• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • proteintilsætning

Resultater for

Proteintilsætning - Import eksport

 1. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er din partner til privat labeling, udvikling og kontraktfremstilling af kosttilskud! Siden 1903 har navnet Sanct Bernhard ikke kun stået for førsteklasses, virkningsfuld naturmedicin, kosttilskud og kropsplejeprodukter, som vi sælger under vores mærker "Sanct Bernhard", "Sanct Bernhard Sport" og "Sanct Bernhard tierlieb". Kontraktfremstilling Made in Germany - Sanct Bernhard står for kvalitet Made in Germany - Det er tusindvis af tilfredse kunder i vores onlinebutikker et bevis på. Certificeret kvalitetsstyring og premium-råstoffer. Vores store erfaring, kvalificerede medarbejdere, de mest moderne produktionsanlæg samt certificeret kvalitetsstyring for komplet fødevaresikkerhed samt premium-råstoffer sætter os i stand til at fremstille førsteklasses produkter - også med din etiket! Underleverandør også for små mængder - Hvad er det, der gør os til noget særligt sammenlignet med alle andre underleverandører inden for kosttilskud, kosmetik og foderstoffer? Vi tilbyder også kontraktfremstilling for små mængder og således også for nyopstartede virksomheder. Grib chancen for at starte med små mængder til små priser og således at præsentere og positionere dig på markedet. Kontraktfremstilling allerede fra små mængder fra 2.000 styk. Tal med os om dine krav til dit produkt – vi rådgiver dig gerne!

 2. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 3. BARGY UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARGY UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, helse- og naturkost, energibar, Velvære og fitness, og naturkost brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. MTL POWER FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MTL POWER FOOD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sport - kost branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Fyldning af hårde gelatinekapsler, Fremstilling af kosttilskud, aminosyrer, Kulhydrater, proteinintegratorer, proteiner, og proteinfattige diætetiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Grimma, Tyskland.

 5. NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NUTRIFILL & CARE4TRADE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Grießheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AGREMA POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGREMA POLAND SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for hampolie, lecithin, planteekstrakter, og proteinintegratorer brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.

 2. KALYS PRODUCTIONS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALYS PRODUCTIONS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Proteintilsætning, agar-agar, Fødevaretilskud, Helse Functional Food, gourmetprodukter, kostfibre, produkter til catering, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i Bernin, Frankrig.

 3. PRINOVA EUROPE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRINOVA EUROPE LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Additiver og tilsætningsstoffer til drikkevarer branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, Sport - kost, aminosyrer, Askorbinsyre, planteekstrakter, sødemidler, vitaminer, vanillin, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 4. INNOVANTA, LLC

  Rusland

  Gruppen af virksomheder under "Innovanta" er ansvarlig for 40 % af det specielle fødevaremarked i Rusland, og tilbyder klinisk og kosternæring som har vist sig at være effektivt og sikkert i kliniske studier. Vores produkter hjælper ikke kun med at bevare sundheden, men forhindrer også visse sygdomme. Vores produktionsfacilitet med et område på mere end 1000 kvadratmeter overholder strengt ISO 22000 standarderne og HACCP protokollen. Vores R&D-afdeling tager udviklingen af formuleringer meget vigtigt, og anvender udelukkende naturlige ingredienser. Derudover bruger virksomheden minimum 70 % lokale ingredienser, hvilket betyder, at prisen ikke afhænger meget af dollarkursen, og produkterne forbliver dermed rimelige i pris for vores partnere. Virksomhedens ansatte er ansvarlige for produktets kvalitet og smag. Vi fremstiller ikke kun klinisk ernæring, men også sund ernæring for børn og voksne, sportsernæring, vitamintilskud og produkter til vægttab, vægtøgning og vægtstabilisering.

 5. EVOLUTION GMBH

  Østrig

  EVOLUTION har været et ejerstyret østrigsk familiefirma i mere end 30 år. Vores hovedkvarter ligger i Villach, i regionen Wörthersee. Som en førende producent af innovative, naturlige ernæringstilskud og organisk kosmetik, er vi specialisten når det kommer til holistiske produkter inden for sundhed, figur, fitness og skønhed. De holistiske produkter fra EVOLUTION mærket er registreret og beskyttet i varemærkeregisteret. Siden 1987 er de med succes solgt via apoteker, økologiske butikker, skønheds- og wellnesshoteller, internt salg og vores partnere. Holistisk betyder for os: At kun gennem en kombination af grove og subtile energier, kan vi opnå optimal biotilgængelighed og effektivitet med vores naturlige kosttilskud. Men det er ikke alt: Med vores kvalitetskriterier demonstrerer vi også holisme, der er i harmoni med naturen. Evolution produkterne er underlagt strenge internationale kvalitetsstandarder.

 1. OPW INGREDIENTS GMBH

  Tyskland

  Vi, OPW Ingredients GmbH, er en ekspanderende virksomhed, der konsekvent retter sin opmærksomhed mod fornybare råstoffer og kommer med høje krav til kvalitet og service. Under mottoet "Enkle ting - godt lavet! " producerer og forhandler vi naturlige produkter som f.eks. vegetabilske olier, forskellige slags mel og proteiner, der finder anvendelse i den kosmetiske, den farmaceutiske og levnedsmiddelindustrien. Vi har etableret os i grænseområdet mellem Tyskland, Holland og Belgien. Vores salgs- og servicecenter i Niederkrüchten-Dam betjener ikke kun de mellem- og nordeuropæiske markeder, men tilbyder internationalt knowhow og en fremragende infrastruktur for de globale markeder uden for Europa. Vores unge og dynamiske team tilbyder ikke bare mangeårig erfaring og teknisk viden, men sætter også selv nye standarder og fokuserer på temaet fornybare grønne og bæredygtige råstoffer for at kunne tilbyde dig højeste kvalitet og en fremragende service.

 2. ALPHALYSE

  Danmark

  Vi tilbyder unikke laboratorieydelser, hvor undersøgelse af proteiner er en af vores hovedbeskæftigelser. Vi verificere proteinanalyseresultater ved masse spektrometri. Vores kunder består af enten pharma, biotek eller akademiske forskningsfirmaer og organisationer. Her leverer vi data som virksomheder kan bruge videre i deres arbejder. Udover vores hovedsæde i Odense, har vi en Protein Research Group på Syddansk Universitet i Odense, hvor der forskes i proteinmasse spektrometri. Gruppen omfatter bl.a en række anerkendte professorer som, professor Peter Roepstorff, professor Matthias Mann, professor Peter Højrup, professor Martin Larsen, professor Jens S. Andersen og professor Blagoy Blagoev. På den måde kan vi holde os ajour med de nyeste forskning og teknologier inden for netop deres område.

 1. HANSA VITAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HANSA VITAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. DIE NATURBURSCHEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIE NATURBURSCHEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Welver, Tyskland.

 3. RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT

  Tyskland

  Virksomheden RIVIERA FITNESS-VERTRIEB INH. ULRICH WIEDUWILT, er en Engrossalg, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Bochum, Tyskland.

 4. DER HANFBAYER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DER HANFBAYER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Mamming, Tyskland.

 5. PROALGAETECH

  Tyskland

  Virksomheden PROALGAETECH, er en Distributør, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for proteinintegratorer, Kulturalger, Friske alger, og Bioreaktoranlæg brancherne. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 6. ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ANKA YILDIZ GIDA TAKVIYELERI LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vitaminer og provitaminer branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, vitamintilskud, kollagen, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 7. SUPREME IMPORTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden SUPREME IMPORTS, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, E14 LED lyspære, E27 LED pære, og Fødevaretilskud brancherne. Den er baseret i Manchester, Det Forenede Kongerige.

 8. AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AEN ENGINEERING GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Dillenburg, Tyskland.

 1. WORMUP S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WORMUP S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i Vamberk, Tjekkiet.

 2. MAGELLAN FOOD INGREDIENTS BV

  Holland

  Virksomheden MAGELLAN FOOD INGREDIENTS BV, er en Distributør, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for ærteprotein brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 3. ZUCKERFREI STORE E.U.

  Østrig

  Virksomheden ZUCKERFREI STORE E.U., er en Detailsalg, der opererer inden for konfekt branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i St. Lorenzen, Østrig.

 4. ALPHACAPS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALPHACAPS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Augustdorf, Tyskland.

 5. INCR-EDIBLE INGREDIENTS

  Holland

  Virksomheden INCR-EDIBLE INGREDIENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for proteiner, melstoffer, og stivelse til fødevarer brancherne. Den er baseret i Den Haag, Holland.

 6. EISS

  Holland

  Virksomheden EISS, er en Multi-Category, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for Emulgatorer til fødevarer, soja, sojabønner som sovs eller pudder, lecithin, og Emulgatorer til fødevarer brancherne. Den er baseret i Zwolle, Holland.

 7. PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROJEM MIM MUH INS NAK TUR SAN VE TIC LTD STI, er en Distributør, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for laboratorieundersøgelser af fødevareprodukter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 8. VAPRAN - VEPRO - VEOS

  Frankrig

  Virksomheden VAPRAN - VEPRO - VEOS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den er baseret i Plémet, Frankrig.

 9. CAMPUS SRL

  Italien

  Virksomheden CAMPUS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Proteintilsætning, og Proteintilsætning brancherne. Den er baseret i Collecchio, Italien.

 10. MEATCO

  Holland

  Virksomheden MEATCO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Proteintilsætning branchen. Den opererer også inden for tilsætningsstoffer til pålægsvarer, og anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter brancherne. Den er baseret i St. Isidorushoeve, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis