• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råjern og specialjern

Resultater for

Råjern og specialjern - Import eksport

 1. GIESSEREI WURZEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores støberi har en lang tradition, da det går tilbage til maskinfabrikken Schütz & Hertel, eller kort sagt Mafa Wurzen, som blev grundlagt i 1879. Dette blev fulgt 74 år senere af virksomheden VEB Maschinenfabrik und Eisengießerei Wurzen, der blev overtaget af Esterer AG i 1991 og siden har fungeret som "Esterer Gießerei Werk Wurzen GmbH". Sammen med søsterselskabet i Altötting, Esterer Gießerei GmbH, blev Wurzener-støberiet i 2008 overtaget af holdingselskabet Topol GmbH. Sammen med Esterer-støberiet i Altötting, er vores virksomhed en af ​​de førende systemleverandører i Europa i dag. Vores kernekompetencer ligger i fremstillingen af ​​geometrisk komplekse og kernekrævende produkter. Men også dobbelte støbedele, små vægtykkelser og store komponenter med en vægt på op til fire tons, er blandt vores styrker. Vi garanterer vores kunder den størst mulige pålidelighed i processen, selv med krævende komponenter.

 2. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kerneforretningen hos Süther & Schön GmbH omfatter: Salg af wireendefastgørelser til transportanlæg, især. elevatorer samt skinnefastgørelser af enhver art, støbte dele i alle kvaliteter, klemplader af stål især til maskinkonstruktion & skinnekøretøjer. Vores sortiment omfatter: Wireendefastgørelser til transportanlæg, elevatorer, skinnefastgørelser, kileendeklemmer til luftledninger, fastgørelser til alternative bæremidler, skiver til fjederbuffere og meget mere.

 3. EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EK-VERTRIEBSGESELLSCHAFT E. KILINC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Fellbach, Tyskland.

 4. KOLBUS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KOLBUS GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Rahden, Tyskland.

 5. PINTER GUSS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PINTER GUSS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Deggendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GIESSEREI HEUNISCH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GIESSEREI HEUNISCH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Bad Windsheim, Tyskland.

 2. NET-COMPONENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NET-COMPONENTS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Wustermark, Tyskland.

 3. GONTERMANN-PEIPERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GONTERMANN-PEIPERS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Siegen, Tyskland.

 4. JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JÜRGENS GIESSEREI GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Emsdetten, Tyskland.

 5. VAUTID AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VAUTID AUSTRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Marchtrenk, Østrig.

 1. FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FUNSAN FUNDICIONES SAN ANTONIO DE URKIOLA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for gråt støbejern, støbejern, hultænger til bilbranchen, lamellar grå jern, sænksmedning af støbejern, stålstøbning, og STEL brancherne. Den er baseret i Durango-Vizcaya, Spanien.

 2. EMG CASTING AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EMG CASTING AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Waldkraiburg, Tyskland.

 1. SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMIEDEBERGER GIESSEREI GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Dippoldiswalde, Tyskland.

 2. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 3. GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEORG FUNK EISENGIESSEREI GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Aalen, Tyskland.

 4. CONTIFONTE

  Frankrig

  Støberiet CONTIFONTE producerer og forhandler støbte emner samt strengstøbte emner og profiler, støbejern med kuglegrafit, lamellær og med aflange porrer. Certificeret ISO9001 V2008. CONTIFONTE er den største producent i Frankrig inden for strengstøbning. Datterselskab af KUHN SA, producent af landbrugsmaskiner, som ligger i Saverne (Alsace). De højteknologiske og moderne anlæg gør os i stand til at tilbyde fleksible og reaktive værktøjer til alle aktivitetsektorer i små, mellemstore og store serier. CONTIFONTE er specialiseret i kompleks støbegods med præcise karakteristika. De fleste dele, der produceres af CONTIFONTE, bearbejdes på kundens anmodning.CONTIFONTE konstruerer og designer dine støbejernsdele.CONTIFONTE simulerer og validerer dine dele inden fremstilling.Vores teknikere står altid til rådighed for at hjælpe dig.

 5. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som systemisk partner og hjælper dig lige fra konstruktion til levering af monteringsklare komponentgrupper. Vi søger hele tiden efter effektive processer og sikrer, at støbedele fremstilles med stor præcision, så du får optimale kvalitetsprodukter. Ved hjælp af forebyggende metoder undgås fejl allerede tidligt i processen. Takket være disse kompetencer er vi en pålidelig partner for virksomheder inden for varmeteknik, baneteknik, landbrugsmaskiner, gearkasse- og motorfremstilling, køleteknik, skibsbyggeri samt pumpe- og armaturfremstilling. Vi værner om vores medarbejdere, da veluddannede, erfarne og motiverede medarbejdere er grundlaget for vores succes. Derfor kommunikerer vi åbent og tillidsfuldt med hinanden og tilbyder vores medarbejdere gode personlige og faglige muligheder for videreudvikling. Vi har i mange år har vi ligget i toppen over uddannelsesdrevne virksomheder i branchen og tilskynder unge mennesker til at deltage i StudiumPlus-programmer.

 6. HIMATEK GMBH

  Tyskland

  HiMaTEK GmbH er en kompetent leverandør af støbte dele, smededele og rørsystem standarddele fremstillet af forskellige materialer såsom støbejern, stål, rustfrit stål, aluminium, messing, bronze, superlegering osv. Siden 2000, og baseret på vores professionelle erfaring som et kinesisk støberi, har vi tilbudt vores produkter til kunder i Europa, Australien og USA, i henhold til tegninger og kundeanmodninger. Vi ved nøjagtigt, hvilket materiale der passer til hvilken proces, hvilken fabrik og hvilke tjenester. Anvendelsesområderne er maskinteknik, kemi, bilindustrien, medicin, fødevarer, kemi, elektronik, elektrisk, skibsbygning, konstruktion, luftfart, rumrejse, konstruktion af rørledninger osv. Vores certifikat ISO 9001: 2008 sikrer en målbar kvalitet. En personlig kontakt med vores kunder spiller en vigtig rolle i ordrebehandlingen: Vi udfører alt, lige fra køb af materialer til prototyper, små og store serier samt logistik, og tilbyder en hurtig, problemfri og professionel service.

 7. EISENGIESSEREI BAUMGARTE GMBH

  Tyskland

  Eisengiesserei Baumgarte GmbH med sæde i Bielefeld har i mere end 80 år været et af de førende tyske jernstøberier. Med 220 medarbejdere og næsten 30.000 ton støbejern fremstillet hvert år befinder virksomheden sig midt i markedet. Vi smelter med højmoderne mellemfrekvente elektroovne og dermed med en stor andel af bæredygtig energi. Med tre meget moderne formlinjer fremstiller virksomheden støbeemner inden for mange forskellige områder, f. eks. pumpehuse, vaskemaskinedele, bus- og baneled, tekstilmaskindele, drev, dørlukker og dele til træbearbejdningsmaskiner. Via sin egen bearbejdning og egen lakering afdækker vi også dybgående kundekrav. På den måde skaber vi sammen med opdragsgiverne støbedele af højeste præcision og funktionalitet.

 8. SCHLOTE GRUPPE

  Tyskland

  Virksomheden SCHLOTE GRUPPE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Harsum, Tyskland.

 1. ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ROBERT BOSCH LOLLAR GUSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Lollar, Tyskland.

 2. DÜKER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DÜKER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Laufach, Tyskland.

 3. GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GLOCKEN- UND KUNSTGIESSEREI RINCKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Sinn, Tyskland.

 4. KNOEPFEL AG

  Schweiz

  Virksomheden KNOEPFEL AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Walzenhausen, Schweiz.

 5. KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS

  Tyskland

  Virksomheden KONSTRUKTIONSBÜRO BUSEK INH. (DIPL.-ING.) MARTIN RAIS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Geretsried, Tyskland.

 6. QUINÄRTECH GMBH

  Tyskland

  Virksomheden QUINÄRTECH GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Holzgerlingen, Tyskland.

 7. BFG FEINGUSS HESSEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BFG FEINGUSS HESSEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Hirzenhain, Tyskland.

 8. GMG GUSSTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GMG GUSSTEC GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Gera, Tyskland.

 9. ODLEWNIA KAW-MET IRON FOUNDRY

  Polen

  Virksomheden ODLEWNIA KAW-MET IRON FOUNDRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger brancherne. Den er baseret i Orły, Polen.

 10. EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISENGIESSEREI WERNER LINDNER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den er baseret i Wülfrath, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis