• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råolieudvinding - systemer og udstyr

Resultater for

Råolieudvinding - systemer og udstyr - Import eksport

 1. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Sverige

  Sunny Trade AB forpligter sig til at levere kvalitetsprodukter til sine kunder. Vi tilbyder: centrifugalpumper, højtrykspumper, boreredskaber, redskaber til kerneprøveudtagning, hydrauliske blokke. Sunny Trade AB leverer kundetilpassede løsninger efter kundernes krav og specifikationer.

 2. MANGIAROTTI SPA

  Italien

  Mangiarotti, en virksomhed i Sedegliano, producerer stort trykbærende udstyr til udveksling af energi såsom reaktorer, destillationskolonner og varmevekslere, som er karakteriseret ved højt tryk, stor tykkelse, store dimensioner, beregnet til den kemiske og petrokemiske industri, nuklearsektoren, den farmaceutiske sektor og elproduktionsudstyr.

 3. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, er en Engrossalg, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemi, chokoladekander, boring af gunde, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Holland

  Virksomheden OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Præcisionsrør af rustfrit stål, CNC-formning, og Supply Chain Execution (styring af forsyningskæde) brancherne. Den er baseret i Bakel, Holland.

 5. VIBTIS L.T.D

  Albanien

  Virksomheden VIBTIS L.T.D, er en Engrossalg, der opererer inden for Sikkerhedstilsyn for industrien branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Automatik og teknisk udstyr, industrivirksomhedsforeninger, materialer til byggesektoren, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og hyrdrauliske automatiske apparater brancherne. Den er baseret i Tirana, Albanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for malet kaffe, og tanke til flydende olieprodukter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. MCCLAIN OIL TOOLS

  Forenede Stater

  Virksomheden MCCLAIN OIL TOOLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til olie-, kul- og naturgasindustrien, maskiner og udstyr til prøveboringer, og anlæg og udstyr de boring til olieudvinding brancherne. Den er baseret i Longview, Forenede Stater.

 3. XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden XI'AN YONGXING SCIENCE TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Xi'an, Kina.

 4. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraine

  Virksomheden FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Olie - boring og udvinding, Olietanke, og Olie - boring og udvinding brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 5. BSG TRADING CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden BSG TRADING CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Beijing, Kina.

 1. TOS

  Tunisien

  Virksomheden TOS, er en Distributør, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Tunis, Tunisien.

 2. YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden YONGJIA WELLDONE MACHINE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Wenzhou, Kina.

 1. MATFOR

  Frankrig

  Virksomheden MATFOR, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, Rør og slanger, stål-, Boring og testboring - udstyr, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i LONS, Frankrig.

 2. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Rumænien

  Virksomheden ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Jernbanemateriel og -udstyr, Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Jernbanemateriel og -udstyr brancherne. Den er baseret i Iasi, Rumænien.

 3. SER S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SER S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Santena, Italien.

 4. SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden SHENGLI OILFIELD PETROLEUM EQUIPMENT CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Dongying, Kina.

 5. TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden TANGSHAN AOJIE PETROLEUM MACHINERY EQUIPMENT MAKE CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Tangshan, Kina.

 6. PNNPLUS GMBH

  Østrig

  Virksomheden PNNPLUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Klingenbach, Østrig.

 7. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgien

  Virksomheden ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), er en Engrossalg, der opererer inden for Gasudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og emballage medicinalvarer brancherne. Den er baseret i Chaineux, Belgien.

 8. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KURVERS PIPING ITALY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 1. FORSEV S.A.

  Rumænien

  Virksomheden FORSEV S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Smedejern, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Smedejern, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Drobeta Turnu Severin, Rumænien.

 2. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden COMBER PROCESS TECHNOLOGY, er en Distributør, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 3. DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

  Kina

  Virksomheden DONGYING JIANXIN INTERNATIONAL TRADE CO., LTD, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Dongying, Kina.

 4. ATEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ATEC S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 5. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEPA SYSTEMS S.R.L., der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Pessano Con Bornago, Italien.

 6. SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD

  Kina

  Virksomheden SHANDONG KERUI PETROLEUM EQUIPMENT CO.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Donying, Kina.

 7. BVI OMOXI GROUP LIMITED

  Kina

  Virksomheden BVI OMOXI GROUP LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for kontraventil brancherne. Den er baseret i Shenzhen, Kina.

 8. TECNOSID S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOSID S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 9. SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SHIJIAZHUANG PETROLEUM DRILL TOOLS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Jinzhou ,Shijiazhuang, Kina.

 10. GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden GREAT WALL DEILLING TOOLS CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for boring af brønde, og Tilstopning af oliebrønde brancherne. Den er baseret i Mudanjiang, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Råolieudvinding - systemer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.388 Virksomheder