• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • røgede og saltede kødvarer

Resultater for

Røgede og saltede kødvarer - Import eksport

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den er baseret i Liszki, Polen.

 2. LE BATISTOU SA

  Frankrig

  Virksomheden LE BATISTOU SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Røgede og saltede kødvarer, pølse, handel med røget skinke, og letkrydret pølse brancherne. Den er baseret i Saint-André-Le-Puy, Frankrig.

 3. THIERY FREDERIC

  Belgien

  Virksomheden THIERY FREDERIC, er en Detailsalg, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, pølser, Pølser, og slagtervarer brancherne. Den er baseret i Mussy La Ville, Belgien.

 4. ANFERJO S.L.

  Spanien

  Virksomheden ANFERJO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den er baseret i Rafelbuñol, Spanien.

 5. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polen

  Virksomheden ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Pølser, Patéer, Røgede og saltede kødvarer, Pølser, Patéer, Røgede og saltede kødvarer, og fjerkræspålæg brancherne. Den er baseret i Aleksandria, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COENEN & CO

  Belgien

  Virksomheden COENEN & CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Kød og pålæg, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Charcuterivarer og saltede varer, Kød og pålæg, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og slagtervarer brancherne. Den er baseret i Lummen, Belgien.

 2. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polen

  Virksomheden "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den er baseret i Dębina, Polen.

 3. DUFINA NV

  Belgien

  Virksomheden DUFINA NV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Skinke, Røgede og saltede kødvarer, kogt skinke, og stegte pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Lovendegem, Belgien.

 4. P.P.H.U. KAROL

  Polen

  Virksomheden P.P.H.U. KAROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for charcuteri engros brancherne. Den er baseret i Międzyrzec Podlaski, Polen.

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovakiet

  Virksomheden MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Røgede og saltede kødvarer, Svinekød, Oksekød, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Kopčany, Slovakiet.

 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgien

  Virksomheden DE BAETS VLEESWAREN BVBA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Røgede og saltede kødvarer, fine pålægsvarer, forkogte kogepølser, og pølser brancherne. Den er baseret i Evergem, Belgien.

 2. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Metlika, Slovenien.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polen

  Virksomheden ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for typiske pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Sułkowice, Polen.

 2. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 3. ANTONIJOAN S.A

  Spanien

  Virksomheden ANTONIJOAN S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for flæsk, og pølser brancherne. Den er baseret i Ripollet (Barcelona), Spanien.

 4. HOUSE OF TASTE

  Holland

  Virksomheden HOUSE OF TASTE, er en Detailsalg, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, saltet kød, Vine - Moselle - Saar - Ruwer, Færdigretter og gourmetretter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Leeuwarden, Holland.

 5. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danmark

  Virksomheden FABRIKKEN LEPO A/S, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, Patéer, Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, Skinke, og Patéer brancherne. Den er baseret i Hedehusene, Danmark.

 6. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polen

  Virksomheden MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den er baseret i Gruszewnia, Polen.

 7. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Rumænien

  Virksomheden INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svin branchen. Den opererer også inden for Kalve og slagtekvæg, Charcuterivarer og saltede varer, Røgede og saltede kødvarer, Får og geder, Kalve og slagtekvæg, Charcuterivarer og saltede varer, Røgede og saltede kødvarer, og Får og geder brancherne. Den er baseret i Pascani, Rumænien.

 8. BOGAERT SALAISONS

  Belgien

  Virksomheden BOGAERT SALAISONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Røgede og saltede kødvarer, charcuterivarer, oksekødspålæg, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Izier, Belgien.

 1. VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS

  Belgien

  Virksomheden VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Skinke, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Deurne, Belgien.

 2. BRACKENIER LBC

  Belgien

  Virksomheden BRACKENIER LBC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Skinke, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

 3. QUINTA DOS FUMEIROS

  Portugal

  Virksomheden QUINTA DOS FUMEIROS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Chorizo, og pølse brancherne. Den er baseret i Ponte De Lima, Portugal.

 4. SALAISONS DU PONT D'AMOUR

  Belgien

  Virksomheden SALAISONS DU PONT D'AMOUR, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Ost, Røgede og saltede kødvarer, og Ost brancherne. Den er baseret i Dinant, Belgien.

 5. VLEESWARENFABRIEK LUKA

  Belgien

  Virksomheden VLEESWARENFABRIEK LUKA, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Skinke, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Vilvoorde, Belgien.

 6. MECANOVA, SA

  Spanien

  Virksomheden MECANOVA, SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, Kølerum, Slagterier - maskiner og udstyr, og Kølerum brancherne. Den er baseret i Rielves-Toledo, Spanien.

 7. EQUINOX

  Belgien

  Virksomheden EQUINOX, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, Røgede og saltede kødvarer, og hestekød brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 8. J. PROOST

  Belgien

  Virksomheden J. PROOST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Røgede og saltede kødvarer, dybfrosne fødevarer, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Lille, Belgien.

 9. BENS RETAIL

  Belgien

  Virksomheden BENS RETAIL, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Røgede og saltede kødvarer, Skinke, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Oudenaarde, Belgien.

 10. VINCENT TRAITEUR

  Frankrig

  Virksomheden VINCENT TRAITEUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skinke branchen. Den opererer også inden for Patéer, Pølser, Røgede og saltede kødvarer, Patéer, Pølser, og Røgede og saltede kødvarer brancherne. Den er baseret i Colmar, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis