• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal

Resultater for

Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal - Import eksport

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 2. BOAGAZ MANAGEMENT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Mere effektiv installation af gas - det er BOAGAZ. Opnå en konkurrencefordel ved at benytte det fleksible BOAGAZ gasinstallationssystem. Førsteklasses materialer kombineret med teknisk raffinement sikrer mere effektivt og komfortabelt arbejde helt uden specialværktøj. Ved at anvende de fleksible rustfri stålbølgerør og de massive fittings med dobbelt tætningssystem nyder du godt af optimal kvalitet og maksimal sikkerhed. BOAGAZ giver dig mulighed for at udføre gennemgående gasinstallationer uden forbindelsessteder. Rørene er fra fabrikken forsynet med en gennemgående korrosionsbeskyttelse og genkendes straks som gasledning. Særdeles lave investeringsomkostninger. Alt hvad du skal bruge til montering af systemet er en rørskærer til rustfri stålbølgerør, en afisoleringskniv og en gaffelnøgle til tilspænding af tilslutnings-/forbindelsesstykker.

 3. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

 4. ADIS FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

 5. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Posa Tubi fremstiller og sælger mindre udstyr og slanger til lavtryk, medium tryk, højtryk og meget højt tryk. Vi leverer hydrauliske slanger til højt tryk og tilbyder serviceydelser i provinserne Brescia og omkring Bergamo, Milano, Trento, Verona og Vicenza. Vi arbejder i hele Italien takket være et effektivt netværk, der styrer organisationen, kontakter og leverancer. Vi er specialiseret i at levere en bred vifte af tilbehør.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIXON GROUP EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Dixon Group Europe Ltd er en del af Dixon Valve & Coupling Company, der producerer ​​slanger, ventiler og koblingsprodukter der sikrer "den rigtige tilslutning" for mange virksomheder i en bred vifte af brancher. Dixon fremstiller slangesamlinger af metal, komposit, gummi, PTFE, silikoner og andet. Vi leverer luftfittings, vandkoblinger, spændebånd, hydraulikslanger, slangepaknijnger og reservedele, hygiejniske aktiverede ventiler, lynkoblinger, boss klemmer, hydrauliske rør og fittings til tanke, ventiler.

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, er en Distributør, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Plader og rør, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, fittings i rustfrit stål, Ventiler, magnet-, rørtilbehør, flanger i rustfrit stål, spændebøjler, og butterflyventiler brancherne. Den er baseret i Saint Priest, Frankrig.

 3. LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LUTEC-SYSTEM-CLAMPS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Dorsten, Tyskland.

 4. SIEGFRIED HEIM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIEGFRIED HEIM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Triberg, Tyskland.

 5. GERICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GERICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Gaildorf, Tyskland.

 1. CAMOZZI AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAMOZZI AUTOMATION GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Albershausen, Tyskland.

 2. OTTO ROTH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden OTTO ROTH GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 1. STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STABILO SANITÄRGROSSHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Bad Windsheim, Tyskland.

 2. WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WELTE-ROHRBIEGETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Neu-Ulm, Tyskland.

 3. SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAFI DEUTSCHLAND KUNSTSTOFFARMATUREN-VERTRIEBS-GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Pfungstadt, Tyskland.

 4. GRÖDITZER FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GRÖDITZER FITTINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Gröditz, Tyskland.

 5. ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROHRBEFESTIGUNGEN HAMMERSCHMID GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Marchtrenk, Østrig.

 6. HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOKA LÜFTUNGSFORMTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hennef, Tyskland.

 7. HPG PLASTICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HPG PLASTICS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Ratingen, Tyskland.

 8. BART

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BART, er en Distributør, der opererer inden for Måling og regulering af tryk - udstyr og instrumenter branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Manometre, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Termometre, trykregulatorer til måle- og præcisionsinstrumenter, temperaturregulerings- og kontrolinstrumenter, Ventiler til industriarmaturer, termometre, og Manometre brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 1. AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AFD ARMATUREN & DIENSTLEISTUNGEN FERTIGUNGS- UND DIENSTLEISTUNGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Leuna, Tyskland.

 2. SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHRADER ROHRVERBINDUNGEN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Ludwigsburg, Tyskland.

 3. BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERLINER SCHRAUBEN GMBH & CO KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHULTE GEWINDEFITTINGS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kirchhundem, Tyskland.

 5. MHK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MHK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Ditzingen, Tyskland.

 6. WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEH GMBH VERBINDUNGSTECHNIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Illertissen, Tyskland.

 7. M.E.G.A. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M.E.G.A. SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for fittings i rustfrit stål, smedede fittings, og formning af metal brancherne. Den er baseret i Scanzorosciate, Italien.

 8. MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINENBAU SICHART INH. MAXIMILIAN SICHART, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør- og slangefittings - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Raisting, Tyskland.

 9. NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NOLTE GMBH EDELSTAHLHANDEL UND METALLVERARBEITUNG, er en Distributør, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

 10. TE FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TE FITTINGS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Hattingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis