• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør- krummede - jernholdige

Resultater for

Rør- krummede - jernholdige - Import eksport

 1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 2. KONTINOX GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONTINOX GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HENKEL ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Kreuztal, Tyskland.

 4. CGOODS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CGOODS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Melle, Tyskland.

 5. ROHRBOGEN AG

  Tyskland

  Virksomheden ROHRBOGEN AG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Efringen-Kirchen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHENK METALL

  Schweiz

  Virksomheden SCHENK METALL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Niederwangen, Schweiz.

 2. METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR

  Tyskland

  Virksomheden METALL-DESIGN-MINUTH - FRANK & STEFAN MINUTH GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. LIV MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden LIV MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den opererer også inden for Bukning af rør, hvælving cnc, Hydrauliske bukke-maskiner, og bukning og formning af rør brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 4. ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH

  Østrig

  Virksomheden ST STEELTRADE EDELSTAHLHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den er baseret i Thalheim Bei Wels, Østrig.

 5. INTERMETALL EDELSTAHL GBR

  Tyskland

  Virksomheden INTERMETALL EDELSTAHL GBR, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål, rå branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Rør og slanger, stål-, Rør, krummede - jernholdige, Rør og slanger, rustfrit stål, Specialstål, Rør og slanger, stål-, Rør, krummede - jernholdige, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Wasserburg, Tyskland.

 1. MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V.

  Holland

  Virksomheden MANNESMANN PRECISION TUBES NETHERLANDS B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Helmond, Holland.

 2. GARDENPIU' S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GARDENPIU' S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Møbler og pyntegenstande til haven branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Rør, krummede - jernholdige, Bukning - stål og metaller, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Mornico Al Serio, Italien.

 1. HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAMBURGER STAHLROHRHANDEL H.J. REIMERS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Rør og slanger, rustfrit stål, Rør, krummede - jernholdige, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Kellinghusen, Tyskland.

 2. KREBS DISTANZ

  Schweiz

  Virksomheden KREBS DISTANZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den opererer også inden for stagbolte brancherne. Den er baseret i Fislisbach, Schweiz.

 3. TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TUBI RIGIDI SAGOMATI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Trezzano Rosa, Italien.

 4. CURVELINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CURVELINE S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Bonavigo, Italien.

 5. SAMALTECH SRLS

  Italien

  Virksomheden SAMALTECH SRLS, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Gattico-Veruno, Italien.

 6. CO.ME.CO.

  Italien

  Virksomheden CO.ME.CO., er en Underleverandør, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Rør, krummede - jernholdige, Bukning - stål og metaller, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i San Carlo Canavese, Italien.

 7. P & V S.R.L.

  Italien

  Virksomheden P & V S.R.L., er en Underleverandør, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Rør, krummede - jernholdige, Bukning - stål og metaller, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i La Loggia, Italien.

 8. WEBER & CO.GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WEBER & CO.GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Niederdreisbach, Tyskland.

 1. ARREDAMENTI 3G

  Italien

  Virksomheden ARREDAMENTI 3G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Møblering - tilbehør og pyntegenstande branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Rør, krummede - jernholdige, Bukning - stål og metaller, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Bregnano, Italien.

 2. DROSTUB INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden DROSTUB INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Vernouillet, Frankrig.

 3. TECNOMEC DELTA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOMEC DELTA S.R.L., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 4. NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden NOVA ALVES DI AMERIO S. E MANIEZZO G. S.N.C., der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal, Rør, krummede - jernholdige, og Vinkelrør - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Cirie', Italien.

 5. P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C.

  Italien

  Virksomheden P.R.P. DI LORENZINI GIANNI & C. S.N.C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kompressorer branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, Rør, krummede - jernholdige, Bukning - stål og metaller, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Marzabotto, Italien.

 6. ROHRBIEGEREI BOMMER AG

  Schweiz

  Virksomheden ROHRBIEGEREI BOMMER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Wil, Schweiz.

 7. STRUB & BLASER AG

  Schweiz

  Virksomheden STRUB & BLASER AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør, krummede - jernholdige branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, og Ventiler til industriarmaturer brancherne. Den er baseret i Lyss, Schweiz.

 8. SCHMEHMANN ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHMEHMANN ROHRVERFORMUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Bad Marienberg, Tyskland.

 9. UHLIG Z(F)P GMBH

  Tyskland

  Virksomheden UHLIG Z(F)P GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Langelsheim, Tyskland.

 10. PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR

  Tyskland

  Virksomheden PLATE GMBH HANDELSGESELLSCHAFT FÜR ROHRLEITUNGSZUBEHÖR, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør, krummede - jernholdige, og Rør, krummede - jernholdige brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør- krummede - jernholdige - Import eksport

Antal resultater

3.655 Virksomheder