• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ris

Resultater for

Ris - Import eksport

 1. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 2. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Holland

  Flog Import & Export GMBH er specialiseret i engrossalg og levering af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til mange lande. Vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder inden for den globale forsyningskæde af eksport af råvarer. Vi gør brug af de mange handelsmuligheder i de europæiske lande, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. I modsætning til vores konkurrenter, forhandler vi populære indkøbs- og kosmetikprodukter som findes på hylderne i alle supermarkeder og leverandører. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter såsom: Drikkevarer og energidrikke, chokolade, kaffe, pulvermælk til babyer, bønner og korn, ris, sukker, træprodukter, friske grøntsager, korn, papir … Vi har opnået vores status takket være vores eksemplariske kundebevaring, hastighed og pålidelighed af forsyning, samt et omfattende løfte til de globale råvaremarkeder som er opnået gennem mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkevareprodukter over hele verden, samt gennem en kombination af en udvidelse af vores indflydelse på markederne i Asien. Vores ledelsesteam er ansvarlig for at opmuntre og bevare denne kultur gennem hele virksomheden, og arbejder sammen og kontinuerligt på dette arbejde. En grundlæggende baggrund for vores succes, er at udføre forretninger med integritet og høje etiske standarder, samt opmuntre til et arbejdsmiljø med respekt for alle medarbejdere. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. MN BROKER

  Frankrig

  MN Consulting er importør og distributør specialiseret i INDKØB OG RÅDGIVNING med direkte leverancer fra fabrikanter, producenter og forarbejdere af mange forskellige råvarer fra (Kina, Indien, Afrika…) VORES YDELSER: Vi besidder en ekspertise inden for lokal og international handel af landbrugsvarer, energiressourcer, udstyr og forbrugsvarer. Vores produktudvalg omfatter florentin-olie, raffineret solsikkeolie, raffineret sojaolie, raffineret majsolie, raffineret raps/canolaolie, raffineret palmeolie, olivenolie, cashewnødder, sheanødder, kakaosmør, sheasmør. Vi tilbyder desuden rådgivning til eksportører og internationale købere via MN Négoce for at ledsage disse i udviklingen af blomstrende virksomheder inden for international handel og handel med råvarer. Tøv ikke med at kontakte vores team!

 5. RESFOOD

  Rusland

  ResFOOD – den største producent og engrosvirksomhed af professionelle fødevareprodukter inden for ASIATISK CUISINE (JAPANSK, KOREANSK, KINESISK). HoReCa har været førende på markedet i Rusland siden 2010. Mere end 250 hovedprodukter: sushiris, tilberedt noritang, ingefær, saucer, sunde fødevarer osv. Garanteret tilgængelighed af produkter, vi har fødevarer med en høj og stabil kvalitet, til priser der vil overraske og imponere dig! Vi har vores eget fødevarelaboratorie, hvor vi skaber eksklusive opskrifter og konstant forbedrer kvaliteten og stabiliteten af vores produkter. Vi eksporterer til 11 lande i verden. Vi tilbereder maden sammen på vores kulinariske akademier, og viser dermed tydeligt forskellen på vores konkurrenter, og vi deler nye opskrifter med vores klienter. Vores team er professionelle inden for deres område. Vi har mere end 200 ansatte. Resfood har et omdømme som en ærlig og ansvarlig producent. Vi er klar til at levere den nødvendigt markedsføringsstøtte: træning af salgsteams, kampagnematerialer, prøver, mesterklasser.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Jagdamba Impex er et velkendt navn i landbrugsprodukterne. Vores vigtigste produkter er ris, sukker, majs, hirse, hvede osv Vi har vores eget kontraktlandbrug for at give kunden den bedste kvalitet og pris Vi tager os af vores ris, korn og korn lige fra dyrkning, pakning og levering ved vores kundedør Vi er i stand til at håndtere enhver mængde og levere leveringen i enhver havn i verden Vi leverer endda noget oliefrø, sesamfrø, jordnødder, solsikkefrø, hørfrø, saflorfrø, nigerfrø

 2. AGROVER SRL

  Italien

  Agrover srl startede i år 2000 i Lignana og er førende inden for bearbejdning og handel med alle slags rissorter. Agrover arbejder med store detailhandelskæder, fødevareindustrier, detailhandlere samt hotel- og restaurationsbranchen. Vi sælger også ris for tredjeparts varemærker. Produkterne kontrolleres af laboratoriepersonalet under alle produktionsfaser, fra råvarelevering til levering hos kunden.

 3. EXOTIC CITY

  Belgien

 4. SML IMPORT EXPORT

  Frankrig

 5. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrig

 1. ANAVITA NATURKOST GMBH

  Tyskland

 2. PRINCE DOSSOU

  Frankrig

 1. RISERIA PASINI SRL

  Italien

  La Riseria Pasini blev oprettet i 1948 i landsbyen Villa Garibaldi midt i rismarkerne i regionen Mantova. Takket være en række investeringer kan virksomheden i dag bearbejde alle de mest kendte rissorter (arborio, carnaroli, vialone nano, ribe, almindelig ris og thailandsk ris) og opnå et produkt af en meget høj kvalitet. Dens produktionskapacitet er på omkring 480.000 hkg paddyris om året. Risen kan pakkes i poser på mellem 1, 5 og 25 kg, vakuumpakkede poser på 1 kg , big bag eller læsset på tanke.

 2. ARATAY (IE ANDREEV VITALY VALERIEVICH)

  Rusland

  Vi er en producent og eksportør af ris fra Rusland: LANGKORNEDE RIS, RUNDKORNEDE RIS og RISMEL. Vores sorte ris og røde ris er velsmagende superfoods, smuldrer let og er god til risotto. De har et højt indhold af antioxidanter. Vore brune ris er upolerede og sunde. Upolerede ris kan være spirede. De indeholder et maksimum af næringsstoffer. Vi producerer forskellige slags hvide ris: klæbrige og let smuldrende til pilaf. Vi har skabt mere end 20 nye rissorter. Vi er den førende virksomhed inden for skabelsen af nye rissorter i Rusland. Vi dyrker ris i frugtbare jorder i syden af Rusland og bruger 2-3 gange færre typer gødning end de største risproducerende lande. Det gør vores ris sundere. Vores hovedforretning er fødevarer - import-eksport og ENGROSSALG AF RIS. Vi beskæftiger os også med detailsalg. Vi eksporterer forskellige slags RISMEL fremstille af sorte ris, røde ris og brune ris. Rismel af sorte ris og røde ris er rige på antioxidanter gør dit bagværk til superfood.

 3. RISO NUVOLA SNC

  Italien

  Riso Nuvola blev oprettet i Castel D'Ario (MN), som er berømt for sin "Risotto alla Pilota, " med ideen om at sprede kendskabet til de lokale afgrøder. En bymæssig ris, der dyrkes, produceres og bearbejdes som tidligere, af Mantua landmændene, hvorefter de pakkes i sække og distribueres på det lokale rismarked: Riso Nuvola snc.

 4. IJOUDNET

  Tyrkiet

  ®iJoudNet شركة متخصصة فى مجال حلول الويب و التسويق الإلكتروني والتصميم مقرها الرئيسي في اسطنبول - تركيا .. اتخذنا المعايير القياسية العالمية منهجاً ودليلاً لإعتماد مواقعنا وبرمجياتنا ، وتقديم خدمات تصميم وتطوير وبرمجة مواقع الإنترنت ، و خدمات حجز الدومينات و استضافة المواقع ومتابعتها في محركات البحث SEO ، كما نوفر خدمات إدارة المواقع وصفحات التواصل الإجتماعي وبيع المتابعين لها ..

 5. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 6. RISERIA RONCAIA ROMANO DI RONCAIA ROBERTO E PAOLO ANDREA SNC

  Italien

 7. TENUTA CASTELLO AZ. AGRICOLA

  Italien

 8. AYER TOHUMCULUK LTD.STI

  Tyrkiet

 1. RISO MARATELLI 1914 S.R.L.S.

  Italien

 2. GLORIA ALLÉLUIA IMPORT EXPORT SARL

  Benin

 3. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 4. NUTRIBEM INDUSTRIA E COMERCIO DE GRÃOS E RAÇÕES LTDA

  Brasilien

 5. CAM

  Brasilien

 6. FERRON GABRIELE E MAURIZIO S.R.L.

  Italien

 7. GLOBAL FOODS TRADING GMBH

  Tyskland

 8. ACME FOODSTUFF TRADING LLC

  Forenede Arabiske Emirater

 9. MARIUS BRUN & FILS

  Frankrig

 10. SCHEPENS & CO

  Belgien

Filtre

Resultater for

Ris - Import eksport

Antal resultater

412 virksomheder