• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • radiallejer

Resultater for

Radiallejer - Import eksport

 1. SL GLEITLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet SL Gleitlagertechnik GmbH arbejder med udvikling, konstruktion, rådgivning og salg af selvsmørende, vedligeholdelsesfrie glidelejer af metal, metallegeringer, sintermetal-legeringer, plast og kombinationer af disse materialer. Virksomhedens produktsortiment rækker fra traditionelle glidelejer på basis af bronze med smøremiddel-depoter og mange forskellige kombinationer af smøremidler, alt efter anvendelsesbetingelser, til nyudviklede produkter med 99, 9% meget ren og kemisk neutral grafit for at udelukke elektrolytisk korrosion. Firmaet SL Gleitlagertechnik GmbH leverer verden over, og mere end 60% af produktionen eksporteres. Specialprodukter er glidelejer af meget ren nikkel med tørt smøremiddel til den kemiske industri til brug i aggressive medier og ved radioaktivitet samt højtemperatur-glidelejer, som under bestemte driftsbetingelser anvendes ved temperaturer op til 850° C.

 2. GLT BEARINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomhederne i Hallauer Gruppe GLT Gleitlagertechnik und LHG Gleitlagerkomponenten har i 40 år beskæftiget sig med udvikling, produktion og salg af glidelejer- og -komponenter.

 3. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Foruden en nyproduktion og regenerering af glidelejer og komponenter, tilbyder vi også hele samlinger eller specielle løsninger. Hos os er dine lejer i gode hænder. Vi er stolte af, at kunne tælle et stort antal kendte virksomheder fra en lang række industrier blandt vores kunder, og til at designe, konstruere og fremstille glidelejer i høj kvalitet i overensstemmelse med deres særlige krav. Vi er gentagne gange certificeret af DNV i overensstemmelse med EN ISO 9001: 2008, og er også revideret af nøglekunder. Som medlem af DGzfP er vi også involveret i forskning og udvikling af nye ikke-destruktive testmetoder. Sammen med KST GmbH i Berlin og TKG GmbH i Görlitz udgør Gleitlagertechnik Essen GmbH en stærk gruppe af virksomheder. Kombinationen af disse tre virksomheders forskellige færdigheder og prioriteringer, giver os mulighed for at tilbyde dig skræddersyede løsninger, så vi kan reagere mere fleksibelt og præcist

 4. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

 5. SCHÜBEL ANTRIEBSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schübel Antriebstechnik GmbH & Co. KG har i sin 80-årige historie skabt sig et navn som specialiseret teknisk forhandler for drev- og industriteknik med produktkompetence og kompromisløs kundeorientering. Schübel står i dag for løsning af alle spørgsmål inden for industriteknik, som velrenommerede kunder fra industri, handel, service og det offentligt-retlige område konfronteres med i forbindelse med materialeøkonomiske emner. Schübel er specialiseret i industritekniske opgaver med særligt fokus på driv- og transporttekniske spørgsmål, hvor Schübel tilbyder et komplet leveringssortiment. Vi tilbyder vores kunder et bredt sorteret og usædvanlig omfattende lagerhold. Schübel gennemfører selv kundespecifikke konfektionerings- og bearbejdningsydelser (eks.: mekaniske bearbejdninger, tilskæring). Produktprogrammet kompletteres af en omfattende vedligeholdelsesservice.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GGB

  Tyskland

  Verified by europages badge

  GGB hjælper med at skabe en verden af bevægelse med minimalt friktionstab gennem glidelejer og overfladeteknologier. Med forsknings- og udviklings-, test- og produktionsanlæg i USA, Tyskland, Frankrig, Brasilien, Slovakiet og Kina arbejder GGB tæt sammen med kunder over hele verden, for at producere kundespecifikke tribologiske designløsninger, der er effektive og miljøkompatible. GGB ingeniørerne deler deres ekspertise og lidenskab for tribologi med en række industrier, herunder bilindustrien, rumfartsindustrien og industriel fremstillingsindustri. For yderligere informationer om GGB overfladetribologi, gå til www.ggbearings.com. GGB er en virksomhed under EnPro Industries (NYSE: NPO).

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end et århundredes erfaring. I den fjerde generation har vi specialiseret os i verdensomspændende salg af førsteklasses reservedele til diesel- og gasmotorer. Vi formidler teknologiske fremskridt fra udviklingscentret. Vores direkte industrielle forbindelser, kombineret med stor fleksibilitet på alle områder, er din fordel. Vores produkter.: Reservedele til diesel- og gasmotorer, tilsluttede enheder og reservedele, komponenter til styring, regulering og overvågning, drivteknologi, produktion af pakninger.

 3. MELUCCI - CUSCINETTI

  Italien

  Verified by europages badge

  Melucci srl, grundlagt af Giovanni Melucci har været på markedet siden 50'erne, er vokset over tid inden for lejedistribution, med speciale inden for transmission, tilføjelse af remme, remskiver, kæder, kroner, tandhjul osv. af samarbejdet mellem verdens førende inden for industrielle forsyninger. SKF, Timken, Ina og Nadella er universelt anerkendt som førende inden for deres respektive markedssegmenter.

 4. IGUS® GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IGUS® GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Kompoundfyldte bøjelige ledninger, 3D printer lineær teknik, Drevteknik, Energiføring, Energikæder, Ledlejer, Gevinddrev, Konfektionerede drivledninger, og Konfektionerede energikædesystemer brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 5. KS GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KS GLEITLAGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for taplejer i bronze, smeltning ved strengstøbning, aksellejer, ringe, og Tungmetaller, - ikke jernholdige brancherne. Den er baseret i St. Leon-Rot, Tyskland.

 1. LAMA BUSHINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMA BUSHINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Byggemaskiner, ringe i bronze, Ledlejer, leddelte hoveder, ringe i bimetal, glideplader, højtydende plast, og Byggemaskiner brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 2. SINTERSHOP

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SINTERSHOP, er en Engrossalg, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Grainet, Tyskland.

 1. BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLOMBACH SCHLEIFSPINDELN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 2. CSB GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CSB GLEITLAGER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Hiddenhausen, Tyskland.

 3. LBI GUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LBI GUSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 4. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tætninger branchen. Den opererer også inden for Radiallejer, Tætningsringe, Ledlejer, Radiallejer, Lejer, kugle-, nålelejer, rullelejer, kuglehoveder, og Kuglebøsninger brancherne. Den er baseret i Waiblingen, Tyskland.

 5. GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLEITLAGER UND METALLVERARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Osterwieck, Tyskland.

 6. PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAN-METALLGESELLSCHAFT BAUMGÄRTNER GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Mannheim, Tyskland.

 7. BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEARING SERVICE WÄLZLAGER-VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 8. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MIBA INDUSTRIAL BEARINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Tætningsringe, aksellejer, taplejer i bronze, og Tætningsringe brancherne. Den er baseret i Osterode, Tyskland.

 1. CASPAR GLEITLAGER GMBH

  Tyskland

  Caspar Gleitlager er den førende tyske producent af specielle glidelejer. Vi kan fremstille kundespecifikke glidelejer fremstillet af alle almindelige materialer inden for korte produktionstider. Hver gang et standardprodukt eller katalogvare ikke opfylder dine krav, er vi der for dig. Stor fordel for dig som kunde: - motiveret team - vi er der for dig. - Vores egen produktion - dette er den eneste måde, vi kan levere førsteklasses kvalitet på kort tid - Moderne maskiner - højt kvalificerede medarbejdere og moderne maskiner, der er til for at hjælpe dig med dine ønsker - Standarddele fås også på lager. Brug af synergier - samling af kompetencer. For at udvide vores produktportefølje på den bedste måde, arbejder vi sammen med Poggi transmissioni meccaniche fra Italien. Vi sælger tandremme og skiver, kileremme og skiver, koniske tandhjul og andre drivkomponenter. Specielle komponenter såsom tandremme er også tilgængelige og kan tilbydes.

 2. SAMR

  Frankrig

  SAMR er specialist i lejepander til glidelejer. Vi fremstiller lejepander, bøsninger, slidesko, glidelejer og alle friktionsdele til glatlejer i bi- og trimetalmaterialer. Vi tilbyder også vores vedligeholdelseservice og vedligeholdelse af glidelejer. Vi har teknologien til udboring med simpel eller kompleks, fast eller variabel geometri. SAMR er et selvstændigt, integreret produktionssted.

 3. WAELAG WÄLZLAGER VERTRIEBS- GMBH

  Tyskland

  WAELAG Wälzlager Vertriebs-GmbH er leverandør inden for værktøjsmaskinkonstruktion, specialmaskinkonstruktion, elmotorkonstruktion samt måle- og reguleringsteknologi, luftfartteknologi og istandsættelsesteknik, linearføring og spaltetætninger. Vores produktsortiment inden for valselejer og pakninger omfatter: valselejer (metriske og tommebaserede), miniaturekuglelejer, NIRO-lejer, spindelkuglelejer, maskinspindler, klemlegemefriløb, labyrint- og spaltepakninger samt smøremidler.

 4. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Tyskland

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Din partner inden for glidelejeapplikationer. Læs mere om vores serviceydelser, der dækker alt vedrørende vores selvsmørende, højkvalitets-produkter til industrien. Vedligeholdelsesfri industri-glidelejer skal opfylde de strengeste krav og er en uundværlig del af produktionen inden for byggeindustrien, bilbranchen, til vindkraftanlæg, i jernbaneindustrien og ved maskinkonstruktion, uanset om der er tale om store eller små projekter.

 5. D & E TRADING OY

  Finland

  D & E TRADING OY: NORDEUROPAS FØRENDE LEVERANDØR AF GLIDELEJER. Her finder du Nordeuropas bredeste sortiment af glidelejer. Udover glidelejer leverer vi også sfæriske glidelejer, ledhoveder og lejehuse, glideskiver og glidelag. Vi har standardstørrelser på lager, som vi leverer samme dag vi får ordren, og vi kan også levere særlige trækningsdetaljer i forskellige materialer.

 6. AKTIM SP. Z O.O.

  Polen

  Vores virksomhed blev grundlagt i 1990. Siden begyndelsen har vi haft kontakt med de største europæiske og amerikanske producenter. Vi er specialiseret i import af industrielle lejer, kraftoverføringskomponenter og centralsmøresystemer. Vi lagerfører forskellige sortimenter af varer. Leveringstiden for de elementer, der i øjeblikket ikke er på lager, er meget kort. Vi er i stand til at levere varer med alle speditører til alle steder.

 7. I.T.S. ITALIA SPA

  Italien

  Virksomheden I.T.S. ITALIA SPA, er en Distributør, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for selvsmørende flanger, leddelte hoveder, og kuglelejer brancherne. Den er baseret i Resana, Italien.

 8. BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BRÜCKNER PRÄZISIONSTEILE GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sendeudstyr branchen. Den opererer også inden for Radiallejer, ringe, og Radiallejer brancherne. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 9. FLURO®-GELENKLAGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FLURO®-GELENKLAGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for leddelte hoveder, og Vinkelformede led brancherne. Den er baseret i Rosenfeld, Tyskland.

 10. ROMBOR SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ROMBOR SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Radiallejer branchen. Den opererer også inden for Motordele, ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων , kileremme, og tekniske industripakninger brancherne. Den er baseret i Częstochowa, Polen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis