• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rødbeder

Resultater for

Rødbeder - Import eksport

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, Frugter, Frugt og grønt - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, kålplanter, frisk frugt, melon, grønsager, og roer brancherne. Den er baseret i Torres Novas, Portugal.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, frisk frugt og grønt, gulerødder, Rødbeder, selleri, roer, og kardoner brancherne. Den er baseret i Alboraya-Valencia, Spanien.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 4. VERDUYN FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden VERDUYN FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Rødbeder, Grøntsager, rodfrugter og knolde, gulerødder, selleri, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Phalempin, Frankrig.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Frankrig

  Virksomheden BTG BOUTHEGOURD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rødbeder branchen. Den er baseret i St Benoit Sur Loire, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PB DIALOG

  Ukraine

  Virksomheden PB DIALOG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, friske branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, gulerødder, Rødbeder, og løg brancherne. Den er baseret i Kakhovka, Ukraine.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Tyskland

  Virksomheden AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Malkekvæg, Får og geder, Rødbeder, Malkekvæg, Får og geder, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Mühlberg, Tyskland.

 3. DE WULF AGRO

  Belgien

  Virksomheden DE WULF AGRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rødbeder branchen. Den er baseret i Gembloux, Belgien.

 4. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Grønsager, friske, Rødbeder, Grønsager, friske, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Sleaford, Det Forenede Kongerige.

 5. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden DUTCH FARMERS SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Rødbeder, Kornprodukter og kornsorter, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Stargard Szczecinski, Polen.

 1. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GUT DUMMERSTORF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Kvæg, Rødbeder, Kvæg, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Dummerstorf, Tyskland.

 2. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, Kornprodukter og kornsorter, Rødbeder, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 1. STE BTG AGR I

  Frankrig

  Virksomheden STE BTG AGR I, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i St Benoit Sur Loire, Frankrig.

 2. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Ungarn

  Virksomheden SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Rødbeder, Kornprodukter og kornsorter, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Hajduszoboszlo, Ungarn.

 3. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polen

  Virksomheden BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Havebrug, Rødbeder, Havebrug, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Chodow, Polen.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  Forenede Stater

  Virksomheden CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rødbeder branchen. Den er baseret i Cixi, Forenede Stater.

 5. GARAWOL

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GARAWOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rødbeder branchen. Den er baseret i Birmingham, Det Forenede Kongerige.

 6. STJÖRNUGRÍS HF

  Island

  Virksomheden STJÖRNUGRÍS HF, er en Engrossalg, der opererer inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde branchen. Den opererer også inden for Rødbeder, og Rødbeder brancherne. Den er baseret i Reykjavík, Island.

 7. DANCKERT KROHN AS

  Norge

 8. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Frankrig

 1. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 2. S.I.D.E.SUP.

  Frankrig

 3. LHOTE SA

  Frankrig

 4. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Frankrig

 5. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spanien

 6. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Tyskland

 7. MATROT U.K. LTD

  Det Forenede Kongerige

 8. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Tyskland

 9. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Danmark

 10. SOPEMA SARL

  Frankrig

  Virksomheden SOPEMA SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for optagemaskiner til rødbeder, klinge til roeoptagning, skær til roeoptagning, og anlæg og udstyr til fremstilling af roesukker brancherne. Den er baseret i Saint-Pierre, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis