• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- stål-

Resultater for

Rør og slanger- stål- - Import eksport

 1. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1983 har Seeberger leveret produkter i høj kvalitet - "Made in Germany". Som en mellemstor, familiedrevet virksomhed er vi altid en personlig og kompetent kontaktperson for vores kunder. Tillid og pålidelighed danner grundlaget for vores partnerskab. Vores position som robust og selvstændig virksomhed vil vi også udbygge i fremtiden via en permanent forbedring af vores tjenesteydelser og økonomiske adfærd. Det er jeres garanti for planlægningssikkerhed og kontinuitet. Produktnøgleord: Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Afstandsrør Akselbøsning Akselbøsninger Akselrør Akselrør Indsugningsrør Indsugningsrør Bøsning Bøsninger Crimpforing Crimpforinger Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Muffe Muffer Klemmuffe Klemmuffer Kompressionsreduktion Hovedstøtterør Hovedstøtterør Lejebøsning osv.

 2. C+R HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  C+R HYDRAULICS GmbH blev etableret i München i 1984 og er i dag en moderne, lagerførende specialvirksomhed inden for hydraulik og en betydende leverandør til det europæiske marked. Vores omfattende sortiment, der omfatter mere end 900 forskellige produkter i varierende mål inden for støbte dele, stempelstænger, stempelrør, cylinderrør og HPZ-rør, er specielt tilpasset hydrauliske systemer. Vi tilbyder også specialtilpassede hydrauliske komponenter fremstillet efter kundernes krav. Vores kunder og samarbejdspartnere sætter pris på den samlede viden hos vores højt kvalificerede medarbejdere, der er baseret på utallige projekter og problemløsninger. En innovativt ledet, mellemstor virksomhed med kort beslutningsgang gør det muligt for vores samarbejdspartnere inden for industri og handel at reagere hurtigt på udfordringer. Få nytte af vores erfaring, vi realiserer dine krav meget hurtigt!

 3. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Stålrør findes alle vegne: fra kuglepenne til sportsvogne til stilladser. Af disse grunde dedikerede vores grundlæggere Matthias Schellen og Ulrich Flack sig tidligt til branchen, hvilket har resulteret i, at de i dag har en betydelig indflydelse. Vi er en meget åben virksomhed. Åben for nye ting, for innovation og skøre ideer. Vi elsker stål og alt, hvad stål kan give liv. For os er der ingen grænser. Ikke før, at vi har prøvet alt. Vi er kommet langt med denne indstilling, og vi ser frem til at lade dig blive en del af det. Vores kernekompetencer: bearbejdning af rør. Vores ekspertise: rør i alle former og materialer. Med et netværk af forarbejdningsvirksomheder implementerer vi en lang række overfladebelægninger og sikrer således imponerende resultater for ethvert kundebehov, uanset hvor individuelt.

 4. LE ROI DU FER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE ROI DU FER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Périgny, Frankrig.

 5. COMMENTFER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMMENTFER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for stålrør, jernbarrer, og aluminiumsplader brancherne. Den er baseret i Poitiers, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRESTA-STAHL HANDELSGES. MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRESTA-STAHL HANDELSGES. MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 2. GÜNTHER + SCHRAMM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÜNTHER + SCHRAMM GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Oberkochen, Tyskland.

 3. EDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EDER GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Dæk branchen. Den opererer også inden for Varetransport, International ekspedition, Rør og slanger, stål-, Stål, dæk til motorkøretøjer, dæk til industrikøretøjer, dæk til lastbiler, logistikservice, og international transport brancherne. Den er baseret i Stadtbergen, Tyskland.

 4. WUPPERMANN METALLTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden WUPPERMANN METALLTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Altmünster, Østrig.

 5. NIEDAX KABELVERLEGE-SYSTEME GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NIEDAX KABELVERLEGE-SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Wolkersdorf Im Weinviertel, Østrig.

 1. INTERNATIONAL METAL SERVICE NORD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden INTERNATIONAL METAL SERVICE NORD GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 2. HASS PIPE

  Tyrkiet

  Hasspipe er en producent af brøndrør beliggende i Konya Tyrkiet, som begyndte deres virksomhed tilbage i 2018. Vi er forpligtet til at holde os opdateret og bruge den seneste teknologi, for at kunne levere førsteklasses produkter til vores kunder. Vi har opbygget vores omdømme på produktionen af serie- og ordrebestilling af produkter som overholder de internationale standarder såsom TS, EN og ISO. Derudover har bevarelsen af en konsistent kvalitet på tværs af alle handlinger været et plus, hvilket opnås med anvendelsen af ISO 9001: 2000 kvalitetsstyringssystemet. Hos Hasspipe fremstiller vi brøndbeklædning i PVC, filterrør og forskruninger, metalbrøndbeklædning, spiralsvejsede rør, kolonnerør og forskruninger. Vores produktionsfaciliteter er fokuseret på at overholde alle krav fra de industrielle, kommercielle og husholdningsområder. Vi er stolte over at levere vores produkter verden over, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Med særlig fokus på præcisionsskæring, kvalitetskontrol og sikkerhed, har vi hurtigt etableret os som en pålidelig partner for virksomheder som leder efter rørløsninger af fremragende kvalitet. Hvad enten du har brug for standardprodukter eller skræddersyede løsninger, så har vi den nødvendige ekspertis, e viden og erfaring til at opfylde alle dine behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 1. HANS KÖRBER GMBH

  Tyskland

  Vi fremstiller produkter, som – monteret på applikationen – ikke mere er synlige. Men deres funktion er alligevel mærkbar. Vores produkter garanterer sikkerhed. I kraftværker, i skibs- og anlægsbyggeri. Overalt i verden, hvor der arbejdes med væsker, gasser og damp, satser man på vores produkter. Med lidenskab fremstiller vi rørbøjninger, kedelbunde, fittings og specialprodukter af stål, der opfylder de strengeste sikkerhedskrav. Og fordi vi har gjort det i mere end 100 år, hører vores familievirksomhed til blandt de mest efterspurgte specialister på området. Pålidelig, kompetent og med personlig service. Vi ser det som vores mission at stå vores kunder bi som partner og hjælpe dem med at gøres deres projekt til en succes. Med vores produkter vil vi bidrage til, at vores kunder kommer rundt om hvert eneste hjørne og får den rigtige bøjning.

 2. DYLAN BELGIE

  Belgien

  Med en årlig omsætning på mere end 380 millioner euro for koncernen er vi en af de største europæiske aktører inden for rør, stænger, smedegods, flanger, ventiler, vinkelrør og fittings, i enhver størrelse og kvalitet. Vi lagerfører kulstofstål, rustfrit stål, duplex stål, super duplex stål, lavlegeret stål som rørmaterialer. Vores in-house maskinværksted, kombineret med vores professionelle viden og fleksibilitet, bekræfter vores succes og omdømme for at løse problemer og overholde selv de korteste leveringsfrister. Vores lager af rørmaterialer, fittings, flanger og ventiler er på mere end 90.000 tons og ligger placeret i hele Europa for at kunne betjene industrier såsom den petrokemiske, elproduktion og offshore samt EPC og fremstillere. Kvalificeret personale, der er fortroligt med EN, ASME og andre internationale standarder, og som understøttes af opfølgende service og en specialiseret eksportafdeling, koordinerer hver enkelt vare op til skræddersyede projekter.

 3. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES E.K.

  Tyskland

  Kære kunde, ISP er en global aktiv handelsvirksomhed for stålrør, andre stålprodukter og metal med hovedkontor i Bremen. ISP INTERNATIONAL STEEL & PIPES e.K.: Vi har 20 år erfaring inden for segmentet stål- og stålrørshandel. ISP har et stort netværk af leverandører, lagerforvaltere, speditioner, kunder og præfabrikationsvirksomheder. ISP leverer til alle stålbrancher inden for industrien og energi. Vi handler med følgende produkter: - Hulprofiler til stålkonstruktion kold/varm/rund - Kvalitetsstål varmvalse/smedet/blankt - Stangstål sort/galvaniseret i rustfrit stål eller C-stål - Tykvæggede rør sømløse/svejsede - Rør med normal vægtykkelse sømløse/svejsede - Rørtilbehør ASTM/EN i rustfrit stål eller C-stål - Kedelrør i overensstemmelse med ASTM/EN sømløse eller svejsede - Hydraulikrør sømløse, fosfaterede eller galvaniserede - Stempelstænger, forkromede eller kun slebne - Plader fin-/grovplade/plader med knopper i C-stål eller rustfrit stål - Dragere IPE/HEA/HEB/HEM i sort/sandblæst/grundet. Vi kan tilbyde følgende præfabrikation: - savning - blæsning/grunding - især overfladecoating f.eks. AGI Q151 eller PE-indkapsling - galvanisering.

