Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne ...
...Røget kulmulebider / Røget torskebider / Røget torskebider marineret med tomater og basilikum / Røget torskebider marineret med thailandske krydderier / Assortiment af røget torskebider natur / thailandsk / Tomater-basilikum.
Frankrig, Descartes
... friske fisk. Økologisk røget laks Vi har været certificeret af Ecocert siden 2004 for frisk laks, hel og skåret økologisk røget laks samt hel og håndskåret røget laks. Dette gælder for laks fra Skotland, Irland eller Norge. Dildmarineret laks Denne laks marineres langsomt ved 0°/c, hvorefter vi tilsætter finthakket dild.
Litauen, Vilnius
...Ørred Let saltet filet-stykke 300g for 1 stykke fra kolde råmaterialer Ossetien Vedhæftning pr. kasse: 30 stk Udløbsdato: 25 dage, t fra -2 til +2 Producent: LLC “Akvilon” Detailkæder, hvor produkterne præsenteres: Dixie, fjernet fra matrix 2019, ændring af ledelse...
Frankrig, Paris
...Betegnelsen Special Reserve adskiller en opdrættet Ossetra kaviar med usædvanlige egenskaber, hvis æg varierer fra lys til mørk amber, honning eller guld. Denne kaviar er vidunderligt sensuel, dens æg ruller på ganen og tungen for at eksplodere til vores store glæde i en let jodagtig, maritim smag, alt sammen med finesse, og i eftersmagen udtrykker meget delikate noter af tørret frugt sig. Kun i butik. ** Klik for at lære mere **...
Tyskland, Berlin
... topkvalitet, som vi også leverer til vores højt anerkendte stjernekokke. Udover den usædvanlige farve og det meget smukke, faste korn, er det dog netop den milde intensitet af aromaen, der giver denne sjældenhed en særlig note.
Matchende produkter
Royal Premium Kaviar
Royal Premium Kaviar
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vores bakker har hermetisk (døv) forsegling, så væsken ikke kan flyde ud. En fugtabsorberende serviet i en bakke holder et pakket produkt - kød eller hakket kød - friskt og tørt. Vi laver også lavere termoformingsbånd med et bredt udvalg af driftstemperaturer - de bruges til fiskeemballering (frisk, saltet, røget), til røgede kødprodukter og halvfabrikata (pølser, delikatesser, frosne forarbejdninger til frikadeller, fyldt kål, pandekager og andre retter). Med os har du de bedste emballageløsninger til dine produkter!