• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rørledninger

Resultater for

Rørledninger - Import eksport

 1. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Jabitherm Rohrsysteme AG udvikler og producerer forisolerede rørsystemer, som skal bruges til transport af væsker og gasser. Anvendelsesområder inkluderer den kemiske industri, gas- og olieforarbejdning, køleteknologi og produktion af drikkevarer og fødevarer. Vores virksomheds overordnede mål er at opfylde høje kvalitetsstandarder, tilpasse dem til kundernes behov og udvikle komplekse løsninger til specielle anvendelser. Konceptet med forisolerede rør, har til formål at transportere medierne uændrede, i forhold til deres termiske egenskaber. Oprindelsen af det konstruktive design ligger i teknologien til fjernvarmerørledninger, hvis mål er at transportere varme over lange afstande. Anvendelsen af forisolerede rør over jorden, ændrer kravene til produktet.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  PTEC GmbH står for omfattende og pålidelig projektstøtte inden for mobile og stationære naturgas- og brintanvendelser. Vores produkter.: Ventiler, gasventiler, højtryksventiler, højtryksventiler til tekniske gasser, gascylinderventiler, magnetventiler, sikkerhedsventiler i rør, sikkerhedsventiler, ventiler til tekniske gasser. Produktsortimentet inkluderer rør, forskruninger, filtre, returventiler, elektromagnetiske ventiler, sikkerhedsanordninger, men også kundespecifik udvikling. Den nyeste teknik sikres gennem samarbejde med universiteter, partnerskaber, besøg på messer og målrettet videreuddannelse. Kunder fra bilindustrien i hele verden stoler på PTEC - virksomheden for innovative produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. GOODRIDGE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Goodridge blev grundlagt i 1969, og er vokset til at blive verdensførende inden for fremstilling af højtydende væskeoverførselssystemer. Goodridge Deutschland GmbH leverer væskeoverførselsprodukter og konsulenttjenester til OEM-, forsvars-, ydeevne- og motorsportskunder over hele verden. Vi fremstiller rør- og slangesystemer til mange forskellige anvendelser. Vores designteams arbejder efter individuelle krav, og tilbyder en komplet service fra service til tilbud til levering af de færdige dele. Goodridge-produkter er kendt for en fremragende kvalitet med den højeste tekniske præcision for topvirksomheder i den internationale bil-, bygge-, landbrugs-, luftfarts- og motorindustri. Derudover tilbyder vi ydelseskatalogprodukter (lynkoblinger, oliekølere, forskruninger, slanger, sov. ) med international forsendelse. Med halvtreds års erfaring og en global rækkevidde, tilbyder Goodridge en teknisk overlegen og omkostningseffektiv løsning, der vil maksimere dit projekts potentiale og give dig en konkurrencefordel.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. PFALZ TEC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. TECHNODIAMENT SP. Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. GEC ENGINEERING

  Tyskland

 2. INNOFORMULA

  Rusland

 3. GOTECH SP. Z O.O.

  Polen

 4. HEBEI HAIHAO GROUP

  Kina

 5. TRUFORM EUROPE

  Det Forenede Kongerige

 1. ENERGOP SP. Z O.O.

  Polen

 2. CASA BULL

  Belgien

 3. ETÜD TEKNIK PROJE VE MÜHENDISLIK

  Tyrkiet

 4. TOTAL PIPELINE SYSTEMS

  Det Forenede Kongerige

 5. METALSET OÜ

  Estland

 6. ASOTEP

  Belgien

 7. PRELIS - CERAMICA PRELIS / PRÉ-FABRICADOS DO LIS, LDA

  Portugal

 8. HOFFMANN-NEU

  Luxembourg

 9. ELGAT SP. Z O.O.

  Polen

 10. UTS CABLE LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. DEKOTEC GMBH

  Tyskland

 2. THYSSENKRUPP PLASTICS GMBH

  Tyskland

 3. HUNAN STEEL INDUSTRY GROUP

  Kina

 4. LIAOYANG STEEL TUBE COMPANY

  Kina

 5. SHINE STAR STEEL PIPE

  Kina

 6. SHANXI GUANGHUA CAST PIPE CO., LTD.

  Kina

 7. IGEA S.R.O.

  Tjekkiet

 8. A. HAK RIJNMOND B.V.

  Holland

 9. LIDER MAKINA SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

 10. PICOTEC

  Belgien