• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rørledninger

Resultater for

Rørledninger - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Inert materiale til byggeindustrien, Rørledninger, Industrirørføring, Gas- og olieledninger - installationer, Additiver, cement og mørtel, Tørrede frugter, frisk frugt, og grøntsager friske brancherne. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 2. PFALZ TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PFALZ TEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Befugtingsanlæg, luft branchen. Den opererer også inden for Skadedyrsbekæmpelse, fødevaresikkerhed, rensning af luft, rørledninger, og Skadedyrsbekæmpelse brancherne. Den er baseret i Markersdorf, Tyskland.

 3. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  PTEC GmbH står for omfattende og pålidelig projektstøtte inden for mobile og stationære naturgas- og brintanvendelser. Vores produkter.: Ventiler, gasventiler, højtryksventiler, højtryksventiler til tekniske gasser, gascylinderventiler, magnetventiler, sikkerhedsventiler i rør, sikkerhedsventiler, ventiler til tekniske gasser. Produktsortimentet inkluderer rør, forskruninger, filtre, returventiler, elektromagnetiske ventiler, sikkerhedsanordninger, men også kundespecifik udvikling. Den nyeste teknik sikres gennem samarbejde med universiteter, partnerskaber, besøg på messer og målrettet videreuddannelse. Kunder fra bilindustrien i hele verden stoler på PTEC - virksomheden for innovative produkter.

 4. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Tyskland

  Jabitherm Rohrsysteme AG udvikler og producerer forisolerede rørsystemer, som skal bruges til transport af væsker og gasser. Anvendelsesområder inkluderer den kemiske industri, gas- og olieforarbejdning, køleteknologi og produktion af drikkevarer og fødevarer. Vores virksomheds overordnede mål er at opfylde høje kvalitetsstandarder, tilpasse dem til kundernes behov og udvikle komplekse løsninger til specielle anvendelser. Konceptet med forisolerede rør, har til formål at transportere medierne uændrede, i forhold til deres termiske egenskaber. Oprindelsen af det konstruktive design ligger i teknologien til fjernvarmerørledninger, hvis mål er at transportere varme over lange afstande. Anvendelsen af forisolerede rør over jorden, ændrer kravene til produktet.

 5. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden TECHNODIAMENT SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kabler - tilbehør branchen. Den opererer også inden for Diamantværktøj, rørledninger, og Diamantværktøj brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEC ENGINEERING

  Tyskland

  Virksomheden GEC ENGINEERING, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for rørledninger, og ingeniørkontorer brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 2. CASA BULL

  Belgien

  Virksomheden CASA BULL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas - produktionsanlæg, Rørledninger, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger, rustfrit stål, Gas - produktionsanlæg, Rørledninger, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Izegem, Belgien.

 3. UTS CABLE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden UTS CABLE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Norwich, Det Forenede Kongerige.

 4. ELGAT SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ELGAT SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Elektriske kabler branchen. Den opererer også inden for Mellemspændingsceller, rørledninger, generatoraggregater, og stiktilslutninger brancherne. Den er baseret i Tanowo, Polen.

 5. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ENERGOP SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Sochaczew, Polen.

 1. HOFFMANN-NEU

  Luxembourg

  Virksomheden HOFFMANN-NEU, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bygningsarbejde branchen. Den opererer også inden for Ingeniørarbejde, ubehandlet træ, isolerende bånd, og rørledninger brancherne. Den er baseret i Wasserbillig, Luxembourg.

 2. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden TOTAL PIPELINE SYSTEMS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Accrington, Det Forenede Kongerige.

 1. METALSET OÜ

  Estland

  Virksomheden METALSET OÜ, er en Underleverandør, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Tallinn, Estland.

 2. PRELIS - CERAMICA PRELIS / PRÉ-FABRICADOS DO LIS, LDA

  Portugal

  Virksomheden PRELIS - CERAMICA PRELIS / PRÉ-FABRICADOS DO LIS, LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mursten branchen. Den opererer også inden for betonblokke, røgkanaler, og rørledninger brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 3. ASOTEP

  Belgien

  Virksomheden ASOTEP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Industrielle faciliteter - konstruktion, Rørledninger, Industrielle faciliteter - konstruktion, Rørledninger, metalkonstruktioner, og Teknik - rørinstallation brancherne. Den er baseret i Genk, Belgien.

 4. PROEM MAKINA SANAYI VE DIŞ TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROEM MAKINA SANAYI VE DIŞ TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning branchen. Den opererer også inden for plader, perforeret net, rørledninger, og skiver brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. ADELIONNE

  Frankrig

  Virksomheden ADELIONNE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Køreskoler branchen. Den opererer også inden for rørledninger, og køreskole brancherne. Den er baseret i Nancy, Frankrig.

 6. DEKOTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DEKOTEC GMBH, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Rørledninger, Korrosionsbeskyttende produkter, Rørledninger, Materialer til vejsystemer, og Korrosionsbeskyttende produkter brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 7. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rørledninger, Vandudvinding - systemer og udstyr, Træfiberplader, Beskyttelsesrum, bygning, Rørledninger, Vandudvinding - systemer og udstyr, Træfiberplader, og Beskyttelsesrum, bygning brancherne. Den er baseret i Bad Homberg, Tyskland.

 8. GODDEERIS NV

  Belgien

  Virksomheden GODDEERIS NV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for Industrirørføring, sprinkler, industriventilation, Industrirørføring, og HVAC udluftningssystemer brancherne. Den er baseret i Roeselare, Belgien.

 1. BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden BAYGOK INSAAT.TIC.LTD.STI, er en Engrossalg, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for Ventiler til sanitetsarmaturer, pvc, hygiejniske og sanitære apparater, buster, og Ventiler til sanitetsarmaturer brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

 2. WATTS MICROFLEX

  Belgien

  Virksomheden WATTS MICROFLEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Vvs-installationer, husholdning branchen. Den opererer også inden for Kølemidler, rørledninger, slanger, varmeapparat, og Kølemidler brancherne. Den er baseret i Aarschot, Belgien.

 3. INDUSTRIE KONTOR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INDUSTRIE KONTOR GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for kugleventil, og gasrør brancherne. Den er baseret i Malsch, Tyskland.

 4. BILFINGER ROB

  Belgien

  Virksomheden BILFINGER ROB, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Metalkonstruktion, letvægts-, Rørledninger, Stål og metaller - svejsning og lodning, Metalkonstruktion, letvægts-, Rørledninger, og Stål og metaller - svejsning og lodning brancherne. Den er baseret i Zwjindrecht, Belgien.

 5. LME

  Belgien

  Virksomheden LME, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Herentals, Belgien.

 6. PICOTEC

  Belgien

  Virksomheden PICOTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Rør og slanger, aluminium-, og Teknik - rørinstallation brancherne. Den er baseret i Starbroek, Belgien.

 7. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for PVC-profiler, og granulatorer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. INDINOX

  Belgien

  Virksomheden INDINOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for installationer og værktøj til olierørledninger, og installationer og værktøj til gasledninger brancherne. Den er baseret i Lokeren, Belgien.

 9. INPIPE PRODUCTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden INPIPE PRODUCTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Brompton On Swale, Det Forenede Kongerige.

 10. GILLAIN & CO N.V.

  Belgien

  Virksomheden GILLAIN & CO N.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den er baseret i Aartselaar, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis