• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • røget og saltet fisk

Resultater for

Røget og saltet fisk - Import eksport

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Spanien

  DEN BEDSTE TORSK FRA DE NORDLIGE HAVE SIDEN 1932. Via en traditionel udskæringsmetode er vi i stand til at udskære særlige stykker til de forskellige nationale specialiteter. Denne metode gør det desuden muligt at tilskære stykkerne og udskæringerne efter vægt og størrelse og efter kundernes smag og behov.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spanien

  Linda Playa producerer og markedsfører ansjoser i saltlage. Vi lever op til kravene på det nationale og internationale marked. Håndværksproduktion af ansjoser og marineringer. Virksomheden ligger i Colindres.

 3. ROYAL CAVIAR

  Tyskland

  Virksomheden ROYAL CAVIAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for kaviar, Vild kaviar, og Opdrætskaviar brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 4. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danmark

  Virksomheden NEPTUN SEAFOOD APS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for styretavle, Engrossalg af røgelse, fisk og skaldyr, og Levende snegle brancherne. Den er baseret i Løgstør, Danmark.

 5. LE MOULIN DU COUVENT

  Frankrig

  Virksomheden LE MOULIN DU COUVENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den er baseret i Descartes, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEONIDIS COMPANY

  Grækenland

  Virksomheden LEONIDIS COMPANY, er en Detailsalg, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for frosne produkter fra havet brancherne. Den er baseret i Kavala, Grækenland.

 2. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrig

  Virksomheden ARGIS GALAC'SEA, er en Engrossalg, der opererer inden for Frosne og dybfrosne varer branchen. Den opererer også inden for Skaldyr, dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, Muslinger, skaldyr, Skaldyr, dybfrosne, Fisk, frosne og dybfrosne, Røget og saltet fisk, og Muslinger, skaldyr brancherne. Den er baseret i Lorient, Frankrig.

 3. CAVIAR PETROSSIAN

  Frankrig

  Virksomheden CAVIAR PETROSSIAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for kaviar, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. ALBATROSS SEAFOODS

  Irland

  Virksomheden ALBATROSS SEAFOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for laks, røget laks, og fisk brancherne. Den er baseret i Killybegs, Irland.

 5. SIMON DUTRIAUX

  Frankrig

  Virksomheden SIMON DUTRIAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for salat med alt godt fra havet brancherne. Den er baseret i Vendin Le Vieil, Frankrig.

 1. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

  Virksomheden RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, skaldyr og snegle, konserverede branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, Røget og saltet fisk, torskespecialiteter, Frossen torsk, og Afsaltet torsk brancherne. Den er baseret i Torres Vedras, Portugal.

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, ørred, Røget og saltet fisk, aborrer, og guldbrasen brancherne. Den er baseret i Denizli, Tyrkiet.

 1. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italien

  Virksomheden TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for torsk, kulmuler, torskefilet, og færdig torsk brancherne. Den er baseret i Mestre, Italien.

 2. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Frankrig

  Virksomheden EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den er baseret i Calais, Frankrig.

 3. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fisk, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Røget og saltet fisk, eksport af dybfrossen fisk, fiskehandlere, Røget og saltet fisk, og frosne produkter fra havet brancherne. Den er baseret i Klein Meckelsen, Tyskland.

 4. SODIAL

  Belgien

  Virksomheden SODIAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den er baseret i Jumet, Belgien.

 5. BASKCOD

  Spanien

  Virksomheden BASKCOD, er en Distributør, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den er baseret i Lemona, Spanien.

 6. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Tyskland

  Virksomheden JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Röfingen, Tyskland.

 7. JAEGER-VERSAND

  Tyskland

  Virksomheden JAEGER-VERSAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, Mejerier - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Kognings- og røgningsudstyr til delikatesseforretninger, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bonefeld, Tyskland.

 8. RÄUCHERZWERG

  Tyskland

  Virksomheden RÄUCHERZWERG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Muslinger, skaldyr branchen. Den opererer også inden for Fisk, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Røget og saltet fisk, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Fisk, Fisk, skaldyr og snegle, konserverede, Røget og saltet fisk, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Neufeld, Tyskland.

 1. SALM INVEST GROUP

  Belgien

  Virksomheden SALM INVEST GROUP, er en Distributør, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for røget laks brancherne. Den er baseret i Fleurus, Belgien.

 2. IMPORTGROUP

  Ukraine

  Virksomheden IMPORTGROUP, er en Engrossalg, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Kiks og snacks, saltede, import, saltvandsfisk, og Kiks og snacks, saltede brancherne. Den er baseret i Donetsk, Ukraine.

 3. SALAZONES COBASAL S.L

  Spanien

  Virksomheden SALAZONES COBASAL S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for laks, sardin, og torsk brancherne. Den er baseret i Baza, Spanien.

 4. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraine

  Virksomheden LVIVMOREPRODUCT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, produkter fra havet, behandlede fisk og fiskeriprodukter, alt godt fra havet frosset, og Fisk brancherne. Den er baseret i Lvov, Ukraine.

 5. PREGI DI SICILIA

  Malta

  Virksomheden PREGI DI SICILIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den er baseret i Mellieha, Malta.

 6. ZALMKOERIER

  Holland

  Virksomheden ZALMKOERIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for røget laks, frisk fisk engros, og pakkede laks brancherne. Den er baseret i Urk, Holland.

 7. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Grækenland

  Virksomheden VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for Fisk, saltet, og fiskekonserves brancherne. Den er baseret i Velestino, Grækenland.

 8. SALAZONES MORENO

  Spanien

  Virksomheden SALAZONES MORENO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for ansjos, og ansjosfileter brancherne. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 9. COMERCIAL AIRAM ZAMORA

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL AIRAM ZAMORA, er en Distributør, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for distribution fødevaresektor, og dybfrosne fødevarer brancherne. Den er baseret i Logroño, Spanien.

 10. SARL WILLIAM AND JAMES

  Frankrig

  Virksomheden SARL WILLIAM AND JAMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røget og saltet fisk branchen. Den opererer også inden for røget laks brancherne. Den er baseret i Carentan, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis