• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ravioli

Resultater for

Ravioli - Import eksport

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Groupe Rivière, der i tre generationer har haft fast lokalt fodfæste i Sydfrankrig, skaber og fremstiller lækre og innovative færdigretter ud fra traditionelle franske opskrifter. Alle opskrifter er med naturlige ingredienser og uden farvestoffer, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer. Groupe Rivière er engageret i produkternes kvalitet og har forpligtet sig til en CSR-tilgang. Maison Rivière promoverer traditionelle, franske opskrifter og færdigretter fra Sydvestfankrig indeholdende kød. Med Mets de Provence får du solskin på tallerkenen og hjælp til madlavningen med krydderier, smøreprodukter til forretten og færdigretter med provencalske grøntsager. Aroma One består af en række puréer med urter og krydderier på tube, der gør madlavningen mere praktisk og smagfuld. Med Solvia kommer dine smagsløg og alle fem sanser på en rejse til udlandet med krydderier, saucer og økologiske grøntsagsretter. Vores engagementer for produktkvalitet: - Fremstiller i Frankrig - Kød og grøntsager fra Frankrig - Opskrifter clean label og næringsmæssigt afbalancerede - SMV-mærkning+ produktionsafdelinger (CSR) - Effektivt produktionsudstyr og certificeringer fra anerkendte internationale mærker (IFS, BRC, Bio)

 2. SAS PINJA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAS PINJA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for fødevarer dypfrosne - produktion, og asiatiske køkkener brancherne. Den er baseret i Grigny, Frankrig.

 3. RIGHETTI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIGHETTI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den er baseret i Mühlheim, Tyskland.

 4. LA PASTA DI CASA ISOARDI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA PASTA DI CASA ISOARDI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for dybfrosset pasta, dybfrosset fyldt pasta, dybfrosne fødevarer, og ravioli brancherne. Den er baseret i Caraglio, Italien.

 5. FOOD VALLEY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden FOOD VALLEY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, Tortellini, frisk pasta med græskar, og tortelli brancherne. Den er baseret i Collecchio, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PASTA DI MONACO GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PASTA DI MONACO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for frisk fuldkornspasta, og garganelli med æg brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 2. PASTIFICIO FRANCESCHI

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO FRANCESCHI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for fyldt frisk pasta, frisk pasta, og frisk "hjemmelavet" pasta brancherne. Den er baseret i Viareggio, Italien.

 3. AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN

  Schweiz

  Virksomheden AEMISEGGER HAUSMACHER-TEIGWAREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den er baseret i St. Gallen, Schweiz.

 4. PASTAS DI CARLO S.L.

  Spanien

  Virksomheden PASTAS DI CARLO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, fødevarer dypfrosne - produktion, distribution fødevaresektor, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Pontevedra, Spanien.

 5. MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL

  Marokko

  Virksomheden MAGHREB BUSINESS AND TRADE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for gastronomi, og saucer brancherne. Den er baseret i Marrakech, Marokko.

 1. MOSNA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden MOSNA GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for Pasta, Tortellini, Pasta, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 2. PASTÉ SRL

  Italien

  Virksomheden PASTÉ SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Ravioli, og frisk pasta brancherne. Den er baseret i Bra, Italien.

 1. ZINI ALIMENTARI SPA

  Italien

  Virksomheden ZINI ALIMENTARI SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for dybfrosset fyldt pasta, og fyldt frisk pasta brancherne. Den er baseret i Cesano Boscone, Italien.

 2. PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO DLA VECIA BULAGNA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, frisk pasta, frisk "hjemmelavet" pasta, og Ravioli brancherne. Den er baseret i Zoppola, Italien.

 3. EGYPTIAN SAUDI COMPANY

  Ægypten

  Virksomheden EGYPTIAN SAUDI COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den er baseret i Albhera, Ægypten.

 4. PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO

  Italien

  Virksomheden PUNTO E PASTA - LA CASA DEL RAVIOLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, traditionelt bagværk, og Ravioli brancherne. Den er baseret i Maratea, Italien.

 5. STREET FOOD

  Italien

  Virksomheden STREET FOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ravioli branchen. Den opererer også inden for Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset, frisk "hjemmelavet" pasta, fyldt frisk pasta, og Restauranter, cateringfirmaer og mad ud af huset brancherne. Den er baseret i Marsala, Italien.

 6. LA LANTERNA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden LA LANTERNA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 7. TUGO FOOD SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TUGO FOOD SYSTEMS, er en Detailsalg, der opererer inden for Ravioli branchen. Den er baseret i Banbury, Det Forenede Kongerige.

 8. F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden F.I.R.M.A. ITALIA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i MUGGIO', Italien.

 1. ARTE & PASTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ARTE & PASTA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Boscoreale, Italien.

 2. PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO ANTONIO PALLANTE S.R.L., der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Capodrise, Italien.

 3. PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C.

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO OSSOLANO S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Malesco, Italien.

 4. PASTIFICIO NOVELLA

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO NOVELLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Sori, Italien.

 5. PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO ARTIGIANO VINCENZA MURA, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Cagliari, Italien.

 6. NONNA ANGELA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NONNA ANGELA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Cassola, Italien.

 7. PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A.

  Italien

  Virksomheden PASTIFICIO PASTA FRESCA DI BASTARDI A., der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Palomonte, Italien.

 8. PASTA FRESCA 3G DI GALANTI PATRIZIO C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden PASTA FRESCA 3G DI GALANTI PATRIZIO C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Misano Adriatico, Italien.

 9. L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA

  Italien

  Virksomheden L'ANGOLO DELLE DELIZIE DI VIVIANI SANDRA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Cortemaggiore, Italien.

 10. MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C.

  Italien

  Virksomheden MARTELLI F.LLI MARIO DINO & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Ravioli, Tortellini, Ravioli, og Tortellini brancherne. Den er baseret i Casciana Terme Lari, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis