• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • profilerede plader - jernholdige metaller

Resultater for

Profilerede plader - jernholdige metaller - Import eksport

 1. KMC GROUP - MEKO METAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  MEKO Metal, som har været førende inden for stålprofilproduktion siden 1969, er vokset fra en facilitet på 10.000 kvadratmeter til 100.000 kvadratmeter beliggende i Torbalı-Izmir, og underlagt KMC Group siden 2011. Vores samarbejde integrerer unik kommerciel og teknisk ekspertise, hvilket resulterer i en årlig produktionskapacitet på 150.000 ton, som kontinuerligt tilpasses med de globale tekniske udviklinger. Med hensigt om at opnå en topplads blandt de 3 bedste globale virksomheder for specialprofiler, har MEKO Metal oplevet en robust stigning i deres eksportvolumen. Med speciale i åbne, svejsede og rustfrit stålprofiler, tilbyder vi vores produkter til et utal af industrier, såsom automobil, møbel, husholdningsapparater, stålprodukter, varme og køling, klimaanlæg, anlægsarbejde og stålkonstruktion, stilladsprofiler, opvarmede håndklædestativer, solcelleenergisystemer, landbrugsvanding og drivhuse. Vores vigtigste sektorer: •Standardrør og profiler •Specialprofiler •Automobilprofiler •Solcelleenergisystemprofiler •Monteringssystemer til jorden til solcelle •Monteringssystemer til tag til solcelle •Anlægsarbejde og stålkonstruktioner •Profiler til landbrug og drivhus •Profiler til elektricitet og elektronik •HVAC-profiler •Profiler i rustfrit stål Rulleformning tilbyder en omkostningsfordel i forhold til aluminium, ved at erstatte vigtige produktionsdele der traditionelt kræver aluminium med rulleformet stål. Vi specialiserer os i internt design og produktion af forme, værktøjer, ruller og vigtige komponenter. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, er en Multi-Category, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, Profilerede plader - jernholdige metaller, Plader og rør, Rør og slanger, rustfrit stål, Byggematerialer, bygningsstål, stål til metalstrukturer, Profilerede plader, og Profilerede plader - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 3. ING. R. LONGHI GMBH & CO. KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ING. R. LONGHI GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Lauterach, Østrig.

 4. MASCHINENBAU KITZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MASCHINENBAU KITZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 5. BERTSCHINGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BERTSCHINGER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Aldingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FM SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FM SYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Eppingen, Tyskland.

 2. ASSTEC ASSEMBLY TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ASSTEC ASSEMBLY TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Rottweil, Tyskland.

 3. KRITEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRITEC GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 4. ISEL AUSTRIA GMBH & CO. KG

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISEL AUSTRIA GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Wels, Østrig.

 5. IHS INDUSTRIE HANDLING + FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IHS INDUSTRIE HANDLING + FÖRDERTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Freudenberg, Tyskland.

 1. STRÖDTER HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STRÖDTER HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 2. MSI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MSI GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Emskirchen, Tyskland.

 1. SIMER SAC METAL SHEET PROCESSING & FORKLIFT

  Tyrkiet

  Simer Sac Metal Processing & Lift er en virksomhed baseret i Tyrkiet der specialiserer sig i både CNC-skæring og -bøjning, samt fremstilling af løftemaskiner. Med mange års erfaring er vi i stand til at besvare og reagere på alle vores kunders krav. Som Simer Sac Metal Processing Center leverer vi laserskæring, plasmaskæring, profil- og rørlaserskæring, optisk skæring, pressebremser, rørbøjning, CNC-rørbehandling, robotsvejsning og metalpladebøjning fra vores egen facilitet. Vi kan reagere på vores kunders krav inden for CNC-skæring og -bøjning. Derudover tilbyder vi salg af metalplader på et lukket område på 5.000 m². Som Simer Lift designer og fremstiller vi førsteklasses sikre løftesystemprodukter med materialer af den højeste kvalitet. Vi arbejder altid på at højne den eksisterende standard. Simerlift er resultatet er en omhyggeligt planlagt produktion med mange års erfaring og viden udviklet gennem lange R&D og testprocesser. Vi garanterer, at ved at købe et Simerlift brandet løftesystem, vil du få produkter af høj teknologi, langvarig anvendelse, bedre service og reservedelsgaranti. Vores vision er at blive et globalt brand inden for løftemaskinbranchen. Vi sigter altid højt, og fokuserer på de højeste standarder. Vi er dybt engageret i at overholde de højeste kvalitetskrav. Vores mission: At imødese vores kunders og interessantholderes krav og forventninger, samtidig med vi fremstiller miljøvenlige og konkurrencedygtige produkter og tjenester.

 2. OLIMPIACCIAI SRL

  Italien

  Olimpia Acciai har altid eksisteret på markederne i Torino og Piemonte, men indtager en stadig vigtigere plads på markederne i hele Italien og i udlandet inden for handel med stål og metal, der er klar til brug, beskåret efter mål og leveret til døren. Dens tætte samarbejde med de største italienske og europæiske producenter og distributører gør den i stand til at levere produkter i almindeligt stål, specialstål, rustfrit stål på stænger, plader og bånd, rør, slebede og forkromede stænger og rør.

 3. PERFIQUINA

  Portugal

  Virksomheden PERFIQUINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader, korrugerede - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Profilerede plader - jernholdige metaller, Tagdækningsmaterialer, bølgeformede plader, metalplader, galvaniserede, Profilerede plader - jernholdige metaller, og Tagdækningsmaterialer brancherne. Den er baseret i Ponte De Vagos, Portugal.

 4. CFS PROFILE & STRUCTURE

  Tyrkiet

  Virksomheden CFS PROFILE & STRUCTURE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Solenergi branchen. Den opererer også inden for Profilerede plader - jernholdige metaller, bundplader i galvaniseret stål, Profilerede plader - jernholdige metaller, stålprofilering, og sikkerhedsskinner brancherne. Den er baseret i Gebze / Kocaeli, Tyrkiet.

 5. SCHÜT-DUIS FENSTER & TÜRENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHÜT-DUIS FENSTER & TÜRENTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Aurich, Tyskland.

 6. KANYA DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KANYA DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Marktredwitz, Tyskland.

 7. HAEC ALUMINIUM DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HAEC ALUMINIUM DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Bissendorf, Tyskland.

 8. INDUNORM BEWEGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden INDUNORM BEWEGUNGSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 1. DIMOTION GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIMOTION GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Mönchengladbach, Tyskland.

 2. TKM INDUSTRIETECHNIK INH. RUDOLF SEIFERT

  Tyskland

  Virksomheden TKM INDUSTRIETECHNIK INH. RUDOLF SEIFERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Großmehring, Tyskland.

 3. BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden BER OTOMOTIV YAN SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den opererer også inden for Oppresning - stål og metaller, Reservedele til biler, Oppresning - stål og metaller, Døropvarmning, Reservedele til biler, og anlæg og maskiner til produktion af valsede plader og metalplader brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 4. ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ITEM INDUSTRIETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 5. JUGARD+KÜNSTNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JUGARD+KÜNSTNER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Altdorf Bei Nürnberg, Tyskland.

 6. RATIOTECHNIK - HEINZ KARLS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden RATIOTECHNIK - HEINZ KARLS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Mössingen, Tyskland.

 7. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Schweiz

  Virksomheden HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Nenzing, Schweiz.

 8. IT-LINE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden IT-LINE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Gomaringen, Tyskland.

 9. BOSCH REXROTH AG

  Tyskland

  Virksomheden BOSCH REXROTH AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Lohr, Tyskland.

 10. ZIHLMANN PROFILTECHNIK AG

  Schweiz

  Virksomheden ZIHLMANN PROFILTECHNIK AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profilerede plader - jernholdige metaller branchen. Den er baseret i Wurenlos, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis