• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • præcisionsfjedre

Resultater for

Præcisionsfjedre - Import eksport

 1. TEVEMA

  Holland

  Verified by europages badge

  TEVEMA blev oprettet i 1936 og har utvivlsomt slået sig fast som en absolut autoritet inden for tekniske fjedre, hvad end det drejer sig om standardprodukter eller kundetilpassede løsninger. Vi tilbyder en bred og alsidig vifte af produkter over hele verden og kan derved imødekomme behovene fra en lang række industrier. Udvalget fra TEVEMA er ikke blot komplet, men også fleksibelt, med en unik kombination af standardfjedre samt muligheden for at fremstille særlige kundetilpassede fjedre for at tilfredsstille ethvert individuelt krav fra kunden. Denne smidighed i produktionen og kundetilpasning gør TEVEMA til en uomgængelig partner i projekter, som nødvendiggør specifikke og skræddersyede løsninger inden for tekniske fjedre. Virksomheden, der er fast forankret i traditioner og erfaring, men som stadig er meget lydhør over for kravene fra nutidens kunder, står for kvalitet og pålidelighed på markedet for tekniske fjedre. Derfor er valget åbenlyst: For alle behov inden for tekniske fjedre, TEVEMA er en pålidelig partner. Alsidigheden og soliditeten ved produkterne fra TEVEMA er i dag lige ved hånden. Skynd dig at udforske potentialet ved fjedre fra TEVEMA, og påskøn den høje kvalitet og den knowhow, der har kendetegnet virksomheden siden 1936.

 2. LÖHR GMBH & CO PRÄZISIONSFEDERN KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en mellemstor producent af tekniske fjedre fra Schwabach nær Nürnberg, og præsenterer os i dag med ca. 50 ansatte, som en traditionel og kompetent producent af tekniske fjedre og bøjede dele af stål, rustfrit stål og ikke-jernholdige metaller, fra specielle problemløsninger til storskala produktion. Innovation er hvad du finder hos Löhr GmbH & Co. Præcisionsfjedre KG sikret med vores omfattende viden. Viden er baggrunden for ​​erfaring, og forventning til den seneste udvikling. Vi har alle brug for innovative løsninger. Så brug vores erfaring, vores viden, vores kvalitet og vores leveringssikkerhed.

 3. GUTEKUNST FEDERN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Gutekunst Federn er en af de førende fjederproducenter i Europa. Ud over at have 12603 forskellige komponentstørrelser inden for trykfjedre, trækfjedre, spiralfjedre og trådbøjedele på lager udvikler og producerer Gutekunst Federn også store og små mængder efter kundeønske. Gutekunst Federn betragter ikke kun sig selv som producent af førsteklasses metalfjedre, men også som partner og serviceudbyder for sine kunder. Fjederkatalog, fjederberegning og CAD-data-generator på www.federnshop.com.

 4. ADRIATICA MOLLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Adriatica Molle er grundlagt i 1977 som et familieforetagende. På lidt mindre end et årti har virksomheden gjort sig stærkt gældende på det italienske marked inden for sektoren til produktion af fjedre og bearbejdning af metaltråd. Virksomhedens engagement i forskning og projektering og dens teknologisk avancerede anlæg har gjort det muligt for Adriatica Molle at imødekomme behovet i de mest forskellige varesektorer hurtigt og effektivt og levere passende, konstruktive løsninger.

 5. MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOLLIFICIO F.LLI PAGNIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, Trådfjedre, fjedre efter tegning, torsionsfjedre, Præcisionsfjedre, fjedre i rustfrit stål, Specialdesignede fjedre, og præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Selvazzano Dentro, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WILHELM LÖBKE FEDERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den er baseret i Hagen, Tyskland.

 2. O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden O.M.D. OFFICINA MECCANICA D'ADAMO SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for producent af fjedre, præcisionsfjedre, fjedre til industri, trådfjedre, og fjedre efter tegning brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 3. MDP SAS

  Frankrig

  I over 40 år har MDP (La Maison du Décolletage et du Pivotage) været førende i Frankrig inden for kontraktfremstilling af produkter i metaltråd, kæder og trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, i formet tråd og metalgarn. MDP fremstiller enkelte dele samt små, mellemstore og store serier. Tråddiameter: fra 0, 10 til 15 mm, 0, 10 til 8 mm i små, mellemstore og store serier, 8 mm til 15 mm, i små serier. MDP ledsager i alle faser fra prototyping til fremstilling af store serier. MDP bearbejder følgende materialer: pianotråd, rustfrit stål, galvaniseret/klar tråd, bronze, messing, stål, rustfrit stål, ikke-jernholdig tråd. MDP har en nyere og effektiv maskinpark med CNC-styrede maskiner og multi-slide, så MDP kan garantere konkurrencedygtige priser. MDP er ISO 9001 2000-certificeret. MDP arbejder for sektorer som jernbane, rumfart, husholdningsapparater, kapitalgoder mv.

 4. MECASPRING

  Belgien

  Gruppen MECASPRING designer, producerer og sælger alle typer af fjedre. MECASPRING har et internationalt ry for fremstilling af: Præcisionsfjedre i tråd og strimler (trykfjedre, trækfjedre, torsionsfjedre, formede fjedre eller efter kundens anmodning), mekanisk præcisionssvejsning (sæt og delkomponenter), udførelse feter mål i samarbejde med kunden til luftfart og rumfart, bilindustrien, våbenindustrien mv

 5. ELAKO S.A.

  Grækenland

  ELAKO har siden 1999 fremstillet kvalitetsfjedre i alle dimensioner ved hjælp af forskellige materialer med forskellige finishes. Krogene fås flade, runde, firkantede og i næsten enhver form. Torsionsfjedre som kan have et indviklet design i alle dimensioner og med enkelt eller dobbelt spiral. De kan vælge fra en bred vifte af færdige fjedre, trykfjedre, spiralfjedre, torsionsfjedre, flade fjedre, præcisionsfjedre til forskellige formål og i forskellige mål. Vi sender fjedrene til hele verden.

 1. MUELLES MELERO SL

  Spanien

  Fabrikanter af tryk-, træk- og torsionsfjedre og forme.

 2. ZEHR SA

  Frankrig

  Virksomheden ZEHR SA, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, præcisionsgevindskæring, Præcisionsfjedre, Plastindsprøjtning, og Koldvalset brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 1. MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MOLLIFICIO COSTANZINO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre til ventiler, skrueformede kompressionsfjedre, og torsionsfjedre brancherne. Den er baseret i Licata, Italien.

 2. KLEIDIS SPRINGS

  Grækenland

  Virksomheden KLEIDIS SPRINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, fjedre til industriel brug, Præcisionsfjedre, Specialdesignede fjedre, og rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Athens, Grækenland.

 3. MERTYAY SPRING INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden MERTYAY SPRING INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, Trådfjedre, Præcisionsfjedre, producent af fjedre, Trådfjedre, og stål fjeder brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 4. RESSORTS LACROIX

  Frankrig

  Virksomheden RESSORTS LACROIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for torsionsfjedre, og trykfjedre brancherne. Den er baseret i MEUNG SUR LOIRE, Frankrig.

 5. HAKAN YAY

  Tyrkiet

  Virksomheden HAKAN YAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. BERNARD RESSORTS

  Frankrig

  Virksomheden BERNARD RESSORTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for Specialdesignede fjedre, Specialdesignede fjedre, underleverandør af plader, og fladfjedre brancherne. Den er baseret i Villers-Cotterêts, Frankrig.

 7. LEE SPRING

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEE SPRING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Spiralfjedre, Specialdesignede fjedre, torsionsfjedre, præcisionsfjedre, Spiralfjedre, og Specialdesignede fjedre brancherne. Den er baseret i Wokingham, Det Forenede Kongerige.

 8. YAYTEK YAY

  Tyrkiet

  Virksomheden YAYTEK YAY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for trækfjedre brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden VITISANTI MAKINA GIDA IML.ITH.IHR.SAN.TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for rådgivning til forebyggelse og kontrol af vibrationer, og vibrations fødere brancherne. Den er baseret i istanbul, Tyrkiet.

 2. ITALMOLLE

  Italien

  Virksomheden ITALMOLLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for fjedre, og profilerede fjedre brancherne. Den er baseret i Giugliano In Campania, Italien.

 3. MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM)

  Spanien

  Virksomheden MUELLES WEM, S.L. (MOLLES WEM), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den er baseret i Sant Cugat del Vallès, Spanien.

 4. TELSAMA METAL LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden TELSAMA METAL LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Præcisionsfjedre branchen. Den opererer også inden for Bånd i zink og titanium, og metalclips brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN

  Tyskland

  Virksomheden REIBER GMBH - FABRIK FÜR PRÄZISIONSFEDERN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, og Præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Rodgau, Tyskland.

 6. I.M.M.E.A. (S.A.S.)

  Italien

  Virksomheden I.M.M.E.A. (S.A.S.), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, og Præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Sirone (Lc), Italien.

 7. G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden G.M.E. MOTOR ENGINEERS (COVENTRY) LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bladfjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, og Præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Coventry, Det Forenede Kongerige.

 8. WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WIEDENHÖFER PRÄZISIONSFEDERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjedre branchen. Den opererer også inden for Præcisionsfjedre, og Præcisionsfjedre brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 9. WAGNER VERWALTUNGS GMBH

  Tyskland

 10. FEDER-7 RUGOGYARTO KFT

  Ungarn

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis