• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ristningsudstyr - kafffe- kakao

Resultater for

Ristningsudstyr - kafffe- kakao - Import eksport

 1. ALFRED NOLTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALFRED NOLTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for sugearme, aksialventilatorer, Båndtørrer, Kafferistere, Pejseventilatorer, Røggasventilatorer        , Radialventilatorer, Ristere til nødder, og Specialventilatorer brancherne. Den er baseret i Reinbek, Tyskland.

 2. BRASIL MOKA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BRASIL MOKA SRL, er en Distributør, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Automater, Drikkevareautomater, installering af automater, automater til varme drikke, Automater, udlejning af automater, Drikkevareautomater, espresso kaffemaskiner, og kaffe brancherne. Den er baseret i Villa Di Tirano, Italien.

 3. CARBONE HANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CARBONE HANDELS GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Kevelaer Ot Kervenheim, Tyskland.

 4. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 5. KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden KUBAN MACHINE DECORATION SAN.TIC.LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kafferistning, og kaffemølle brancherne. Den er baseret i Yenişehir/ Konak /izmir, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EKOROAST KMS

  Tyrkiet

  Virksomheden EKOROAST KMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for tørreapparater til tørrede frugter, kafferistning, og tørret frugt overtrukket med chokolade brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NEUHAUS NEOTEC MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Reinbek, Tyskland.

 3. QUARANTA CAFFÈ

  Italien

  Virksomheden QUARANTA CAFFÈ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for italiensk espresso kaffe, kaffe engros, eksport af ristet kaffe og lignende, og ristning af kaffe og lignende produkter for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Brindisi, Italien.

 4. BESCA ROASTERS.

  Tyrkiet

  Virksomheden BESCA ROASTERS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kafferistning - udstyr branchen. Den opererer også inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao, ristning af kaffe, og Ristningsudstyr - kafffe, kakao brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C.

  Italien

  Virksomheden CAFFE' SCOLARI S.A.S. DI GIUSEPPE SCOLARI & C., der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kafferistning - udstyr, Maskiner til kaffekapsler, Kafferistning - udstyr, Kaffeblanding i bønner, og espressomaskiner til institutioner brancherne. Den er baseret i Cremona, Italien.

 1. SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM

  Tyrkiet

  Virksomheden SEVVAL ROASTING AND PACKAGING SYSTEM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for tørreapparater til tørrede frugter, pakkemaskiner til emballering, anlæg og udstyr til tørring og ristning af kaffe og lignende produkter, og kafferistning brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 2. DNZ ROASTING MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden DNZ ROASTING MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. VALEOROSSI

  Ukraine

  Virksomheden VALEOROSSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, ristning, fødevareindustri, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kharkov, Ukraine.

 2. ALL4VENDING

  Polen

  Virksomheden ALL4VENDING, er en Detailsalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Radom, Polen.

 3. MOKAFINA

  Belgien

  Virksomheden MOKAFINA, er en Distributør, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Ristet og malet kaffe, ristet kaffe i hele bønner, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 4. CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden CESELSAN MAKINA SANAYI VE TICARET A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Giresun, Tyrkiet.

 5. COFFE EXCLUSIVE

  Ukraine

  Virksomheden COFFE EXCLUSIVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Charkiv, Ukraine.

 6. DONKO'S KOFFIE

  Belgien

  Virksomheden DONKO'S KOFFIE, er en Multi-Category, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kaffe og te, kaffe, te, og tilbehør til kaffemaskiner brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 7. GARANTI ROASTERS

  Tyrkiet

  Virksomheden GARANTI ROASTERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. BAZZARA SRL

  Italien

  Virksomheden BAZZARA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Trieste, Italien.

 1. ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ELTES GIDA SAN. VE TIC . A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. PRIME BRASIL COFFEE

  Italien

  Virksomheden PRIME BRASIL COFFEE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristet kaffe, Kakaobønner, og Ristet og malet kaffe brancherne. Den er baseret i Avezzano, Italien.

 3. URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden URANUS MAKINE SAN.TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 4. PREDOM SERVICE FHU

  Polen

  Virksomheden PREDOM SERVICE FHU, er en Multi-Category, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kaffekander, tilbehør og ekstraudstyr til kaffemaskiner, malet kaffe, og rå kafffebønner brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

 5. MACHINE CASTLE

  Tyrkiet

  Virksomheden MACHINE CASTLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for maskiner til ristning af jordnødder, mandler, kakaobønner, græskarfrø, kikærter og pistachenødder, udstyr til ristning, ristning af kaffe, og oprettere brancherne. Den er baseret i Machine Castle, Tyrkiet.

 6. OZSTARMAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden OZSTARMAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for fødevareingredienser til saltede varer, og træningsbånd brancherne. Den er baseret i Dznizli, Tyrkiet.

 7. TORREFAZIONE ADRIATICA SPA

  Italien

  Virksomheden TORREFAZIONE ADRIATICA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for kaffe, kaffebønner, vakuumpakket kaffe, og italiensk kaffe brancherne. Den er baseret i Giulianova, Italien.

 8. TOSTA CAFÈ

  Spanien

  Virksomheden TOSTA CAFÈ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for ristet kaffe, og anlæg og udstyr til tørring og ristning af kaffe og lignende produkter brancherne. Den er baseret i Adeje Santa Cruz Tenerife, Spanien.

 9. SM COFFEE TRADING

  Belgien

  Virksomheden SM COFFEE TRADING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, Kaffemaskiner, til erhvervsbrug, og ristning af kaffe og lignende produkter for tredjemands regning brancherne. Den er baseret i Dinant, Belgien.

 10. MIKO KOFFIE

  Belgien

  Virksomheden MIKO KOFFIE, er en Engrossalg, der opererer inden for Ristningsudstyr - kafffe, kakao branchen. Den opererer også inden for Kaffefiltre brancherne. Den er baseret i Turnhout, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis