• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • præcisionskugler

Resultater for

Præcisionskugler - Import eksport

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrig

  Marteau & Lemarié har været specialist i kugler siden 1922 og forhandler alle typer industrielle kugler på markedet. Vi er kendt for kvaliteten af vores præcisionskugler, men virksomheden leverer desuden kugler til slibning og kugler til knusning. Vi tilbyder følgende præcisionskugler: Præcisionskugler i stål, rustfrit stål og plast samt andre præcisionskugler (kugler i wolframcarbid, keramikkugler, glaskugler, bronze- og messingkugler). Præcisionskugler i stål og rustfrit stål defineres ved deres nominelle diameter, det råmateriele, de er fremstillet af, og deres præcisiongrad. Kugler til knusning og kugler til slibning: Vores lagerudvalg omfatter hovedsageligt kugler i stål, rustfrit stål og glas. Vores teknikere og salgspersonale står til kundens rådighed for yderligere oplysninger eller for et pristilbud. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italien

  B&G fremstiller kugler til industriventiler monteret på udstyr til vand, luft og gas og diamantkugler og forkromede kugler med høj tykkelsesnøjagtighed. Produktionen udføres på forskellige måder, startende med bånd fra messingstænger eller støbte messingkugler, enten massive eller hule eller kugler smeltet i en skal. Herefter bliver produkterne udfræset, perforerede og tilskåret med diamant. Endelig gennemgår kuglerne en overfladebehandling med forkromning, fornikling, teflonbelægning og beklædning med T.E.A. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. SPHEROTECH GMBH

  Tyskland

  Individuelle løsninger til de højeste krav.Spherotech står for præcisionskugler, som opfylder de højeste krav, samt for kundeorienteret service fra start til slut. Vores team fra Fulda, som består af 16 erfarne specialuddannede medarbejdere, garanterer individuelle løsninger, tager sig af separate ordrer og rammeordrer, levering til platforme eller den elektroniske dataudveksling EDI. Pålidelige leveringsdatoer med nøjagtigt planlagte lagermængder og aftalte sikkerhedsbeholdninger har øverste prioritet for Spherotech.Ca. 3, 0 milliarder kugler om året leverer virksomheden til kendte europæiske kunder, som har stolet på hightech-produkter fra Fulda gennem mange år. Foruden kugler af vidt forskellige materialer omfatter Spherotechs produktportefølje også ruller og drejede emner.

 5. PRECIBALL SA

  Belgien

  Divisionen Preciball de Saluc fremstiller & distribuerer industrielle præcisionskugler til alle anvendelsesområder. Firmaet er specialiseret i udvikling af personlige projekter og leverer industrikugler til firmaer i hele verden. Industrikuglernes kvalitet er garanteret gennem en ISO3290-certificering. Vi leverer standardprodukter til din branche samt skræddersyede løsninger i alle materialer, størrelser, tolerancer

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

 2. GO FULL THROTTLE

  Det Forenede Kongerige

 3. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

 4. NEW BALLS SRL

  Italien

 5. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrig

 1. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrig

 2. UWE BEARING

  Kina

 1. CIMAP

  Frankrig

 2. ERWIN NEUMANN GMBH

  Tyskland

 3. ATMAANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. WÜRGES VIBRATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C.

  Italien

 6. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. ANKER GETRIEBE GMBH

  Tyskland

 8. NEUNKIRCHENER ACHSENFABRIK AG

  Tyskland

 1. KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

 2. JINAN TIANYUAN BEARING CO.,LTD

  Kina

 3. NINGBO BORINE MACHINERY CO.,LTD.

  Kina

 4. LYZY

  Kina

 5. SHANDONG BEST-ORIENTATION BEARING CO.,LTD

  Kina

 6. SHANGHAI NBAY MECHANICAL EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

 7. RULTEK BEARING

  Tyrkiet

 8. CHENG HONG YIAU BEARING ENTERPRISE CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

 9. SINO PRECISION BEARING

  Taiwan R.O.C.

 10. TIANJIN THAT BEARING COMPANY LIMITED

  Kina

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis