• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • præcisionskugler

Resultater for

Præcisionskugler - Import eksport

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarié har været specialist i kugler siden 1922 og forhandler alle typer industrielle kugler på markedet. Vi er kendt for kvaliteten af vores præcisionskugler, men virksomheden leverer desuden kugler til slibning og kugler til knusning. Vi tilbyder følgende præcisionskugler: Præcisionskugler i stål, rustfrit stål og plast samt andre præcisionskugler (kugler i wolframcarbid, keramikkugler, glaskugler, bronze- og messingkugler). Præcisionskugler i stål og rustfrit stål defineres ved deres nominelle diameter, det råmateriele, de er fremstillet af, og deres præcisiongrad. Kugler til knusning og kugler til slibning: Vores lagerudvalg omfatter hovedsageligt kugler i stål, rustfrit stål og glas. Vores teknikere og salgspersonale står til kundens rådighed for yderligere oplysninger eller for et pristilbud. Tøv derfor ikke med at kontakte os.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  B&G fremstiller kugler til industriventiler monteret på udstyr til vand, luft og gas og diamantkugler og forkromede kugler med høj tykkelsesnøjagtighed. Produktionen udføres på forskellige måder, startende med bånd fra messingstænger eller støbte messingkugler, enten massive eller hule eller kugler smeltet i en skal. Herefter bliver produkterne udfræset, perforerede og tilskåret med diamant. Endelig gennemgår kuglerne en overfladebehandling med forkromning, fornikling, teflonbelægning og beklædning med T.E.A. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIKU MASCHINENTEILE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle- branchen. Den opererer også inden for præcisionskugler, Stålkugler med plustolerancer, Stålkugler med minustolerancer, Keramiske kugler med plustolerancer, Keramiske kugler med minustolerancer, Kugler med standardmål, Specialkugler af forskellige materialer, Poleringskugler af forskellige materialer, og metalkugler brancherne. Den er baseret i Monheim Am Rhein, Tyskland.

 5. SPHEROTECH GMBH

  Tyskland

  Individuelle løsninger til de højeste krav.Spherotech står for præcisionskugler, som opfylder de højeste krav, samt for kundeorienteret service fra start til slut. Vores team fra Fulda, som består af 16 erfarne specialuddannede medarbejdere, garanterer individuelle løsninger, tager sig af separate ordrer og rammeordrer, levering til platforme eller den elektroniske dataudveksling EDI. Pålidelige leveringsdatoer med nøjagtigt planlagte lagermængder og aftalte sikkerhedsbeholdninger har øverste prioritet for Spherotech.Ca. 3, 0 milliarder kugler om året leverer virksomheden til kendte europæiske kunder, som har stolet på hightech-produkter fra Fulda gennem mange år. Foruden kugler af vidt forskellige materialer omfatter Spherotechs produktportefølje også ruller og drejede emner.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PRECIBALL SA

  Belgien

  Divisionen Preciball de Saluc fremstiller & distribuerer industrielle præcisionskugler til alle anvendelsesområder. Firmaet er specialiseret i udvikling af personlige projekter og leverer industrikugler til firmaer i hele verden. Industrikuglernes kvalitet er garanteret gennem en ISO3290-certificering. Vi leverer standardprodukter til din branche samt skræddersyede løsninger i alle materialer, størrelser, tolerancer

 2. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for lineære styr brancherne. Den er baseret i Northampton, Det Forenede Kongerige.

 3. NEW BALLS SRL

  Italien

  Virksomheden NEW BALLS SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for bærekugler brancherne. Den er baseret i Cormano, Italien.

 4. CIMAP

  Frankrig

  Virksomheden CIMAP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lejer, kugle- branchen. Den opererer også inden for præcisionskugler, stålkugle, præcisionskugler, rustfri stålkugle, og kugler i plastik brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 5. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrig

  Virksomheden METALBALL - BILLES DE PRECISION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for stålkugle, kugler til kuglelejer, rustfri stålkugle, og plastikkugle brancherne. Den er baseret i Grisolles, Frankrig.

 1. GO FULL THROTTLE

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GO FULL THROTTLE, er en Distributør, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, Syntetisk smøreolie, og Lejer - kugle-, nåle- og rulle- brancherne. Den er baseret i Kilmarnock, Det Forenede Kongerige.

 2. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, og Reparationer - industrielt udstyr brancherne. Den er baseret i Neusäß, Tyskland.

 1. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Tyskland

  Virksomheden FRÄSTECHNIK KRIEGER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Valsning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for præcisionskugler, og præcisionskugler brancherne. Den er baseret i Pettendorf, Tyskland.

 2. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for kugler til bilbranchen i rustfrit stål, Kugler, nåle, ruller, og glaskugler brancherne. Den er baseret i La Talaudière, Frankrig.

 3. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Tyskland

  Virksomheden WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Plast - industrielle produkter, og Plast - industrielle produkter brancherne. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. UWE BEARING

  Kina

  Virksomheden UWE BEARING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den er baseret i Wafangdian, Kina.

 5. WICHMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WICHMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Hohenkammer, Tyskland.

 6. ELSO ELBE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ELSO ELBE GMBH & CO. KG, der opererer inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, præcisionskugler, Reduktionsgear, hydrauliske, Reparationer - industrielt udstyr, præcisionskugler, og Reduktionsgear, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Hofheim i.UFr, Tyskland.

 7. ZWICKER KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ZWICKER KUGELLAGER GMBH, der opererer inden for Reparationer - industrielt udstyr branchen. Den opererer også inden for Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Reduktionsgear, hydrauliske, præcisionskugler, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Reduktionsgear, hydrauliske, og præcisionskugler brancherne. Den er baseret i Schöllnach, Tyskland.

 8. LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD

  Kina

  Virksomheden LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Lejer til valseværk, Koniske rullelejer, og aksialkuglelejer brancherne. Den er baseret i Luoyang, Kina.

 1. NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C.

  Italien

  Virksomheden NEW BALL S.A.S. DI MORGANTE A.& C., er en Engrossalg, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for bærekugler, plastikkugler, Glaskugler, og kugler i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Cormano, Italien.

 2. ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Transport - motorkøretøjer og både branchen. Den opererer også inden for præcisionskugler, Reduktionsgear, hydrauliske, præcisionskugler, og Reduktionsgear, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Mömlingen, Tyskland.

 3. BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BLITZ GELENKWELLEN DIENST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Montager, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Montager, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Frechen, Tyskland.

 4. NOMA-GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NOMA-GETRIEBE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hjul, rullehjul og ruller branchen. Den opererer også inden for Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, præcisionskugler, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Tandhjul, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, præcisionskugler, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, og Tandhjul brancherne. Den er baseret i Windhagen, Tyskland.

 5. NETTER GMBH

  Schweiz

  Virksomheden NETTER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bærbart maskinværktøj branchen. Den opererer også inden for præcisionskugler, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Vibratorer, industrielle - installationer, Metallurgi - maskiner og installationer, præcisionskugler, Godshåndteringssystemer, kontinuerlige, Vibratorer, industrielle - installationer, og Metallurgi - maskiner og installationer brancherne. Den er baseret i Rheinfelden, Schweiz.

 6. WICHMANN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WICHMANN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Koblenz, Tyskland.

 7. CSN GELENKWELLEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CSN GELENKWELLEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Ventiler, hydrauliske, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Maskiner og udstyr, brugt og istandsat, og Køretøjer - mekaniske komponenter og dele brancherne. Den er baseret i Barleben, Tyskland.

 8. G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Hjul, rullehjul og ruller, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, præcisionskugler, Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Hjul, rullehjul og ruller, Lejer - kugle-, nåle- og rulle-, præcisionskugler, og Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning brancherne. Den er baseret i Gütersloh, Tyskland.

 9. KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KACHELMANN GETRIEBE VERTRIEBS UND KONSTRUKTIONS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballerings- og pakkematerialer, metal branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, præcisionskugler, Reparationer - industrielt udstyr, og præcisionskugler brancherne. Den er baseret i Strullendorf, Tyskland.

 10. GS GELENKWELLENBAU GMBH

  Schweiz

  Virksomheden GS GELENKWELLENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for præcisionskugler branchen. Den opererer også inden for Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør, Mekaniske transmissionssystemer og -komponenter, Køretøjer - mekaniske komponenter og dele, Køretøjer - elektriske og elektroniske komponenter og dele, og Køretøjer - indvendigt udstyr og tilbehør brancherne. Den er baseret i Ufhusen, Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis