• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- jern-

Resultater for

Rør og slanger- jern- - Import eksport

 1. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rørfittings og aluminiumstøbedele direkte fra producenten. Vi producerer vores rørfittings udelukkende af førsteklasses, saltvandsbestandige aluminiumlegeringer med en lav egenvægt, størst mulig stabilitet og en naturlig korrosionsbestandighed til forskellige anvendelsesmuligheder. Vi planlægger gerne dine individuelle rørkonstruktioner, udarbejder monteringsplaner med styklister og leverer vores rørfittings sammen med de færdigt tilskårne og mærkede rørsektioner. Maskin- og sikkerhedsgelændere af Brinck-rørfittings er Tüv-komponenttestet iht. pr EN ISO 14122-3. Udnyt vores erfaring med aluminiumstøbning og som systemleverandør. I mere end 60 år har vi som pålidelig underleverandør produceret kundespecifikke aluminiumstøbedele til bil- og maskinindustrien. Fra idé over udformning til implementering i færdige moduler tilbyder vi en totalservice.

 2. SODELUX SA

  Belgien

  Virksomheden SODELUX SA, er en Distributør, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, Haner og ventiler, Rør og slanger i PVC, Slanger og rør i plast, Sikkerhedsventiler, vvs, og Haner og ventiler brancherne. Den er baseret i Recogne, Belgien.

 3. PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROTON ÇELIK ENDÜSTRI SAN TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Solvarmesystemer i aluminiumsprofiler, Rør og slanger, jern-, profiler i aluminium, og plader i ruller brancherne. Den er baseret i Hatay, Tyrkiet.

 4. CAST IRON

  Belgien

  Virksomheden CAST IRON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Støbejernselementer, Rør og slanger, jern-, støbejern, Råjern og specialjern, Støbejernselementer, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Beerse, Belgien.

 5. Boray Boru ve Profil A.S

  Tyrkiet

  Virksomheden Boray Boru ve Profil A.S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for profiler, galvaniserede produkter, og galvaniserede profiler brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SIDERGHISA SRL

  Italien

  Virksomheden SIDERGHISA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dræn og afløb - byggearbejde branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Citta' Sant'angelo, Italien.

 2. ADICO DINGZHOU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ADICO DINGZHOU METAL PRODUCTS CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for slanger, fittings, og støbejern brancherne. Den er baseret i Baoding, Kina.

 3. WB WHITE FOUNDRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden WB WHITE FOUNDRY, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, Rør og slanger, jern-, Kunstnerisk støbejernsarbejde, Jernstøbegods, specialjern, Råjern og specialjern, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Brighouse, Det Forenede Kongerige.

 4. ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ÖZMUTLU DEMIR ÜRÜNLERI SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for rør i jern, bundplader i stål, galvanisering af metal, og fladt og formet valset stål brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. HENGSHUI YITONG METAL PRODUCTS CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden HENGSHUI YITONG METAL PRODUCTS CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den er baseret i Hengshui, Kina.

 1. VORTEX QINGDAO CO., LTD

  Kina

  Virksomheden VORTEX QINGDAO CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den er baseret i Qingdao, Kina.

 2. ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ISOBRUGG STAHLMANTELROHR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger, jern-, Rør- og slangefittings - jernholdigt metal, Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger, jern-, og Rør- og slangefittings - jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Lehrte, Tyskland.

 1. JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA.

  Portugal

  Virksomheden JANUÁRIO A SILVA MONTEIRO & CA, LDA., er en Detailsalg, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for metalrør og -rørledninger til byggesektoren, og converse ///i galvaniseret stål til byggesektoren brancherne. Den er baseret i Paços de Brandão, Portugal.

 2. ROTEC TECHNO CAST

  Indien

  Virksomheden ROTEC TECHNO CAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, dele i støbejern til bilindustrien, Rør og slanger, jern-, og forskruning i støbejern brancherne. Den er baseret i Rajkot, Indien.

 3. DINSEN IMPEX CORP

  Kina

  Virksomheden DINSEN IMPEX CORP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den er baseret i Handan, Kina.

 4. WEIFANG CHANGSHENG PIPE COMPANY LIMITED

  Kina

  Virksomheden WEIFANG CHANGSHENG PIPE COMPANY LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for rørfittings, og rillede rør brancherne. Den er baseret i Weifang, Kina.

 5. VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL

  Spanien

  Virksomheden VALVULAS Y CONEXIONES IBERICA SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør- og slangefittings - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger, jern-, Rør og slanger - jernholdigt metal, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Sant Cugat Del Valles, Spanien.

 6. SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH

  Polen

  Virksomheden SPOMEL ODLEWNIA ZELIWA I METALI NIEZELAZNYCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Støbejernselementer, Rør og slanger, jern-, og Støbejernselementer brancherne. Den er baseret i Lebork, Polen.

 7. ALUCET B.V.

  Holland

  Virksomheden ALUCET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Termiske isoleringsmaterialer branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, Rør og slanger, kobber-, Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, kobber- brancherne. Den er baseret i Waalwijk, Holland.

 8. NANJING GRETEQ INDUSTRIAL CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden NANJING GRETEQ INDUSTRIAL CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den er baseret i Nanjing, Kina.

 1. RAINHAM STEEL TUBES LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden RAINHAM STEEL TUBES LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Rør og slanger, stål-, Rør og slanger - jernholdigt metal, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Rainham, Det Forenede Kongerige.

 2. WEIFANG CHANGSHENG PIPE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden WEIFANG CHANGSHENG PIPE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for rørfittings brancherne. Den er baseret i Weifang, Kina.

 3. HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HAMPSHIRE HOSE SERVICES LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Hydraulisk udstyr, Rør og slanger, stål-, Hydraulisk udstyr, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Southampton, Det Forenede Kongerige.

 4. TIANJIN DALIPU OIL COUNTRY TUBULAR GOODS CO., LTD

  Kina

  Virksomheden TIANJIN DALIPU OIL COUNTRY TUBULAR GOODS CO., LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, jern- branchen. Den opererer også inden for Beklædning af oliebrønde brancherne. Den er baseret i Jinghai Town,tianjin, Kina.

 5. SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SAINT-GOBAIN PAM DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Saarbrücken, Tyskland.

 6. SERTUBI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SERTUBI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Trieste (Ts), Italien.

 7. JINDAL SAW ITALIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden JINDAL SAW ITALIA S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Trieste, Italien.

 8. TUBE COMPANY OF IRELAND LTD

  Irland

  Virksomheden TUBE COMPANY OF IRELAND LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Rør og slanger, kobber- branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Dublin, Irland.

 9. PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO M D MIECZYSLAW DOBRYNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Elektriske komponenter og dele, industrielle, Rør og slanger, jern-, Elektriske komponenter og dele, industrielle, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Lodz, Polen.

 10. EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden EUROPEAN PIPELINE ENGINEERING LTD, der opererer inden for Rørledninger branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, jern-, og Rør og slanger, jern- brancherne. Den er baseret i Fareham, Det Forenede Kongerige.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- jern- - Import eksport

Antal resultater

3.673 Virksomheder