• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder

Resultater for

Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder - Import eksport

 1. RVG MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Handel - nyttiggørelse - bortskaffelse. RVG mbH i Dinslaken, der blev grundlagt i januar 2001, er en international aktiv virksomhed, der handler med faste og flydende biprodukter, energibærere, erstatningsreduktionsmidler, kemikalier og affald. Især i vores dage bliver det stadig vigtigere at økonomisere med de kostbare råstoffer, der står til rådighed for os på jorden. I et tæt samarbejde med industrien bestræber via os på at videreudvikle den effektive udnyttelse af industriaffald og industrielle biprodukter. En løsning skal således omfatte en både miljøvenlig, men samtidig omkostningseffektiv bortskaffelse hhv. nyttiggørelse for vores kunder.

 2. STROBEL QUARZSAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Mere end 135 års erfaring med Strobel kvartssand. En lang tradition. Takket være vores investeringsvillighed og vores vilje til innovation, kan vi også klare fremtidige udfordringer. Med viljen til løbende at investere i virksomhedens fremtid, har alle generationer lagt grundlaget for en vellykket videreudvikling i virksomhedens lange historie. Det konstant voksende antal anvendelser af kvartssand, vores langsigtede sikrede råmaterialeaflejringer og den høje produktkvalitet, giver os mulighed for at se optimistisk på de kommende tider. Med nye ideer, implementeret af engagerede og højt kvalificerede medarbejdere, vil vi fortsat være i stand til at imødekomme vores kunders ønsker i fremtiden. På denne måde ønsker vi at sikre virksomhedens succes på lang sigt, bevare job og samtidig skabe nye.

 3. CHEMEGRA CHEMISCHE UND MECHANISCHE GRANULATVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CHEMEGRA er din kompetente partner for mekanisk behandling af diverse slagger til sandblæsning (slaggeblæsemidler) og af andre granulater til forskellige anvendelser. Særlige silikosefri engangsblæsemidler kan CHEMEGRA producere i din ønskede kornstørrelse og foretrukne emballage. Disse er f.eks. egnede til brorenovering inden for korrosionsbeskyttelse, overfladebehandling af karosserier, betonrenovering, restaurering af facader osv. Stålemiddel, fremstilling af forskellige kortstørrelser, glansgrus og universalstrålemiddel samt byggematerialer til underlagsforbedring og opfyldninger. Vi pakker dine egne bulkgods eller støvede materialer individuelt inden for få dage som en del af kontraktudfyldning/kontraktoverførsel, big bags (fleksible store sække) på dit sted (mobilsystem).

 4. KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONRAD ENSSNER OHG BAUSTOFFE ERBAU TRANSPORTE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Wilhermsdorf, Tyskland.

 5. HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORST WINKLER MONTAGEBAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Wöllstadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KUHN BAUZENTRUM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUHN BAUZENTRUM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Triefenstein, Tyskland.

 2. EUROKRET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROKRET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Waghäusel, Tyskland.

 3. HERMANN OTTO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERMANN OTTO GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Fridolfing, Tyskland.

 4. HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOFFMANN TRAPEZBLECHE GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Nordhorn, Tyskland.

 5. SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SBF WASSER UND UMWELT NIEDERLASSUNG DER GHC GERLING HOLZ & CO. HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 1. WIRTH NATURSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIRTH NATURSTEIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Lohr, Tyskland.

 2. SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARKÖZY DICHTSTOFFWERK OHG, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Freigericht, Tyskland.

 1. WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WIKA ISOLIER- UND DÄMMTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

 2. MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MHI NATURSTEIN & BAUSTOFFSERVICE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Wächtersbach, Tyskland.

 3. BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERNHARD JÄGER BETONWERK GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Mengen, Tyskland.

 4. ANHYDRITEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANHYDRITEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Oberursel, Tyskland.

 5. JOWA BETONWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOWA BETONWERK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Leutershausen, Tyskland.

 6. HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEIM KIESWERK NOBITZ GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Nobitz, Tyskland.

 7. FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FTO FERTIGTEILWERK OBERMAIN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Marktzeuln, Tyskland.

 8. DIART DÄMMSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIART DÄMMSTOFFE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Friedberg, Tyskland.

 1. HELMUT KÄLBERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HELMUT KÄLBERER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Süßen, Tyskland.

 2. MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MARMOR- UND GRANITWERK HEMMERICH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Barsbüttel, Tyskland.

 3. WEBER BETONWERKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEBER BETONWERKE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Ippesheim, Tyskland.

 4. ANTON SCHNEIDER 5. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ANTON SCHNEIDER 5. GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Frankfurt, Tyskland.

 5. BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BAUCHEMIE RÖSSLER E.K. INH. HOLGER RÖSSLER, er en Engrossalg, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Königsee-Rottenbach, Tyskland.

 6. TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRANSPORTBETON KÜHNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Viernheim, Tyskland.

 7. KNAPP-MATEX

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KNAPP-MATEX, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Krefeld, Tyskland.

 8. ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHASOIL TECHNICAL SOLUTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konsulenter - bygge- og anlægsteknik branchen. Den opererer også inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, Jordrensning, Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder, stabilisatorer, Jordrensning, og komprimering på byggegrunde brancherne. Den er baseret i Groß-gerau, Tyskland.

 9. CALISKAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CALISKAN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Rudersberg, Tyskland.

 10. BAU & RENOVIERUNGSZENTRUM STOCK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BAU & RENOVIERUNGSZENTRUM STOCK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder branchen. Den er baseret i Bevern, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Råmaterialer til byggearbejde og offentlige arbejder - Import eksport

Antal resultater

13.769 Virksomheder