• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råjern og specialjern

Resultater for

Råjern og specialjern - Import eksport

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Vores støberi har en lang tradition, da det går tilbage til maskinfabrikken Schütz & Hertel, eller kort sagt Mafa Wurzen, som blev grundlagt i 1879. Dette blev fulgt 74 år senere af virksomheden VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, der blev overtaget af Esterer AG i 1991 og siden har fungeret som "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH". Sammen med søsterselskabet i Altötting, Esterer Gießerei GmbH, blev Wurzener-støberiet i 2008 overtaget af holdingselskabet Topol GmbH. Sammen med Esterer-støberiet i Altötting, er vores virksomhed en af ​​de førende systemleverandører i Europa i dag. Vores kernekompetencer ligger i fremstillingen af ​​geometrisk komplekse og kernekrævende produkter. Men også dobbelte støbedele, små vægtykkelser og store komponenter med en vægt på op til fire tons, er blandt vores styrker. Vi garanterer vores kunder den størst mulige pålidelighed i processen, selv med krævende komponenter.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Kerneforretningen hos Süther & Schön GmbH omfatter: Salg af wireendefastgørelser til transportanlæg, især. elevatorer samt skinnefastgørelser af enhver art, støbte dele i alle kvaliteter, klemplader af stål især til maskinkonstruktion & skinnekøretøjer. Vores sortiment omfatter: Wireendefastgørelser til transportanlæg, elevatorer, skinnefastgørelser, kileendeklemmer til luftledninger, fastgørelser til alternative bæremidler, skiver til fjederbuffere og meget mere.

 3. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Tyskland

 4. KOLBUS GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. NET-COMPONENTS GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PINTER GUSS GMBH

  Tyskland

 2. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Tyskland

 3. QUINÄRTECH GMBH

  Tyskland

 4. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Tyskland

 5. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

 1. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Østrig

 2. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanien

 1. EMG CASTING AG

  Tyskland

 2. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

 3. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

 4. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. GUSS-SCHILDER-FABRIK GERHARD PÜRSCHEL INH. UWE VOSS E.K.

  Tyskland

 6. CONTIFONTE

  Frankrig

  Støberiet CONTIFONTE producerer og forhandler støbte emner samt strengstøbte emner og profiler, støbejern med kuglegrafit, lamellær og med aflange porrer. Certificeret ISO9001 V2008. CONTIFONTE er den største producent i Frankrig inden for strengstøbning. Datterselskab af KUHN SA, producent af landbrugsmaskiner, som ligger i Saverne (Alsace). De højteknologiske og moderne anlæg gør os i stand til at tilbyde fleksible og reaktive værktøjer til alle aktivitetsektorer i små, mellemstore og store serier. CONTIFONTE er specialiseret i kompleks støbegods med præcise karakteristika. De fleste dele, der produceres af CONTIFONTE, bearbejdes på kundens anmodning.CONTIFONTE konstruerer og designer dine støbejernsdele.CONTIFONTE simulerer og validerer dine dele inden fremstilling.Vores teknikere står altid til rådighed for at hjælpe dig.

 7. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som systemisk partner og hjælper dig lige fra konstruktion til levering af monteringsklare komponentgrupper. Vi søger hele tiden efter effektive processer og sikrer, at støbedele fremstilles med stor præcision, så du får optimale kvalitetsprodukter. Ved hjælp af forebyggende metoder undgås fejl allerede tidligt i processen. Takket være disse kompetencer er vi en pålidelig partner for virksomheder inden for varmeteknik, baneteknik, landbrugsmaskiner, gearkasse- og motorfremstilling, køleteknik, skibsbyggeri samt pumpe- og armaturfremstilling. Vi værner om vores medarbejdere, da veluddannede, erfarne og motiverede medarbejdere er grundlaget for vores succes. Derfor kommunikerer vi åbent og tillidsfuldt med hinanden og tilbyder vores medarbejdere gode personlige og faglige muligheder for videreudvikling. Vi har i mange år har vi ligget i toppen over uddannelsesdrevne virksomheder i branchen og tilskynder unge mennesker til at deltage i StudiumPlus-programmer.

 8. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH er en kompetent leverandør af støbte dele, smededele og rørsystem standarddele fremstillet af forskellige materialer såsom støbejern, stål, rustfrit stål, aluminium, messing, bronze, superlegering osv. Siden 2000, og baseret på vores professionelle erfaring som et kinesisk støberi, har vi tilbudt vores produkter til kunder i Europa, Australien og USA, i henhold til tegninger og kundeanmodninger. Vi ved nøjagtigt, hvilket materiale der passer til hvilken proces, hvilken fabrik og hvilke tjenester. Anvendelsesområderne er maskinteknik, kemi, bilindustrien, medicin, fødevarer, kemi, elektronik, elektrisk, skibsbygning, konstruktion, luftfart, rumrejse, konstruktion af rørledninger osv. Vores certifikat ISO 9001: 2008 sikrer en målbar kvalitet. En personlig kontakt med vores kunder spiller en vigtig rolle i ordrebehandlingen: Vi udfører alt, lige fra køb af materialer til prototyper, små og store serier samt logistik, og tilbyder en hurtig, problemfri og professionel service.

 1. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. KNOEPFEL AG

  Schweiz

 3. DÜKER GMBH

  Tyskland

 4. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Tyskland

 5. SCHLOTE GRUPPE

  Tyskland

 6. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Tyskland

 7. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Tyskland

 8. WATERSCHOOT METALS

  Belgien

 9. GMG GUSSTEC GMBH

  Tyskland

 10. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Tyskland