• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal

Resultater for

Rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Med mere end 50 års erfaring tæller tandhjulsfabrikken Pritzwalk til de største, uafhængige producenter af tandhjul og fortandede aksler i Tyskland – en pålidelig partner, når det handler om individuelle løsninger og fortandingsartikler. Som underleverandør leverer vi allerede til renommerede kunder i forskellige brancher og eksporterer vores artikler til hele verden. Virksomheden investerer kontinuerligt i nye produktionsteknologier for at væres til fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også højkompleks og ekstremt krævende tandhjul. Derfor er tandhjulsfabrikken Pritzwalk med sine mere end 200 medarbejdere førende inden for produktionen af højpræcise tandhjul "Made in Germany". Fra råmaterialet til det færdige produkt er alle produktionsprocesser samlet under ét tag på et produktionsareal på 28.000 m². Vi producerer efter kundernes tegninger. Vi har to 2 egne hærderier med efterfølgende afskrækkelse i polymerbad eller i olie. På grund af vores store udendørs areal kan vi opbevare råmateriale. Vores indkøbsafdeling kan overtage anskaffelsen af råmaterialer for dig. Selvfølgelig kan kunder også vælge at stille materiale til disposition og selv levere deres materiale. Opbevaring og forsyning med forråd af færdigvarer i vores lagerhal er også mulig. Således kan vi tilbyde dig vores samarbejde som udvidet arbejdsplads og glæder os til den første samtale med dig.

 2. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, drivaksler, drivaksler med gear, lasersvejsning, og Landevejstransport brancherne. Den er baseret i Grävenwiesbach, Tyskland.

 3. LABORATOIRE ACI

  Frankrig

  LABORATOIRES ACI, der blev etableret i 1974, beskæftiger sig med: formuleringen, design og distribution af kemiske og økologiske produkter samt løsninger inden for hygiejne, industriel vedligeholdelse og overfladebehandlinger. Vi har tre fokusområder: Forskning i og design af produkter i vores laboratorier, fabrikation, distribution i Frankrig, med et eksklusivt netværk af salgsrepræsentanter, der er uddannet på højeste niveau internt i virksomheden, distribution i tredive lande, af AIT Laboratories International, gennem et netværk af enedistributører. Vores udvalg på 200 produkter er opdelt i seks kategorier: Hygiejne, desinfektion, sanitet, vandrensning, affedtning og kemisk overfladebehandling, belægning af overflader, diverse vedligeholdelse og behandling af mørtel

 4. MICROSEMI

  Frankrig

  MICROSEMI, som har været specialiseret i rengøring med ultralyd siden 1985, tilbyder komplette tekniske løsninger i overensstemmelse med jeres behov og budget. Kontakt os vedrørende alle typer problemer inden for rengøring, som I måtte støde på inden for rammerne af jeres aktivitet, vi kan hjælpe jer. Vi kan iværksætte rengøringstests af alle typer fabrikations- og vedligeholdelsesdele i vores laboratorium. Derefter finder vi sammen det udstyr, som passer bedst til jeres situation: monokar med ultralyd, komplette linjer, ultralydsanlæg til nedsænkning, skræddersyede løsninger osv. I kan ligeledes betro os jeres dele til rengøring. Takket være vores omfattende udstyr (ultralydmaskiner, vaskekabiner med stænkning, vakuumtøreapparater, partielkontrol osv.) tilbyder vi komplekse og varierede serviceydelser, som fritager jer for arbejdet.

 5. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanien

  Vaskemaskiner til industridele og rensningsanlæg til metaldele. Med over 50 års erfaring i design og fremstilling af industrielle vaskemaskiner til forbehandling af metaloverflader, uddanner Hydroresa, S.L. sine medarbejdere, så de altid reagerer bedre på kundernes behov. Vask og affedtning af dele med spray, varme eller kolde, biologisk nedbrydelige vaskemidler med en alkalisk, sur eller neutral pH-værdi. industrielle vaskemaskiner Baufor.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italien

  Virksomheden G.M.A. PULITURA METALLI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, maskiner til metalarbejde, slibemaskiner til metal, og Polering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vito D'asio, Italien.

