• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rørkonstruktioner

Resultater for

Rørkonstruktioner - Import eksport

 1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  De rigtige kurver de rigtige steder – det er noget, Mobitec ved noget om. Lige fra håndbukkeværktøj til fuldautomatiske anlæg: På virksomhedens hovedsæde i Sydtyskland fremstilles der bøjninger i topkvalitet. Vel at mærke i moduludførelser. Hos os er kundens individuelle behov nemlig altid i højsædet. Vi leverer præcise hightegh-maskinkoncepter, så du kan producere i den bedst mulige kvalitet. Det eneste, vi ikke gradbøjer, er kvaliteten, og det værdsættes af kunder i hele verden. Hos os er kunden altid i centrum: Din tilfredshed med Mobitec er vores mål. Derfor ledsages vores avancerede tekniske løsninger naturligvis altid af præcise måleprotokoller, nyttige værktøjer, kompetent og personlig rådgivning samt naturligvis professionel 24-timers service. Selv om det jo slet ikke er en selvfølge i dag. Men det er det hos Mobitec.

 2. FRIEDRICH LEY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRIEDRICH LEY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 3. COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COSIFER - CARPENTERIE METALLICHE LAVORI IN FERRO ED ACCIAIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, portaler, Rørkonstruktioner, arbejdning af rustfrit stål, porte i smedejern, TIG-svejsning, svejsning af metaller, metalstrukturer, og baldakiner brancherne. Den er baseret i Sarno, Italien.

 4. BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURGAFLEX DEUTSCHLAND GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Leutenbach, Tyskland.

 5. IMI-TECH GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMI-TECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Weesen, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WPS - WATER PIPE SYSTEM GMBH

  Tyskland

  Deres partner til de utallige løsninger indenfor bølgede rør. WPS – Water Pipe System GmbH blev stiftet den 13.01.2011 i Vechta. Produktion og distribution har hjemsted i Rain am Lech / Bayern. WPS producerer bølgede rør i henhold til de gode traditioner for bølgede konstruktioner. Vort sortiment omfatter: drænrør, nedsivningsrør, ledninger til afløb af regnvand, ledninger til spildevand og beskyttelse, og utallige andre løsninger. Med vore WPS-rør er vores tilgang innovativ, for at afhjælpe de problemer, der opstår med vand som en følge af den hurtige befolkningstilvækst verden over og den deraf følgende klimaopvarmning. Takket være den erfaring, vore ansatte har opnået gennem flere årtier med udvikling, produktion og salg af intelligente rørsystemer, er vi i dag i stand til at tilbyde vore kunder målrettede systemer inden for rør.

 2. RAW IRON DESIGN

  Danmark

  Vi er en virksomhed der designer, producere og sælger produkter til hjemmet. Vi har tøjstativer, grafiske plakater, bøjler, lysestager lige nu. Vi designer, producere og montere også tøjstativer til butikker/lagere. Derudover kan vi også lave tøjstativer til andre formål, bla.a. til messer, til modeshows, til showrooms osv. Vi laver komplette løsninger til butikker, efter specialmål. Vi tager også imod special bestillinger, til specielle formål. Stativerne laves med og uden hjul, og med eller uden træplader til sko/tasker. Vi kan lave det meste inden for tøjstativer.

 3. KOVONAX

  Tjekkiet

  Virksomheden KOVONAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Fabrikant af møbler i serie, medicinske artikler, Medicinsk inventar, og Skabe, senge og småmøbler brancherne. Den er baseret i Bystrice Pod Hostynem, Tjekkiet.

 4. EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Tyskland

  Virksomheden EDELTRAUD SMITKA BETRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Dortmund, Tyskland.

 5. DIETRICH INDUSTRIETECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden DIETRICH INDUSTRIETECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Norderstedt, Tyskland.

 1. SCHMITTERGROUP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHMITTERGROUP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Rustfri stålrørprofiler, lasersvejsning, og Rørbukningsarbejde brancherne. Den er baseret i Thüngen, Tyskland.

 2. DICO ROHR- & KANALSERVICE

  Tyskland

  Virksomheden DICO ROHR- & KANALSERVICE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for rensning af rør, og kontrol af rørledningernes tæthed brancherne. Den er baseret i Hannover, Tyskland.

 1. ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES

  Luxembourg

  Virksomheden ECT-ENTREPRISE DE CONSTRUCTIONS TUBULAIRES, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Stillads og stiger branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Rørkonstruktioner, rørformede stilladser, montering af rørstrukturer, og installering godselevatorer brancherne. Den er baseret i Redange, Luxembourg.

 2. W. FREI AG KLINGNAU

  Schweiz

  Virksomheden W. FREI AG KLINGNAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Klingnau, Schweiz.

 3. D.G.CARPENTERIA SRL

  Italien

  Virksomheden D.G.CARPENTERIA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for metalbalkoner til byggesektoren, sikkerhedsgitter, og bearbejdning af emner i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Rho, Italien.

 4. ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH

  Polen

  Virksomheden ŁUCZYŃSKI, ZAKŁAD URZĄDZEŃ ODPYLAJĄCYCH, er en Multi-Category, der opererer inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Patroner til afstøvning, teknisk rådgivning inden for ventilation og aircondition, siloer, og Rørkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Końskie, Polen.

 5. VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP

  Belgien

  Virksomheden VAN LEEUWEN BUIZEN GROEP, er en Multi-Category, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for forhandler af lamineret stål, ventiler, og bjælker brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 6. KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH

  Østrig

  Virksomheden KE KELIT® KUNSTSTOFFWERK GESMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 7. SATENE

  Frankrig

  Virksomheden SATENE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Dyreopdræt, Rørkonstruktioner, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i La Chatre, Frankrig.

 8. MACONS REY

  Spanien

  Virksomheden MACONS REY, er en Distributør, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien, rørformede stilladser, Elevatorer og løfteplatforme, byggeindustrien, og afstivningsbjælker brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 1. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Malta

  Virksomheden STEELWORKSOLUTIONS.LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Kedelfremstilling, maritim, svejsning, bjælker i tunge metaller, Rørkonstruktioner, og Kedelfremstilling, maritim brancherne. Den er baseret i St Julian's, Malta.

 2. VENTURIA D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden VENTURIA D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Luftfiltreringsudstyr, Behandling og genbrug af affald, Plader og rør, Støvudsugningsinstallationer og -udstyr, Luftfiltreringsudstyr, Behandling og genbrug af affald, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Bohinjska Bistrica, Slovenien.

 3. ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU

  Tyskland

  Virksomheden ZIRNGIBL GMBH ROHRLEITUNGS- UND ANLAGENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Vandudvinding - systemer og udstyr, Beskyttelsesrum, bygning, Grundgravningsarbejde, Rørkonstruktioner, Vandudvinding - systemer og udstyr, Beskyttelsesrum, bygning, og Grundgravningsarbejde brancherne. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 4. MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P.

  Slovenien

  Virksomheden MONTAŽE IN VARJENJE DEJAN KUNŠEK S.P., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Rustfrit stål, Aluminium og aluminiumslegeringer, Rørkonstruktioner, Rustfrit stål, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Senovo, Slovenien.

 5. ENGELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ENGELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, Esser, industrielle, Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør, Rørkonstruktioner, Ovne, keramikovne, smelteovne og esser, industrielle, Esser, industrielle, og Ildsteder og komfurer, udsmykning og tilbehør brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 6. IMPACT INDUSTRY BRNO A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden IMPACT INDUSTRY BRNO A.S., er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Konstruktioner, aluminium-, Industripladearbejde, Rørkonstruktioner, Konstruktioner, aluminium-, og Industripladearbejde brancherne. Den er baseret i Rosice U Brna , Tjekkiet.

 7. KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KRÁLOVOPOLSKÁ SLÉVÁRNA SPOL. S R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rørkonstruktioner, Pumper, Støbning af specialstål og ædelstål, Rørkonstruktioner, Pumper, og Støbning af specialstål og ædelstål brancherne. Den er baseret i Brno 12, Tjekkiet.

 8. HUSSON INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden HUSSON INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for spil til haver og parker i jern, og legeplads brancherne. Den er baseret i LAPOUTROIE, Frankrig.

 9. FABER ART CARPENTERIA

  Italien

  Virksomheden FABER ART CARPENTERIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rørkonstruktioner branchen. Den opererer også inden for ophængte genstande i jern, metalrækværk, og gitterlåger, ///fløjdør brancherne. Den er baseret i Città Sant Angelo, Italien.

 10. APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG

  Tyskland

  Virksomheden APPARATEBAU ROMAN ADLER, INH. TORSTEN ADLER FACHBETRIEB NACH WHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Tårne, metal-, Rørkonstruktioner, Rør og slanger - jernholdigt metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Tårne, metal-, og Rørkonstruktioner brancherne. Den er baseret i Burg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis