• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- rustfrit stål

Resultater for

Rør og slanger- rustfrit stål - Import eksport

 1. KMC GROUP - MEKO METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, som har været førende inden for stålprofilproduktion siden 1969, er vokset fra en facilitet på 10.000 kvadratmeter til 100.000 kvadratmeter beliggende i Torbalı-Izmir, og underlagt KMC Group siden 2011. Vores samarbejde integrerer unik kommerciel og teknisk ekspertise, hvilket resulterer i en årlig produktionskapacitet på 150.000 ton, som kontinuerligt tilpasses med de globale tekniske udviklinger. Med hensigt om at opnå en topplads blandt de 3 bedste globale virksomheder for specialprofiler, har MEKO Metal oplevet en robust stigning i deres eksportvolumen. Med speciale i åbne, svejsede og rustfrit stålprofiler, tilbyder vi vores produkter til et utal af industrier, såsom automobil, møbel, husholdningsapparater, stålprodukter, varme og køling, klimaanlæg, anlægsarbejde og stålkonstruktion, stilladsprofiler, opvarmede håndklædestativer, solcelleenergisystemer, landbrugsvanding og drivhuse. Vores vigtigste sektorer: •Standardrør og profiler •Specialprofiler •Automobilprofiler •Solcelleenergisystemprofiler •Monteringssystemer til jorden til solcelle •Monteringssystemer til tag til solcelle •Anlægsarbejde og stålkonstruktioner •Profiler til landbrug og drivhus •Profiler til elektricitet og elektronik •HVAC-profiler •Profiler i rustfrit stål Rulleformning tilbyder en omkostningsfordel i forhold til aluminium, ved at erstatte vigtige produktionsdele der traditionelt kræver aluminium med rulleformet stål. Vi specialiserer os i internt design og produktion af forme, værktøjer, ruller og vigtige komponenter. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, er en Multi-Category, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, Profilerede plader - jernholdige metaller, Plader og rør, Rør og slanger, rustfrit stål, Byggematerialer, bygningsstål, stål til metalstrukturer, Profilerede plader, og Profilerede plader - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 3. KLAUS KUHN EDELSTAHLGIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har vi i Radevormwald produceret kvalitetskomponenter af rustfrit stål. Vores familievirksomhed er i mellemtiden vokset til godt 300 medarbejdere. Med succes har vi specialiseret os i rotationssymmetriske komponenter, der fremstilles ved centrifugalstøbning. På grund af de bredt etablerede fabrikationsmuligheder kan vi slutbearbejde alle komponenter individuelt efter kundeønske. På grundlag af vores fælles definerede firmaværdier fabrikerer vi sammen med vores medarbejdere enkeltdele eller små serier, og vi udmærker os især ved vores høje kvalitet, fleksibilitet og pålidelighed. Innovativ materialeudvikling og førsteklasses service er en selvfølge for os. Komponenterne anvendes globalt i 40 brancher under ekstreme betingelser i den daglige drift – økonomisk og sikkert.

 4. DOGRAR METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOGRAR METAL, er en Underleverandør, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Laser - skære- og svejsemaskiner, Plader og rør, Profiler - jernholdigt metal, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, Rør og slanger, rustfrit stål, Kedelarbejde, laserskæring, og Laser - skære- og svejsemaskiner brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 5. SEYAME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SEYAME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for rør i rustfrit stål, præcisionsrør i stål, fittings i rustfrit stål, og industrifittings i stål brancherne. Den er baseret i Saint-Germain-Sur-Avre, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TECNOFAR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOFAR SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for dentale kanyler brancherne. Den er baseret i Gordona, Italien.

 2. PERFOITALIA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PERFOITALIA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Centrifugalpumper branchen. Den opererer også inden for Kedler, industrielle, Kontrolpaneler - elektricitet, Geotermiske energisystemer, Rør og slanger, rustfrit stål, undervandspumper, elektropumper, Kedler, industrielle, el-tavler, og Kontrolpaneler - elektricitet brancherne. Den er baseret i Bari, Italien.

 3. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAPPERT INTRAMET SA, er en Multi-Category, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, Import-eksport - stål og metaller, Specialstål, stænger i rustfrit stål, flanger i rustfrit stål, rør i rustfrit stål, stålflanger, og plader i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Engis, Belgien.

 4. INOXEA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INOXEA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, Spåntagning - stål og metaller, tømrerhåndværk i rustfrit stål, svejsning rustfrit stål, Rør og slanger, rustfrit stål, arbejdning af rustfrit stål, Svejsning - stål og metal, og rør i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 5. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Forenede Stater

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) er en global førende virksomhed inden for produktion af metalprodukter til kritisk anvendelse og i en høj kvalitet. Vores skræddersyede metalprodukter spænder fra vandatomiseret metalpulver, rullebundne belagte plader og præcisionsformede metaltør til rør med mindre diameter, ultratynd folie, formet ledning, termiskstyrede produkter og maskinforarbejdede komponenter. Vi har produktionsanlæg i USA og Storbritannien, som omfatter AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals og AMETEK SMP Wallingford. Vores virksomheder repræsenterer en verdensførende styrke inden for fremstilling af højtydende metalprodukter til markeder som medicin, energi, atomkraftværker, instrumentering og måling, elektronik, luftfart, forsvar, automobil, olie og gas, boring og minearbejde og industriel. Uanset hvornår der opstår en ny ingeniørudfordring som kræver et skræddersyet metalprodukt, er vores metaleksperter dedikeret til at udvikle løsninger af den højeste kvalitet, som præsterer uden fejl. Spørg os !

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Aktieselskabet Baltic Tube Service blev grundlagt i 2006 med det formål at sælge nye og brugte rør og søjler i stålplader. Siden virksomhedens start har Baltic rørservice haft forskellige projekter i mange europæiske lande, der betjener udgangsporte, byggeri af rørledninger, og operationer med så få udgravninger som muligt. Baltic rørservice garanterer hurtig levering af varerne fra eget lager til et hvilket som helst land i Europa. . Vores personale vil hjælpe dig med at vælge den optimale løsning

 2. WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  WITTE TUBE & PIPE SYSTEMS GMBH er på europæisk niveau en af de største og mest velrenommerede lagerførende stålforhandlere af særlige specialstålrør samt specialstålfittings og flanger af (super-)duplex-stål og andre materialer. Vores produktprogram omfatter specielle sømløse eller sammensvejste rustfri stålrør, som ikke blot er rust- og syrebestandige, men også varmebestandige. Derudover tilbyder vi førsteklasses fittings i rustfrit stål, f.eks. rørbøjninger, T-samlinger, reduktioner og flanger.

 1. SIEKMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er din producent af specialrørbøjninger! I flere årtier har vi været specialister i fremstilling af specialrørbøjninger af sømløse rør. Nyudviklede produktionsprocesser, erfarne medarbejdere og permanent kontrol i alle produktionsfaser garanterer højeste kvalitetsstandard. Vores styrke ligger blandt andet inden for: Fremstilling af tykvæggede rørbøjninger, fremstilling af mindre serier, specielle dimensioner, stort udvalg af bearbejdede materialer - C-stål/rustfrit stål, meget korte leveringstider, fremstilling af rørbøjninger med snævre tolerancer, dimensioner også uden for standardmål. Vi har gjort det til vores opgave at levere rørbøjninger hurtigt, pålideligt og i højeste kvalitet. Et stort antal værktøjer tillader os at producere stort set enhver rørbøjning i dimensionsområdet fra 14 mm til 219, 1 mm. Vores produkter: Fittings (rørsamlestykker); Fittings i rustfrit stål; Rørbøjninger, slidbestandige; Rørbøjninger i rustfrit stål;

 2. DYLAN BELGIE

  Belgien

  Med en årlig omsætning på mere end 380 millioner euro for koncernen er vi en af de største europæiske aktører inden for rør, stænger, smedegods, flanger, ventiler, vinkelrør og fittings, i enhver størrelse og kvalitet. Vi lagerfører kulstofstål, rustfrit stål, duplex stål, super duplex stål, lavlegeret stål som rørmaterialer. Vores in-house maskinværksted, kombineret med vores professionelle viden og fleksibilitet, bekræfter vores succes og omdømme for at løse problemer og overholde selv de korteste leveringsfrister. Vores lager af rørmaterialer, fittings, flanger og ventiler er på mere end 90.000 tons og ligger placeret i hele Europa for at kunne betjene industrier såsom den petrokemiske, elproduktion og offshore samt EPC og fremstillere. Kvalificeret personale, der er fortroligt med EN, ASME og andre internationale standarder, og som understøttes af opfølgende service og en specialiseret eksportafdeling, koordinerer hver enkelt vare op til skræddersyede projekter.

 3. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italien

  Grazioli Cesare srl er en italiensk familiedrevet virksomhed på verdensplan inden for automatisering og sektoren for landbrugskomponenter. Lige fra starten har vores virksomhed været bygget på principperne om pålidelighed, fleksibilitet, nøjagtighed, styrkepunkter, som vi stadig bygger vores virksomhed på og er stolte over. Assistanceservice med mærket Grazioli Group sikrer rentabiliteten af de produktionsanlæg, som vi leverer til vores kunder, og vi kan garantere en konstant sikkerhed og tilstedeværelse af vores personale under hele produktionsprocessen. Blandt de aktiviteter, som maskinerne kan udføre, kan vi nævne, profilering, skæring, rulning og gevindskæring uden fjernelse af materiale. I mere end 50 år har vi taget os af produktionen af innovative maskiner og anlæg til bearbejdning af rør i stål og ikke jernholdige metaller, samt af personaliseret maskineri, da markedet altid har haft brug for "skræddersyede" løsninger til de enkelte behov.

 4. SCHOELLER-BLECKMANN EDELSTAHLROHR GMBH

  Østrig

  SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH kan se tilbage på en lang og succesrig historie. Der blev forarbejdet stål på Schoeller-værkerne i Ternitz-regionen helt tilbage i 1870. I starten af 1960'erne blev produktionen udvidet til også at omfatte rørprodukter - og det var startskuddet til udviklingen som kompetencecentrum for sømløse rør af special stål. SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH er blandt de vigtigste producenter af sømløse rør af specialstål verden over. SCHOELLER-BLECKMANN Edelstahlrohr GmbH produceret et stort udvalg af korrosions-, syre- og varmebestandige rør af specialstål i mere end 70 forskellige ståltyper, som altid opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Vores produkter.: Rør i specialstål (rustfri, sømløse, elektropolerede, slebne, højglanspolerede), kedelrør, hulstål, dobbeltvæggede rør, rør i specialstål til den farmaceutiske industri.

 5. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Rusland

  Invention Production Center LLC (IPC) er en producent af rustfrit stål og jernholdige rør, industrifittings til konstruktion af gas- og olierørledninger. IPC's hovedaktiviteter er udviklingen og introduktionen af teknologier og udstyr til produktion af rør og tubing af stål med indvendig og udvendig antikorrosionsbelægning; konstruktion af rørledninger og ledninger med permanente smedede fittings til rør; produktion af ikke-jernholdige rørfittings og ventiler; produktion af polyætylenforede stålrør og fittings med indvendig belægning; produktion af og forsyning med elektrisk isolerende højtryksforing til beskyttelse mod vagabonderende strøm og elektrokemisk korrosion. Virksomheden tilbyder metalrør og rørledninger, der er klare til installation; tilpasning af produktet til kundens projekt; påføring af antikorrosionsbelægning; installation af overvågningsudstyr af spændingsudslag; rådgivning og teknisk support; inspektion til overholdelse af lokale standarder.

 6. ARCUS EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  På vores fabrik i Weilerswist løser vi dine problemer med bejdsning af rustfrit stål. Spørg os, når det gælder bejdsning som underleverance og mekanisk bearbejdning af dine rustfri ståldele. Vores produkter: Pudsearbejde, skydeventiler, bejdsning af rustfrit stål, bejdsning af metaller, rustfrit stål, rustfri stålrørbøjninger, rustfri stålrør, fittings af rustfrit stål, fittings (rørforbindelsesstykker), flanger af rust- og syrebestandigt stål, flanger og kraver, flangeventiler, gevindfittings, kløpperbunde, ledningsrør.

 7. OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  OFFSHORE PRODUCTS INTERNATIONAL LTD. Udstyr og produkter til rørledninger. Vi vil gerne præsentere Offshore Products International Ltd. Producent og andelshavere af rørledningsprodukter. Virksomheden er blevet kendt for deres effektivitet og service over for deres kunder. Deres mål er koncentreret på at øge deres andel af markedet gennem innovation, og en kontinuerlig forbedring af kvaliteten af den service vi giver vores kunder. Levering af udstyr til rørledninger og offshore-produkter til Storbritannien, Europa og globalt, samtidig har vi åbnet en ny undervandsafdeling.

 8. TUBEST

  Frankrig

  TUBEST har fremstillet sektioner til fleksible pejserør i rustfrit stål siden 1925. TUBEST designer og fremstiller solide og fleksible rørsektioner til pejse til industri eller private både til renovering og nye installationer. Alle vores produkter er godkendt iht. europæiske normer. Virksomhedens europæiske afdelinger, store lagerkapaciteter og distributionsservice gør os i stand til at tilfredsstille alle kundens behov.

 1. STAROFIT KLOSE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  STAROFIT – din partner inden for rørhandel! Vi fokuserer på globalt salg og lagerføring af rørbøjninger og svejsefittings i stål og specialstål. STAROFIT har specialiseret sig i rør med tykkelse og usædvanlige mål. Med vores princip om "et fyldt lager" (vi har alt på lager) giver vi vores kunder betydelige fordele på markedet. De fører blandt andet fittings iht. EN10253-2/-4 (også EN type B), DIN (også DIN del 2) og ASME B16.9.

 2. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Spanien

  Virksomheden Inoxsa er specialiseret i rørledninger til væsker. Fremstilling af slanger i rustfrit stål af den højeste kvalitet samt alle typer rør og tekniske samlinger til industrien. INOXSA FENDER er en filial, der leverer fendere til skibe og havne. Handel med reservedele og tilbehør til køretøjer og industrikøretøjer.

 3. SCHOLZ EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  Scholz Edelstahl GmbH, et datterselskab under Scholz AG, er siden grundlæggelsen i 1991 blevet indbegrebet af kvalitetsstål. Vores virksomhed har en markedsførende stillingen inden for levering til smedeindustrien, maskinbyggeri og leverandører. Samtidig får kunder i hele Europa glæde over vores omfattende tjenesteydelser og den fremragende service og de førsteklasses produkter.

 4. INOX CENTAR SESVETE D.O.O

  Kroatien

  INOX CENTAR SESVETE d.o.o. er producent af rundt rustfrit stål og rør og distributør af rustfrit stål (plader, rør, stænger, fitinngs, ventiler, flanger, befæstelseselementer, komponenter til hegn) og aluminiumsplader.

 5. DAISYN IBERICA

  Spanien

  Virksomheden DAISYN IBERICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for plisserede rør, Solledninger, slange, og Jernstøberi brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 6. CYBERSTEEL

  Rusland

  Virksomheden CYBERSTEEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Industrirørføring, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Industrirørføring, rustfrit stål, og Rør- og slangefittings - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Pervouralsk, Rusland.

 7. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Rumænien

  Virksomheden TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L, er en Multi-Category, der opererer inden for Rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, Glas, Rør og slanger, rustfrit stål, og Glas brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 8. TW METALS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden TW METALS FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, titan- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, rustfrit stål, og Rør og slanger, rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Saint AY, Frankrig.

 9. CNR FLEX

  Tyrkiet

  Virksomheden CNR FLEX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for fittings til gas brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 10. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Tyskland

  Virksomheden DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, stål-, Rør og slanger, rustfrit stål, Plader og rør, Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger, stål-, Rør og slanger, rustfrit stål, Plader og rør, og Sømløse rør og slanger - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Grevenbroich, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis