden for Stagbolte og ankre, Rundjern, gevindskårne, stålflanger, Stagbolte og ankre, kraver til fastgørelse af rør, og Rundjern, gevindskårne brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

 8. INTENFA GROUP LIMITED COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden INTENFA GROUP LIMITED COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, sekskantede møtrikker, gevindtap, galopskrue, og Rundjern, gevindskårne brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EWG EDELSTAHLSCHRAUBENFABRIK WINTERBERG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for Skruer, gevindskårne trækstænger, Rustfri stålskruer, ringe, og Skruer brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. INOX BOUTS FILETES (IBF)

  Frankrig

  Virksomheden INOX BOUTS FILETES (IBF), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Skruer og møtrikker, fileterede grundlinger, stænger, og afstandsbolte i metal til fæstning brancherne. Den er baseret i Belley, Frankrig.

 3. NSG CELIK

  Tyrkiet

  Virksomheden NSG CELIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Materialer til byggesektoren branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Møtrikker til skruer, afstivningsbjælker, Rundjern, gevindskårne, og Møtrikker til skruer brancherne. Den er baseret i Seyhan/adana, Tyrkiet.

 4. GROW TRADE FASTENER

  Tyrkiet

  Virksomheden GROW TRADE FASTENER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for haner og samlinger brancherne. Den er baseret i Mugla, Tyrkiet.

 5. ISG-SCHÄFER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ISG-SCHÄFER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 6. LENZ STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LENZ STAHLHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, Rundjern, gevindskårne, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Byggestål, og handel med valset stål brancherne. Den er baseret i Vogelsdorf, Tyskland.

 7. COMMERCIAL FASTENERS SRL

  Italien

  Virksomheden COMMERCIAL FASTENERS SRL, er en Distributør, der opererer inden for Rundjern, gevindskårne branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Skruer og møtrikker, specialfremstillede, skruer og bolte, rustfrit stål, Skruer og møtrikker, og Skruer og møtrikker, specialfremstillede brancherne. Den er baseret i Ostra Vetere (fraz. Pongelli), Italien.

 8. CERGY-VIS

  Frankrig

  Virksomheden CERGY-VIS, er en Engrossalg, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Nitter, Rundjern, gevindskårne, skiver, og Nitter brancherne. Den er baseret i Saint-Ouen L'aumone, Frankrig.

 9. DELTA METAL

  Frankrig

  Virksomheden DELTA METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, Rundjern, gevindskårne, Dyvler/tapskruer og skruebolte, befæstelse, og skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i ISSOUDUN, Frankrig.

 10. ETABLISSEMENTS PAUL DEFLANDRE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS PAUL DEFLANDRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Rundjern, gevindskårne, Indpakning, Skruer og møtrikker, Rundjern, gevindskårne, Indpakning, og isenkram brancherne. Den er baseret i Bogny-Sur-Meuse, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis