• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal

Resultater for

Rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi ser os selv som et udvidet arbejdsbord, vi er en maskinteknisk leverandør såvel som en leverandør til industrien, der har brug for individuelle transmissionsdele. Kunderne kommer fra marine, jernbane, vindkraft, specialgear/specialgear og anlægskonstruktion. Vores virksomhed investerer løbende i nye produktionsteknologier for at være forberedt på fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også meget komplekse og ekstremt krævende gear og aksler samt ringgear (også tunge maskiner! ). Derfor er ZWP med mere end 200 ansatte førende inden for fremstilling af højpræcisionsprodukter "Made in Germany". Uanset lange leveringsruter fra for eksempel Asien, betragtes vi som en pålidelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for gearteknologi, hoveddrev, maskinelementer, skibsgear, store gear, mineteknologi, gearproduktion generelt, tandaksler for kendte virksomheder og vi tilbyder dig også det strategiske partnerskab som en pålidelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter påtager vi os allerede outsourcing af produktionsvirksomheder. Det er ikke ualmindeligt, at vi er en strategisk leverandør til vindmøller, vandkraftværker, gaskompression eller centrale transmissionsdele. For eksempel bruges vores produkter også til jernbanegear, planetgear, marinedrev, industrigear og kronede gearkoblinger mv.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. MICROSEMI

  Frankrig

  MICROSEMI, som har været specialiseret i rengøring med ultralyd siden 1985, tilbyder komplette tekniske løsninger i overensstemmelse med jeres behov og budget. Kontakt os vedrørende alle typer problemer inden for rengøring, som I måtte støde på inden for rammerne af jeres aktivitet, vi kan hjælpe jer. Vi kan iværksætte rengøringstests af alle typer fabrikations- og vedligeholdelsesdele i vores laboratorium. Derefter finder vi sammen det udstyr, som passer bedst til jeres situation: monokar med ultralyd, komplette linjer, ultralydsanlæg til nedsænkning, skræddersyede løsninger osv. I kan ligeledes betro os jeres dele til rengøring. Takket være vores omfattende udstyr (ultralydmaskiner, vaskekabiner med stænkning, vakuumtøreapparater, partielkontrol osv.) tilbyder vi komplekse og varierede serviceydelser, som fritager jer for arbejdet.

 4. LABORATOIRE ACI

  Frankrig

  LABORATOIRES ACI, der blev etableret i 1974, beskæftiger sig med: formuleringen, design og distribution af kemiske og økologiske produkter samt løsninger inden for hygiejne, industriel vedligeholdelse og overfladebehandlinger. Vi har tre fokusområder: Forskning i og design af produkter i vores laboratorier, fabrikation, distribution i Frankrig, med et eksklusivt netværk af salgsrepræsentanter, der er uddannet på højeste niveau internt i virksomheden, distribution i tredive lande, af AIT Laboratories International, gennem et netværk af enedistributører. Vores udvalg på 200 produkter er opdelt i seks kategorier: Hygiejne, desinfektion, sanitet, vandrensning, affedtning og kemisk overfladebehandling, belægning af overflader, diverse vedligeholdelse og behandling af mørtel

 5. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanien

  Vaskemaskiner til industridele og rensningsanlæg til metaldele. Med over 50 års erfaring i design og fremstilling af industrielle vaskemaskiner til forbehandling af metaloverflader, uddanner Hydroresa, S.L. sine medarbejdere, så de altid reagerer bedre på kundernes behov. Vask og affedtning af dele med spray, varme eller kolde, biologisk nedbrydelige vaskemidler med en alkalisk, sur eller neutral pH-værdi. industrielle vaskemaskiner Baufor.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italien

 2. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Tyskland

 3. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Østrig

 4. PROTEC TRADING GMBH

  Østrig

 5. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  Kina

 1. KSP MACHINE

  Tyrkiet

 2. AERO-NOV EQUIPEMENTS AÉROGOMMAGE

  Frankrig

 3. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanien

 4. SINAPTEC

  Frankrig

 5. COUGARTRON

  Danmark

 6. PERO FRANCE SARL

  Frankrig

 7. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 8. CENTRE DE DECAPAGE

  Frankrig

 9. ADEFY

  Frankrig

 10. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanien

 1. TTC TOUS TRAVAUX DE DÉCAPAGE

  Frankrig

 2. AQUILA CONCEPT

  Frankrig

 3. DREUMEX

  Frankrig

 4. GALVA HILD

  Frankrig

 5. CVNINUSTRIES

  Belgien

 6. EBM DESIGN EXCLUSIVE BRILLENMODE GMBH

  Tyskland

 7. ALPHA DECAPAGE

  Frankrig

 8. ADMS

  Frankrig

 9. SINEA SARL

  Frankrig

 10. INTENSE CLEAN

  Det Forenede Kongerige