• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ristningsudstyr - kafffe- kakao

Resultater for

Ristningsudstyr - kafffe- kakao - Import eksport

 1. R&R ROASTER AND ROASTER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden R&R ROASTER AND ROASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Brændere, industrielle, kaffemølle, kafferistning, fabrikation af expresso-kaffemaskiner, Kafferistning - udstyr, og Hoteller, barer, caféer og restauranter - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASIL MOKA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Automater, Drikkevareautomater, installering af automater, automater til varme drikke, Automater, udlejning af automater, Drikkevareautomater, espresso kaffemaskiner, og kaffe brancherne. Den er baseret i Villa Di Tirano, Italien.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Kevelaer Ot Kervenheim, Tyskland.

 4. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 5. EKOROAST KMS

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOROAST KMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for tørreapparater til tørrede frugter, kafferistning, og tørret frugt overtrukket med chokolade brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kafferistning, og kaffemølle brancherne. Den er baseret i Yenişehir/ Konak /izmir, Tyrkiet.

 2. ALFRED NOLTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALFRED NOLTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for sugearme, aksialventilatorer, Røggasventilatorer        , og cykloner til tørring brancherne. Den er baseret i Reinbek, Tyskland.

 3. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Reinbek, Tyskland.

 4. QUARANTA CAFFÈ

  Italien

  Virksomheden QUARANTA CAFFÈ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for italiensk espresso kaffe, kaffe engros, eksport af ristet kaffe og lignende, og ristning af kaffe og lignende produkter for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Brindisi, Italien.

 5. BESCA ROASTERS.

  Tyrkiet

  Virksomheden BESCA ROASTERS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao, ristning af kaffe, og Ristningsudstyr - kafffe, kakao brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. KMS NUTS ROASTING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden KMS NUTS ROASTING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristning af kaffe, tørreapparater til tørrede frugter, og anlæg og udstyr til behandling af tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for tørreapparater til tørrede frugter, pakkemaskiner til emballering, anlæg og udstyr til tørring og ristning af kaffe og lignende produkter, og kafferistning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. VALEOROSSI

  Ukraine

  Virksomheden VALEOROSSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristning, og fødevareindustri brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 2. DNZ ROASTING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden DNZ ROASTING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 3. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. BAZZARA SRL

  Italien

  Virksomheden BAZZARA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Trieste, Italien.

 5. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Giresun, Tyrkiet.

 6. GARANTI ROASTERS

  Tyrkiet

  Virksomheden GARANTI ROASTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 7. COFFE EXCLUSIVE

  Ukraine

  Virksomheden COFFE EXCLUSIVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Charkiv, Ukraine.

 8. ALL4VENDING

  Polen

  Virksomheden ALL4VENDING, er en Detailsalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Radom, Polen.

 1. MOKAFINA

  Belgien

  Virksomheden MOKAFINA, er en Distributør, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Ristet og malet kaffe, ristet kaffe i hele bønner, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 2. DONKO'S KOFFIE

  Belgien

  Virksomheden DONKO'S KOFFIE, er en Multi-Category, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kaffe og te, kaffe, te, og tilbehør til kaffemaskiner brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 3. PRIME BRASIL COFFEE

  Italien

  Virksomheden PRIME BRASIL COFFEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristet kaffe, Kakaobønner, og Ristet og malet kaffe brancherne. Den er baseret i Avezzano, Italien.

 4. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. OZSTARMAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden OZSTARMAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for fødevareingredienser til saltede varer, og træningsbånd brancherne. Den er baseret i Dznizli, Tyrkiet.

 6. FANCY BEANS

  Holland

  Virksomheden FANCY BEANS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Enschede, Holland.

 7. PREDOM SERVICE FHU

  Polen

  Virksomheden PREDOM SERVICE FHU, er en Multi-Category, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kaffekander, tilbehør og ekstraudstyr til kaffemaskiner, malet kaffe, og rå kafffebønner brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 8. SIGMA ROASTER

  Tyrkiet

  Virksomheden SIGMA ROASTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til tørring og ristning af kaffe og lignende produkter, kaffemølle, og ristning af kaffe brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. KRAFFE ROASTERS

  Tyrkiet

  Virksomheden KRAFFE ROASTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristning af kaffe brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 10. MACHINE CASTLE

  Tyrkiet

  Virksomheden MACHINE CASTLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for maskiner til ristning af jordnødder, mandler, kakaobønner, græskarfrø, kikærter og pistachenødder, udstyr til ristning, ristning af kaffe, og oprettere brancherne. Den er baseret i Machine Castle, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis