• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- titan-

Resultater for

Rør og slanger- titan- - Import eksport

 1. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til specialproduktioner af alle slags materialer. Vi leverer halvfabrikata, færdige dele udarbejdet i henhold til tegninger, og tilbyder endvidere forskellige metalbearbejdninger, samt sand- og støbningsprodukter. Siden 2005 har vi leveret både små og store mængder til vores internationale kunder, der delvist leveres fra vores lager i Dinslaken. Vi fremstiller og producerer i henhold til nationale og internationale normer og standarder, som f.eks. DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM eller AMS. Kontakt os gerne - vi fremsender gerne et passende tilbud. Ordrebestilling: titanium ( halvfabrikata, komponenter, folie, rundstænger, wire, skruer, møtrikker, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niobium, wolfram, molybdæn, kobber, nikkel, rustfrit stål, legeringer, sinterlegeringer)

 2. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Titanium er et metal med høj styrke og lav densitet samt stor modstandsdygtighed over for korrosion. Titanium kan svejses, maskinforarbejdes og formes på samme måde som andre typer stål. Titanium har en smeltetemperatur på 1668 °C, hvilket er større end stål. Alligevel vejer titanium næsten kun det halve af rustfrit stål. Som følge af den imponerende styrke og de ikke-korroderende egenskaber er titanium det metal, som ingeniører vælger inden for luftfartsindustrien, den petrokemiske industri og medicinalindustrien. Titaniums større styrke gør det muligt for ingeniører at brug tyndere metaller, hvilket samtidig reducerer materialeomkostningerne og håndteringspriserne. Titanium bruges blandt andet inden for følgende områder: motorer og stel i flyvemaskiner, bilindustrien, den petrokemiske industri, medicinske implantater, offshore-rørsystemer, afsaltningsanlæg, pulp- og papirfabrikker, varmevekslere (rør og kompakte typer). Man støder også på titanium i hverdagen, hvor det er populært i brillestel, solbriller, ure og smykker.

 3. INTERALLOY GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Interalloy, der er baseret i Schinznach-Bad, Schweiz, er en specialiseret leverandør af præcisionsrør til en lang række specielle anvendelser. En bred vifte af produkter og produktion, kombineret med professionel kompetence og mange års erfaring, gør os til en pålidelig og fleksibel partner til de specifikke krav fra industri og handel. Som lagerholder til dine krav, producerer vi færdige dele efter behov med korte leveringstider. I dag er Interalloy den førende leverandør af præcisionsrør til specialkrav, samt producent af præfabrikerede rør. Vi fortsætter med at fremme vores specialisering med konstante innovationer. Interalloy har haft sin egen produktions- og logistiklokation i Hörbranz (AT) i EU, siden oktober 2015. Dette tillader vores kunder en forenklet relation til EU-markedet.

 4. TITANEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TITANEX GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Gunningen, Tyskland.

 5. GAB TITAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAB TITAN GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANKURO INT. EXPORT-IMPORT GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for CNC-drejede emner i titanium, og nikkel brancherne. Den er baseret i Rostock, Tyskland.

 2. SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHUMACHER TITAN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. DELTA METAL

  Frankrig

  DELTA METAL er specialiseret i køb og salg af kobberlegeringer, særlige bronzelegeringer, wolfram, molybdæn og titanium. Vi kan også producere dele efter tegninger og store centrifugerede kroner på ca. 2, 5 m i diameter. Vores sortiment omfatter mere end 50 nuancer såsom: CuSn6P - CuSn12 - CuSn12P - CuSn7Pb7Zn4 - CuSn7 - CuSn9P - CuAl9Ni3Fe2 - CuAl10Ni5Fe4 - CuAl11Ni6Fe5 - CuAl12Ni6Fe5 - CuCr1Zr - CuNiSiCr - CuNi2Si mv Vi er eksperter i kobberlegeringer og specialbronzer op til 420HB og vi har ekspanderet i Europa og er aktive inden for i alle industrier og outsourcing som våben, marine, stål, biludstyr, mekanisk, drejning, plast injektion, die-casting og lignende. Vores salgsteam er til rådighed og lytter til og besvarer dine anmodninger på kortest mulig tid i løbet af året.

 4. TITANEX GMBH

  Schweiz

  Her har du siden 1997 fundet den rigtige adresse for titan, tantal, niobium, wolfram, wolfram-kobber, molybdæn og andre specialmaterialer. Anodurit(R) har siden 2011 for den nyeste anodiseringsteknologi til titan, tantal og niobium. Måltro, fri for sandblæsning, resistente mod tæring, fremragende friktionsegenskaber. Tantal markeringsstifter til implantater, færdigdele af tantal, wolfram, W-Cu, molybdæn og titan. Til medicinalteknik, luft- og rumfart, kemisk og farmaceutisk industri. Indkøb i USA og siden 2001 i Kina. Fuld kontrol takket være årlige audit direkte i fabrikkerne. Medtec Europe Stuttgart, Swisstech Basel, Oberflächen und Schichten Stuttgart , IDS Köln - det er messer, hvor du kan kontakte og møde os.

 5. DUISBURG TUBES PRODUCTION AG

  Tyskland

  I mere end 50 år har vi udviklet og fremstillet præcisionsrør i zirkonium-, titanium- og nikkellegeringer til brug inden for de mest krævende brancher til forskellige specielle formål. Vi har mere end 16.000 m² overdækket areal til fremstilling, kvalitetssikring og logistik til rådighed. Mere end 150 kvalificerede medarbejdere er beskæftiget inden for disse områder. Et erfarent team af ingeniører og teknikere står klar til at opfylde kundernes krav.

 1. ELECTROVEK-STEEL

  Ukraine

  Electrovek-Steel er forhandler af rustfrit stål, titan, en bred vifte af sjældne jordarters metaller, ildfaste metaller (W, Mo, Ta, Nb), specielle nikkelbaserede legeringer samt kobber og kobberlegeringer (messing, bronze ), Babbitt termoelement og varmeelementer. Standard metalruller (flad, lang, trukken) kan tilbydes såvel som smedede og bearbejdede dele og dele fremstillet specielt efter ordre.

 2. INTERALLOY AG

  Schweiz

  Virksomheden INTERALLOY AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for rør i rustfrit stål, præcisionsrør i stål, Rørbukningsarbejde, og Rørbøjninger brancherne. Den er baseret i Schinznach-Bad, Schweiz.

 1. KIND MATERIALS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KIND MATERIALS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Lindlar, Tyskland.

 2. DERCHUN INDUSTRIES CO.,LIMITED

  Kina

  Virksomheden DERCHUN INDUSTRIES CO.,LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for Stang titan, og Plade titan brancherne. Den er baseret i Dongguan,guangdong, Kina.

 3. BERTOLD OBERLE OHG

  Tyskland

  Virksomheden BERTOLD OBERLE OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Kämpfelbach, Tyskland.

 4. TW METALS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden TW METALS FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint AY, Frankrig.

 5. SHAANXI RONGYUAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO.LTD

  Kina

  Virksomheden SHAANXI RONGYUAN INDUSTRIAL DEVELOPMENT CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for Titanplade, Titaniumstænger, CNC-drejede emner i titanium, og titanflange brancherne. Den er baseret i Xian, Kina.

 6. PAKSHAL STEEL & ENGG. CO

  Saudiarabien

  Virksomheden PAKSHAL STEEL & ENGG. CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Riyadh, Saudiarabien.

 7. BAOJI RUICHENG TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BAOJI RUICHENG TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Baoji, Kina.

 8. U.S TITANIUM INDUSTRY INC

  Forenede Stater

  Virksomheden U.S TITANIUM INDUSTRY INC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for titanium og legeringer, piber, metalrør, og krom brancherne. Den er baseret i Los Angeles, Forenede Stater.

 1. TITANIUM SERVICES FRANCE SAS

  Frankrig

  Virksomheden TITANIUM SERVICES FRANCE SAS, er en Multi-Category, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for Skrue titan, titanium og legeringer, titaniumplader, og Titaniumstænger brancherne. Den er baseret i Vourles, Frankrig.

 2. BASISMETALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BASISMETALL GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for titanium og legeringer, Plade titan, Titanplade, og titaniumlegering brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. ASHAPURA STEEL

  Singapore

  Virksomheden ASHAPURA STEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrirørføring branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Rør og slanger, titan-, Rør og slanger, rustfrit stål, og Rør og slanger, titan- brancherne. Den er baseret i Mei Hwan, Singapore.

 4. NIPPON TITANIUM METALS CORPORATION

  Japan

  Virksomheden NIPPON TITANIUM METALS CORPORATION, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Osaka, Japan.

 5. GALAXY INDUSTRIAL LLC

  Forenede Arabiske Emirater

  Virksomheden GALAXY INDUSTRIAL LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, titan-, og Rør og slanger, titan- brancherne. Den er baseret i Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater.

 6. STABTEC GMBH

  Italien

  Virksomheden STABTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for rustfrit stål, specialstål og alm. stål, Stang titan, Rør titan, og Skrue titan brancherne. Den er baseret i Valdagno, Italien.

 7. DE NORA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DE NORA DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Rodenbach, Tyskland.

 8. HERMITH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMITH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den er baseret i Munich, Tyskland.

 9. TECHNALLOY, S.A.

  Spanien

  Virksomheden TECHNALLOY, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for aluminium og titanium til luftfart brancherne. Den er baseret i Sant Cugat Del Vallès, Spanien.

 10. XI'AN AIRCRAFT INDUSTRY TITANIUM CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden XI'AN AIRCRAFT INDUSTRY TITANIUM CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for titaniumlegering, Stang titan, og Plade titan brancherne. Den er baseret i Xi'an, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- titan- - Import eksport

Antal resultater

3.604 Virksomheder