• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • radiologiudstyr

Resultater for

Radiologiudstyr - Import eksport

 1. BALTEAU NON DESTRUCTIVE TESTING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Balteau NDT startede i Belgien i 1906. Vores hovedaktivitet var i starten transformatorer, men vi har nu hovedsageligt været specialiseret i røntgenstråler siden 1932. Balteau har år efter år styrket sin position på markedet for ny teknologi og har dannet grundlaget for de fleste teknologier inden for røntgenstråler. Balteau var dermed den første virksomhed, der producerede røntgenapparater på 200, 300 og 400 kV. Balteaus bidrag til industrien i dag er vores vision og vores produkter, der fokuserer på beskyttelse af både brugeren og miljøet.. Balteau er nemlig dybt engageret i miljøet og anvender altid de nyeste materialer og teknologier for at sikre, at slutproduktet bliver effektivt og dermed mere miljørigtigt. Hvad angår service og reservedele, garanterer Balteau en konstant og fremragende service under hele produktets levetid.

 2. IDEALEX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  IDEALEX har i 30 år designet og forhandlet løsninger til strålingsbeskyttelse, der kan nedsætte strålingsrisici og kontaminering for enkeltpersoner og anlæg. IDEALEX har udviklet løsninger inden for sikker håndtering i kontrollerede områder: Strålingsbeskyttelse, fjernstyrede tænger, kommunikationssystem VOKKERO, handskebokse, komponenter til BAG og hot cell, varmeforseglere og støvsugere til kontrolleret område.

 3. REX MED SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden REX MED SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for diagnosticeret radiologi brancherne. Den er baseret i Warsaw, Polen.

 4. FLUXANA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FLUXANA GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den er baseret i Bedburg-Hau, Tyskland.

 5. PRIMAX

  Frankrig

  Virksomheden PRIMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, Radiologiudstyr og -instrumenter, digital radiologi, og radiologi og radioterapi brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. P.L.H. MEDICAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden P.L.H. MEDICAL LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, videnskabeligt, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Watford, Det Forenede Kongerige.

 2. BEMA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BEMA GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicin og kirurgi - apparater og udstyr branchen. Den opererer også inden for Medicinske og kirurgiske instrumenter, Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber, Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, Radiologiudstyr, Medicinske og kirurgiske instrumenter, Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber, Tandlægevirksomhed - udstyr og instrumenter, og Radiologiudstyr brancherne. Den er baseret i Peißenberg, Tyskland.

 3. X-RIS

  Belgien

  Virksomheden X-RIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, industrielt, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr, industrielt, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Ans, Belgien.

 4. EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EUMEX INSTRUMENTEBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Køretøj - Telematik branchen. Den opererer også inden for Optiske instrumenter, Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, Radiologiudstyr, Optiske instrumenter, Signalering - systemer og installationer, Radar- og radionavigeringsudstyr, og Radiologiudstyr brancherne. Den er baseret i Heidenrod, Tyskland.

 5. STEPHANIX

  Frankrig

  Virksomheden STEPHANIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for mobilt røntgenapparat, standard røntgenborde, Kirurgisk bue med plan sensor, og Fjernstyret bord til digital radiologi brancherne. Den er baseret i La Ricamarie, Frankrig.

 1. VERACHTERT DIGITAL

  Belgien

  Virksomheden VERACHTERT DIGITAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, og Radiologiudstyr og -instrumenter brancherne. Den er baseret i Deurne, Belgien.

 2. ILE MEDICAL

  Italien

  Virksomheden ILE MEDICAL, der opererer inden for Radiologi - film og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, elektriske apparater til sundhedssektoren, udstyr til diagnose, og Radiologiudstyr brancherne. Den er baseret i Oristano (OR), Italien.

 1. BISECCO SRL

  Italien

  Virksomheden BISECCO SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Autoklaver branchen. Den opererer også inden for Elektromedicin - apparater og udstyr, Tandlægevirksomhed - instrumenter, Radiologiudstyr, tandlæger, Elektromedicin - apparater og udstyr, Tandlægevirksomhed - instrumenter, og Radiologiudstyr brancherne. Den er baseret i Este, Italien.

 2. SATAMONI MEDICAL SUPPLIES

  Holland

  Virksomheden SATAMONI MEDICAL SUPPLIES, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - medicinsk og kirurgisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologi - film og tilbehør, Radiologiudstyr, medicinalfilm, Radiologi - film og tilbehør, og Radiologiudstyr brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 3. CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO

  Spanien

  Virksomheden CENTRO TECNOLÓGICO MÉDICO, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den er baseret i Almería, Spanien.

 4. MABROUR-MED

  Marokko

  Virksomheden MABROUR-MED, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for radiologiske apparater, ekkograficenter, maskiner til mammografi, og tma adaptorer til scanner brancherne. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 5. RADIOMATIX

  Belgien

  Virksomheden RADIOMATIX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for diagnosticeret radiologi, og radiologi og radioterapi brancherne. Den er baseret i Brussels, Belgien.

 6. I.A.E. S.P.A.

  Italien

  Virksomheden I.A.E. S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Cormano, Italien.

 7. ITECO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITECO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber, Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, og Lægevidenskab og kirurgi - artikler og redskaber brancherne. Den er baseret i Castel Bolognese, Italien.

 8. STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden STUDIO RADIOLOGICO VITERBO - DI CARLO S.R.L., der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Castellana Grotte, Italien.

 1. SO.FI.MED. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SO.FI.MED. S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sikkerhedsudstyr, arbejdsmiljø branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, Kvalitetskontrol og -certificering, Radiologiudstyr, og Kvalitetskontrol og -certificering brancherne. Den er baseret i Taranto, Italien.

 2. ITALRAY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ITALRAY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Scandicci, Italien.

 3. DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE

  Spanien

  Virksomheden DIRECT DIAGNOSTIC ALLIANCE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for diagnosticeret radiologi, og radiologer brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 4. IDEVET

  Frankrig

  Virksomheden IDEVET, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr og -instrumenter brancherne. Den er baseret i Nimes, Frankrig.

 5. DENTALRAD S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DENTALRAD S.R.L., der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Treviso, Italien.

 6. DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT

  Østrig

  Virksomheden DIAGNOSEZENTRUM DONAUSTADT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for røntgen, og mammografi brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 7. BMI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BMI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Curno, Italien.

 8. EUROCHIMICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden EUROCHIMICA S.R.L., der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr og -instrumenter, Radiologiudstyr, videnskabeligt, Radiologiudstyr og -instrumenter, og Radiologiudstyr, videnskabeligt brancherne. Den er baseret i Acireale, Italien.

 9. MEDICAL IMAGING RESOURCES

  Forenede Stater

  Virksomheden MEDICAL IMAGING RESOURCES, er en Distributør, der opererer inden for Radiologiudstyr branchen. Den er baseret i Ann Arbor, Forenede Stater.

 10. NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S

  Danmark

  Virksomheden NRT, NORDISK ROENTGEN TEKNIK A/S, er en Engrossalg, der opererer inden for Medicinske og kirurgiske instrumenter branchen. Den opererer også inden for Radiologiudstyr, Medicinsk og kirurgisk optik - instrumenter, Radiologiudstyr, og Medicinsk og kirurgisk optik - instrumenter brancherne. Den er baseret i Hasselager, Danmark.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis