• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • præcisionsfjedre

Resultater for

Præcisionsfjedre - Import eksport

 1. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 2. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Gutekunst Federn er en af de førende fjederproducenter i Europa. Ud over at have 12603 forskellige komponentstørrelser inden for trykfjedre, trækfjedre, spiralfjedre og trådbøjedele på lager udvikler og producerer Gutekunst Federn også store og små mængder efter kundeønske. Gutekunst Federn betragter ikke kun sig selv som producent af førsteklasses metalfjedre, men også som partner og serviceudbyder for sine kunder. Fjederkatalog, fjederberegning og CAD-data-generator på www.federnshop.com.

 3. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 4. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Tyskland

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

 2. MDP SAS

  Frankrig

  I over 40 år har MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) været førende i Frankrig inden for kontraktfremstilling af produkter i metaltråd, kæder og trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, i formet tråd og metalgarn. MDP fremstiller enkelte dele samt små, mellemstore og store serier. Tråddiameter: fra 0, 10 til 15 mm, 0, 10 til 8 mm i små, mellemstore og store serier, 8 mm til 15 mm, i små serier. MDP ledsager i alle faser fra prototyping til fremstilling af store serier. MDP bearbejder følgende materialer: pianotråd, rustfrit stål, galvaniseret/klar tråd, bronze, messing, stål, rustfrit stål, ikke-jernholdig tråd. MDP har en nyere og effektiv maskinpark med CNC-styrede maskiner og multi-slide, så MDP kan garantere konkurrencedygtige priser. MDP er ISO 9001 2000-certificeret. MDP arbejder for sektorer som jernbane, rumfart, husholdningsapparater, kapitalgoder mv.

 3. MECASPRING

  Belgien

  Gruppen MECASPRING designer, producerer og sælger alle typer af fjedre. MECASPRING har et internationalt ry for fremstilling af: Præcisionsfjedre i tråd og strimler (trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, formede fjedre eller efter kundens anmodning), mekanisk præcisionssvejsning (sæt og delkomponenter), udførelse feter mål i samarbejde med kunden til luftfart og rumfart, bilindustrien, våbenindustrien mv

 4. ELAKO S.A.

  Grækenland

  ELAKO har siden 1999 fremstillet kvalitetsfjedre i alle dimensioner ved hjælp af forskellige materialer med forskellige finishes. Krogene fås flade, runde, firkantede og i næsten enhver form. Torsionsfjedre som kan have et indviklet design i alle dimensioner og med enkelt eller dobbelt spiral. De kan vælge fra en bred vifte af færdige fjedre, trykfjedre, spiralfjedre, torsionsfjedre, flade fjedre, præcisionsfjedre til forskellige formål og i forskellige mål. Vi sender fjedrene til hele verden.

 5. MUELLES MELERO SL

  Spanien

  Fabrikanter af tryk-, træk- og torsionsfjedre og forme.

 1. ZEHR SA

  Frankrig

 2. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Tyrkiet

 1. SOARES & SIMÕES, LDA

  Portugal

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Grækenland

 3. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italien

 4. LEE SPRING

  Det Forenede Kongerige

 5. HAKAN YAY

  Tyrkiet

 6. RESSORT MAROC

  Marokko

 7. YAYTEK YAY

  Tyrkiet

 8. ITALMOLLE

  Italien

 1. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanien

 2. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italien

 3. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 4. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Ungarn

 5. RESORTMATIC SL

  Spanien

 6. RESSORTS LACROIX

  Frankrig

 7. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Tyskland

 8. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Tyskland

 9. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Tyrkiet

 10. NEUNKIRCHNER PRÄZISIONSFEDER- WERK SCHUBERT GMBH & CO. KG

  Tyskland