• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • proteintilsætning

Resultater for

Proteintilsætning - Import eksport

 1. ANONA GMBH

  Tyskland

  Mærker anona står for en næringsmiddelvirksomhed med over 180 års succes. Med et ønske om at forbinde tradition med fremtidsorienteret teknologi har anona således udviklet sig fra en tidligere kornmølle til en moderne næringsmiddelvirksomhed. I dag udvikler og producerer vi førsteklasses, innovative næringsmidler inden for områderne wellness- og fitnessernæring, sportsernæring og vegan ernæring samt isprodukter til kunder i Tyskland, Europa og hele verden. Og det fra en pool på over 1500 råvarer. Mere end 400 medarbejdere gør hver dag deres bedste for at imødekomme vores høje krav om kvalitet, pålidelighed og kundeservice til gavn for alle vores kunder – med innovationsånd, præcision, knowhow og en streng kvalitetsstyring. Vores produkter: Proteinbarer, havrebarer, sportsernæring, grundstoffer til spiseis, aminosyrepræparater, koncentrater til drikke, kosttilskud, sportsdrikke, tabletter fremstillet efter ordre (næringsmidler)

 2. BIOFOODLAB LLC

  Rusland

  BioFoodLab er den førende virksomhed i Rusland inden for produktion af sunde snacks til vokse og børn. Vores vigtigste opgave var at skabe et nationalprodukt af høj kvalitet, som endnu ikke fandtes på markedet og som vi kunne være stolte af. Syv år senere tilbyder vi vores partnere brugsfærdige løsninger til sund ernæring. Der er 100 innovative og populære produkter i vores sortiment. I dag er det nemt at finde vores produkter i supermarkeder i Rusland og i 14 lande rundt om i verden, for eksempel Japan, Kina og De Arabiske Emirater. Vores mission er fortsat den samme — at hjælpe voksne og børn hver dag med at tage enkle skridt mod en sundere livsstil.

 3. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com er et B2B farmaceutisk markedsplads som forbinder farmaceutiske producenter med købere over hele verden. For platformskøbere – distributører, salgs- og markedsføringsorganisationer, licensvirksomheder, apotekkæder, grossister – hjælper de med at opbygge en produktforsyning ved at forbinde dem direkte med kvalificerede producenter fra hele verden. For platformssælgere – CTD-ejere, farmaceutiske producenter, udlicenteringsvirksomheder – hjælper de med at finde købere, afslutte aftaler, underskrive kommercielle aftaler og betydeligt reducere tiden for at sende produktet på markedet. Vi hjælper farmaceutiske leverandører med at øge deres markeder, ved at forbinde dem med 10.000+ mulige, kvalificere købere fra 127 lande. Baseret i EU er Pipelinepharma.com det eneste europæiske B2B farmaceutiske markedsplads for færdige dosisformuleringer med verificerede, opdaterede oplysninger. Markedspladsen har mere end 85.000 CTD-filer med færdige dosisformuleringer fra 1.800 GMP-producenter. Ved at være en af de største og erfarne databaser inden for medicin globalt, er Pipelinepharma.com det bedste valg når det kommer til indkøb af differentierede generiske og biosimilar farmaceutiske produkter som er vanskelig at indkøbe. Medicinske enheder og nutraceutical vil også være tilgængelig på platformen i 2022. Pipelinepharma.com teamet samler 30+ farmaceutiske forretningsudviklingseksperter, mæglere og konsulenter med en omfattende erfaring inden for europæisk farmaceutisk virksomhed.

 4. FOODCOM S.A.

  Polen

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 5. DER HANFBAYER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

 2. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Tyskland

 3. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 4. LUKADORA GMBH

  Tyskland

 5. PRINOVA EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. ALPHACAPS GMBH

  Tyskland

 2. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 1. EVOLUTION GMBH

  Østrig

  EVOLUTION har været et ejerstyret østrigsk familiefirma i mere end 30 år. Vores hovedkvarter ligger i Villach, i regionen Wörthersee. Som en førende producent af innovative, naturlige ernæringstilskud og organisk kosmetik, er vi specialisten når det kommer til holistiske produkter inden for sundhed, figur, fitness og skønhed. De holistiske produkter fra EVOLUTION mærket er registreret og beskyttet i varemærkeregisteret. Siden 1987 er de med succes solgt via apoteker, økologiske butikker, skønheds- og wellnesshoteller, internt salg og vores partnere. Holistisk betyder for os: At kun gennem en kombination af grove og subtile energier, kan vi opnå optimal biotilgængelighed og effektivitet med vores naturlige kosttilskud. Men det er ikke alt: Med vores kvalitetskriterier demonstrerer vi også holisme, der er i harmoni med naturen. Evolution produkterne er underlagt strenge internationale kvalitetsstandarder.

 2. OPW INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Vi, OPW Ingredients GmbH, er en ekspanderende virksomhed, der konsekvent retter sin opmærksomhed mod fornybare råstoffer og kommer med høje krav til kvalitet og service. Under mottoet "Enkle ting - godt lavet! " producerer og forhandler vi naturlige produkter som f.eks. vegetabilske olier, forskellige slags mel og proteiner, der finder anvendelse i den kosmetiske, den farmaceutiske og levnedsmiddelindustrien. Vi har etableret os i grænseområdet mellem Tyskland, Holland og Belgien. Vores salgs- og servicecenter i Niederkrüchten-Dam betjener ikke kun de mellem- og nordeuropæiske markeder, men tilbyder internationalt knowhow og en fremragende infrastruktur for de globale markeder uden for Europa. Vores unge og dynamiske team tilbyder ikke bare mangeårig erfaring og teknisk viden, men sætter også selv nye standarder og fokuserer på temaet fornybare grønne og bæredygtige råstoffer for at kunne tilbyde dig højeste kvalitet og en fremragende service.

 3. ALPHALYSE

  Danmark

  Vi tilbyder unikke laboratorieydelser, hvor undersøgelse af proteiner er en af vores hovedbeskæftigelser. Vi verificere proteinanalyseresultater ved masse spektrometri. Vores kunder består af enten pharma, biotek eller akademiske forskningsfirmaer og organisationer. Her leverer vi data som virksomheder kan bruge videre i deres arbejder. Udover vores hovedsæde i Odense, har vi en Protein Research Group på Syddansk Universitet i Odense, hvor der forskes i proteinmasse spektrometri. Gruppen omfatter bl.a en række anerkendte professorer som, professor Peter Roepstorff, professor Matthias Mann, professor Peter Højrup, professor Martin Larsen, professor Jens S. Andersen og professor Blagoy Blagoev. På den måde kan vi holde os ajour med de nyeste forskning og teknologier inden for netop deres område.

 4. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Tyskland

 5. HANSA VITAL GMBH

  Tyskland

 6. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Tyskland

 7. GREEN SNAIL FOOD CO., LTD.

  Kina

 8. PROALGAETECH

  Tyskland

 1. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

 2. EUROPEAN PROTEIN

  Danmark

 3. EISS

  Holland

 4. VIPPY INDUSTRIES LTD.

  Indien

 5. PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

 6. F.M.A.

  Belgien

 7. WORMUP S.R.O.

  Tjekkiet

 8. MEATCO

  Holland

 9. HEALTH XL BV

  Belgien

 10. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Holland