• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pumper- hydrauliske

Resultater for

Pumper- hydrauliske - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. HUGE PUMP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Gunalsan Pompa blev grundlagt i 2002 i Istanbul. Siden da har de fremstillet luftdrevne membranpumper (AODD), med dets eget navn HugePump. Som produkter findes der to typer, henholdsvis plastpumper og metalliske pumper. Gunalsan Pompa arbejder stadig for at forbedre dem selv, og tilføje nye produkter til deres produktudvalg. Siden 2002 har den eneste prioritet for Gunalsan Pompa været at levere en høj kvalitet og rimelige priser til deres kunder. Foruden fremstilling af AODD arbejder Gunalsan Pompa med import af vakuumpumper, blæsere, nedsunkne pumper og lobe pumper. Derudover er Gunalsan Pompa distributionsagent for en tyrkisk gearpumpeproducent og andre industrielle overførselspumper. Hovedformålet for Gunalsan Pompa er at sikre produkter af en høj kvalitet, samt en førsteklasses service til deres kunder.

 3. ULBRICH MASCHINENBAU- UND EXPORT-IMPORT BETRIEBSGMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Mange af vores kunder og partnere kender os enten som specialvirksomhed inden for hydraulik eller som leverandør af specialsmøremidler. Ikke alle ved, at vi beskæftiger os med produktionen af intelligente samle- og montagemaskiner samt prøvemaskiner til togindustrien, salget af hydraulik og af kemisk-tekniske produkter. Inden for nogle områder er det allerede lykkedes os at forene vores passioner f.eks. med vores Smart Application System, doserings- & refill-stationen til klæbe- & tætningsmidler fra ULBRICH. På hydraulikområdet udarbejder vi sammen med vores kunder innovative hydraulikkomponenter, hydrauliske anlæg og intelligente presser for at forbedre vores kunders produktivitet og konkurrenceevne. Især inden for togområdet er vi kunnet skabe os et navn som kompetent udbyder af førsteklasses prøvemaskiner. Vores kemisk-tekniske afdeling tilbyder utallige specialsmøremidler, tætningsmidler, klæbemidler støbemasser osv. Inden for specialsmøremidler har vi i over 60 år solgt mærket Molykote. Dette gør os til en af de mest kompetente og erfarne specialvirksomheder i hele Europa. Fordi vores kunder i stigende grad konfronteres med den elektriske industris stadigt voksende udfordringer, har vi i de seneste år bl.a. fokuseret på elektrokemikalier.

 4. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 5. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS udvikler og producerer et sortiment komponenter til fluid- og drevteknikken, der både er omfattende og skræddersyet til jeres behov. Individuelle løsninger til de højeste krav inden for maskin-, skibs- og bilkonstruktion, inden for ståindustrien og offshore-teknik samt til særlige anvendelse inden for anlægskonstruktion, er en vigtig del af jeres succes som virksomhed. DINE FORDELE: Kvalitetskomponenter til faire betingelser, forbedring af jeres position på markedet ved at gøre brug af vores kompe-tencer inden for udvikling, kvalitet og service, direkte og personlig rådgivning gennem vores kundeservice, hurtige leveringstider takket være en optimeret forsyningskæde, projektrelateret udvikling af vores komponenter med henblik på jeres individuelle krav, nedbringelse af jeres reaktionstider: Dimensioneringsværktøjet FLUIDWARE APP kan straks beregne dimensioneringen af en komponentgruppe, som f.eks. består af pumpeholder, akselkobling og tilbehør - baseret på jeres individuelle betingelser.

 2. HNP MIKROSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vision: Vores produkter giver mulighed for at skabe nyt og for at flytte procesgrænser inden for life science, maskinkonstruktion og kemi. Vi udvikler, producerer og markedsfører pumper og systemløsninger for hurtig og præcis dosering og transport af væske på mikro- og milliliterområdet. Teknologi inden for mikroteknik, materialevidenskab og mekatronik er grundlaget for vores produkter. Mission: Med vores arbejde yder vi et stort bidrag til, at vores kunders produkter er konkurrencedygtige og effektive.. Vi sikrer vores kunders vigtige processer på langt sigt med den kvalitet, vi leverer. Vi udvikler vores produktudvalg og tjenesteydelser med fokus på at skabe noget, som vores kunder kan få glæde af.

 3. ROTAIR SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Rotair beskæftiger sig med luftkompressorer og motorkompressorer til ingeniørvæsnet, byggebranchen og vejarbejder. Elektrokompressorer og trykluftenheder til den industrielle sektor. Hydrauliske hamre, ophuggere der kan monteres på små og mellemstore apparater, miniskovle, gravemaskiner, grave og læssemaskiner, læssemaskiner på larvebånd og bagmonterede gravemaskiner. Styrepulte til hydrauliske maskiner og hydraulisk værktøj. Blandt fores artikler: Minitransportbånd med larvefødder og hjul, trillebører med motor, små tipvogne, selvkørende maskiner til forlæggere, ombygninger, udlejning, planteskoler, landbrug, vindyrkning, biavlere, skovbrug og havebrug.

 4. DRAGFLOW SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Dragflow er en virksomhed, der har transformeret markedet for uddybningssystemer i løbet af de sidste 25 år og er blevet en af verdens førende producenter. Virksomheden understøttes af et internationalt netværk af specialiserede ingeniører, der kan yde akutte tjenester samt skræddersyet teknisk assistance og rådgivning. Dragflow er hver dag forpligtet til at tilbyde innovative og teknologisk avancerede løsninger, der garanterer høj ydeevne med minimal miljøpåvirkning. De er også robuste og pålidelige dykpumper til de tungeste opgaver. Aktivitetssektorer: Dredge pumps, Mining pumps, Remote controlled dredge systems, Deep sea dredging equipment og Amphibious dredges.

 5. SPX FLOW EUROPE LTD - THE NETHERLANDS

  Holland

  Verified by europages badge

  SPX FlOW Bolting Systems er en global fuldservice producent af kontrollerede boltløsninger, herunder hydrauliske drejningsmoment- og spændingssystemer, branchespecifikke certificerede træningsprogrammer, systemudlejninger og flangestyrings databasesoftware. Vi er din partner inden for flangestyring, både med hensyn til infrastrukturkonstruktion og drift og vedligeholdelsesapplikationer, så du kan færdiggøre dit projekt sikkert på kortere tid og overholde budgettet.

 1. CALPEDA POMPES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALPEDA POMPES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Pumper, Pumper, hjælpepumper, overfladepumper, nedsænkede centrifugalpumper, dykpumper i rustfrit stål, selvstartende pumper, Dykmotorpumper, og multicellepumper brancherne. Den er baseret i Le Bignon, Frankrig.

 2. FLOWHOW SAMOA

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLOWHOW SAMOA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Centrifugalpumper branchen. Den opererer også inden for Pumper, Pumper, Reparation af industripumper, industripumper, og hydrauliske pumper brancherne. Den er baseret i Assen, Holland.

 1. VINCIO EQUIPMENT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VINCIO EQUIPMENT, er en Multi-Category, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Pumper, hydrauliske, Centrifugalpumper, Indkøbscentraler, maling, profiler, maskiner og udstyr, mekaniske dele, sikkerhedsudstyr, og industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 2. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOTRAC HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Styreblokke, hydrauliske, hydrauliske pumper, hydraulikaggregater, kontraventiler, og hydraulikfiltre brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 3. HENGONG PRECISION EQUIPMENT

  Kina

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENGONG PRECISION EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for hydrauliske vandkasser, hydrauliske pumper, Emner i støbejern, trisser i støbejern, blokke, korte rør, Bildele, og hjul brancherne. Den er baseret i Hebei, Kina.

 4. KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KLAFFENBÖCK BAUMASCHINEN UND TECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den er baseret i Peuerbach, Østrig.

 5. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hydraulisk udstyr branchen. Den opererer også inden for Manometre, adaptorer, hydraulikfiltre, hydraulikaggregater, hydrauliske koblinger, hydrauliske pumper, hydraulikslanger, hydrauliske donkrafte, og industrislanger brancherne. Den er baseret i Hammelburg, Tyskland.

 6. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETROLTECNICA SICILIANA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, Skruer og møtrikker, hydrauliske ventiler, smedede fittings, Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

 7. FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLUID GLOBAL SOLUTIONS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vakuumpumper branchen. Den opererer også inden for Pumper, hydrauliske, vedligeholdelse af vakuumpumper, AFPUMPS, undervandspumper, Pumper, hydrauliske, SETTIMA MECCANICA, eftersyn af pumper, SAER, og start af centrifugalpumper til vandrensning brancherne. Den er baseret i Arcola, Italien.

 8. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden B. CENTER DI BETTINI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for pressostater, fittings, hydrauliske pumper, og hydrauliske ventiler brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 1. SAVINO BARBERA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAVINO BARBERA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Dykpumper, Pumper, Centrifugalpumper, elektropumper, vertikale pumper, Dykpumper, vakuumpumper, Pumper, og undervandspumper brancherne. Den er baseret i Brandizzo, Italien.

 2. SAMEC SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAMEC SRL, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Elektriske motorer og dele, motorer, elektriske, elektropumper, Elektriske motorer og dele, Enkeltfaset motorer, elektriske transformere, elektriske undersøiske pumper, hydrauliske pumper, og elektrisk værktøj brancherne. Den er baseret i Albinea, Italien.

 3. HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HYDRO-CARDAN HANDELSGES.M.B.H., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den er baseret i Stockerau, Østrig.

 4. EUROGEO DRILLING S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROGEO DRILLING S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brøndkonstruktion branchen. Den opererer også inden for Pumper, hydrauliske, boring af artesiske brønde, artesiske brønde, Pumper, hydrauliske, rådgivning i hydrogeologi, montering af dykpumper, vedligeholdelse eletriske dykpumper, vedligeholdelse artesiske brønde, og udrensning af artesiske brønde brancherne. Den er baseret i Bibbona, Italien.

 5. EL-MAR

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EL-MAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Elektroniske komponenter, el-kontakter, motorpumper, Elektroniske komponenter, og varmepumper brancherne. Den er baseret i Bareggio, Italien.

 6. AIS HENSCH AUTOMATION-INDUSTRY- SOLUTIONS INH. IGOR HENSCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIS HENSCH AUTOMATION-INDUSTRY- SOLUTIONS INH. IGOR HENSCH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pumper branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Pumper, hydrauliske, HYDRAULIKANLÆG, Montager, hydrauliske, tilslutningsanlæg til motorpumpe, Industrihydraulik, strukturkabler (netværk cpu), afretning af motorer til industrien, og Automatisering - systemer og udstyr brancherne. Den er baseret i Isernhagen, Tyskland.

 7. GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GAM BAUMASCHINENTEILE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Byggemaskiner branchen. Den opererer også inden for hydrauliske pumper, reservedele til minigravemaskiner, reservedele til minigravemaskiner, hydrauliske hamre, og Motorer brancherne. Den er baseret i Nürnberg, Tyskland.

 8. MÜLLER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Specialist inden for hydraulik: fra anlægsbyggeri til service. Vi er et velrenommeret firma inden for anlægskonstruktion og hjælper dig med udvikling, design og konstruktion af fluid-tekniske anlæg i høj kvalitet. Under mærket "combiloop" konstruerer og sælger vi højtryks-kølesmøremiddelanlæg til værktøjsmaskineindustrien. Vores styrke er nye anlæg og eftermontering på eksisterende anlæg. Vores produkter omfatter: Vores produkter omfatter: Højtrykspumper, hydrauliske aggregater, hydrauliske komponenter.

 9. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  I mere end 30 år har vi med vores navn garanteret for kontinuitet og kvalitet. Som producent af hydraulikcylindre og hydrauliske aggregater samt af komplette hydrauliksystemer og prøvestande fremstiller vi efter de strengeste kvalitetsstandarder. Ud over vores egne produkter tilbyder vi som grossist mere end 24.000 hydrauliske komponenter fra kendte producenter. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet. Vores kunder kommer fra så godt som alle brancher, herunder maskin- og anlægskonstruktion, bilindustri, procesteknik, stål-vand-byggeri, træ- / trykke- og papirindustrien, plastmaskiner, konstruktion af presser, konstruktion af prøvestande. Den høje grad af kvalitet, service og mobilitet har gjort ASSFALG Qualitätshydraulik kendt som en special-virksomhed både nationalt og internationalt. Endvidere producerer ASSFALG specialaggregater, -cylindre, -pumper, -ventiler og -blokke tilpasset præcist til dine behov.

 10. APS GERMANY GMBH

  Tyskland

  I 2005 satte vi grundstenen til vores virksomhed, APS Germany GmbH, i Hochmoor i delstaten Nordrhein-Westfalen. Forkortelsen APS står for Automotive Product Solutions. Navnet siger det hele: Siden den flyvende start har virksomheden været en kompetent partner inden for både erhvervskøretøjer og personvogne. Med perfekt renoverede ombytningsdele kan APS tilbyde kunderne et stærkt alternativ til nye dele (OE-dele) eller brugte dele. I startfasen koncentrerede virksomheden under mærkenavnet "NKW-Austauschteile" sig primært om det tyske marked for erhvervskøretøjer. Successivt ekspanderede virksomheden ud over Tysklands grænser til andre europæiske markeder som f.eks. Benelux-landene, Østrig, Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Baltikum. Med mærket "re[matronic]" har virksomheden udvidet sit produktsortiment og har under dette navn tilbudt ombytningsdele til personbiler siden 2009.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis