• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal

Resultater for

Rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som et udvidet arbejdsbord, vi er en maskinteknisk leverandør såvel som en leverandør til industrien, der har brug for individuelle transmissionsdele. Kunderne kommer fra marine, jernbane, vindkraft, specialgear/specialgear og anlægskonstruktion. Vores virksomhed investerer løbende i nye produktionsteknologier for at være forberedt på fremtidige udfordringer. Vi realiserer standardiserede, men også meget komplekse og ekstremt krævende gear og aksler samt ringgear (også tunge maskiner! ). Derfor er ZWP med mere end 200 ansatte førende inden for fremstilling af højpræcisionsprodukter "Made in Germany". Uanset lange leveringsruter fra for eksempel Asien, betragtes vi som en pålidelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for gearteknologi, hoveddrev, maskinelementer, skibsgear, store gear, mineteknologi, gearproduktion generelt, tandaksler for kendte virksomheder og vi tilbyder dig også det strategiske partnerskab som en pålidelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter påtager vi os allerede outsourcing af produktionsvirksomheder. Det er ikke ualmindeligt, at vi er en strategisk leverandør til vindmøller, vandkraftværker, gaskompression eller centrale transmissionsdele. For eksempel bruges vores produkter også til jernbanegear, planetgear, marinedrev, industrigear og kronede gearkoblinger mv.

  Alle produkter for "rengøring- polering- hærdning- rensning af stål og metal"

 2. GRÜNEWALD FEINMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. LABORATOIRE ACI

  Frankrig

  LABORATOIRES ACI, der blev etableret i 1974, beskæftiger sig med: formuleringen, design og distribution af kemiske og økologiske produkter samt løsninger inden for hygiejne, industriel vedligeholdelse og overfladebehandlinger. Vi har tre fokusområder: Forskning i og design af produkter i vores laboratorier, fabrikation, distribution i Frankrig, med et eksklusivt netværk af salgsrepræsentanter, der er uddannet på højeste niveau internt i virksomheden, distribution i tredive lande, af AIT Laboratories International, gennem et netværk af enedistributører. Vores udvalg på 200 produkter er opdelt i seks kategorier: Hygiejne, desinfektion, sanitet, vandrensning, affedtning og kemisk overfladebehandling, belægning af overflader, diverse vedligeholdelse og behandling af mørtel

 4. LAVADORAS INDUSTRIALES BAUFOR - HYDRORESA

  Spanien

  Vaskemaskiner til industridele og rensningsanlæg til metaldele. Med over 50 års erfaring i design og fremstilling af industrielle vaskemaskiner til forbehandling af metaloverflader, uddanner Hydroresa, S.L. sine medarbejdere, så de altid reagerer bedre på kundernes behov. Vask og affedtning af dele med spray, varme eller kolde, biologisk nedbrydelige vaskemidler med en alkalisk, sur eller neutral pH-værdi. industrielle vaskemaskiner Baufor.

 5. G.M.A. PULITURA METALLI

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WEITMANN & KONRAD GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. PROTEC TRADING GMBH

  Østrig

 3. METURGEN INDUSTRIECHEMIE UND SERVICE GMBH

  Østrig

 4. SUZHOU GANG JIE COLOR PLATE CO.,LTD

  Kina

 5. AERO-NOV EQUIPEMENTS AÉROGOMMAGE

  Frankrig

 1. ADEFY

  Frankrig

 2. CENTRE DE DECAPAGE

  Frankrig

 1. GB STAHL + BLECH GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. EDELTEC - LIMPIEZA POR ULTRASONIDOS

  Spanien

 3. PERO FRANCE SARL

  Frankrig

 4. KSP MACHINE

  Tyrkiet

 5. COUGARTRON

  Danmark

 6. SINAPTEC

  Frankrig

 7. LEVALIM SERVICIOS SLU

  Spanien

 8. CVNINUSTRIES

  Belgien

 1. ADMS

  Frankrig

 2. ALPHA DECAPAGE

  Frankrig

 3. GALVA HILD

  Frankrig

 4. TTC TOUS TRAVAUX DE DÉCAPAGE

  Frankrig

 5. SN DECAP59

  Frankrig

 6. POZZATO LEONARDO POLISHING AND CALENDERING METALS

  Italien

 7. INTENSE CLEAN

  Det Forenede Kongerige

 8. YENITEK CORPORATE GROUP

  Tyrkiet

 9. POLYLASE

  Frankrig

 10. SINEA SARL

  Frankrig