• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • radiallejer

Resultater for

Radiallejer - Import eksport

 1. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Over 86 års tradition og innovation har gjort ASKUBAL til et prægende brand. I nu fjerde generation er den ejerledede familievirksomhed optimalt forberedt til fremtiden. Vores firmafilosofi er baseret på 3 søjler: REALISERING AF HØJ PRODUKTKVALITET, KUNDESPECIFIKKE KRAV OG HURTIG, GLOBAL DISTRIBUTION. Vores eget mål er at levere toppræstationer på alle områder. Med den fleksible produktion på afdelingen i Stuttgart kan vi, ud over fremstillingen af over 6000 standardudførelser, også tilbyde fremstilling af kundespecifikke specialdele og "Just-in-Time". Grundlaget for denne succes er årtiers erfaring i vores udviklingsafdeling, der har et tæt samarbejde med nationale forskningsinstitutioner. Herunder har sikkerheden for menneske og miljø altid højeste prioritet for os. Vores målsætning: At give en så vidt muligt intakt økologisk, social og økonomisk virksomhed til de fremtidige generationer.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Virksomhederne i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik und LHG Gleitlagerkomponenten har i 40 år beskæftiget sig med udvikling, produktion og salg af glidelejer- og -komponenter.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. NORMTEILE LEINIGEN GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vind tid og rentabilitet: Med vores hjælp. LEINIGEN er din grossist og systemudbyder for C-dele, normdele, betjenings- og maskinelementer samt moduler, når det gælder fremstilling af maskiner og anlæg. Vi rekvirerer hos alle kendte producenter og udbydere på markedet. Til fordel for dig! Knowhow for øget effektivitet til gavn for din konkurrenceevne. Vores selvforståelse er baseret på vores tværfaglige kompetencer inden for maskinfremstilling og i tilstødende industrigrene samt på vores markedskendskab og den kundeorienterede udformning af forretningsprocesser. Via en konsekvent og løsningsorienteret handlemåde kan vi skabe merværdi for vores kunder ved at reducere omkostninger og ressourceforbrug.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. TRANSCERAM GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fremstilling af hårdmetalformdele & eroderingsblokke – også korrosionsbestandige, hårdmetalemner & halvfabrikata; Fremstilling af tegningsdele af hårdmetal, siliciumcarbid og andre tekniske keramiske materialer efter kundens retningslinjer; Sliddele af hårdmetal & teknisk keramik til pumper (glideringe, glidelejer, krymperinge, ventiler, stempler etc.) efter tegning; Metal-keramik-komponenter & gennemføringer (salg), portefølje materialer: Hårdmetal (wolframkarbid); Hårmetal, korrosionsfrit; Siliciumkarbid (SSiC & SiSiC); Zirkonoxid (ZrO2); Siliciumnitrid (Si3N4); Aluminiumoxid (Al2O3); Metalimprægneret grafit, præcisionssliberi for hårde materialer og hårde belægninger; Flad-, kryds-, rund- og koordinatslibning, fladlapning og honing & polering; Sammenføjningsteknikker: Krympning, lodning, klæbning. Vores produkter: Keramik til tekniske anvendelser, højtydende keramiske materialer, keramiske glidelejer, hårdmetalsliddele til maskiner, hårdmetalemner, keramiske glideringe

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CASPAR GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Caspar Gleitlager er den førende tyske producent af specielle glidelejer. Vi kan fremstille kundespecifikke glidelejer fremstillet af alle almindelige materialer inden for korte produktionstider. Hver gang et standardprodukt eller katalogvare ikke opfylder dine krav, er vi der for dig. Stor fordel for dig som kunde: - motiveret team - vi er der for dig. - Vores egen produktion - dette er den eneste måde, vi kan levere førsteklasses kvalitet på kort tid - Moderne maskiner - højt kvalificerede medarbejdere og moderne maskiner, der er til for at hjælpe dig med dine ønsker - Standarddele fås også på lager. Brug af synergier - samling af kompetencer. For at udvide vores produktportefølje på den bedste måde, arbejder vi sammen med Poggi transmissioni meccaniche fra Italien. Vi sælger tandremme og skiver, kileremme og skiver, koniske tandhjul og andre drivkomponenter. Specielle komponenter såsom tandremme er også tilgængelige og kan tilbydes.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Foruden en nyproduktion og regenerering af glidelejer og komponenter, tilbyder vi også hele samlinger eller specielle løsninger. Hos os er dine lejer i gode hænder. Vi er stolte af, at kunne tælle et stort antal kendte virksomheder fra en lang række industrier blandt vores kunder, og til at designe, konstruere og fremstille glidelejer i høj kvalitet i overensstemmelse med deres særlige krav. Vi er gentagne gange certificeret af DNV i overensstemmelse med EN ISO 9001: 2008, og er også revideret af nøglekunder. Som medlem af DGzfP er vi også involveret i forskning og udvikling af nye ikke-destruktive testmetoder. Sammen med KST GmbH i Berlin og TKG GmbH i Görlitz udgør Gleitlagertechnik Essen GmbH en stærk gruppe af virksomheder. Kombinationen af disse tre virksomheders forskellige færdigheder og prioriteringer, giver os mulighed for at tilbyde dig skræddersyede løsninger, så vi kan reagere mere fleksibelt og præcist

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GGB

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  GGB hjælper med at skabe en verden af bevægelse med minimalt friktionstab gennem glidelejer og overfladeteknologier. Med forsknings- og udviklings-, test- og produktionsanlæg i USA, Tyskland, Frankrig, Brasilien, Slovakiet og Kina arbejder GGB tæt sammen med kunder over hele verden, for at producere kundespecifikke tribologiske designløsninger, der er effektive og miljøkompatible. GGB ingeniørerne deler deres ekspertise og lidenskab for tribologi med en række industrier, herunder bilindustrien, rumfartsindustrien og industriel fremstillingsindustri. For yderligere informationer om GGB overfladetribologi, gå til www.ggbearings.com. GGB er en virksomhed under EnPro Industries (NYSE: NPO).

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Firmaet SL Gleitlagertechnik GmbH arbejder med udvikling, konstruktion, rådgivning og salg af selvsmørende, vedligeholdelsesfrie glidelejer af metal, metallegeringer, sintermetal-legeringer, plast og kombinationer af disse materialer. Virksomhedens produktsortiment rækker fra traditionelle glidelejer på basis af bronze med smøremiddel-depoter og mange forskellige kombinationer af smøremidler, alt efter anvendelsesbetingelser, til nyudviklede produkter med 99, 9% meget ren og kemisk neutral grafit for at udelukke elektrolytisk korrosion. Firmaet SL Gleitlagertechnik GmbH leverer verden over, og mere end 60% af produktionen eksporteres. Specialprodukter er glidelejer af meget ren nikkel med tørt smøremiddel til den kemiske industri til brug i aggressive medier og ved radioaktivitet samt højtemperatur-glidelejer, som under bestemte driftsbetingelser anvendes ved temperaturer op til 850° C.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. IGUS® GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KS GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. SINTERSHOP

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. HANS SAURER KUGELLAGER AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 8. GEHRIG BEARINGS E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 10. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 1. CSB GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. SIKLA AUSTRIA GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by Europages badge
 3. LBI GUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. SAMR

  Frankrig

  SAMR er specialist i lejepander til glidelejer. Vi fremstiller lejepander, bøsninger, slidesko, glidelejer og alle friktionsdele til glatlejer i bi- og trimetalmaterialer. Vi tilbyder også vores vedligeholdelseservice og vedligeholdelse af glidelejer. Vi har teknologien til udboring med simpel eller kompleks, fast eller variabel geometri. SAMR er et selvstændigt, integreret produktionssted.

 10. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH er leverandør inden for værktøjsmaskinkonstruktion, specialmaskinkonstruktion, elmotorkonstruktion samt måle- og reguleringsteknologi, luftfartteknologi og istandsættelsesteknik, linearføring og spaltetætninger. Vores produktsortiment inden for valselejer og pakninger omfatter: valselejer (metriske og tommebaserede), miniaturekuglelejer, NIRO-lejer, spindelkuglelejer, maskinspindler, klemlegemefriløb, labyrint- og spaltepakninger samt smøremidler.