• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ris

Resultater for

Ris - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Bikoula Complexe International Consultings Sarl, en fransk virksomhed med speciale i facilitering af handelsaftaler og samhandel mellem vestlige parnere og offentlige og private afrikanske partnere. Vi er forbindelsesleddet mellem Afrika og Vesten, grænsefladen for virksomheder, der ønsker at slå sig fast på det afrikanske kontinent. Vores forpligtelse mod kunden består i at facilitere kontakten til de økonomiske aktører, både private og offentlige, hvilket garanterer den bedste adgang og succes for dine projekter. Ud over denne aktivitet, som er grundstenen i vores mission, spiller vi en afgørende rolle inden for handel med fødevarer og råvarer. Vi bestræber os på at importere og eksportere de bedste produkter for vores kunder og partnere over hele Europa, det amerikanske kontinent, Rusland og Asien. Vores leverandører udvælger med stor omhu de mest kvalitetsrige produkter, hvilket afspejler vores pålidelighed og forpligtelse mod kvalitet og vore partneres tilfredshed. Opbyg din virksomheds fremtid i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, din uomgængelige partner, der kan følge dine projekter til dørs med succes. Vores ekspertise bygger på et netværk af erfarne medarbejdere, der kan ledsage kunder fra den private og offentlige sektor samt iværksættere. Dette team besidder en grundig forståelse for det afrikanske marked.

 5. SARL NOOH AS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hos N.O.O.H. AS, er vi stolte af at kunne tilbyde en helt igennem enestående madoplevelse. Vores lidenskab for solsikkeolier af den højeste kvalitet motiverer os til at søge de allerlækreste råvarer over hele verden. Oplev essensen af den kulinariske perfektion gennem vores solsikkeolier, der udvælges med omhu. Vi er engageret i respekt for miljøet og vægter kvalitet højt.N.O.O.HAS har en urokkelig forpligtelse i forhold til kvalitet og bæredygtighed. Vi mener, at naturen giver os kostbare skatte. Kompromisløs kvalitet: Hver dråbe af vores solsikkeolie er resultatet af både lidenskab og kvalitet. Vi udvælger med stor omhu de fineste solsikkefrø for at kunne producere en 100% ren olie uden tilsætningsstoffer og forandringer. Vi tror på bæredygtighed og miljøansvar. Vores produktionsproces er gearet til at påvirke miljøet mindst muligt. Vi investerer i en bedre fremtid fra vores ansvarlige landbrugspraksisser til vores miljøvenlige emballage. Vores samarbejde med lokale og internationale producenter bygger på etiske principper. Vi forpligter os til at tilbyde retfærdige og rimelige arbejdsforhold. Alle varepartier af olie undergår en streng kvalitetskontrol for altid at garantere et kompromiløst produkt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

 2. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, din pålidelige partner med hovedsæde i Cergy, specialiseret i handelsløsninger til en lang række varer. Vi er eksperter i handel med olieprodukter, heriblandt sukker ICUMSA 45 fra Brasilien, vegetabilske olier såsom solsikkeolie, sojaolie, raspolie, majsolie, olivenolie fra Thailand, Vietnam og Cambodja. Vores udvalg omfatter desuden hvede, majs og mange andre produkter efter forespørgsel. Takket være vores erfaring og ekspertise har vi gennem årene etableret solide partnerskaber med anerkendte og pålidelige leverandører på markedet for fødevareprodukter og andre varer efter mål. Vi forpligter os til at yde en personlig og professionel service for at imødekomme dine specifikke behov inden for varehandel. Vores team står klar til at besvare alle dine spørgsmål og behov.

 3. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex er et velkendt navn i landbrugsprodukterne. Vores vigtigste produkter er ris, sukker, majs, hirse, hvede osv Vi har vores eget kontraktlandbrug for at give kunden den bedste kvalitet og pris Vi tager os af vores ris, korn og korn lige fra dyrkning, pakning og levering ved vores kundedør Vi er i stand til at håndtere enhver mængde og levere leveringen i enhver havn i verden Vi leverer endda noget oliefrø, sesamfrø, jordnødder, solsikkefrø, hørfrø, saflorfrø, nigerfrø

 4. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 5. SML IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SML IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Plast - emballering, Tørrede frugter, Tørrede frugter, asiatiske køkkener, lange ris, Fødevareemballage, thailandsk ris, og plastkasse brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 1. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, Krydderier, Tørrede frugter, Ris, Grønsager, tørrede, tørrede frugter, Krydderier, Tørrede frugter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Tyskland

  Osben Export-Import Broker blev udviklet for at skabe forbindelse mellem eksportører og importører af produkter i hele verden. Vi er en import-export broker og sourcing agent. Produkter, vi handler med er bomuld, sojabønner, majs, hvede, sukker, cement, ris, urinstof, cashewnødder, kakao, råstoffer og industrimaskiner. Vi kan også hjælpe dig med tilvejebringelsen af andre produkter, som ikke er anført her. Ved forespørgsler om vores produkter og andre produkter, som ikke er anført her, har jeg brug for nogle yderligere oplysninger fra dig i din virksomheds brevhoved for at kunne behandle din forespørgsel, så vi kan de bedste priser for dig. 1. Varetype. 2. Varemængde. 3. Enhver anden kvalifikationsspecifikation. 4. Leveringssted. 5. Emballagetype (PP, fiberstof eller jute). 6. Emballagestørrelse (50 kg, 40 kg, 25 kg til enkeltpakning ELLER 10, 5, 2, 1 kg til dobbeltpakning). 7. Priser ab fabrik eller TO. 8. Inspektionsmetode på afskibningssted (inspektion gennem egen agent ELLER tredjemand [SGS/BV/Ethvert andet agentur] på købers/sælgers regning). 9. Betalingsfrist, så snart prisen er ok (LC ved syn ELLER 30 % acontobeløb, 70 % ved afskibningsdokumenter). Bekræft venligst disse oplysninger med din virksomheds oplysninger, og giv mig mulighed for at få priserne for dig.

 2. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Rusland

  Vi er en producent og eksportør af ris fra Rusland: LANGKORNEDE RIS, RUNDKORNEDE RIS og RISMEL. Vores sorte ris og røde ris er velsmagende superfoods, smuldrer let og er god til risotto. De har et højt indhold af antioxidanter. Vore brune ris er upolerede og sunde. Upolerede ris kan være spirede. De indeholder et maksimum af næringsstoffer. Vi producerer forskellige slags hvide ris: klæbrige og let smuldrende til pilaf. Vi har skabt mere end 20 nye rissorter. Vi er den førende virksomhed inden for skabelsen af nye rissorter i Rusland. Vi dyrker ris i frugtbare jorder i syden af Rusland og bruger 2-3 gange færre typer gødning end de største risproducerende lande. Det gør vores ris sundere. Vores hovedforretning er fødevarer - import-eksport og ENGROSSALG AF RIS. Vi beskæftiger os også med detailsalg. Vi eksporterer forskellige slags RISMEL fremstille af sorte ris, røde ris og brune ris. Rismel af sorte ris og røde ris er rige på antioxidanter gør dit bagværk til superfood.

 3. RISERIA PASINI SRL

  Italien

  La Riseria Pasini blev oprettet i 1948 i landsbyen Villa Garibaldi midt i rismarkerne i regionen Mantova. Takket være en række investeringer kan virksomheden i dag bearbejde alle de mest kendte rissorter (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, almindelig ris og thailandsk ris) og opnå et produkt af en meget høj kvalitet. Dens produktionskapacitet er på omkring 480.000 hkg paddyris om året. Risen kan pakkes i poser på mellem 1, 5 og 25 kg, vakuumpakkede poser på 1 kg , big bag eller læsset på tanke.

 4. RISO NUVOLA SNC

  Italien

  Riso Nuvola blev oprettet i Castel D'Ario (MN), som er berømt for sin "Risotto alla Pilota, " med ideen om at sprede kendskabet til de lokale afgrøder. En bymæssig ris, der dyrkes, produceres og bearbejdes som tidligere, af Mantua landmændene, hvorefter de pakkes i sække og distribueres på det lokale rismarked: Riso Nuvola snc.

 5. IJOUDNET

  Tyrkiet

  ®iJoudNet شركة متخصصة فى مجال حلول الويب و التسويق الإلكتروني والتصميم مقرها الرئيسي في اسطنبول - تركيا .. اتخذنا المعايير القياسية العالمية منهجاً ودليلاً لإعتماد مواقعنا وبرمجياتنا ، وتقديم خدمات تصميم وتطوير وبرمجة مواقع الإنترنت ، و خدمات حجز الدومينات و استضافة المواقع ومتابعتها في محركات البحث SEO ، كما نوفر خدمات إدارة المواقع وصفحات التواصل الإجتماعي وبيع المتابعين لها ..

 6. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for Sukker, økologisk ris, og Sukker brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. CASCINA ALBERONA

  Italien

  Virksomheden CASCINA ALBERONA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for risottoer, carnaroli ris, og arborio ris brancherne. Den er baseret i Mortara, Italien.

 8. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden FAYOL IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Ris, Sukker, Ris, Sukker, mel, og palmeolie brancherne. Den er baseret i Fargues-Saint-Hilaire, Frankrig.

 1. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italien

  Virksomheden TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for økologisk ris brancherne. Den er baseret i Desana, Italien.

 2. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden AYER TOHUMCULUK LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for hård hvede, Hård hvede, byg, og frø til blødt korn brancherne. Den er baseret i Gönen, Tyrkiet.

 3. JELS PRODUCTOS

  Spanien

  Virksomheden JELS PRODUCTOS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Grønsager, tørrede, Olivenolie, ris, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Torrejon De La Calzada, Spanien.

 4. SUN VALLEY RICE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SUN VALLEY RICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for mellemstore ris brancherne. Den er baseret i Guildford, Det Forenede Kongerige.

 5. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

  Virksomheden GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for cajounødder, indisk ris, sesamfrø, og palmeolie brancherne. Den er baseret i Cotonou, Benin.

 6. JISSER

  Frankrig

  Virksomheden JISSER, er en Engrossalg, der opererer inden for Olier og fedtstoffer til fødevarer branchen. Den opererer også inden for vegetabilske madolier, solsikkeolier, ris, og pulvermælk brancherne. Den er baseret i Bobigny, Frankrig.

 7. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italien

  Virksomheden RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for risottoer, og fødevareprodukt brancherne. Den er baseret i Asigliano Vercellese, Italien.

 8. AKRAMI WORLD FOOD GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AKRAMI WORLD FOOD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, tørrede frugter, pistachenødder, tørrede frugter, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 9. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ANAVITA NATURKOST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svampe branchen. Den opererer også inden for Ris, og Ris brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 10. WOLFOX GROUP SWITZERLAND SAGL

  Schweiz

  Virksomheden WOLFOX GROUP SWITZERLAND SAGL, er en Engrossalg, der opererer inden for Jordnødder branchen. Den opererer også inden for Peber, Spiritus, ris, bønner, Peber, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Lugano, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis