• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råolieudvinding - systemer og udstyr

Resultater for

Råolieudvinding - systemer og udstyr - Import eksport

 1. MANGIAROTTI SPA

  Italien

  Mangiarotti, en virksomhed i Sedegliano, producerer stort trykbærende udstyr til udveksling af energi såsom reaktorer, destillationskolonner og varmevekslere, som er karakteriseret ved højt tryk, stor tykkelse, store dimensioner, beregnet til den kemiske og petrokemiske industri, nuklearsektoren, den farmaceutiske sektor og elproduktionsudstyr.

 2. NORDIC POWER TRANSMISSION & CONTROL AB

  Sverige

  Sunny Trade AB forpligter sig til at levere kvalitetsprodukter til sine kunder. Vi tilbyder: centrifugalpumper, højtrykspumper, boreredskaber, redskaber til kerneprøveudtagning, hydrauliske blokke. Sunny Trade AB leverer kundetilpassede løsninger efter kundernes krav og specifikationer.

 3. VIBTIS L.T.D

  Albanien

  Virksomheden VIBTIS L.T.D, er en Engrossalg, der opererer inden for Sikkerhedstilsyn for industrien branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Automatik og teknisk udstyr, industrivirksomhedsforeninger, materialer til byggesektoren, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og hyrdrauliske automatiske apparater brancherne. Den er baseret i Tirana, Albanien.

 4. MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden MASSA PETROL MAKINE IÇ DIŞ TICARET ANONIM ŞIRKETI, er en Engrossalg, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemi, chokoladekander, boring af gunde, og maskinforarbejdede emner brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 5. OPM BV - PRECISION MANUFACTURING

  Holland

  Virksomheden OPM BV - PRECISION MANUFACTURING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Præcisionsrør af rustfrit stål, CNC-formning, og Supply Chain Execution (styring af forsyningskæde) brancherne. Den er baseret i Bakel, Holland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS

  Tyrkiet

  Virksomheden GENERAL PETROLUEM EQUIPMENTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for malet kaffe, og tanke til flydende olieprodukter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 2. FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM

  Ukraine

  Virksomheden FACTORY-PRODUCER OF UNIQUE PREPARATION FOR REMOVING POLLUTION BY PETROLEUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Olie - boring og udvinding, Olietanke, og Olie - boring og udvinding brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 3. MATFOR

  Frankrig

  Virksomheden MATFOR, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, Rør og slanger, stål-, Boring og testboring - udstyr, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i LONS, Frankrig.

 4. PNNPLUS GMBH

  Østrig

  Virksomheden PNNPLUS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Klingenbach, Østrig.

 5. SER S.P.A.

  Italien

  Virksomheden SER S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Santena, Italien.

 1. COMBER PROCESS TECHNOLOGY

  Italien

  Virksomheden COMBER PROCESS TECHNOLOGY, er en Distributør, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Carugate, Italien.

 2. ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE

  Rumænien

  Virksomheden ANSAMBLE SI SUBANSAMBLE MECANICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Reservedele til biler branchen. Den opererer også inden for Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Jernbanemateriel og -udstyr, Ekstraktionsmaskiner og udstyr - mineraler og malm, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Jernbanemateriel og -udstyr brancherne. Den er baseret i Iasi, Rumænien.

 1. ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY)

  Belgien

  Virksomheden ROBBINS & MYERS BELGIUM (R&M ENERGY), er en Engrossalg, der opererer inden for Gasudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og emballage medicinalvarer brancherne. Den er baseret i Chaineux, Belgien.

 2. FORSEV S.A.

  Rumænien

  Virksomheden FORSEV S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Smedejern, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Smedejern, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Drobeta Turnu Severin, Rumænien.

 3. RIZZI ENGINEERING S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RIZZI ENGINEERING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Adro, Italien.

 4. TECNOSID S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOSID S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 5. KURVERS PIPING ITALY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden KURVERS PIPING ITALY S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 6. ALFA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ALFA S.R.L., der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Calderara Di Reno, Italien.

 7. MEHANIK

  Ukraine

  Virksomheden MEHANIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i Kalush, Ukraine.

 8. I O S TUBULAR MANAGEMENT AS

  Norge

  Virksomheden I O S TUBULAR MANAGEMENT AS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Boring og testboring - udstyr, og Boring og testboring - udstyr brancherne. Den er baseret i Tananger, Norge.

 1. STIMPEX S.A.

  Rumænien

  Virksomheden STIMPEX S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ballistisk udstyr og testning branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Bucharest, Rumænien.

 2. HOUSTON ENGINEERS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden HOUSTON ENGINEERS LIMITED, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Gasudvinding - systemer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Aberdeen, Det Forenede Kongerige.

 3. OSL GROUP

  Frankrig

  Virksomheden OSL GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr branchen. Den er baseret i BEZIERS, Frankrig.

 4. PETROCONST

  Rumænien

  Virksomheden PETROCONST, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Constanta, Rumænien.

 5. INDUSTRIALEXPORT

  Rumænien

  Virksomheden INDUSTRIALEXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Rengøringsmidler, husholdnings- branchen. Den opererer også inden for Kemisk industri - maskiner og udstyr, Råolieudvinding - systemer og udstyr, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Kemisk industri - maskiner og udstyr, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Bucuresti, Rumænien.

 6. GEPA SYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GEPA SYSTEMS S.R.L., der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Pessano Con Bornago, Italien.

 7. ATEC S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ATEC S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 8. LESNIER ET BERNARD SAS

  Frankrig

  Virksomheden LESNIER ET BERNARD SAS, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Plérin, Frankrig.

 9. CIMCO EUROPE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden CIMCO EUROPE S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, Afgasning - installationer og maskiner, Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Afgasning - installationer og maskiner brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 10. PETAL

  Rumænien

  Virksomheden PETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Råolieudvinding - systemer og udstyr, og Råolieudvinding - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Husi, Rumænien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Råolieudvinding - systemer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.353 Virksomheder