• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ris

Resultater for

Ris - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. NATURELL AB

  Sverige

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 5. MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL

  Frankrig

  Virksomheden MONDIAL DISTRIBUTION CI.CA SARL, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Margarine, Krydderier, konfekt, Ris, Semulje, Saucer, Honning, Konserves, og Drikkevarer brancherne. Den er baseret i Genas, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Tyskland

  Osben Export-Import Broker blev udviklet for at skabe forbindelse mellem eksportører og importører af produkter i hele verden. Vi er en import-export broker og sourcing agent. Produkter, vi handler med er bomuld, sojabønner, majs, hvede, sukker, cement, ris, urinstof, cashewnødder, kakao, råstoffer og industrimaskiner. Vi kan også hjælpe dig med tilvejebringelsen af andre produkter, som ikke er anført her. Ved forespørgsler om vores produkter og andre produkter, som ikke er anført her, har jeg brug for nogle yderligere oplysninger fra dig i din virksomheds brevhoved for at kunne behandle din forespørgsel, så vi kan de bedste priser for dig. 1. Varetype. 2. Varemængde. 3. Enhver anden kvalifikationsspecifikation. 4. Leveringssted. 5. Emballagetype (PP, fiberstof eller jute). 6. Emballagestørrelse (50 kg, 40 kg, 25 kg til enkeltpakning ELLER 10, 5, 2, 1 kg til dobbeltpakning). 7. Priser ab fabrik eller TO. 8. Inspektionsmetode på afskibningssted (inspektion gennem egen agent ELLER tredjemand [SGS/BV/Ethvert andet agentur] på købers/sælgers regning). 9. Betalingsfrist, så snart prisen er ok (LC ved syn ELLER 30 % acontobeløb, 70 % ved afskibningsdokumenter). Bekræft venligst disse oplysninger med din virksomheds oplysninger, og giv mig mulighed for at få priserne for dig.

 2. MN BROKER

  Frankrig

  MN Consulting er importør og distributør specialiseret i INDKØB OG RÅDGIVNING med direkte leverancer fra fabrikanter, producenter og forarbejdere af mange forskellige råvarer fra (Kina, Indien, Afrika…) VORES YDELSER: Vi besidder en ekspertise inden for lokal og international handel af landbrugsvarer, energiressourcer, udstyr og forbrugsvarer. Vores produktudvalg omfatter florentin-olie, raffineret solsikkeolie, raffineret sojaolie, raffineret majsolie, raffineret raps/canolaolie, raffineret palmeolie, olivenolie, cashewnødder, sheanødder, kakaosmør, sheasmør. Vi tilbyder desuden rådgivning til eksportører og internationale købere via MN Négoce for at ledsage disse i udviklingen af blomstrende virksomheder inden for international handel og handel med råvarer. Tøv ikke med at kontakte vores team!

 3. AGROVER SRL

  Italien

  Agrover srl startede i år 2000 i Lignana og er førende inden for bearbejdning og handel med alle slags rissorter. Agrover arbejder med store detailhandelskæder, fødevareindustrier, detailhandlere samt hotel- og restaurationsbranchen. Vi sælger også ris for tredjeparts varemærker. Produkterne kontrolleres af laboratoriepersonalet under alle produktionsfaser, fra råvarelevering til levering hos kunden.

 4. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Jagdamba Impex er et velkendt navn i landbrugsprodukterne. Vores vigtigste produkter er ris, sukker, majs, hirse, hvede osv Vi har vores eget kontraktlandbrug for at give kunden den bedste kvalitet og pris Vi tager os af vores ris, korn og korn lige fra dyrkning, pakning og levering ved vores kundedør Vi er i stand til at håndtere enhver mængde og levere leveringen i enhver havn i verden Vi leverer endda noget oliefrø, sesamfrø, jordnødder, solsikkefrø, hørfrø, saflorfrø, nigerfrø

 5. EXOTIC CITY

  Belgien

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 1. SML IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden SML IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Ris branchen. Den opererer også inden for Fødevareemballage, Plast - emballering, Tørrede frugter, Tørrede frugter, asiatiske køkkener, lange ris, Fødevareemballage, thailandsk ris, og plastkasse brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 2. RISERIA PASINI SRL

  Italien

  La Riseria Pasini blev oprettet i 1948 i landsbyen Villa Garibaldi midt i rismarkerne i regionen Mantova. Takket være en række investeringer kan virksomheden i dag bearbejde alle de mest kendte rissorter (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, almindelig ris og thailandsk ris) og opnå et produkt af en meget høj kvalitet. Dens produktionskapacitet er på omkring 480.000 hkg paddyris om året. Risen kan pakkes i poser på mellem 1, 5 og 25 kg, vakuumpakkede poser på 1 kg , big bag eller læsset på tanke.

 1. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Rusland

  Vi er en producent og eksportør af ris fra Rusland: LANGKORNEDE RIS, RUNDKORNEDE RIS og RISMEL. Vores sorte ris og røde ris er velsmagende superfoods, smuldrer let og er god til risotto. De har et højt indhold af antioxidanter. Vore brune ris er upolerede og sunde. Upolerede ris kan være spirede. De indeholder et maksimum af næringsstoffer. Vi producerer forskellige slags hvide ris: klæbrige og let smuldrende til pilaf. Vi har skabt mere end 20 nye rissorter. Vi er den førende virksomhed inden for skabelsen af nye rissorter i Rusland. Vi dyrker ris i frugtbare jorder i syden af Rusland og bruger 2-3 gange færre typer gødning end de største risproducerende lande. Det gør vores ris sundere. Vores hovedforretning er fødevarer - import-eksport og ENGROSSALG AF RIS. Vi beskæftiger os også med detailsalg. Vi eksporterer forskellige slags RISMEL fremstille af sorte ris, røde ris og brune ris. Rismel af sorte ris og røde ris er rige på antioxidanter gør dit bagværk til superfood.

 2. RISO NUVOLA SNC

  Italien

  Riso Nuvola blev oprettet i Castel D'Ario (MN), som er berømt for sin "Risotto alla Pilota, " med ideen om at sprede kendskabet til de lokale afgrøder. En bymæssig ris, der dyrkes, produceres og bearbejdes som tidligere, af Mantua landmændene, hvorefter de pakkes i sække og distribueres på det lokale rismarked: Riso Nuvola snc.

 3. IJOUDNET

  Tyrkiet

  ®iJoudNet شركة متخصصة فى مجال حلول الويب و التسويق الإلكتروني والتصميم مقرها الرئيسي في اسطنبول - تركيا .. اتخذنا المعايير القياسية العالمية منهجاً ودليلاً لإعتماد مواقعنا وبرمجياتنا ، وتقديم خدمات تصميم وتطوير وبرمجة مواقع الإنترنت ، و خدمات حجز الدومينات و استضافة المواقع ومتابعتها في محركات البحث SEO ، كما نوفر خدمات إدارة المواقع وصفحات التواصل الإجتماعي وبيع المتابعين لها ..

 4. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 5. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italien

 6. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrig

 7. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italien

 8. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet

 1. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italien

 2. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 3. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

 4. NUTRIBEM INDUSTRIA E COMERCIO DE GRÃOS E RAÇÕES LTDA

  Brasilien

 5. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italien

 6. MARIUS BRUN & FILS

  Frankrig

 7. HR ENTERPRISE

  Holland

 8. NOVARROZ - PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugal

 9. AGRASTAR MYANMAR CO., LTD

  Myanmar

 10. JISSER

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Ris - Import eksport

Antal resultater

407 Virksomheder