• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • profiler og stænger - jernholdigt metal

Resultater for

Profiler og stænger - jernholdigt metal - Import eksport

 1. MAURI ALDA E FIGLI

  Italien

  Produktsortimentet fra virksomheden A.Mauri omfatter specialprofiler, der fremstilles via koldbehandlet og sandblæst båndstål, koldvalsede bånd, elektrolytisk forzinkede bånd og efter Sendzimir-metoden, bånd i rustfrit stål samt bånd i messing og aluminium. Produkterne fremstilles efter kundens tegning og udvikles i samarbejde med vores tekniske kontor for at imødekomme alle behov i bilindustrien, byggeri, skibsbranchen, elektroteknik, varme og møblering. Vores produktionslinjer kan håndtere plader på en maksimal bredde af 800 mm, en tykkelse på mellem 0, 3 mm og 4 mm og en maksimal længde på 12 500 mm. Disse mål gør os i stand til uden besvær at tilfredsstille alle kundens specifikke krav. Profilerne fremstilles som standardstænger eller udskåret efter mål. Vores produktionsanlæg kan også håndtere profiler efter præcise tegninger. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring inden for design og fremstilling af særlige profilmaskiner.

 2. M.M. GRIGLIATI

  Italien

  M.M. har i 40 år været specialiseret i glasfiber PRFV (forstærket plast med glasfiber) og fremstillet riste, profiler og kompositmaterialer af høj kvalitet. De interne egenskaber af PRFV (bl.a. bestandighed mod rust, demagnetisering, elektrisk isolering og ingen vedligeholdelse) giver det mange anvendelsesmuligheder. ISO 9001: 2015 certificeret Bureau Veritas.

 3. SIPPA

  Frankrig

  Virksomheden SIPPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for profiler til anhængere, profiler til elevatorer, profiler til industrireoler, og profiler, koldvalsede brancherne. Den er baseret i Bar Sur Aube, Frankrig.

 4. ALUMINIUMWERK UNNA AG

  Tyskland

  Virksomheden ALUMINIUMWERK UNNA AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, aluminium-, Aluminium og aluminiumslegeringer, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, aluminiumsprofiler, aluminiumsrør, emnestænger i aluminium, specialrør, Rør og slanger, aluminium-, og Aluminium - tegningsprofiler brancherne. Den er baseret i Unna, Tyskland.

 5. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Virksomheden PROFILMETALL-GRUPPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Koldvalsede profiler, aluminiumsprofiler, Koldvalsede profiler, profiler i stål, og Aluminiumprofiler til køretøjsfremstilling brancherne. Den er baseret i Hirrlingen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AP ALUPROFIL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AP ALUPROFIL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Winterberg, Tyskland.

 2. EVENT TEXTIL SERVICE

  Tyskland

  Virksomheden EVENT TEXTIL SERVICE, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Maintal, Tyskland.

 3. GUK ALWO HANDELS GMBH

  Østrig

  Virksomheden GUK ALWO HANDELS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Oberndorf Bei Salzburg, Østrig.

 4. SIKLA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SIKLA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 5. EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER

  Tyskland

  Virksomheden EASYFENSTER GÖPPER INH. THOMAS GÖPPER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kehl, Tyskland.

 1. BECKER PROFILE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BECKER PROFILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Friedewald, Tyskland.

 2. HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HERMANUSSEN METALLVERARBEITUNG GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Werl, Tyskland.

 1. WIPRO GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden WIPRO GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wickede, Tyskland.

 2. PLASTICMETALL GMBH

  Østrig

  Virksomheden PLASTICMETALL GMBH, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ALU-SYSTEMTEC EILENBURG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Eilenburg, Tyskland.

 4. ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING

  Østrig

  Virksomheden ALUFEFA-GMBH - TECHNIK-HANDEL & CONSULTING, er en Engrossalg, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Braunau Am Inn, Østrig.

 5. K. MODER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K. MODER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Apen, Tyskland.

 6. TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden TBM TECHNISCHES BÜRO MÜNCHEN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 7. FALK ADLER GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Virksomheden FALK ADLER GMBH & CO.KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Profiler og stænger - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 8. JORIS IDE

  Belgien

  Joris Ide koncernen er en af de største og fremsynede uafhængige producenter af materialer til facader og tagbeklædninger i Europa. JI koncernen tilbyder tilpassede produkter til hele konstruktionskæden. Denne polyvalens skinner igennem vores aktivitet inden for konstruktion af industribygninger til landbrugs-, service- og beboelsessektoren. JI koncernen er takket være sin lange erfaring og gode kundeforhold den ideelle aktør til markedsudvikling. Garantierne, de høje krav til brandsikkerhed, de æstetiske og varmemæssige kriterier er blot nogle eksempler. Vi har den rigtige løsning ikke bare til nybyggeri men også til renoveringssektoren. Ved at kombinere et projekt med et JI produkt når vi frem til at holdbart og billigt slutresultat. Vi har mange produkter på lager og kan dermed garantere hurtig levering. Et unikt, holdbart og komplet produktudvalg.

 1. AUBRY NTV

  Frankrig

  AUBRY NTV har siden 1899 fremstillet enhver form for specielle profiler med forskellige former, varierede eller komplekse, i alle typer jernholdige og ikke-jernholdige metaller: stål, aluminium, specielle legeringer, kobber, alle typer rustfrit stål, messing, titan osv. Vi er specialister i at producere efter mål, og vi fremstiller efter kundernes tegning. Vi behandler alle anmodninger om pris for specialprofil, valset, trukket, koldvalset, varmtekstruderet i stål, aluminium, rustfrit stål, kobber, messing, titan og andre legeringer.

 2. CONTIFONTE

  Frankrig

  Støberiet CONTIFONTE producerer og forhandler støbte emner samt strengstøbte emner og profiler, støbejern med kuglegrafit, lamellær og med aflange porrer. Certificeret ISO9001 V2008. CONTIFONTE er den største producent i Frankrig inden for strengstøbning. Datterselskab af KUHN SA, producent af landbrugsmaskiner, som ligger i Saverne (Alsace). De højteknologiske og moderne anlæg gør os i stand til at tilbyde fleksible og reaktive værktøjer til alle aktivitetsektorer i små, mellemstore og store serier. CONTIFONTE er specialiseret i kompleks støbegods med præcise karakteristika. De fleste dele, der produceres af CONTIFONTE, bearbejdes på kundens anmodning.CONTIFONTE konstruerer og designer dine støbejernsdele.CONTIFONTE simulerer og validerer dine dele inden fremstilling.Vores teknikere står altid til rådighed for at hjælpe dig.

 3. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Grækenland

  Firmaet HALIVES S.A. har handlet med jern- og stålprodukter i Grækenland siden 1950. I dag er firmaet lokaliseret i egne lokaler, hvor der produceres hulprofiler, varmvalsede plader, hule rektangulære bjælker, runde hule rør, bjælker: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, handelsstål: Flade, firkantede, runde, vinkler, t-formede, smalle IPN bjælker, plader og varmtvalsede bånd, korrugeret stålplader, spoler, strips ark og plader, svejsede sektioner, svejsede hulprofiler, runde sorte rør, sorte og rå metalplader.

 4. EXPALUM

  Spanien

  Siden 1995 og oprettelsen af ​​moderselskabet Cristales y Persianas López, er vi til stede i alle virksomheder i branchen for skodder med vores lamelprofiler og kasser. På vores hjemmeside kan du se alle de aluminiumsprodukter, vi fremstiller: lameller til tremmeskodder, kasser, tagrender, nedløbsrør, stænger, ekstruderingslameller, motorer og andet tilbehør i aluminium til tremmeskodder. Vi har datterselskaber i Spanien, Brasilien og Argentina.

 5. M.M. GRIGLIATI

  Italien

  M.M. har i 40 år været specialiseret i glasfiber PRFV (forstærket plast med glasfiber) og fremstillet riste, profiler og kompositmaterialer af høj kvalitet. De interne egenskaber af PRFV (bl.a. bestandighed mod rust, demagnetisering, elektrisk isolering og ingen vedligeholdelse) giver det mange anvendelsesmuligheder. ISO 9001: 2015 certificeret Bureau Veritas.

 6. VEFA ALÜMINYUM

  Tyrkiet

 7. HJW STAHLHANDEL-SPEZIALPROFILE GMBH

  Tyskland

 8. HYDRO EXTRUSION NENZING GMBH

  Østrig

 9. ALUSO GMBH

  Tyskland

 10. ASK MONTAGETECHNIK GMBH

  Østrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Profiler og stænger - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

2.460 Virksomheder