• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pumper

Resultater for

Pumper - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. HUGE PUMP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Gunalsan Pompa blev grundlagt i 2002 i Istanbul. Siden da har de fremstillet luftdrevne membranpumper (AODD), med dets eget navn HugePump. Som produkter findes der to typer, henholdsvis plastpumper og metalliske pumper. Gunalsan Pompa arbejder stadig for at forbedre dem selv, og tilføje nye produkter til deres produktudvalg. Siden 2002 har den eneste prioritet for Gunalsan Pompa været at levere en høj kvalitet og rimelige priser til deres kunder. Foruden fremstilling af AODD arbejder Gunalsan Pompa med import af vakuumpumper, blæsere, nedsunkne pumper og lobe pumper. Derudover er Gunalsan Pompa distributionsagent for en tyrkisk gearpumpeproducent og andre industrielle overførselspumper. Hovedformålet for Gunalsan Pompa er at sikre produkter af en høj kvalitet, samt en førsteklasses service til deres kunder.

 3. HAMMELMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hammelmann er internationalt en af de førende producenter af højtryksteknologi. Grundlagt i Oelde i 1949 besidder vi en årelang erfaring indenfor udvikling og fremstilling af højtrykspumper og rengøringsenheder. Som en mellemstor virksomhed har vi den nødvendige fleksibilitet til at fremstille "højtrykssystemer på anmodning". Et partnersamarbejde, kvalitet og pålidelighed er en del af Hammelmann traditionen. Vores medarbejder ser dette som en daglig forpligtelse.

 4. VOGELSANG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Dine krav er vores centrale tema Forståelse af kundeanmodninger, at arbejde sammen med dem, introducere ideer til kontinuerlig forskning og udvikling - sådan tænkte vores virksomheds grundlægger for 90 år siden, og det er sådan, vi fortsætter med at gøre det. Af denne grund er mange af vores virksomheds produkter inden for pumpe, makulering, spredning og biogas teknologi verdensførende, og bruges med succes i talrige industrier. Det skyldes: Stilstand passer ikke ind i vores filosofi. Vi arbejder kontinuerligt med at optimere vores produkter, og tilpasser dem altid til vores kunders og markeders behov: for din succes på arbejdet. Vogelsang tilbyder teknologisk fremragende produkter og enestående service i mere end 25 lande verden over.

 5. SPECK-TRIPLEX-PUMPEN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sortimentet hos Speck-Triplex-Pumpen GmbH & Co. KG omfatter et stort antal industripumper som f.eks. plungerpumper, stempelpumper, doseringspumper, væskepumper, procespumper og højtrykspumper. Pumper fra Speck-Triplex besnærer med deres førsteklasses forarbejdning. Således finder vores højtryksplungerpumper anvendelse ved højtryksrensning, inden for maskin- og anlægsbyggeri samt flere andre områder og brancher. Takket være den konsekvente anvendelse af nye materialer og på grund af den kontinuerlige forøgelse af gennemstrømningsmængder og tryk kan pumper fra Speck-Triplex generere nye anvendelsesmuligheder. Vores højtrykpumper og aggregater finder anvendelse globalt. Med sine industripumper garanterer virksomheden opfyldelse af kundernes kvalitetsstandarder. Takket være topmoderne produktionsanlæg fabrikeres Speck-Triplex højtryksplungerpumper og aggregater på højeste niveau.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEKO-PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden grundlæggelsen i 1983 af ingeniør Heinz Langer, har vores familievirksomhed udviklet sig til en af ​​de førende producenter af stærkt korrosionsbestandige pumper. Vores produktion fokuserer primært på udvikling, design og fremstilling af PTFE-/PFA-forede kemiske pumper med magnetisk drev. Vores kunder fra den farmaceutiske og kemiske industri opnår dermed de mest optimale løsninger. Vi implementerer også individuelle præstationsspecifikationer eller ændringer i de kemiske pumper for dig. På vores fabrik kan vi fleksibelt fremstille enkeltdele, og levere dem med det samme. Vores tjenesteydelser består i: Kemiske pumper til meget skurrende/farlige medier, nøjagtigt tilpassede løbehjul, der lever op til de højeste kvalitetskrav, pumper til problemfri processer: miljøvenlige og energieffektive pumper i overensstemmelse med lovbestemte DIN-standarder, national og international service til reparationer og reservedele,

 2. HIESSL SCHMIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Smøreteknik for fagmanden for størst mulig effektivitet. Som erfaren sprøjtedyseproducent og specialist for minimalsmøresystemer er HIESSL Schmiertechnik GmbH din kompetente kontaktperson for effektive brancheløsninger. Når det gælder rentabel påføring af væsker, stiller vi moderne teknologi til rådighed, som er tilpasset dine specielle krav. Vores førsteklasses produkter kan anvendes inden for mange forskellige områder, uanset om det gælder metalforarbejdning, maskinkonstruktion eller levnedsmiddelindustri. Porteføljen spænder fra blokdyser over coaxial-sprøjtedyser til anden sprøjteteknik på forskningens aktuelle stade.

 3. FLUX-GERÄTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Navnet FLUX er i dag et globalt varemærke for de højeste standarder inden for pumpeteknologi. Det hele begyndte tilbage i 1950 med opfindelsen af den første elektriske tøndepumpe. I dag råder FLUX over et omfattende, individuelt konfigurerbart produktspektrum. FLUX pumper benyttes f.eks. i den kemiske og farmaceutiske industri, i maskin- og anlægsbyggeri samt i virksomheder inden for galvanoteknik, spildevandsbehandling og i levnedsmiddelbranchen. Uanset om det er en enkelt- eller en systemløsning - så betyder FLUX-kvalitet en lang levetid, fremragende økonomi og det højeste sikkerhedsniveau. Foruden den fremragende FLUX-produktkvalitet og pålidelighed, sætter vores kunder pris på vores medarbejderes fremragende ekspertise og udtalt kundeorientering. I dag leverer FLUX-GERÄTE GMBH pumper til næsten 100 lande rundt om i verden.

 4. LUTZ PUMPEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden virksomhedens grundlæggelse i 1954 ved Karl Lutz og skabelsen af nærmest ideelle produktionsmuligheder i Wertheim er det i de seneste år lykkedes at udvikle dette mærke til et synonym for komplette systemer i forbindelse med om- og aftapning af væsker. I dag omfatter Lutz firmagruppen effektive mellemstore virksomheder fra forskellige brancher med afdelinger i ind- og udland. Sammenslutningen af udvalgte virksomheder har gjort det muligt at udvide produktsortimentet væsentligt. I virksomhedsgruppen er der i dag over 350 medarbejdere globalt.

 5. VISCOTEC PUMPEN- U. DOSIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ViscoTec Pumpen- u. Dosiertechnik GmbH fremstiller systemer, der anvendes til forsyning, dosering, påførsel, påfyldning og fjernelse af middellviskose til højviskose medier. Hovedsædet befinder sig i Töging a. Inn (i Bayern i nærheden af München). Derudover har ViscoTec afdelinger i USA, i Kina, Singapore og Indien. Ud over teknisk avancerede løsninger tilbyder ViscoTec alle andre nødvendige komponenter fra en og samme leverandør: Lige fra udtagning over produktforberedelse og til dosering. Dette garanterer et fejlfrit og effektivt samspil mellem alle komponenterne. Alle de medier, som individuelt har en viskositet på op til 7.000.000 mPas, transporteres og doseres nærmest pulsationsfrit og med ekstremt lav forskydningskraft. Der er adgang til omfattende rådgivning til ethvert anvendelsesformål. Doseringspumper og -systemer fra ViscoTec anvendes inden for disse brancher: Fødevareindustri, e-mobility, luft- og rumfart, medicoteknik, farmaci og meget mere.

 1. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vision: Vores produkter giver mulighed for at skabe nyt og for at flytte procesgrænser inden for life science, maskinkonstruktion og kemi. Vi udvikler, producerer og markedsfører pumper og systemløsninger for hurtig og præcis dosering og transport af væske på mikro- og milliliterområdet. Teknologi inden for mikroteknik, materialevidenskab og mekatronik er grundlaget for vores produkter. Mission: Med vores arbejde yder vi et stort bidrag til, at vores kunders produkter er konkurrencedygtige og effektive.. Vi sikrer vores kunders vigtige processer på langt sigt med den kvalitet, vi leverer. Vi udvikler vores produktudvalg og tjenesteydelser med fokus på at skabe noget, som vores kunder kan få glæde af.

 2. KAMAT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Effektiv højtryksteknologi til de højeste krav – KAMAT er din ekspert til industrielle højtryksanvendelser. Opnå den maksimale effektivitet og kvalitet med jeres industrianvendelser med KAMAT Hochdrucktechnik. Vores fremragende Triplex og Quintuplex højtrykspumper, aggregater, komplekse pumpesystemer og førsteklasses højtryksytilbehør er den perfekte løsning til jeres krav inden for jetting, hydraulik og procesteknik. Siden 1974 har KAMAT stået for erfaring og kompetence inden for fremstilling af højtryksteknik – Made in Germany. Vi kan tilbyde jer skræddersyede løsninger, som kan tilpasses fleksibelt til jeres individuelle behov. Som mellemstor 2. generations familievirksomhed er vi stolte af at udvikle og producere skræddersyede højtryksløsninger til det internationale marked. Tag jeres industrielle udfordringer op med vores højtryksteknik ved jeres side. Opdag allerede i dag KAMATs imponerende ydeevne og lad os hjælpe jer med at nå jeres mål.

 1. G.M.S.

  Italien

  Verified by europages badge

  G.M.S. har siden 1985 produceret støbte emner i aluminium og varmpressede emner i messing efter kundens anvisninger for at opnå et nøglefærdigt produkt. Vi har et bredt netværk af underleverandører, der sørger for behandling på maskinværksted og overfladebehandling såsom polering, sandblæsning og galvanisering. Vi tilbyder et bredt produktsortiment både inden for støbning af aluminium og varmpresning af messing.

 2. DRAGFLOW SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dragflow er en virksomhed, der har transformeret markedet for uddybningssystemer i løbet af de sidste 25 år og er blevet en af verdens førende producenter. Virksomheden understøttes af et internationalt netværk af specialiserede ingeniører, der kan yde akutte tjenester samt skræddersyet teknisk assistance og rådgivning. Dragflow er hver dag forpligtet til at tilbyde innovative og teknologisk avancerede løsninger, der garanterer høj ydeevne med minimal miljøpåvirkning. De er også robuste og pålidelige dykpumper til de tungeste opgaver. Aktivitetssektorer: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment og Amphibious dredges.

 3. ITISYSTEMS S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Komplette doseringssystemer specielt udviklet til at leve op til kravene fra forskellige sektorer, det er virksomheden Itisystems specialitet. Den har i 20 år arbejdet på at levere sofistikerede og formålsbestemte systemer. Den stiller sin kompetence, innovation og professionalisme til kundernes disposition for at tilfredsstille deres krav ned til mindste detalje inden for godshåndtering, vejning, blanding og dosering af pulver, granulater og væsker samt metalseparation. Virksomhedens doseringslinjer er anerkendte og bliver anvendt med succes i Italien og udlandet.

 4. OMAC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  OMAC Srl er det eneste italienske selskab, der har specialiseret sig i fremstilling af fortrængningspumper med flapper i rustfrit stål AISI 316 og speciallegeringer (Hastelloy, monel, Titanium). Det aktuelle udvalg af pumper med flapper er affødt af en lang erfaring, indhentet ved at samarbejde med ledende virksomheder til fremstilling af fødevarer, kemikalier, kosmetik og medicin. Virksomheden har udviklet sig og specialiseret sig i fremstilling af pumper og er blevet til en konsolideret og kendt realitet i hele verden.

 5. D.I.M. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  D.M.I. Srl har produceret sprøjter siden 1980. Vores produktion giver os mulighed for at levere nye varer såvel som underleverandører, istandsættelse af stempel/stift på det originale stykke. Hånd i hånd med marineindustrien støttes produktionen også af plastsektoren. Der produceres sprøjter med 8 og 9 huller til sprøjtning af polyurethan.

 6. OAG INDUSTRIES

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi arbejder i den industrielle, civile og militære sektor med design, konstruktion, salg, udlejning af el-generatorer, motorpumper, lystårne, klimaanlæg i til feltartilleri. Vi fremstiller også anmodninger, der ikke falder inden for de klassiske produktionsstandarder. Vi sikrer: kundeservice, uddannelse, kvalifikation af operatører og brugere over hele verden med stages og kurser. Kvalitetssystemet certificeret siden 1998. I overensstemmelse med standard ISO 9001: 2015.

 7. BRINKMANN PUMPS K.H. BRINKMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BRINKMANN PUMPS kan som producent med mere end 60 års knowhow tilbyde et imponerende spektrum af teknisk avancerede kølesmøremiddelpumper til alle tænkelige anvendelsesområder. Aggregaterne anvendes især inden for værktøjsmaskinindustrien. Af andre innovative anvendelsesområder kan nævntes trykkemaskiner samt plast- og drikkevarebranchen.

 8. SPX FLOW EUROPE LTD - THE NETHERLANDS

  Holland

  Verified by europages badge

  SPX FlOW Bolting Systems er en global fuldservice producent af kontrollerede boltløsninger, herunder hydrauliske drejningsmoment- og spændingssystemer, branchespecifikke certificerede træningsprogrammer, systemudlejninger og flangestyrings databasesoftware. Vi er din partner inden for flangestyring, både med hensyn til infrastrukturkonstruktion og drift og vedligeholdelsesapplikationer, så du kan færdiggøre dit projekt sikkert på kortere tid og overholde budgettet.

 1. CFE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CFE FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Gearpumper, nedsænkede centrifugalpumper, membranpumper, doseringspumper, PDP-tandhjulspumper, Gearpumper, pumpetilbehør, Doseringspumper med blade, og Centrifugalpumper i metal brancherne. Den er baseret i Maubeuge, Frankrig.

 2. CALPEDA POMPES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALPEDA POMPES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Pumper, Pumper, hjælpepumper, overfladepumper, nedsænkede centrifugalpumper, dykpumper i rustfrit stål, selvstartende pumper, Dykmotorpumper, og multicellepumper brancherne. Den er baseret i Le Bignon, Frankrig.

 3. FLOWHOW SAMOA

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLOWHOW SAMOA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Centrifugalpumper branchen. Den opererer også inden for Pumper, Pumper, Reparation af industripumper, industripumper, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Assen, Holland.

 4. MOTORCONNECT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOTORCONNECT, er en Multi-Category, der opererer inden for Elektriske motorer og dele branchen. Den opererer også inden for Pumper, Enkeltfaset motorer, trefasemotorer, vibrationsmotorer, motorkomponenter, tandremme, aksialventilatorer, centrifugalblæsere, og trefasede transformere brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vandgenbehandling - udstyr og installationer branchen. Den opererer også inden for Vanddistribution, Pumper, Vandrensning, industriel - anlæg og udstyr, Afvandingssystemer og -udstyr, Filtreringsudstyr og materiel, Filteranlæg, Vanddistribution, drikkevandsanlæg, og Pumper brancherne. Den er baseret i Kempenich, Tyskland.

 6. WILHELM KELLER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM KELLER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Dykpumper, Centrifugalpumper, Doseringspumper, Cylinderpumper, Dykpumper, Centrifugalpumper, industripumper, membranpumper, og spray brancherne. Den er baseret i Nehren, Tyskland.

 7. FÜRGUT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FÜRGUT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den er baseret i Tannheim, Tyskland.

 8. HAPRO TECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAPRO TECHNIK GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pumper branchen. Den er baseret i Kallham, Østrig.

 9. VERDER DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VERDER DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den er baseret i Haan, Tyskland.

 10. NUOVA DARIMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUOVA DARIMPIANTI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til sammenpresning og emulgering branchen. Den opererer også inden for Pumper, Dykpumper, magnetpumper, pumper til syre, Pumper, horizontale og vertikale centrifugalpumper til vandanlæg, Dykpumper, anlæg og udstyr til konserves og fødevareindustrien, og omrørere til den kemiske industri brancherne. Den er baseret i Flero, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Pumper - Import eksport

Antal resultater

2.991 Virksomheder