 4. TUBEXACT

  Frankrig

  TUBEXACT ligger 1 time fra Paris, og vi har specialiseret os i fremstilling og eksport af koldtrukne højpræcisionsrør og -profiler. Vores sortiment består af 10 produktgrupper for trukne metaller og legeringer. Vores rør er beregnet til forskellige aktivitetssektorer såsom bilindustrien, kontrol, forbindelsesstykker, målinger eller analyser.. Hos Tubexact giver vores specificitet os mulighed for at tilbyde dig rør i ruller eller i lige længder i jernholdige og ikke-jernholdige metaller kombineret med vores ekspertise inden for skæring, bukning og rørlængder op til 6 meter, uanset det ønskede metal. Strækningsmaskinerne til præcisionsrør giver et specifikt interval, der går fra en ydre diameter på 0, 20 til 40 mm og en vægtykkelse på 0, 05 til 3 mm med mulighed for forskellige metallurgiske tilstande (koldvalset, udglødet/bratkølet). Tubexact producerer også halvfabrikata i små eller mellemstore serier i kobber, messing, aluminium osv.

 5. HYDROSTAL SP. Z O.O. ZP

  Polen

  Virksomheden Hydrostal har hovedkontor i Brzeszcze. Vi fremstiller saml-selv hundefolde, hegn i metal og galvaniseret til private, koldvalsede eller varmvalsede stål strips. Vi fremstiller også galvaniserede koldformede sektioner bruges til forstærkning af PVC snedkeri og koldformede sektioner lavet af kold- og varmvalsede stålplader.

 6. NPI ITALIA

  Italien

  NPI Italias historie er frugten af en lang familietradition. Parigi-familiens industrielle aktivitet blev grundlagt i 1950 i Milano. I slutningen af 60'erne flytter virksomheden til Monza, og i 1975 fik Cesare Parigi patent på Parinox, den første gummislange med pakning i rustfrit stål, som gør det muligt at tilslutte alle typer haner til vandforsyningsnetværket. Dette produkt gør virksomheden kendt over hele verden. NPI Italia har været en del af Neoperl-koncernen siden 2014.

 7. JUMAMETAL, S.L.

  Spanien

  Juma Metal, S.L. er en familiedrevet virksomhed med speciale i fremstilling af vinstolper samt spiralrør og rørsystemer. Vores hovedprioritet er at tilbyde kunden en personlig service. Denne service omfatter fremstilling af det færdige produkt fra de bedste råmaterialer og levering af de bestilte varer hos kunden.

 8. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrig

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST er specialist i import og eksport af stål siden 1954 og anerkendt for sine kvaliteter som forhandler af højkvalitets stål. Vi har et tillidsforhold med de bedste europæiske fabrikanter. Ud over standardstål tilbyder vi vores sortiment af stål med høje karakteristika. Vi svarer på alle forespørgsler vedrørende vores lager, størrelser og specialkvaliteter for bjælker, pladejern, plader, rør, laminerede elementer osv.

 1. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, et datterselskab under Scholz AG, er siden grundlæggelsen i 1991 blevet indbegrebet af kvalitetsstål. Vores virksomhed har en markedsførende stillingen inden for levering til smedeindustrien, maskinbyggeri og leverandører. Samtidig får kunder i hele Europa glæde over vores omfattende tjenesteydelser og den fremragende service og de førsteklasses produkter.

 2. CONFORMATS MECALTUB, S.L.

  Spanien

  Forarbejdning, udrunding, bukning og formning af rør uden materialetab. Vi forarbejder metaller som jern, rustfrit stål, messing, kobber, aluminium, titan... Fabrikation på bestilling.

 3. HANSSEN MACHINE TOOLS

  Frankrig

  Virksomheden HANSSEN MACHINE TOOLS, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for rør uden svejsninger, og Bukning af rør brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. ML TUBI DI LAZZARI MATTEO

  Italien

  Virksomheden ML TUBI DI LAZZARI MATTEO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for stålrør, elektrosvejsede rør, og svejsede rør brancherne. Den er baseret i Sabbio Chiese, Italien.

 5. STAHLROHR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STAHLROHR GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for rør til vandkanaler brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 6. SOPROMET

  Frankrig

  Virksomheden SOPROMET, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Plader og rør, tilbehør svejsestål, svejsede rør, speciallegeringer, og Plader og rør brancherne. Den er baseret i Senlis, Frankrig.

 7. HUG AG DÄLLIKON

  Schweiz

  Virksomheden HUG AG DÄLLIKON, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Dällikon, Schweiz.

 8. PETER DRÖSSER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden PETER DRÖSSER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den er baseret i Engelskirchen, Tyskland.

 9. STAL IMPEX SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden STAL IMPEX SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for koldformet svejset stålrør, og fabrikation af profiler i stål brancherne. Den er baseret i Krosno, Polen.

 10. GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜLER METAL ÜRÜNLERI SAN. TIC. A.Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, stål- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Rør og slanger, aluminium-, fabrikation af profiler i stål, stålledninger, og aluminiumstråd brancherne. Den er baseret i Eskisehir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- stål- - Import eksport

Antal resultater

4.438 Virksomheder