 2. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstil - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Affedtning - stål og materialer, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, spray, Sandblæsning, underleverance, Affedtning - stål og materialer, og Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 3. PROTEC TRADING GMBH

  Østrig

  Virksomheden PROTEC TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Elektrosvejsning - udstyr og materiel, Svejsning, lodning og slaglodning - udstyr og materiel, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og Elektrosvejsning - udstyr og materiel brancherne. Den er baseret i Salzburg, Østrig.

 4. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Østrig

  Virksomheden METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Økologiske rengøringsprodukter, vask facader, rustbestandigt, Økologiske rengøringsprodukter, og klude til rengøring brancherne. Den er baseret i Biedermannsdorf, Østrig.

 5. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Suzhou, Kina.

 1. COUGARTRON

  Danmark

  Virksomheden COUGARTRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Herlev, Danmark.

 2. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanien

  Virksomheden LEVALIM SERVICIOS SLU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøringsfirmaer branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, industriel rengøring, rengøringsvirksomheder, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og restaurering af facader brancherne. Den er baseret i Novelda, Spanien.

 1. ADEFY

  Frankrig

  Virksomheden ADEFY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og økologiske maling- og lakfjernere brancherne. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 2. SINAPTEC

  Frankrig

  Virksomheden SINAPTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Fristråleblæsningsudstyr, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Fristråleblæsningsudstyr, rensningsapparater med ultralyd, og sonotroder brancherne. Den er baseret i Lezennes, Frankrig.

 3. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanien

  Virksomheden EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS, er en Distributør, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Sant Cugat, Spanien.

 4. KSP MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden KSP MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Industriel rengøring - maskiner, Industriel rengøring - maskiner, og vask af dele brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Foldning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Nesselwang, Tyskland.

 6. AQUILA CONCEPT

  Frankrig

  Virksomheden AQUILA CONCEPT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rengøring, industriel, Dekapering (metaller) - maskiner, bejsning rustfrit stål, Rengøring, industriel, og rensning af træstrukturer brancherne. Den er baseret i Seclin, Frankrig.

 7. CVNINUSTRIES

  Belgien

  Virksomheden CVNINUSTRIES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Aalter, Belgien.

 8. POLYLASE

  Frankrig

  Virksomheden POLYLASE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Skuring - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, rensning, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Limoges, Frankrig.

 1. PERO FRANCE SARL

  Frankrig

  Virksomheden PERO FRANCE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Courtaboeuf Cedex, Frankrig.

 2. GALVA HILD

  Frankrig

  Virksomheden GALVA HILD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Galvanisering - stål og metaller, galvanisering, og Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Jebsheim, Frankrig.

 3. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Gummiprodukter, Fotografi- og filmlaboratorier - udstyr, Urmageri, Prøvningsudstyr, Gummiprodukter, Fotografi- og filmlaboratorier - udstyr, Urmageri, og Prøvningsudstyr brancherne. Den er baseret i Passau, Tyskland.

 4. ADC DUMOULIN

  Frankrig

  Virksomheden ADC DUMOULIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den er baseret i Lesquin, Frankrig.

 5. DREUMEX

  Frankrig

  Virksomheden DREUMEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, Håndklæde- og sæbeautomater, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen, Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og Håndklæde- og sæbeautomater brancherne. Den er baseret i St Gregoire, Frankrig.

 6. SINEA SARL

  Frankrig

  Virksomheden SINEA SARL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industriel rengøring - maskiner branchen. Den opererer også inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal, og Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal brancherne. Den er baseret i Florange, Frankrig.

 7. SN DECAP59

  Frankrig

  Virksomheden SN DECAP59, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for hærdning med metalkorn brancherne. Den er baseret i Trith Saint Leger, Frankrig.

 8. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Italien

  Virksomheden POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Polering - stål og metaller, og Polering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Vignate, Italien.

 9. ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH)

  Belgien

  Virksomheden ACR (ALL CHEMICALS RESEARCH), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Brevpapir, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Brevpapir, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 10. INTENSE CLEAN

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INTENSE CLEAN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rengøring, polering, hærdning, rensning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for rengøring, og industrivask brancherne. Den er baseret i 14 Westerdale, Lu4 9ya, Luton, United Kingdom, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis